Delite
Ići dole
avatar
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Modni rat polova

taj Pon Maj 17, 2010 4:04 pm
Da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere, odavno nam je jasno, kao i da su muško-ženski odnosi večita tema, kako u svemu tako i u, verovali ili ne, modi.

ONE NE VOLE:

Preulickan izgled
Žene uglavnom izbegavaju muškarce koji provode više vremena pred ogledalom od njih. Čist i uredan, a ne ulickan sasvim je dovoljno! Znak za uzbunu? Kad vas pita koju boju za kosu koristite? Bežite! I ne okrećite se.

Iscrtana/pretanka bradica
Bradica, poznata kao jareća, nikada i nije bila u modi i zato ostaje enigma zašto je neki muškarci toliko obožavaju. Iscrtavanje po licu nije nimalo seksi, a ako još uzmemo u obzir da za to treba barem pola sata dobrog posla, ostaje jedino pitanje: zašto?
Muškarci treba da imaju u vidu da je ženama neodoljiva dobra stara dan-dva stara brada. I tačka.

Frizura a la Donald Tramp
Iako se ovo odnosi na starije muškarce, problem s ćelavošću nije pravi problem osim ako na glavi ne napravite katastrofu a la Donald. Bolji su i zalisci i diskretna ćelavost, nego bezuspešno začešljavanje u sto smerova, samo kako biste sakrili „retko" stanje na glavi.
Osim toga, ovaj izgled sebi može da dopusti gospodin Tramp koji na bankovnom računu ima isuviše nula i lepu ženu kod kuće, ali jedan prosečan Srbin - ne, nikako!

Bokserice s likovima iz crtaća
Scenario je sledeći: ljubite se, mazite, situacija postaje sve užarenija, a onda sledi iznenađenje - iz pantalona vašeg momka iskače Paja Patak! Većina žena se verovatno pomirila s činjenicom da njihovi muškarci nikada neće odrasti, ali ovo je previše!

Takođe, kravate s nebuloznim uzorcima možda su i bile zanimljive početkom '90-ih, ali momci, sada smo u 2009. godini i zato evo jednog malog saveta za muškarce koji ne žele da žive u prošlosti: kravatu s Kermitom, Mikijem Mausom i Supermenom slobodno bacite u đubre, neće vam trebati još dugo, dugo, dugo...

Preuske pantalone
To što ih nosi Mik Džeger ne znači da možete i vi. Od preuskih pantalona gore su samo preuske majice.
Majica upasana u pantalone.
E, ovo žene stvarno ne mogu da smisle!
Možda bismo vam i oprostile te nesrećne bokserice sa printom, ali kada muškarac uvuče majicu u pantalone, može biti siguran da će ga svaka devojka zaobići na ulici u širokom luku.

Kaubojke i lakirane patike
Nema gore nego špic-cipele ili blešteće patike na muškoj nozi, pa makar i ako se radi o cipeli od nekoliko desetina hiljada dinara. Kaubojke su za kauboje, a lakirane patike... Ko to danas još nosi?


ONI NE VOLE:

Buba-naočare
Po muškarcima, nema ništa gore od ogromnih naočara s kojima se lepa žena pretvara u vanzemaljca. Kako kažu, možda su ženama ovakve naočare kul, ali jači pol ne vidi ama baš ništa privlačno u ovom rekvizitu koji skriva pola lica. I uz to izgleda zastrašujuće.

Previše pudera i sjaja za usta
Ovo je u rangu najgore muške noćne more. Tona pudera, sjaja, maskare, senke, rumenila, šljokica nikako ne prolazi. Posebno ne ujutru kada se sve to razmaže. Devojke, kod muškaraca pali decentni izgled - sjajna koža, malo maskare, rumenila i to je to! I nemojte da se zavaravate - oni i te kako dobro znaju razliku između malo i puno šminke. Po nekim istraživanjima čak 70 odsto njih.

Vrećasta odeć
Devojke, naglasite obline - preklinju muškarci! Žensko telo momcima je neiscrpna inspiracija i ne postoji muškarac kome ne odluta pogled na prćastu zadnjicu u uskim farmerkama ili dekoltiranu majicu. Iako je većini žena ovakav izgled odbojan, muškarci ga jednostavno vole i tačka.

Vintaž izgled
Oni to jednostavno ne kapiraju! To što je vintaž trenutno in i što ga nosi obožavana Kejt Mos, još ih manje briga. Za većinu muškaraca ona je ionako rahitična vešalica s kojom ne bi čekali ni red u banci, a kamoli nešto drugo. Stara krpa za njih je stara krpa i tu nema prevelike filozofije.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu