Ići dole
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova Empty Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova

taj Pon Jun 01, 2009 3:27 am
OVAN - ARIES
(od 21.03. do 22.04.)
Za osobe rodjene u znaku Ovna odavno je već poznato da moraju biti ispred svih. Ta činjenica predstavlja njihovu individualnost, nezavisnost i potrebu da budu ono što jesu, ono što je u njihovoj prirodi. U društvu umeju da se nametnu i ostave veoma upečatljiv utisak na okolinu. Njihovo ponašanje, način izražavanja, fizički izgled, jedni su od glavih faktora koje Ovan koristi prilikom upoznavanja sa različitim osoba. Iako tako ne deluje, Ovan to radi nesvesno, neplanirano, skoro bez ikakve strategije. Naprotiv, tipičan predstavnik ovog znaka se ponaša vrlo spontano, iskreno, čulno i prati svoj impuls. Poznata je stvar da su Ovnovi jako strastveni po prirodi i da imaju neukrotivu ćud, pa se ponašaju jako nezadovoljno ukoliko su prisiljeni na nešto. Najbolje se osećaju kada dominiraju situacijom. U strastvenoj vezi, bilo da je reč o ljubavnom partneru ili nekoj drugoj osobi kojoj su emotivno naklonjeni, Ovnovi nastoje da preuzmu kontrolu nad situacijom. Strasti Ovna se razbuktavaju jako brzo, burno i lako, naravno ukoliko to neko probudi u njima. Prvi utisak, početni impuls ili neki fluid su stvari koje pokreću pripadnike ovog znaka da krenu u akciju u osvajački pohod. Ukoliko dodje do te vrste odnosa, Ovan postaje jako nestrpljiv, užurban pa čak i nasrtljiv u društvu osobe koja im se dopada. Ovan ima tu vrstu stava da bez ustručavanja i lažnih obzira izrazi svoja uzavrela osećanja. To radi veoma otvoreno, sa puno emocija i potpuno iskreno daje do znanja koju osobu simpatiše a koju ne. Svom okruženju Ovan jasno pokazuje ko mu se dopada a izričito pokazuje ko mu se ne dopada. Ukoliko im se stvarno dopadnete, uzburkate njihove strasti, pokažete iskreno svoja osećanja, ne budete previše konzervativni, budete inovativni, ne budete naporni I prepustite dominaciju, Vaš Ovan će Vas voleti jako dugo bez lažnih emocija I ustručavanja.
Ukoliko im se ne dopadnete odmah na samom početku, ne uzburkate njihove emocije, od cele priče nema ništa, budite ubedjeni u to.
Ovan zaista može biti interesantan, duhovit, zabavan, šarmantan, nežan, čak i sanjalica ponekad ali samo ukoliko dodje do čulnog potkrepljenja.
KAKO I NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI KOJA JE RODJENA U ZNAKU OVNA
Sve što radite, radtite tako da to bude otvoreno, iskreno I sponatno. Dominaciju prepustite Ovnu, tako da Vi budete plen a Ovan osvajač, bez obizira da li se radi o ženi ili muškarcu. Ukoliko ste dovoljno vešti I lukavi onda krenite Vi prvi sa zavodjenjem i ljubavnim igrama, nemojte da čekate da to Ovan počne prvi i biće pozitivnog efekta.
ŠTA JE POTREBNO DA OSOBA KOJA VAM SE UDVARA ILI VAŠ PARTNER ZNA O VAMA
Ovan je veoma strastvena, impulsivna, ljubomorna, posesivna osoba kojoj ne treba prkositi I ispitivati prag tolerancije. U niskim strastima ruše sve pred sobom. Ukoliko im se nametnete kao rival ili protivnik znajte da Ovan neće mariti za to da li ste slabiji ili jači. Uglavnom ćete dobiti odgovor šta ste tražili to ste I dobili. Važno je da stalno inspirišete svog Ovan na nove stvari, izazove, ljubavne igre I sve ono što je novo I inovativno, sve što je potrebno da bi se Ovnove strasti pokrenule ponovo I ponovo. Ovna u suštini najviše uzbudjuje taj početak nove ljubave igre, čar neodoljive romanse ili strasti u kombinaciji sa novim. Ukoliko se strasti ne obnavljaju, ukoliko se ne dešava ništa inovativno, Vaš Ovan će biti u stanju da se okrene i ode bez reči, bez objašnjenja, tek tako.
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova Empty Re: Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova

taj Pon Jun 01, 2009 3:28 am
BIK - TAURUS
(od 21.04. do 22.05.)
Osobe koje su rodjene u znaku Bika su već na prvi pogled prepoznatljive u odnosu na ostale znake zodijaka. Bikovi se izdvajaju ili prepoznaju, po svojoj zavodljivoj i po malo ćudljivoj prirodi. Dakle, oni se ističu od ostalih znakova po mnogo čemu. Ponašanje, temperament, istančan i prefinjen ukus kao i fizički izgled, glavni su aduti jednog Bika. Na širu okolinu Bikovi deluju jako prijatno, dopadljivo, srdačno. Zatim, veliki su komformisti, vole strašno da uživaju, imaju smisao za dobar ukus i kategorično stoje iza svojih principa. Te principijelne stvari ih često navode na razne vrste zadovoljstva bilo da se radi o nekom čulnom, estetskom ili o materijalnom potkrepljenju. Bikovi u osnovi poseduju senzualnu prirodu i sve što hrani njihova čula i emocije mora da ima ogromnu vrednost. Jako su prohtevni po tom pitanju. Medjutim, veoma je bitno pomenuti da su Bikovi po svojoj prirodi veoma podložni i materijalnom carstvu njihove aspiracije predstavljaju kombinaciju hedonističkih potreba i komformističkog užitka. Ukoliko se spoje lepo i korisno, tj. ukoliko jedan tipičan Bik u isto vreme oseti materijalnu sigurnost u prijatnom, lepom i ugodnom okruženju i oseti se kao kod svoje kuće, doći će do potpunog vrhunca. Bik je po prirodi konformista koji ume i voli da uživa punim plućima u svemu što mu odgovara i prija i zbog toga pažljivo čuva svoje malo-veliko carstvo. Velike vrline koje Bik poseduje su odanost tradiciji, partneru a naročito porodičnom životu koji je jako bitan deo jednog Bika. Ne treba zaboraviti da je Bik praktičar koji čvrsto i sa obe noge stoji sigurno na zemlji. Dobar preduslov za ljubavno blagostanje nastaje u trenutku kada je Bik okružen sjajem i luksuzom i ukoliko uživa u raskoši. Tako da je jako važno da to postolje na kom Bik stoji bude skupoceno i od zlata. Zatim, treba pomenuti da prva impresija o Bikovima može nekad i da prevari. Naime, ta njihova romantičnost, senzualnost i izlivi emocija se čine kao da su uvek kontrolisane ili pravilno dozirane. Ipak, ne treba zaboraviti na jedno pravilo: Bik navodno sve drži pod svojom kontrolom, medjutim kada se desi se stvari izmaknu kontroli u jednom trenutku, onda na površinu izbija njegova razorana energija, destruktivna crta ili ona rušilačka snaga koju Bikovi poseduju. Takve stvari se srećom ne dešavaju tako često, a kada se dese onda su kratkog veka i relativno brzo prolaze. Kao zaključak može se navesti to da Bikovi očekuju od okoline pažnju, udvaranje inicijativu, poruke, svesno ili nesvesno. Njihova čula su jako izražena I to su ljudi koji zaista umeju da uživaju u svemu što je lepo, dobro I kvalitetno, a afiniteti, intersovanja ili apetiti su ponekad neumereni, naročito ako se radi o stvarima do kojih im je stvarno stalo.
Postoji jedna sjajna anegdota u vidu komentara koji na jako interesantan način opisuje njihov psihološki profil i karakter, zatim njihov stil izražavanja, ćud i ponašanje, Čovek (Bik) objašnjava prijatelju glavni razlog svog ljubavnog neuspeha koji se nedavno dogodio: Znaš, čim sam shvatio da Ona intenzivno razmišlja o drugom muškarcu, tu je bio kraj naše veze, kraj svega. Pri tome, još samo da je pomislila da me prevari, to bi bio pokolj, a tek da me je stvarno prevarila onda bi bio kraj sveta, bar za nju! Dakle, osobine koje odslikavaju psihološki profil tipičnog Bika su: naglašena emotivnost, ali i ljubomora, kao i posesivnost koju uvek izražavaju kada im neko ili nešto pripada. Što se tiče koketiranja ili emotivne i seksualne slobode kod tipičnog predstavnika ovog znaka, savršeno Vam mora biti jasno da tu nema tolerancije, jer Bikovi su sve samo ne tolerantni kada im je ugroženo ono što im pripada . Znači, nemojte se igrati vatrom i nemojte činiti ono što Vam je zabranjeno, pogotovu ukoliko primetite da je Vašem Biku zaista stalo do Vas, jer sve gore navedeno oko ljubomore i toelrancije je mnogo snažnije i jače, sa mnogo više emocija.
KAKO I NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI KOJA JE RODJENA U ZNAKU BIKA
Diskretno, indirektno i suptilno se treba udvarati Biku. Pri tome, nemojte zaboraviti na sastavni deo udvaranja kao što su različite vrste poklona, iznenadjenja, kao i na brojna pravila o lepom ponašanju. Poenta prilikom udvaranja je u tome da morate ostaviti značajan utisak, ali ne samo svojom pojavom već i različitim manirima ili ukazanom pažnjom. U tom smislu možete biti sigurni da se Vaša pažnja meri ne samo lepim rečima, već i kroz različite vredne ili skupocene poklone, sitnice i darove.
ŠTA JE POTREBNO DA OSOBA KOJA VAM SE UDVARA ILI VAŠ PARTNER ZNA O VAMA
Za početak osobe rodjene u znaku Bika su izuzetno pouzdane osobe, osobe koje svoje emocije i strasti drže pod strogom kontrolom. Uostalom, to su osobe koje poseduju veoma uočljive kvalitete već na prvi pogled, tako da od svoje okoline očekuju reakciju, signal ili iskrene komplimente. Uvek kada se nalaze u društvu suprotnog pola, osoba koja im se udvara na indirektan način treba da Vam da do znanja da joj se dopadate, kao i da Vam uputi neku ljubavnu poruku ili signal. Naravno uvek kada se nalaze u društvu (ovo naročito za muškarce važi) imaju dominantnu ulogu, partnerka je ta koja pokorno i verno prati korak. Zatim, to su osobe kojima je izuzetno važna vernost, istina i do tradicionalnost. Ukoliko neko ili nešto poljulja Bikovo poverenje što se tiče ljubavnog partnera, onda je to zaista veliki problem koji može da dovede i do ljubavnog razlaza. Jedno od osnovnih pravila glasi: da su Bikovi veoma tradicionalni, kao i da im apsolutno nedostaje tolerancija ili sluh za ljubavnu prevaru. Odnosno, po tom pitanju muškarci čak, spadaju u najtežu kategoriju i zbog toga morate strogo poštovati njihov kodeks časti i carstvo principa.
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova Empty Re: Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova

taj Pon Jun 01, 2009 3:30 am
BLIZANCI - GEMINI
(od 21.05. do 20.06.)
Kada se prvi put sretnete sa osobom rodjenom u znaku Blizanaca biće Vam nekako jasno da se radi o osobama koje su vrlo neobične interesantne kao i to da su veoma duhovite i šarmantne osobe. Dakle, epitet koji ide uz osobe rodjene u ovom znaku glasi da Blizanci imaju i glas i stas tj. Blizanci poseduju karakter, zabavljačke prirode, elokvenciju koja je dosta izražena, kao i to da su veoma vešti prilikom upotrebe različitih intelektualnih, mentalnih ili govornih strategija. Važno je shvatiti da je njihova dubina, dubina njihovog bića u potpunosti ispunjena željom za istraživanjem i promenom i naročito činjenica da je glavni pokretač svega toga, radoznalost, istraživanje novog, nepoznatog. Naravno, radoznalost treba tumačiti kao njihovu želju za neprekidnim otkrivanjem novog iskustva ili za upoznavanjem sveta oko sebe i saznanjem o nečemu što je do sada bilo nepoznato. Ukoliko želite da privučete njihovu pažnju biće Vam potreban odredjeni stimulans u vidu vizuelnog podsticaja , dok bi se najbolji efekat postigao ukoliko bi uspeli da zaintrigirate njihovu intelektualnu pažnju, jer osobama koje su rodjene u ovom znaku ipak vlada Merkur. Živeti sa osobom u znaku Blizanaca znači, zaboraviti na one klasične obrasce ponašanja i naročito, ne treba insistirati na nekim strogim, rigidnim ili krutim principima. Ukoliko kod Blizanaca postoji interesovanje za odredjenu osobu suprotnog pola, sigurno je reč o nekim vrstama detalja koje samo oni primećuju kod te odredjene osobe, kao i o atraktivnom izgledu te osobe ili o pomalo neobičom ponašanju, ali i o nekom novom iskustvu koje Blizanci žele da osete, isprobaju. Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar način ilustruje njihov psihološki profil i karakter, zatim njihov stil izražavanja, ćud i ponašanje. Čovek pita svog prijatelja (Blizanca) za razlog njegovog nedavnog ljubavnog brodoloma, a Blizanac mu odgovora: Znaš ta veza je postala suviše monotona, jednolična i opterećujuća. A onda, iznenada sam upoznao jednu novu i vrlo intreresantnu osobu. Njegov prijatelj komentariše da je tako bilo i u nekim prethodnim slučajevima. Na to Blizanac odgovora: Da, to me izgleda često prati kroz životu. Obavezno treba imati na umu, osobu u znaku Blizanaca prvenstveno pokreće onaj vizuelni momenat i kognicija, a da emocije dolaze, tek u nekoj narednoj fazi. Uostalom, Blizanci svoje emocije drže pod strogom kontrolom, jer obično ne uspevaju pravilno da doziraju odredjenu količinu emocija koju poklanjaju svom ljubavnom partneru ili osobi koja im se dopada. Ne treba zaboraviti da izmedju osobe u znaku Blizanaca i njenog partnera postoji odredjena emotivna distanca, stit ili ograda, koju oni koristite iz samo njima znanih razloga. Uvažavajući sve ovo potpuno je razumljiv njihov motivni profil, tj. njih ljubavni potresi, prekidi ili rastanci naročito ne pogadjaju, jer oni se ne uklapaju u tip emotivnog paćenika, osobe koja je u stanju da žali i pati za odredjenom osobom. Baš naprotiv, od Blizanaca nikako ne treba očekivati ljubavnu dramu, srceparajuće scene, tugu, patnju ili suze žalosnice. Dakle, svi oni koji poznaju psihološki profil Blizanaca računaju sa tim da su njihovi osnovni aduti inteligencija, verbalne sposobnosti ili spekulacija, kao i fantastična snalažljivost u različitim okolnostima. Ne treba zaboraviti da tipičan Blizanac uvek u svojoj glavi ima različite afinitete i interesovanja kada je u pitanju ljubavna tema, odnosno u njihovim mislima gravitiraju različite osobe, a u njegovim dzepovima se nalaze neki tajni spiskovi, i u njihovom imeniku postoje neke tajne sifre. U svakom slučaju oni uvek imaju dobru alternativu, bez obzira da li je reč o ljubavnoj uvertiri ili o ljubavnom rastanku.
KAKO I NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI KOJA JE RODJENA U ZNAKU BLIZANACA
Poželjno je da to činite na neobičan i veoma originalan način, ali istovremeno da sačuvate iskrenost, spontanost i lični šarm. Vaša velika prednost je ako atraktivno izgledate, ali to Vam sigurno neće biti dovoljno da zadržite njihovu pažnju, ukoliko se radi samo o atraktivnom izgledu. Uz super stas podrazumeva se da posedujete i dobar glas, a to znači da se strogo ocenjuje i Vaš stil izražavanja koji je jako bitan kod skoro svakog tipičnog predstavnika ovog znaka. Svakako od Vas se očekuje i da posedujete dinamičnost, optimizam, lepršavo raspoloženje, kao i zabavljački karakter, zatim sposobnost za intelektualnim pariranjem i spontanost u izražavanju. Uostalom zapamtite dobro da kod Blizanaca važi jedno zlatno pravilo, a glasi, slican se slicnom raduje
ŠTA JE POTREBNO DA OSOBA KOJA VAM SE UDVARA ILI VAŠ PARTNER ZNA O VAMA
Morate biti veoma dinamična, šarmantna, snalazljiva, brza i pokretljiva osoba i ne dozvoljavate da Vas neko drži na zlatnoj uzici. Bilo da se radi o ljubavnoj priči ili nekoj vrsti neformalnog odnosa, potrebna Vam je nezavisnost, i neki vid psihološke ili emotivne slobode. Ukoliko još mogu da Vam se pripišuju osobine kao što su: neodgovornost, površnost, prevrtljivost, neverstvo i slično, to kod Vas ne izaziva neku naročitu psihološku patnju ili emotivnu moru, već pre čudjenje, da taj neko još uvek nije upoznao Vaš karakter i Vašu pravu prirodu. Ipak, gde se zaista krije prava istina to je teško utvrditi, jer kod Vas postoji dvojnost prirode, tako da svaki Blizanac priča svoju priču i pri tome, deluje veoma uverljivo. U tom smislu, važno pravilo za Vašeg partnera glasi nemojte uzalud trošiti svoju energiju u nameri da dokazujete istinu, a naročito nemojte očekivati veliko priznanje i iskreno pokajanje od Blizanaca. Uostalom, zašto bi ste se nadmudrivali sa Blizancima kada su oni već na samom startu u velikoj prednosti.
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova Empty Re: Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova

taj Pon Jun 01, 2009 3:30 am
RAK - CANCER
(od 21.06. do 22.07.)
Osobe rodjene u sazvezdju Raka može se reći da su veliki romantici, tako reći romantične dušice i hipersenzitivci, jer oni poseduju nežnu i senzitivnu prirodu i naročito izoštrenu intuiciju. Naime, osobine koje na najbolji način opisuju njihov psihološki profil su naglašena emotivnost, preosetljivost, nesigurnost, plašljivost, emotivna povodljivost, romantičnost i senzitivnost. Sve ove stvari nikako ne treba kod njih iskorišćavati jer se može desiti da osobe ovog znaka budu jako povredjene. Sazveždjem ovog znaka upravlja Mesec i zbog toga se kaže da su Rakovi Mesečeva deca. Poznato je, da Mesec prolazi kroz različite faze i da mesečev ciklus ima veliki uticaj na psihičko, mentalno i emotivno stanje kod ovog znaka, kao i što utiče na kompletnu prirodu i na naše okruženje. Činjenica, da su Rakovi podložni iznenadnim, čestim ili naglim promenama u raspoloženju je jako poznata stvar kao i to da upravo zbog mesečevih faza spadaju u kategoriju hipersenzitivaca. Osoba rodjena u ovom znaku često menja svoje raspoloženje ili jednostavno prolazi kroz različita psihička i emocionalna stanja, tako da ukoliko se pitate šta se dogadja sa odredjenom osobom rodjenom u ovom znaku, znajte da ponekad ne treba tražiti konkretan povod ili uzrok, kao ni objašnjenje koje je logično i razumljivo za Vas kao osoba koja je bliska osobi ovog znaka. Ipak, ne treba zaboraviti da priroda čini svoje, tj. uvek postoji ravnoteža izmedju dve stvari, koje čine da Rakovi budu izuzetno senzitivni i satkani od tananih emocija, kao i do činjenice da oni istovremeno poseduju i dobar oklop, koji im je u suštini neophodan ukoliko žele da se brane i da imaju čime da odbrane svoju primarnu prirodu od raznih uticaja iz okoline. Možete biti sigurni, da oni brižljivo čuvaju sve ono do čega im je stalo, kao i da oko sebe imaju brižljivo podignute zidove ili ograde. Ukoliko Vam je zaista stalo da osvojite njihovo srce i da stignete do njihovog ljubavnog carstva, onda morate biti spremni na različite testove izdržljivosti i poverenja, kao i emotivne privrženosti koju morate da pokažete i to potpuno otovreno gde će i posle toga trebati opet malo vremena da prodje da bi jedan tipičan predstavnik ovog znaka mogao da poveruje u to i uzvrati Vam istom merom. Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar način ilustruje njihov psihološki profil i karakter, zatim njihov stil izražavanja, ćud i ponašanje. Čovek opisuje prijatelju svoju ljubavnu partnerku: Znaš Ona (dama Rak) je toliko emotivna, nežna i pažljiva - satkana je od najtananijih osećanja, ali ako slučajno pokušaš da izigraš njena osećanja, da je prevariš ili da povrediš njenu porodicu - Ona će ti zauvek zatvoriti svoja vrata. To krhko stvorenje se zatvara u svoj neprobojni oklop i više ti neće dozvololiti da je dodirneš. Dakle treba iz ovog izvući neku vrstu pouke kako i na koji način treba postupati sa osobom do koje Vam je stalo a pripadnik je ovog znaka.
Znači, Rak od svog partnera očekuje potpunu privrženost, beskrajnu pažnju i razumevanje i naročito psihološku, emotivnu ili materijalnu sigurnost. Pri tome, nikako ne treba zaboraviti da su Rakovi veoma tradicionalni i da je porodica njihovo najsigurnije utočište. Od njih ne treba očekivati veliku fizičku hrabrost i potrebu za dokazivanjem, jer Rakovima je mnogo važnije ono što poseduju u svojoj duši, zatim u svojoj porodici ili u ljubavnoj vezi. Dilema da li je vrednije duhovno ili materijalno carstvo za njih ne postoji, jer na sebi svojstven način oni uvek biraju duhovno carstvo. Ali, pod tim podrazumevaju pravi porodični komfor i sve uslove koji su neophodni za harmoniju i potpuni uzitak njihove porodice. Rakovi u dubini svoje duše prepoznaju prave emocije i osećaju iskrenost ili dobru nameru. Dakle, oni su veoma senzitivni, zavodljivi, povodljivi i zaljubljivi, ali Vaš prolazak kroz prvu kapiju ne znači baš puno, skoro nista, jer oni Vas neće pustiti ni korak dalje ako u Vama ne postoje iskrena osećanja. Zatim, nemojte zaboraviti da Rak naprosto uživa u tome da bude pažen i mažen, ali on ima i prevelika očekivanja i u tom smislu, zahteva neku vrstu posebanog tretmana. Odnosno, Vi morate pružiti maksimum u bilo kom smislu, a za uzvrat Rak Vam nudi svoju privrženost i vernost. Ključeve od svog srca Rak sigurno drži u svojim rukama, a tajnu sifru tih ne baš toliko otvorenih vrata brižno čuva u svojoj glavi jer to je najsigurniji način da se trajno sačuva Vaša ljubavna veza. Budite sigurni da je to prava istina, jer Rak zaista poseduje neverovatnu sposobnost i ume da sačuva svoju ljubavnu ili bračnu vezu.
KAKO I NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI KOJA JE RODJENA U ZNAKU RAKA
Topla preporuka je da budete sa Rakom veoma iskreni, pažljivi i dobronamerni. Osnovno pravilo ljubavnog zavodjenja glasi osobu u znaku Raka treba neprekidno osvajati na različite načine, znači od Vas se očekuju topli pogledi, umiljate reči, nežni dodiri i ljubavni osmeh. Zatim, različiti pokloni i sitnice samo dodatno potkrepljuju Vašu paznju i nameru koja u svakom trenutku mora biti iskrena, da izmamite njihov osmeh ili da ulepšate njihovo raspoloženje na neki od pomenutih načina. Sledeće pravilo koje je jako važno i nikako ga ne treba izostaviti glasi da Rak ne pokreće inicijativu ili to skoro da nikada ne čini na direktan način, tako da se od Vas očekuju svi konkretni potezi, pozivi i direktna inicijativa, uglavnom. Uostalom, dovoljno je da pogledate u njihove oči i tu se krije odgovor, signal ili poruka u kom pravcu treba nastaviti ljubavnu igru i zavodjenje i u kom pravcu to treba da ide ili u kom pravcu će to ići. Oni Vam prećutno daju do znanja da u sebi poseduju ogromno duhovno i emotivno bogatstvo, a od Vas očekuju ulogu velikog ljubavnog osvajača. Ukoliko to ne možete da organizujete na taj način onda su šanse za udvaranje jednom Raku poprilično male ali ne i nemoguće. Tako da ukoliko Vam se jako dopada neka osoba rodjena u ovom znaku, moraćete ipak malo više da se potrudite, ali znajte da će Vam se taj trud na kraju isplatiti.
ŠTA JE POTREBNO DA OSOBA KOJA VAM SE UDVARA ILI VAŠ PARTNER ZNA O VAMA
Već na prvi pogled Vi delujete veoma romantično, nežno i hipersenzitivno. Upravo zbog toga i najmanja nepažnja za Vas predstvlja povod za emotivnu buru, neraspoloženje ili za nesigurnost. Ujedno Vaše emocije predstavljaju i Vašu Ahilovu petu, tako da po logici stvari Vaš partner ne samo da ne sme da povredi Vaša osećanja, već on mora i pravilno da Vas zaštiti od potresa koji dolaze sa strane. Zatim, Rakovi od svog partnera bez obzira da li to jasno i glasno priznaju ili ne traže tačku oslonca i neiscrpnu snagu. Jasno je da se Rak u potpunosti predajete ne samo svojim telom već i svojom dušom, a upravo to psihičko i emotivno predavanje obavezuje njihovog partnera na beskrajnu pažnju i na zaštitničku ulogu. Rakovi očekuju neprekidnu inspiraciju kao povod za dobro raspoloženje i za emotivno zadovoljstvo, jer za Vas važi pravilo ako više dobijate, spremni ste i više da pruzite, što je jako pozitivno i za Vašeg partnera.
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova Empty Re: Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova

taj Pon Jun 01, 2009 3:31 am
LAV - LEO
(od 23.07.do 22.08.)
Osobe koje su rodjene u znaku Lava su veoma temperamentne osobe, ali takodje su i veoma dostojanstvene u svom ponašanju kako prema sebi tako i prema drugim osobama u okruženju. Tipična karakteristika koju poseduje osoba rodjena u znaku Lava je da mnogo drži do svog izražavanja, odnosno do svog jedinstvenog stila. To znači da je veoma važno da ostave dobar i pozitivan utisak na svoju okolinu i u tom smislu, Lavovi će činite sve što je potrebno da osvoje Vaše simpatije, veliki aplauz, pohvalu ili divljenje. Trebalo bi da Vam bude poznata činjenica, da Lavovi uživaju u osećaju popularnosti i od Vas očekuju da im se divite. U suštini kad se bolje pogleda jednom tipičnom Lavu imponuje da se nalazi na tronu ili na nekom počasnom mestu, tako da sve druge pozicije njima izgledaju krajnje nezanimljivo. Što se tiče teatralnog ponašanja, na to ih jako često navodi njihova sujeta, dok njihov ponos često utiče na preteranu subjektivnost tako da različite stvari, dogadjaje ili osobe tumače u skladu sa svojim predstavama o visokim kriterijumima. Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar način ilustruje njihov psihološki profil i karakter, zatim njihov stil izražavanja, ćud i njihovo ponašanje. Žena opisuje prijateljici svog ljubavnog partnera: Znaš On (Lav) pre nego što otvori nečija vrata očekuju poseban tretman ili veliki aplauz, poglede divljenja i naročito, velike komplimente. Tek, onda kada se njegov ego dobro nahrani i bude onako skoro kompletno sit kao i njegova sujeta, onda možeš očekivati izlive nežnosti i vrele strasti, inače pre toga je sve na priči. On se ponaša kao da je redak primerak nekog neprocenjivog umetničkog dela ili da kroz njegove vene protiče plava krv. Često me dovodi do očaja, ali ne mogu bez njega. Kada se Lavovima pripisuje egocentričnost, zaista je teško pravilno odgovoriti da li je reč o njihovoj mani ili o njihovom svojstvu da stvari i dogadjaje tumače iz svog ugla. Lavovi su veoma teatralni i u tom smislu obraćaju pažnju na različite sitnice, na detalje ili na finese koje postoje u nečijoj pojavi, kao i u nečijem predstavljanju. Pri tome, oni insistiraju na visokim kriterijumima i poseduju istančani ukus ili pravi smisao za lepotu. Ipak, ne treba zaboraviti da su Lavovi veoma zahtevni i da fizička lepota na njih ostavlja samo prolazno značenje, tako da oni dobro razlikuju onu lepotu koja je prava od one lepote koja dolazi iz dubine nečijeg bića i nečije duše. Zatim, Lavovi uživaju u različitim izazovima jer veliki izazovi predstavljaju pravu priliku za dokazivanjem, zatim za ličnim trijumfom i naročito, za velikom pobedom! Naime, Lavovi imaju potrebu da fasciniraju svoju okolinu i svog ljubavnog partnera. Stoga, njihove velike parole glase onaj ko ne rizikuje, taj ne dobija i samo veliki opstaju. Dakle, oni su veoma energični, dominantni i teatralni tako da svi ljubavni susreti protiču po već utvrdjenom scenariju. Znači, Lav pokreće inicijativu i sve konce drži isključivo u svojim rukama. Ukoliko izmedju Vas postoji ljubavna veza, onda morate biti spremni na to da Lav uvek ima dominantnu ulogu i da u tom smislu, ništa ne možete promeniti. Lavovi imaju dosta hrabrosti i zbog toga na direktan način izražavaju svoje interesovanje, dopadanje, afinitete i simpatije, kao i svoja osećanja. Uglavnom ne postoji dilema prema kome Lavovi osećaju simpatiju ili antipatiju oni to jasno pokazuju. Zatim, oni su veoma strasni, posesivni i ljubomorno čuvaju sve ono što podpada pod njihovo vlasnistvo, ličnu svojinu ili pod njihovo malo carstvo. A ljubavni partner je samo deo tog carstva, medjutim ponekad to znači veliku privilegiju, a ponekad veliki teret. Možda je najbolje da to pitanje postavite svom Lavu jer on će Vam pružiti i najubedljiviji odgovor.
KAKO I NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI KOJA JE RODJENA U ZNAKU KAVA
Jedna od prvih lekcija koju treba dobro da naučite glasi da Lav se udvara Vama na direktan način i njemu treba prepustiti to vrhunsko zadovoljstvo u zavodjenju, a naročito, ponos zbog osvajanja Vaše pažnje i Vaše ljubavi. Važno je da u Vašim očima prepoznaje pogled divljenja i da se na Vašim usnama pronalazi osmeh koji oslikava zadovoljstva, kao i da su Vaše ruke spremne da ga prihvatite u bilo kom trenutku. Savetujemo Vam da izbegavate mala lukavstva koja Lav dobro prepoznaje, jer Lav nije ni najmanje naivan i ukoliko igrate po lošim pravilima onda Vas očekuje vrlo neprijatno iznenadjenje.
ŠTA JE POTREBNO DA OSOBA KOJA VAM SE UDVARA ILI VAŠ PARTNER ZNA O VAMA
Lav naprosto obožava da dominira na bilo kojoj sceni ili da caruje, zbog toga Vaš izbor ili jedina mogućnost se svodi na saučesničku ulogu. Naravno, nemojte prkositi jednom Lavu, i nikako nemojte da izazivate njegovu sujetu, njegovo dostojanstvo, ponos ili čak ljubomoru. Lavovi ne dozvoljavaju da se neko igra sa njihovim osećanjima i nikad ne pristaju na inferiornu ulogu. Budite sigurni, da se svi Vaši prekršaji brzo kažnjavaju i to veoma oštro uz bujicu onih velikih reči, uz crveni karton ili uz potpunu eliminaciju. Na sreću Lav insistira na utvrdjenim pravilima, tako da je zaista apsurdno činiti stvari koje izazivaju njegov bes, osudu ili kažnjavanje. Važno je, da delujete veoma inspirativno na svog Lava i da neprekidno ispunjavate sve njegove kriterijume o lepom izgledu, kao i o lepom ponašanju i naročito, o izražavanju svoje emotivne naklonosti i poštovanja. Lav posebno insistira na spoljašnjim utiscima i od Vas uvek očekuje aristokratsko držanje, kao i besprekorno ponašanje kada se nalazite u društvu ili pred publikom i širokim auditorijumom.
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova Empty Re: Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova

taj Pon Jun 01, 2009 3:32 am
DEVICA - VIRGO
(od 23.08. do 22.09.)
Ne treba tražiti u prvim redovima osobe koje su rodjene u ovom astrološkom znaku, jer Devica nije tip osobe koja skreće pažnju na sebe svojim ekscentričnim ponašanjem, ekstravagantnim izgledom i scenskim efektima. Tipična Devica se ponaša veoma odmereno, promisljeno, rezervisano i diskretno. Zatim, u očima svoje okoline Devica ume ponekad da deluje preterano strogo ili uniformisano, ali u svakoj priči se ponavlja klasično pravilo koje glasi, sto ljudi, sto ćudi, tako da na nekim listama ili u očima nekih ljudi, Devica zaslužuje i najveće komplimente. A kriterijumi koji se uzimaju u obzir prilikom sastavljanja rang liste na kojoj se jedna Devica nalazi na vrhu su sigurnost, umerenost, tačnost, urednost, poverenje, urednost, razumnost, diplomatičnost i analitičnost i opet urednost. Ipak, ne treba zaboraviti da psihološki profil Device odaje osobu koja svoje emocije i strasti drži pod strogom kontrolom razuma. Znači, u njihovim očima osobe kod kojih do izražaja dolaze vrele strasti, nekontrolisani zanos i preterana romantičnost, kao i slepa zaljubljenost najčešće izgledaju veoma neozbiljno, infantilno i pomalo čak i budalasto, ponekad. Uostalom, u dubini njihovog bića se nalazi potreba za razumevanjem i shvatanjem ili za kognicijom, čak i onda kada je reč o ljubavnoj temi ili voljenom biću. Pričati priču, da ljubav ne poznaje zakone razuma ili logike u slučaju Device, predstavlja uzaludan pokušaj, odnosno skoro da ne važi. Odnosno, Devica ima svoje utvrdjene arsine, principe ili pravila po kojima funkcioniše i u tom smislu, važno je ono što prihvata ili odobrava njihov razum a ne ono što se dešava kao emotivni impuls, prolazna strast ili impresija. Device skoro nikada ne učestvuju u igri zavodjenja već u igri nadmudrivanja i taktiziranja to je način da neko osvoji njihovu pažnju. Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar način ilustruje njihov psihološki profil i karakter, zatim njihov stil izražavanja, ćud i ponašanje. Čovek opisuje svom prijatelju njegovu ljubavnu partnerku, Znaš imam utisak, da još pre nego što progovorim Ona (Devica) već zna odgovor na moje pitanje. Povremeno Ona zna bolje od mene šta ja zaista želim, mislim, osećam ili šta hoću. Čak, kada bi joj se desilo nekim čudom, da izbubi svoju glavu, Ona nikada ne bi izgubila i svoju pamet. Bez pameti nigde. Zaista nema razloga da njihov partner očekuje preterane izlive emocija, jer Devica dobro vlada svojim osećanjima i ne dozvoljava da se njen intimni ili privatni život pretače u nekakvu javnu priču. Odnosno, poenta je u tome da Devica postavlja visoke zidove iza kojih dobro skriva svoj ljubavni ili porodični život. Sa njima treba imati prilično strpljenja, jer sve ono što Vam Devica poklanja prethodno dobro i precizno odmerava, tako da se Vaša ljubavna veza zasniva na principu zasluge. Njihov partner prethodno mora zaslužiti sve ono što će dobijati u malim i strogo kontrolisanim dozama. Pri tome, njihov partner ne sme da zaboravi da je Devica neumorna i uvek spremna na različite mentalne testove, provere i analize.
KAKO I NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI KOJA JE RODJENA U ZNAKU DEVICE
Od Vas se očekuje vrlo razumno ili promišljeno ponašanje, što znači da se ophodite veoma ozbiljno, uporno, istrajno i strpljivo. Naravno Vaš spoljašnji izgled nije od presudnog značaja, već Vaša unutrašnja ili duhovna lepota. Preciznije rečeno, to je duhovno bogatstvo, a pod tim Devica podrazumeva intelektualnu superiornost, razumnost i naročito dobro izraženu praktičnu pamet. Zatim, važno je da se nalazite na istim talasnim dužinama, kao i da se pridržavate svih osnovnih pravila o urednom i pedantnom načinu ili stilu života.
ŠTA JE POTREBNO DA OSOBA KOJA VAM SE UDVARA ILI VAŠ PARTNER ZNA O VAMA
Devica je tip osobe koja deluje veoma trezveno, razumno i odmereno. U tom smislu, nju ne mogu zavarati nikakvi spoljasnji efekti, jer ona dobro nazire i vidi ono što se krije iza nečijeg nasmejanog lica ili svetlucavog pogleda. Naravno nečije oči moraju biti lepe, ali one istovremeno moraju imati i neku misaonu dubinu. Nečiji glas može biti veoma prijatan, ali važna je poruka ili smisaonost onoga što se saopstava, i nečiji izgled može biti veoma privlačan, ali mnogo je važniji utisak koji osoba otkriva svojim izražavanjem, kao i svojim stilom ponašanja. Nemojte zaboraviti, da osobe rodjene u znaku Device insistiraju na detaljnoj analizi svega, oni svaku celinu rastavljaju do najsitnijih detalja, onoliko koliko je to potrebno bez obzira da li je reč o nekom tehničkom uredjaju, o literarnom delu ili o Vašoj ljubavnoj priči. Stoga, nema razloga da se neprekidno isčudjavate njihovim detektivskim metodama ili činjenici da oni budnim okom prate svaki Vaš korak, čak i onda kada se nalazite na pristojnoj udaljenosti. Posebno je zanimljivo saznanje da se Device povremeno ponašaju kao da svog partnera drže na optuženičkog klupi, i pri tome, sklone su da Vas tretiraju kao osumnjičenu osobu, što zaista nije nimalo prijatno. Medjutim, osnovni problem nastaje u nerazumevanju jer Devica ne shvata zbog čega bi se neko osećao tako neprijatno, ukoliko iza nječijih istinitih tvrdnji ne postoje i one vrste skrivenih namera. U svakom slučaju, možda Vi zaista govorite istinu i samo istinu, ali to ne znači da negde u Vašoj glavi ne postoji pomisao o nekim skrivenim pobudama. Zbog toga Devica pedantno proverava svaku mogućnost ili pomisao, i dobro skenira svaku ideju koja se nalazi u Vašoj glavi.
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova Empty Re: Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova

taj Pon Jun 01, 2009 3:33 am
VAGA - LIBRA
(od 23.09. do 22.10.)
Osobe koje su rodjene u sazveždju Vage poseduju veoma rafinirani stil, istančan ukus i smisao za estetskim izražavanjem. Vage poklanjaju veliku pažnju svom spoljašnjem izgledu koji im je jako bitan kao i kulturi ponašanja, odnosno one pažljivo brinu o svom kompletanom nastupu, kao i o kvalitetu veze sa blizom okolinom. Naime, jedna Vaga ne samo da vodi računa o svom spoljašnjem izgledu već ona takodje veruje da spoljašnja elegancija i šarm reflektuju unutrašnju lepotu. U tom smislu, Vaga uvek teži ka perfekciji ili ka potpunoj harmoniji koja dovodi u ravnotežu unutrašnje zadovoljstvo i spoljašnju lepotu. Ponekad se stiče utisak da su Vage suviše okupirane tim svojim spoljašnjim izgledom ili svojim unutrašnjim emotivnim ili materijalnim potrebama, tako da zaboravljaju na ostatak sveta. U izvesnom smislu to zaista jeste tačno, jer Vaga insistira na visokim kriterijumima i na takav način pravi strogu selekciju pri izboru odgovarajuceg društva, ne mogu sa svakim da se druže, kao i teme ili potencijalnog partnera sa kojim želi da provede neke čarobne i prijatne trenutke. Prvo pitanje na koje treba da odgovorite prilikom susreta sa Vagom glasi da li zaista pripadate krugu odabranih i da li delujete dovoljno atraktivno, privlačno i šarmantno po visoko utvrdjenim standardima jedne Vage. Zatim, nemojte da zaboravite da lep fizički izgled znači i veliku povlasticu, ali istovremeno Vi morate da ispunite i neke druge zahteve ili kriterijume koji se nalaze na njhovoj rang listi. Od Vas se neminovno očekuje da posedujete izraženu romantičnu crtu, naglašeni zabavljački karakter, neodoljivi šarm i besprekoran ukus. Zatim, Vaga uredno procenjuje Vaše praktične sposobnosti i naročito, Vaše materijalne mogućnosti. Da li Vam je sada jasnije, zašto se kaže da Vage nisu nimalo skromne u svojim velikim i konstantnim prohtevima. Osobine kao što su neodoljiva ljupkost, šarm, senzualnost, zavodljivost, koketnost, lepršavost, romantičnost i optimizam predstavljaju jedan od osnovnih razloga zbog čega se Vaga nalazi na top listi favorita odnosno, odnsno činjenica da osobe u znaku Vage deluju veoma privlačno na suprotni pol, prati ih čuvena etiketa da su veoma poželjni ili rado vidjeni na različitim mestima, kao i u šarenolikom društvu. Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koja na odličan način ilustruje njihov psihološki profil i karakter, zatim njihov stil izražavanja, ćud i ponašanje. Čovek opisuje prijatelju svoju ljubavnu partnerku, Znaš povremeno imam utisak da se ona (Vaga) zabalja ili da koketira na sebi svojstven način sa celim svetom. Trudi se da se dopadne svemu što je živo na ovoj planeti, što hoda ili ima dve noge, najčešće u tome i uspeva, a kako to uspeve, e to ne znam.
Zaista jedna tipična Vaga vrlo brzo ispunjava svoj telefonski imenik, tako da se ne treba čuditi što se u njihovim imenicima nalazi ogroman broj imena. Naravno, većinu tih imena upravočine osobe suprotnog pola ili potencijalni udvarači kao i obožaoci, simpatizeri i ostali tajanstveni likovi, manje poznati javnosti.
KAKO I NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI KOJA JE RODJENA U ZNAKU VAGE
Prvo i osnovno pravilo koje glasi da morate imati mnogo stila, jer bez obzira što na prvi pogled sve izgleda lako, budite sigurni da se stvari vrlo brzo komplikuju. Odnosno, važno je da delujete veoma privlačno, vrlo zabavno, neodoljivo šarmantno, atraktivno i iskreno. Medjutim, nikako nemojte zaboratiti da Vaga oko sebe ima veliku broj potencijalnih udavarača i da Vam zbog toga njen početni signali ili zeleno svetlo, ne predstavljaju nikakvu garanciju za neku sledeću fazu. Uostalom, Vage su specifične i zbog toga što vrlo aktivno i rado uživaju u različitim vidovima udvaranja ili u ljubavnom zavodjenju, kao i u brojnim zabavama. Pri tome, morate voditi računa o nekom nepisanom pravilu koje glasi da Vaga nikada ne čini onaj prvi korak, a to znači da Vaga na indirektan način i veoma suptilno šalje svoje impulse ili emotivne signale. Ona zaista beskrajno uživa u ljubavnim igrama i u tome da je neko zavodi ili da je osvaja i naročito, da je opčini svojim udvaračkim manirima.
ŠTA JE POTREBNO DA OSOBA KOJA VAM SE UDVARA ILI VAŠ PARTNER ZNA O VAMA
Vage su veoma suptile i zahtevne i upravo zbog toga osoba koja Vam se udvara mora dobro da poznaje i da oseća sve Vaše unutrašnje potrebe. Odnosno, mora da oseća Vaše emotivne potrebe kao i Vaš senzibilitet, pri tome je naročito važno da neguje Vaš afinitet prema estetskom izražavanju. Vage uživaju u svemu što je lepo i zbog toga svoju pažnju i osećanja poklanjaju svima koji pothranjuju njihov unutrašnji duh i naročito, osobi koja ume da zajednički život pretvori u realnu bajku ili u magičnu ljubavnu koja obavezno ima hepi end.
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova Empty Re: Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova

taj Pon Jun 01, 2009 3:33 am
ŠKORPION - SCORPIO
(od 23.10. do 22.11.)
Osobe rodjene u ovom znaku mogu delivati veoma zanosno, strastveno i privlačno za svoju okolinu. Dobro poznato pravilo je da se Škorpioni svrstavaju medju pet najpoznatijih na top hot listu velikih osvajača i zavodnika. U tom smislu, Vama se sa punim pravom može pripisati etiketa velikog maga u zavodjenju, kad god je reč o ljubavnoj priči ili nekoj drugoj vrsti koketiranja kao i osvajanja pažnje kod suprotnog pola. Škorpioni na neki njima svojstven, svesni ili podsvesni način, uživaju u igri zavodjenja, a naročito uživaju u svojevrsnoj dominaciji nad suprotnim polom. Ovaj znak se svrstava u kategoriju velikih emotivaca, ali istovremeno tu postoji i jedna neobična začkoljica kod tipičnog predstavnika ovog znaka.
Reč je o tome da su Škorpioni svesni svoje Ahilove pete i da imaju veoma razradjene mehanizme i efikasne strategije kao način na koji čuvaju svoju emotivnu osetljivost. Ni u jednom trenutku nemojte zaboraviti da su Škorpioni veoma strastveni u svemu što se dešava, bez obzira da se radi o ljubavnoj harmoniji ili o ljubavnom ratu. Ponekad stvari i svet oko sebe posmatraju kroz kontrast crno i belo i zbog toga od njih možete očekivati beskrajnu nežnost, romantičnost i emotivnu pažnju na bilo koji način, ali istovremeno su spremni i na sva moguća lukavstva, perfidnost ili na osvetu iz ljubavi. Kada i u kom trenutku će proraditi pozitivna ili naprotiv, negativna strana njihove ličnosti, zavisi isključivo od njihovog psihološkog stanja, od emotivnog raspoloženja ili od toga kako doživljavaju Vaše ponašanje. Nemojte zaboraviti da Škorpion odgovara skoro na svaki izazov i da poseduje razornu snagu, ogromnu volju, a naročito borbeni duh koji ponekad ne poznaje nikakve granice ili zabrane. U tom pogledu, ukoliko se naivno usudite da isprovocirate jednog Škorpiona, moraćete biti spremni na sve moguće posledice. Da li vam je poznato da ovaj znak ne stedi uopšte sebe i svoja osećanja i ide skoro do ubitačne mere, što se može reflektovati u dva pravca, ka obožavanju i afirmaciji ili u pravcu destrukcije i laganog i postepenog uništenja. Dakle, ukoliko isprovocirate, emotivno osujetite ili povredite jednog Škorpiona, očekuje Vas otrovna strelica. Najvažniji kriterijum u toj igri je koliko se Škorpion oseća povredjenim jer u onim najtežim slučajevima on ruši sve pred sobom i pri tome postaje fatalan. Sem toga, Škorpion nije destruktivan samo prema potencijalnom protivniku već i prema samom sebi. Znači dileme nema, ukoliko je odlučio da Vas povredi na neki način, da Vas ponizi, sruši ili uništi, on istovremeno vrlo svesno uništava i samog sebe, ali se ne zaustavlja u svojim namerama. Postoji jedna zanimljiva priča koja na najbolji način ilustruje njihov primarni karakter, ćud, ponašanje i strasti. To je priča o žabi i životinji Škorpionu, kada ju je zamolio da ga na svojim ledjima prenese preko vode, jer je to bio jedini način da predje na drugu stranu močvare. Žaba nije imala poverenja u njegovu mračnu prirodu, ali on ju je uveravao da zavisi od njene pomoći, te ukoliko naudi njoj osudiće i sebe, jer neće mu biti spasa. Medjutim, pre nego što su stigli do druge strane obale, Škorpion je svojom otrovnom strelicom ipak, bocnuo žabu. Na njeno pitanje, zašto je to uradio i tako osudio oboje na stradanje, odgovorio je da je to jače od njega jer u njemu postoji nekontrolisana strast. Osobe rodjene u ovom znaku predstavljaju izuzetno uzbudljive i maštovite ljubavne partnere. Oni će Vas na veoma strastveni način provesti kroz najlepše ljubavno carstvo ili Vas ostaviti u beskrajnoj patnji. Oni su veoma emotivni, strastveni, potentni, uzbudljivi i čulni. Medjutim, oni su istovremeno i veoma posesivni, ljubomorni, osvetoljubivi i destruktivni. Ljubavna priča sa Škorpionom u glavnoj ulozi predstavlja veliko zadovoljstvo i beskrajno uzbudjenje. Ipak, nemojte zaboraviti da su njihove ljubavne igre i uzbudjenja suviše strastvena ili da predstavljaju suviše veliki izazov, izazov koji vrlo brzo može da se pretvori u ljubavni vrhunac ili, naprotiv, u ljubavni očaj, apatiju. Dakle, Škorpion može da Vas podigne na carski nivo ljubavi, ali isto tako može i da Vas baci na samo dno očaja.
KAKO I NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI KOJA JE RODJENA U ZNAKU ŠKORPIJE
Jedno od osnovnih pravila ili zapovesti glasi: Škorpion se uvek udvara Vama, a ne Vi njemu. Znači, u bilo kojoj fazi ljubavne igre Vi ste ta prava meta ili žrtva, a Škorpion je uvek osvajač ili pobednik. U tom smislu, zaista ništa ne možete promeniti sem da upotrebite svoju pamet i da se ponašate dovoljno snalazljivo za jednog Škorpiona. Naravno, muškarac i žena Škorpion koriste drugačiji stil, ali princip je potpuno isti i tako je skoro uvek i što se toga tiče razlike i nisu baš uočljivo, gotovo da ih uopšte i nema.
ŠTA JE POTREBNO DA OSOBA KOJA VAM SE UDVARA ILI VAŠ PARTNER ZNA O VAMA
Svakako to da ste Vi veoma strastveni, potentni, posesivni, ljubomorni, emotivni i skloni velikoj žrtvi. Naravno, Vi posedujete izuzetno veliku i bogatu maštu tako da zajednički život sa Vama, tj. ljubavna priča, predstavlja vrhunsko i najlepše uzbudjenje koje se doživljava u trenutku. Dakle, Škorpiona izuzetno privlače veliki izazovi, nepoznate situacije, doživljaji koji obogaćuju njegovo ljubavno, intimno i seksualno iskustvo. U tom pogledu, posebnu čar imaju neke vruće situacije, atraktivne osobe i zabranjene igre ili ono čuveno zabranjeno voće kome inače svi mi se tako često vraćamo.
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova Empty Re: Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova

taj Pon Jun 01, 2009 3:34 am
STRELAC - SAGITARIUS
(od 22.11. do 22.12.)
Osobe koje su rodjene u znaku Strelca karakteristične su po svom vrlo otvorenom i ekstravertiranom stilu izražavanja. Deluju veoma odvažno, tako se i ponašaju, smelo, izazovno, hrabro i iskreno. Zatim, Strelci su veoma temperamentni, slobodoumni, neposredni i elokventni prilikom direktnog ali i generalnog obraćanja. Poznato je da poseduju ogromnu energiju, samopouzdanje i spremnost na velike rizike ili izazove. U tom smislu, ukoliko im je stalo da ostvare neki veliki cilj, onda za njih nema prepreke na putu do cilja ili ličnog zadovoljstva. Uostalom, da li ste se nekada bavili mislju zašto se kaže Biti slobodan kao strelac. Odgovor na to pitanje je vrlo jednostavan, a glasi da je to asocijacija na njihovu slobodoumnost, nezavisnost, avanturizam i na izrazitu hrabrost koju poseduju. Zbog svoje temperamentne i strastvene prirode Strelci deluju nestrpljivo, a njihove reakcije su veoma nagle i često neumerene. Ljubavni susret sa osobom u znaku Strelca obično protiče kao ljubavna vrteška jer sve se dešava veoma ishitreno i u jednom dahu. Njihov karakter odgovora glavnom junaku u filmskoj priči Ljubav do poslednjeg daha. Znači, oni reaguju već u prvom trenutku i na direktan način izražavaju svoje simpatije ili svoje antipatije. Pri tome, nemojte zaboraviti da su oni veoma iskreni, ali prilikom izražavanja svoje iskrenosti često zaboravljaju na granicu pristojnosti. Potpuno opravdano, učiniće Vam se da ponekad nemaju mere ili stila u onome što izražavaju, u svojim komentarima ili u porukama koje Vam upućuju. Naravno, Strelcima nedostaje nota diplomatije, taktičnost ili umerenost. Ali, ukoliko želite iskrenog i pravdoljubivog partnera morate biti spremni i na emotivne povrede i emotivne žaoke.
U vezi sa tim, postoji priča koja na dobar način ilustruje njihov karakter, ćud i ponašanje. Priča govori o tome kako čovek pita svog bliskog prijatelja, Strelca, Zbog čega kod tebe tako često dolazi do prekida ljubavnih veza. A Strelac mu odgovara, Zbog toga što ja govorim istinu i samo istinu, onako kao što zaista mislim i osećam. Dakle, poenta je u tome da preterana doza istine ponekad predstavlja onaj ružniji, bolniji i teži deo stvarnosti. Naravno, u suočavanju sa istinom neko nema dovoljno snage da podnese taj teret i onda dolazi do prekida ljubavne veze. Zamislite sitauciju kada Vam Vaš dragi Strelac direktno tresne istinu u lice tipa, ti mi se više ne dopadaš i ti i ja više ne možemo da budemo zajedno. Jako me privlači neka druga osoba i baš mi se dopada, to su vrele strasti. Možete biti sigurni da će Strelac insistirati na istini i poštenim pravilima, naročito kada ga za nekog vezuju velike emocije. Inače, njihov izgled, stil oblačenja i pojava ostavljaju primetan utisak na okolinu, jer deluju veoma izazovno, atraktivno i pomalo provokativno. Dalje, oni ne pridaju posebno značenje konvencionalnom ponašanju i nametnutim pravilima. Kada im se neko dopada, oni vrlo otvoreno izražavaju svoje simpatije i reaguju veoma burno, u naletu vrelih strasti ili impulsivno. Budite uvereni da avantura, ljubavna veza, romansa, ili zajednički život sa Strelcem protiče na veoma interesantan, uzbudljiv i dinamično nepredvidljiv način. Vama nikada ne može biti dosadno, a koliko Vam je veselo, zabavno ili prijatno zavisi od Vaše sposobnosti prilagodjavanja.
KAKO I NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI KOJA JE RODJENA U ZNAKU STRELCA
Prilikom prvog susreta i na prvi pogled veoma iskreno, otvoreno i direktno. Njih privlači izazov, šarm, avantura i neizvesnot. Ukoliko je Vaš pristup originalan i pri tome delujete duhovito i inventivno, onda je to apsolutno pun pogodak. Strelci obožavaju različite vidove zabave i uživaju u tome da pored sebe imaju osobu sličnih afiniteta. Ipak, ne budite naivni i ne zaboravite da na kraju oni donose završnu reč, a naročito u slučaju kada je u pitanju muškarac Strelac.
ŠTA JE POTREBNO DA OSOBA KOJA VAM SE UDVARA ILI VAŠ PARTNER ZNA O VAMA
Jedno od osnovnih pravila glasi da ljubav nikada ne predstavlja ropstvo i ograničavanje, već slobodu. U tom smislu, Vi treba da prevazidjete neka strogo tradicionalna, konvencionalna i patrijarhalna pravila i principe koji paralelno guše Vašu i njegovu potrebu za slobodnim izborom. Strelac ne voli ništa što je uobičajeno, ustaljeno ili ustajalo, ono što predstavlja ponavljanje nekih nametnutih pravila. Uostalom, čemu fraze u ljubavnoj priči Ili zašto mislite da Vaša ljubavna priča treba da liči na ostale ljubavne price, čista patetika. Nemojte zaboraviti da Strelac naprosto uživa u različitim igrama, u izazovu ili u dobroj zabavi, kao i u takmičarskoj atmosferi. Naravno, Strelac je veoma korektan igrač, ali on isključivo igra zbog ukusa pobede, samodokazivanja i ličnog zadovoljstva.
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova Empty Re: Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova

taj Pon Jun 01, 2009 3:35 am
JARAC - CAPRICORN
(od 22.12. do 20.01.)
Osobe koje su rodjene u znaku Jarca već prilikom prvog susreta ispoljavaju svoj personaliti, pa Vam je na osnovu toga jasno da se radi o osobama koje uvek igraju po nekim pravilima i kod njih se nikad ništa ne dešava mimo tih pravila. Naravno, nije teško zaključiti da je ovde reč o osobi koja insistira na tradicionalnim ulogama, zatim na strogim principima, kao i to da je veoma realna u svojim stavovima i procenama. Ali, istini za volju, iz drugog ugla gledano, ti stavovi ponekad deluju suviše kruto, zategnuto, ustirkano, ili veoma rigorozno. Podsećamo Vas da Jarci deluju veoma trezveno, racionalno i promišljeno. U tom smislu, od njih ne možete očekivati emotivni zanos i nonšanlanciju u ljubavnom hodu po ružičastim oblacima, već suštu suprotnost, oni strogo kontrolišu svoje emocije i naročito svoj senzibilitet. Poenta upoznavanja i spoznavanja njihove ćudi je u tome da Jarac sve što se dešava podvodi pod racionalnu analizu i pod stroge definicije, čak i onda kada je reč o ljubavnoj priči; vrlo je dosledan i na različita pitanja ili dileme odgovara u skladu sa svojim glasom razumom. Dakle, Jarac čini ono što misli, a ne ono što oseća. Ali, tu se krije i velika zamka, jer pogrešno je zaključiti da mu nedostaju osećanja i nežnost. Istina je da dobro kontroliše svoja osećanja, a to znači da sigurno upravlja svojim emocijama i deluje veoma hladnokrvno i nepopustljivo. Postoji priča, odnosno anegdota koja na jedan jako lep način ilustruje njihovu prirodu, karakter, emotivnu ćud i ponašanje. Žena koja je bila u ljubavnoj vezi sa osobom u znaku Jarca priča svojoj prijateljici sledeću priču, On je jedinstven jer ima hladno srce i bistar um, poseduje spartanski duh i ostre rogove, često je neumoljiv, ume da bude hladan kao santa leda ili strastven kao vulkan, ponekad me baca u očaj, ali ja ga obožavam jer je uvek tako nekako pouzdan, tako jedinstven i tako magičan. Zaista, oni su jedinstveni, imaju spartanski duh i poseduju oštre rogove koje podjednako dobro koriste kako za napad, tako i za odbranu. Naravno, ne treba zaboraviti da su veoma pouzdani i ako je Vaš partner osoba u znaku Jarca, garantovano Vam neće nedostajati osećaj sigurnosti i poverenja. Odnosno, Jarac deluje veoma ozbiljno i pouzdano, a Vaša ljubavna priča se odvija po unapred utvrdjenom protokolu. Morate razumeti da su utvrdjena pravila, dogovor i disciplina kategorije koje garantuju kvalitet Vaše ljubavne priče, a naročito, kontinuitet Vašeg zajedničkog života.
KAKO I NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI KOJA JE RODJENA U ZNAKU JARCA
Pre svega veoma promišljeno i na vrlo diskretan način. Podsećamo Vas da u ljubavnom odnosu postoje različite faze i zbog toga sve ono što se dešava izmedju Vas i Vašeg partnera zahteva utvrdjeni ili strogo kontrolisani redosled. Od Vas se očekuju tople emocije, ali istovremeno i odredjena ozbiljnost i trezvenost. Naravno, nemojte zaboraviti da je njihova ideja vodilja i glavna deviza koja glasi da treba verovati u razum. Ipak, ono što ostaje nedorečeno su odredjena emotivna stanja i raspoloženja, ali to je istovremeno Vaš magični svet intime o kojoj Jarac ne želi da govori.
ŠTA JE POTREBNO DA OSOBA KOJA VAM SE UDVARA ILI VAŠ PARTNER ZNA O VAMA
Morate biti veoma praktična osoba koja sledi glas razuma, važno je da u svom životu tražite čvrsti oslonac ili materijalno potkrepljenje za sve ono čime se bavite. Pokažite da suviše lepe priče i ljubavne fantazije za Vas imaju sladunjav ukus, jer nakon njih sledi pitanje koje glasi, a šta se krije na kraju balade. Jarac od svog partnera očekuje potpunu privrzenost i poštovanje svih tradicionalnih vrednosti, besprekorno ispunjavanje tradicionalne uloge u kontekstu porodičnog ili ljubavnog života. Da li vam je poznato koliko su Jarci ambiciozni i uporni u svojoj potrebi za napredovanjem u bilo kom pogledu, a naročito na poslovnoj i društvenoj lestvici. U tom pogledu, oni imaju veoma visoke standarde, ozbiljne kriterijume i strogo definisane ciljeve. Znači, poslovna i društvena afirmacija predstavljaju preduslov za sklad u porodičnom i ljubavnom životu. I povrh svega, Jarac insistira na pristojnom ponašanju i lepom vaspitanju, a od Vas očekuje visoko razvijenu samokritičnost i veliki stepen odgovornosti. U ljubavnom zagrljaju i sa najlepšim osmehom, Vas dvoje ćete sigurno hodati po čvrstom tlu, jako dugo.
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova Empty Re: Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova

taj Pon Jun 01, 2009 3:36 am
VODOLIJA - AQUARIUS
(od 21.01. do 19.02.)
Osobe rodjene u ovom znaku Vodolije zaista poseduju veoma neobičan ukus, specifičan stil izražavanja i u izvesnom smislu pomalo percepciju. Ukoliko pažljivije analizirate osobu u znaku Vodolije, jedna od prvih asocijacija na koju pomislite jeste da je takva osoba krajnje neobična u punom smislu te reči. Ta njihova neobičnost se može manifestovati na različite načine, počevši od stila oblačenja i izražavanja, reakcije i nepredvidljivosti ponašanja. Naravno, glavni adut koji drže u svojim rukama jeste njihova brilijantna inteligencija. Zbog toga Vodolije često umeju da deluju superiorno i bezobzirno u odnosu na svoju okolinu. Oni su zaista veliki majstori u pronalaženju dobrih ili praktičnih rešenja. Vrlo su sposobni i umeju smišljeno da iskoriste i najmanju šansu ili da odaberu onu varijantu koja njima lično donosi najveći uspeh, dobitak i zadovoljstvo. Ipak, koliko god delovali na okolinu nepredvidljivo, neobično i lepršavo, to je samo delimična istina. Pravo objašnjenje i tajna njihovog uspeha se krije u činjenici da oni samo deluju haotično u spoljašnjem svetu i to je isitna, dok na globalnom planu se takodje može okarakterisati njihovo ponašanje na sličan način, ali zato u svojoj glavi oni skoro uvek imaju jasne ciljeve i lične prioritete. Dakle, Vodolija je spremna da promeni bezbroj različitih uloga i da upotrebi mnoga sredstva pre nego što ostvari svoj cilj. Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar način ilustruje njihov psihološki profil i karakter, njihov stil izražavanja, ćud i ponašanje. Nakon dugogodišnjeg života sa jednom Vodolijom, damom, čovek objašnjava prijatelju svoju fascinaciju. Znaš, Ona (Vodolija) je spremna i sposobna da promeni sve na sebi, čak i ceo svet oko sebe, ali ne i da promeni svoj cilj. To je neverovatno, zbog toga je izuzetno cenim, ali i zazirem od nje. Zaista, uz Vodolije imate utisak da sve podleže zakonu promene osim ciljeva koji se nalaze u njihovoj glavi.
Vodolija u svakom slučaju skreće veliku pažnju na sebe, bilo da je reč o neobičnom stilu oblačenja ili o vrlo specifičnom izražavanju i ponašanju, a u osnovi svega se krije provokacija. Znači, oni svesno deluju na Vaša čula i na Vaše emocije. Oni znaju kako ili čime da privuku nečiju pažnju, a naročito, da zaintrigiraju Vašu radoznalost. Ljubavni susret sa osobom u znaku Vodolije neminovno donosi veliko uzbudjenje, mnoga iznenadjenja i neizvesnost. Sjajno su savladali sve lekcije ljubavnog zavodjenja i upotrebu različitih strategija, u rasponu od velike čednosti do vrelih strasti koje vode čak i do poslednjeg daha. Njihovo raspoloženje je povremeno vrlo euforično, ekscentrično ili provokativno, ali sa njima Vam nikada neće biti dosadno. Vodolije su veoma radoznale osobe i konstantno teže novom iskustvu, bilo da je ono saznajno, ljubavno, čulno ili mistično.
KAKO I NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI KOJA JE RODJENA U ZNAKU VODOLIJE
Ukoliko ste daroviti, slobodno upotrebite svu svoju maštu bez ikakvih ograda, i bez suvišnih skrupula. Važno je da Vaš stil izražavanja deluje vrlo originalno, neposredno i intrigantno. Zapamtite dobro da nikada, ni u jednom trenutku, ne smete potceniti njihovu inteligenciju. Vodolije zaista deluju nonšalantno i lepršavo, ali to se zapaža samo spoljašnjim posmatranjem takozvanim blic posmatranjem. Naravno, suština je u nečem drugom što se ne vidi, što ostaje skriveno iza neprobojnih zidova. Ukoliko ste dovoljno šarmantni, duhoviti, inteligentni, elokventni, lucidni i zabavni, očekuju Vas pozitivni signali sa njihove strane. A na svaku njihovu poruku treba odgovoriti sa odredjenim stilom i veoma samouvereno.
ŠTA JE POTREBNO DA OSOBA KOJA VAM SE UDVARA ILI VAŠ PARTNER ZNA O VAMA
Važno je razumeti da Vi imate veoma specifičan ukus i da Vas ne interesuju prosečne vrednosti ili srednja merila. U tom smislu, Vama ne trebaju nikakva pravila koja deluju rigidno, ili principi koji narušavaju Vašu potrebu za usavršavanjem. Naravno, Vi ste veoma radoznala osoba i zbog toga pažljivo posmatrate sve ono što se dešava oko Vas, ali Vi svoj pogled uvek upirete ispred drugih. Vi ste pokretljivi i uvek spremni na akciju koja obećava novo saznanje, dobru zabavu i, naročito, uzbudljivo iskustvo. Vaš partner mora da Vam se prilagodjava na različite načine, čak i onda kada nije u stanju da u potpunosti razume sve Vaše afinitete, interesovanja ili motive. Veoma ste tolerantna osoba i zbog toga očekujete da okolina poštuje Vaše pravo na slobodnu volju, a od svog partnera priželjkujete bezrezervnu podršku, podsticaj i beskrajnu inspiraciju.
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova Empty Re: Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova

taj Pon Jun 01, 2009 3:36 am
RIBE - PISCES
(od 19.02. do 21.03.)
Osobe koje su rodjene u ovom horoskopskom znaku karakteriše neobičan sjaj koji im se vidi u očima i neka vrsta sanjivog pogleda. Zagledajte se u njihove sanjive oči i osetićete vrstu hipnoze ili pomalo neobičan i mističan pogled na sebi. Ribe su jako senzitivni ljudi i najčešće i najčešće reaguju na osnovu svoje intuicije ili u skladu sa trenutnim stanjem emotivnog raspoloženja. Dakle, reč je o osoba koje deluju hipersenzitivno, velo emotivno i preosetljivo. Ribe su veoma maštovite imaju izuzetno razvijenu i bogatu maštu, tako da svet oko sebe uglavnom doživljavaju i vide na krajnje subjektivan način i u skladu sa svojim unutrašnjim ili emotivnim, duševnim potrebama. Oni raspolažu paletom čudesnih boja uz pomoć kojih na vrlo neobične (i ponekad razumom neshvatljive) načine odslikavaju svoja različita emotivna stanja i raspoloženja. Morate razumeti da su Ribe izuzetno emotive osobe koje veoma teško umeju da kontrolišu svoja razvnovrsna osećanja i duševna stanja; beskrajni su romantičari i maštari. Susret sa Ribama protiče u emotivnom raspoloženju i zbog toga je ponekad vrlo teško odgonetnuti njihove misli, ali zato ne i njihova osećanja. Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar način ilustruje njihov psihološki profil i karakter, zatim njihov stil izražavanja, ćud i ponašanje. Nakon dugogodišnjeg zajedničkog života sa jednom predstavnicom ovog znaka, čovek objašnjava prijatelju svoje impresije i fascinaciju. Znaš, Ona (Ribe) uvek misli, vidi, razume i zaključuje onako kako oseća! Sve na ovom svetu se bazira na boji njenih osecanja, a pri tome je vrlo subjektivna. Ja je razumem i znam da to ne mogu da promenim, a ona mene oseća bolje nego što ja to umem da shvatim i iskažem. Medjutim, nemojte zaboraviti da su njihova osećanja povremeno veoma uzburkana i da je to ono što pravi haos u njihovoj glavi ili pometnju pri ponašanju i komunikaciji sa bližom okolinom. Ribe poseduju izuzetno lepe osobine, kao što su: plemenitost, empatija i nežnost, oni izražavaju emotivnu pažnju prema svojoj okolini i skloni su velikom požrtvovanju za sve one koji su im bliski. Ribe su veoma podložne sugestiji i povodljive za emocijama, reaguju na sve što dotiče njihova osećanja. Nije nikakva tajna da su oni po svojoj prirodi veoma zaljubljivi, jer je veoma lako pokrenuti njihova interesovanja i pažnju. Ponekad tipični predstavnici ovog znaka nemaju dovoljno hrabrosti da izraze svoje misli i osećanja, kao i da se suoče sa istinom ili da prihvate onu ružniju stranu života koja njima baš toliko i ne odgovara i u kojoj se baš i ne snalaze. Tada u njihovoj duši nastaje pravi emotivni košmar. Preciznije rečeno, Ribe koračaju na samoj granici izmedju sna i jave. Naravno, jedna od njihovih najvećih fantazija je da svoju životnu ili ljubavnu priču pretvore u jednu lepu romantičnu ljubavnu bajku sa srećnim krajem.
KAKO I NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI KOJA JE RODJENA U ZNAKU RIBE
Progovorite najlepsim tonom, umiljatim glasom i posmatrajte ih sa veoma toplim pogledom i znajte da ćete početi udvaranje na jedan jako lep način koji će možda kasnije da preraste u nešto drugo. Morate biti veoma pažljivi, suptilni, emotivni i iskreni. Ipak, najvažnije pravilo ljubavnog zavodjenja glasi: nemojte štedeti nikako svoja osećanja i učinite sve što je potrebno da podstaknete njihovu maštovitost, plemenitost i senzualnost. Od njih nemojte očekivati direktnu inicijativu, već tople emocije koje se prepoznaju u njihovom sanjivom pogledu, zatim u nežnom i šarmantnom osmehu, kao i u baršunastom glasu ili u različitim signalima koje Vam upućuju.
ŠTA JE POTREBNO DA OSOBA KOJA VAM SE UDVARA ILI VAŠ PARTNER ZNA O VAMA
Prvenstveno, to da su emocije njihov glavni pokretač i da one upravljaju njihovom dušom i mislima. Upravo, emocionalna širina i kolorit najraznovrsnijih osećanja predstavljaju njihovo najveće bogatstvo, ali i njihovu Ahilovu petu. Osećanja im je lako povrediti i uznemiriti ih, čak i na onom misaonom nivou. Poseduju izuzetno jaku intuiciju koja im pomaže da imaju dobar predosećaj za sve što podstiče njihova osećanja ili misli. Ribe od svog partnera očekuju razumevanje, emotivnu pažnju, nežnost, toplinu i naročito, emotivnu ili moralnu podršku. Uostalom, njima je potrebna tačka oslonca i partner koji ume da odgonetne sve njihove emotivne, duhovne ili unutrašnje potrebe, ali i nemire koji neprekidno struje njihovom dušom kao nemirni vetrovi koji duvaju okenima.
Sponsored content

Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova Empty Re: Ljubavni astroprofil horoskopskih znakova

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu