Delite
Ići dole
avatar
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Poze u kojima žene najviše uživaju

taj Sre Jun 30, 2010 6:52 am
Svaki muškarac zna da nije jednostavno zadovoljiti damu. I dok se pripadnici jačeg pola mogu pohvaliti da gotovo svaki put dožive vrhunac, sa ženama to ide malo teže, pa postoje poze u kojima verovatno nikada neće svršiti.

Sa druge strane, postoje i one u kojima garantovano hoće, a ako ništa drugo, učiniće joj seks daleko većim uživanjem nego inače.

Žena odozgo
Većina žena voli da je gore iz prostog razloga: osećaju se kao da imaju svu kontrolu i moć, a zna se koliko to ume da bude dobar afrodizijak. Poza kada je žena na muškarcu može imati mnogo varijacija: jedna od klasičnih je da vi ležite dok vas ona ’jaše’. Neke žene nisu baš lude za ovom pozom, jer se osećaju previše eksponirano, a često ume da bude nedobna za njihove noge. Zato više vole pozu u kojoj vi sedite, dok ona sedi na vama, a najbolje je na kauču da bi ona mogla da se drži za naslon, jer će to olakšati njeno kretanje. Svi stručnjaci tvrde da ova poza ne može da omane kada je ženski orgazam u pitanju, jer ona tako na najbolji način može da stimuliše klitoris i sama odredi tempo pre nego što će svršiti.

Savet plus: dok ej devojka na vama i uvija se od zadovoljstva, pojačajte njen užitak igrajući se sa njenim grudima i bradavicama, dirajući je po struku, donjem stomaku ili zadnjici.

Misionarska
Iz nekog razloga mnogi ovu pozu smatraju prevaziđenom i suviše jednostavnom. Greška! Osim što vam za zadovoljstvo nisu neophodne nikakve akrobacije, uz minimum maštovitosti, poza u kojoj ste vi gore siguran je put do ženskog vrištanja od zadovoljstva.
Žene vole muškarčevo telo na sebi, jer joj delujete još muževnije dok se ona oseća malo bespomoćno ispod vas. Dame vole da preuzmete kontrolu i da su vam na neki način prepuštene. Zato, raširite joj butine, uhvatite je za zglobove i podignite joj noge na svoja ramena. Promena tempa prilikom penetracije je detalj koji garantuje stopostotno uživanje.

Savet plus: ovo ne preferiraju svi, ali kada vas ponese strast – zašto da ne. Ukoliko ste se oboje pošteno uživeli, začinite ceo doživljaj sa malo šaputanja na uvo; recite joj šta bi ste joj radili ili šta ćete joj raditi i pokažite koliko se dobro osećate dok vodite ljubav sa njom.

Stojećki
Ovu pozu žene obožavaju jer im olakšava put do orgazma preko tačke G. Naime, vaša partnerka će sesti na neku površinu (veš mašinu, na primer), koja je u visini vašeg struka. Što su joj noge raširenije to bolje, a najbolje bi bilo da ih obmota oko vas. Ovakva pozicija omogućava da njena vagina bude postavljena direktno naspram vaših prepona, što će vama maksimačno olakšati penetraciju, čime ćete povećati šanse da devojka doživi orgazam. Osim toga, ova poza je kreativna jer se ne odvija na krevetu, pa možete biti ’nevaljali’ na raznoraznim mestima – u kuhinji, kupatilu, na haubi automobila, šanku, stolu za bilijar.

Savet plus: neki muškarci jako brzo svršavaju u ovoj pozi, jer im omogućava duboku penetraciju. Zato bi bilo dobro da malo usporite i date i partnerki šansu da doživi vrhunac, time što ćete joj stimulirati klitoris i približiti je orgazmu. Nakon stimulacije, kada ponovo počnete sa penetracijom, biće spremna da svrši koliko i vi.

Kašika
Nije čudo što je ova poza među top 5, jer podrazumeva sve ono što svaka žena najviše voli: da oseti vaše grudi na svojim leđima, ruke obmotane oko njenog tela, i penetraciju otpozadi. Žene posebno uživaju u pozi ’kašika’ jer je jako udobna a muškarcima ostavlja prostor da se igraju sa ženskim erogenim zonama – grudima i klitorisom, što je užitak kog one ne mogu da se zasite.
Sedite iza svoje devojke, postavite njenu zadnjicu na vaše prepone i raširite joj noge. U ovoj pozi oboje ćete uživati jer takođe omogućava laku penetraciju, a pošto je udobna devojka može da se pomera da bi vam još i olakšala ulaz.

Savet plus: iskoristite eksponiranost njenog tela i stimulišite joj klitoris; uspeh je zagarantovan.

Otpozadi
Mora se naglasiti da ipak postoje žene, ali su u velikoj manjini, koje ovu pozu smatraju ponižavajućom. Sve ostale u njoj uživaju koliko i muškarci.
Postoji neko posebno zadovoljstvo za žene u penetraciji od pozadi, a ova poza ne mora nužno da znači ’kučeći’ stil; probajte da legnete potpuno preko partnerke, dok su vam noge raširenje, a njene skupljene ili da su oboma raširene. Možete postaviti jastuk preko kog će se ona nagnuti, čime vam daje svoju guzu na izvol’te. Takođe, i u ovoj pozi imate prostora da je dirate po celom telu, a naročito klitorisu. Time ćete sprečiti da se oseća kao komad mesa, što je i jedini razlog zašto neke žene izbegavaju seks otpozadi.

Savet plus: pozu otpozadi možete nastaviti u drugu pozu, tako što, dok ste nagnuti prema njoj, jednom trenutku uhvatite je za struk i grudi i podignite je, tako da ste oboje na kolenima.

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu