Delite
Ići dole
avatar
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Seksi mapa

taj Ned Jul 25, 2010 4:55 am
Ako želite da budete magična vlasnica seksualnih čarolija, ključno je da razumete šta, kada, gde i zašto vaš partner oseća dok vodite ljubav, a ka tome usmeriće vas svaki deo njegovog tela - od glave do pete. Proverite ovu korisnu (i vrlo seksi) mapu!

NOS
Dok se njegova cirkulacija ubrzava u toku faze uzbuđenja, njegov nos (prepun nervnih završetaka) postaje superosetljiv. Pređite svojim usnama preko njegovog nosa ili zagolicajte obrvama sam vrh. Njegove nozdrve će postati čvršće i suženije, što će mu povremeno otežavati udisanje vazduha.

OČI
Pogled na seksi prizor aktivira područje u njegovom mozgu koje je povezano sa osećanjem požude. Zato, poklonite mu slatkiš za oči u toku predigre. Na primer, svucite se u fazonu Demi Mur u filmu „Striptiz“. Povremeno ga pohotno gledajte u oči, naročito u toku samog čina. Njegove zenice će se proširiti dok se loži do koske - ako primetite da se uvećavaju, na pravom ste putu. Štaviše, istraživanja ukazuju da su proširene zenice privlačne za suprotan pol. Znači, ložićete se međusobno, sve do potpunog rasplamsavanja požude.

GRUDI
Što se više pali, krv više juri iz njegovih mišića na površinu kože, čineći njegove grudi toplim. Uz to, njegove bradavice će se naduti, postaće čvršće i osetljive. Nežno ih sisajte - svaki dodir će doživeti intenzivnije. Kako mu uzbuđenje raste, žudeće za snažnijom stimulacijom, pa možete blago stisnuti njegove bradavice kada bude blizu orgazma.

SRCE
Dok je uzbuđen, njegovo srce kuca brzo i snažno, kako bi obezbedilo dovoljno seksualne tenzije, potrebne da doživi orgazam. Loša strana te priče je ta što će zbog napaljenosti želeti da dostigne vrhunac što pre. Kako biste to odložili menjajte poze svakih nekoliko minuta, to će produžiti odnos (i učiniti njegov orgazam intenzivnijim). Na vrhuncu, njegov puls će skočiti na 180 do 200 otkucaja u minuti (za razliku od 60 do 90 kada je u stanju mirovanja), a potom se postepeno vraćati u normalu posle desetak minuta.

STOMAK
Postoji razlog zašto on oseća leptiriće u stomaku kada se nalazi pored žene u koju jedva čeka da uđe. Dok uzbuđenje kulminira, vene u njegovom stomaku se stežu, a njegova krv se preusmerava u pravcu penisa i okolnih mišića. Taj ubrzani tok krvi izaziva osećaj drhtavosti u njegovoj utrobi. Jezikom pređite od vrha njegovog penisa preko stomaka, da biste osećaj učinili jačim.

ADRENALINSKE ŽLEZDE
Kada je blizu orgazma, ove žlezde luče hormon adrenalin u njegov krvotok, što dovodi do ubrzanja pulsa, disanja i širenja njegovih pluća. Ovo povećava njegovu energiju i snagu, dok istovremeno dovodi do slabljenja kočnica... I zato ne bi trebalo da se izbezumite ako vam za vreme seksa kaže nešto iznenađujuće perverzno ili se ponaša razvratnije nego što od njega očekujete (na primer, lupi vas po guzi snažnije nego ikada do tada).

BUTINE
Gornji deo njegovih butina je blizu prepona i zbog toga se višak krvi koji krene ka njegovim genitalijama sliva u njih što ih čini vrlo osetljivim (naročito unutrašnju stranu nogu, gde je njegova koža tanja). Pre seksa nežno ga ljubite ili pređite krajevima svoje kose preko ovog područja. U toku odnosa butine se stegnu svaki put kada prodire u vas, a onda se snažno skupljaju kada doživi vrhunac. Pošto su vrlo zategnute posle orgazma, priuštite mu opuštajuću masažu butina kako biste relaksirali njegove mišiće.

PENIS
Kad se muškarac uzbudi krv ispuni dve komore unutar njegovog penisa. U zavisnosti od toga koliko krvi mogu da prime ove komore jeste i veličina njegovog penisa - neki penisi će utrostručiti svoju veličinu dok neki drugi jedva da promene dimenzije. I kada dostigne svoj pun „stas“, krv nastavlja da se upumpava da bi ostao tvrd. Donja strana i vrh penisa zadržavaju manje krvi, što ih čini mekšim i iznenađujuće osetljivim. Milovanjem ovih delova priredićete mu neverovatan osećaj. Maksimizirajte potencijalno zadovoljstvo u toku oralne seanse: malo sisajte, malo jezikom kružite oko vrha penisa. Istovremeno, klizite rukom gore-dole niz njegov penis pritiskajući donju stranu.

TESTISI
Za vreme predigre njegovi testisi su osetljiviji nego obično. Istovremeno, njegov skrotum se steže povlačeći njegove „dečake“ naviše i bliže telu. Milujte ih nežno i lagano u početku, kao da imate u rukama paperje. Primetićete da, što ih više stimulišete, to će se više podizati. Kad mu uzbuđenje bude najviše, njegovi testisi mogu da podnesu malo čvršći stisak, pa ih stegnite za nijansu jače. Ali pažljivo! Kada doživljava orgazam, mišići smešteni u blizini zadnjeg dela njegovog skrotuma stežu se kako bi pomogli ubacivanje semene tečnosti u penis. Nežnim povlačenjem testisa ka sebi, dok se približava vrhuncu, vi ćete mu povećati užitak. Mada, to ne važi baš za sve momke.

A, ZATIM GA OKRENITE NA DRUGU STRANU...

MOZAK
Njegov mozak luči hemikalije koje utiču na njegovo raspoloženje. U fazi uzbuđenja dopamin teče kroz njegovo telo pa će vas ludački želeti. Dok je tako, biće u stanju blaženstva - ako postoji neka smela poza koju biste da isprobate, ovo je pravi trenutak da mu predložite, jer je tad ponajviše spreman na eksperimente (takođe, izgledaćete mu besprekorno, tako da nema razloga za stidljivost). Dok traje seksualni odnos on prima dozu pozitivnih neurohemikalija koje ga drže u stanju uzbuđenja. Njegov mozak se isključuje momentalno kada doživi vrhunac i konačno ulazi oksitocin zbog čega će osećati bliskost sa vama. Ali će ga istovremeno i „zakucati“.

UŠI
Uši su hiperosetljive na dodir, prepune nervnih završetaka, koža je tanja, i nema mišića. Povrh svega toga, kada se on uzbudi, i krv pojuri kroz telo, one postanu višestruko stimulisane. Nežno grickanje pre samog seksa će ga dodatno naložiti.

USTA
Kad je uzbuđen, njegova pljuvačka se menja, postaje gušća i luči se u većim količinama. Dajte mu dubok poljubac, jureći svojim jezikom preko njegovih zuba i svuda oko njih.

KIČMA
Nervni sistem smešten duž njegove kičme ima usmeravajuću funkciju mosta između njegovog mozga i ostatka tela: a) punjenje penisa krvlju i pomaže mu da ostane u erekciji; b) ubrzavanje pulsa; c) ubrzana i snažna kontrakcija mišića sve do postizanja vrhunca. Kičmeni nervi direktno su povezani sa nervima u penisu. Zato, u toku predigre, klizite svojim noktima gore-dole preko njegovih leđa ili ih masirajte svojim grudima - zapalićete vatru „tamo dole“.

GUZA
Njegova guza (i naročito anus) puna je nerava čija se osetljivost povećava od prvobitnog uzbuđenja do orgazma. Sve dok igra traje, posvetite ovoj zoni seksi pažnju koju zaslužuje. Dok ste u misionarskoj pozi, nežno kružite vrhom prsta preko cele njegove pozadine kako biste videle da li se oseća opušteno dok ste tako blizu njegovih „zadnjih vrata“. Ako vam se čini da uživa, počnite da smanjujete krugove i približavajte se njegovom anusu gde je najveća koncentracija nervnih završetaka. Kad se približava orgazmu, idite dalje, stegnite ga grublje, razigrano lupite po guzi, pa je ščepajte i privucite ga dublje u vas.

PERINEUM
Kako uzbuđenje kreće, nežan predeo između njegovih testisa i anusa će se uvećati čineći blago naduvenu vrelu zonu i ostaće ultraosetljiv sve dok seksualni čin traje. Čvrst pritisak na to područje (masirajte kružnim pokretima svojim palcem ili zglobom) u toku predigre ili seksa priuštiće mu neverovatan osećaj. Plus, pritisak na perineum takođe stimuliše njegovu prostatu, odnosno mušku G-tačku - koja je smeštena direktno iznad perineuma u njegovom telu. To je udvostručen užitak.

STOPALA
Iznenađujuće, njegova stopala - i specijalno njegovi nožni prsti - neurološki su povezani sa njegovim penisom. Predeo u mozgu koji reguliše osećaje na stopalima smešten je tik uz region koji kontroliše erekciju. Dodirujući njegova stopala u toku seksi akcije, bilo na samom početku uzajamno masirajući stopala jedno drugom kao zagrevanje, ili da ih zgrabite dok ga jašete okrenute ka njima, šaljete snažne senzacije njegovom penisu. Dok doživljava vrhunac, moćne kontrakcije mogu da dovedu do grčenja i nekontrolisanog uvijanja njegovih stopala i prstiju
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu