Delite
Ići dole
avatar
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Jutarnji seks vrhunski užitak

taj Ned Jul 25, 2010 1:21 am
Oni koji ga praktikuju znaju da je jutarnji seks vrhunski užitak. Vreme je da ga i vi uvedete u svoj životni raspored...

[

Jutarnji seks je nešto za čim gotovo celi muški rod žudi. Prihvataju oni seks u bilo koje vreme, ali jutarnji im nosi neke posebne draži. Niste jutarnji tip i u to se doba ne osećate privlačno niti vas seks privlači? Donosimo vam odgovor na pitanje zašto su muškarci najnapaljeniji prvih sat vremena nakon buđenja, kao i nekoliko trikova kako i vi možete uživati u seksu dok još niste otvorili oči kako treba.
Postoji biološki razlog zašto su muškarci toliko orni za seks nakon što se probude iz noćnog sna. Tada im nivo testosterona dostiže vrhunac, a testosteron budi seksualni nagon kod muškaraca.
Osim toga, većina muškaraca se budi s ogromnom kobasicom među nogama jer se cirkulacija krvi u penis poveća tokom noći. On tada ne misli da njegova stvar čini svoju stvar, već vidi erekciju koju je bolje iskoristiti nego je pustiti da prođe.Uz loš zadah i kosu koja leti na deset različitih strana, seks vam verovatno nije na pameti, ali on ima svoje prednosti. Kada je muškarac odmoran, a nivo testosterona mu je na visokom nivou, on ima više energije tokom seksa. Više energije - seks traje duže.
Ključ uspeha je otkriti način kako se rešiti osećaja da niste seksi i uživati. Budnijima i spremnijima će vas učiniti vrlo jednostavan trik - osvežite se. Pre nego što krenete u akciju recite mu da mu dajete 30 sekundi da se pripremi za vrhunski seks, pobegnite u kupatilo i brzo sredite ono što uzrokuje osećaj da niste poželjni i privlačni.
To što on ima mnogo energije za seks, ne znači da je imate i vi. Odlučite se zato za poze koje su jednostavne, a pogađaju prave tačke. Poza u kojoj mnogi parovi spavaju, muškarac s leđa obgrli partnerku, idealna je za jutarnji seks.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu