Delite
Ići dole
avatar
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Autor Hrišćanske kamasutre izdaje nastavak knjige

taj Ned Jul 25, 2010 4:49 am
Poljski katolički sveštenik Ksaveri Knoc ohrabren uspehom svog prvog priručnika za seks katoličkih supružnika objavljuje sada i nastavak te "hrišćanske Kamasutre" knjigu "Seks je božanski".
Taj poljski sveštenik iz reda kapucinera u prvoj knjizi "Seks kakav ne znate. Za supružnike koji vole Boga" bavio se uobičajenim dilemama i pitanjima o seksu kakve i kao ispovednik čuje od vernika.
U drugoj knjizi Kasaveri Knoc podstiče vernike da vode ljubav, a odaje im i tajne kako da ožive svoj seksualni život.
Ključ uspešnog seksa je, prema dubokom uverenju oca Knoca, u emotivnoj vezi partnera, a ona je u interesu i crkve koja želi da supružnici ostaju zajedno i ne razvode se.
"Stvar je u tome da treba da se čuje glas ljubavi. Lako nam je da skratimo proceduru i podjemo u ubrzanu ljubav u seksualnom smislu, ali stvar je u tome da se produbi odnos medju ljudima koji će onda oživljavati seksualni život", kazao je otac Knoc predstavljajući svoju novu knjigu na poljskoj privatnoj televiziji TVN.
Ksaveri Knoc i danas je predstavljajući svoju novu knjigu odbio kritike da je čudno i čak apsurdno da savete o seksu deli katolički sveštenik koji živi u celibatu.
"Naslušao sam se o seksu toliko da već počinjem da se brinem što me sve manje i manje interesuje", našalio se Knoc.
Obe knjige odobrili su biskupi uticajne Poljske katoličke crkve, kao način da budu savremeniji i približe se svojim vernicima, posebno mladima i ne polemišu sa Knocovom glavnom tezom da pričanje o seksu za vernike ne sme da bude tabu.


Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu