Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Sudbina zapisana u brojkama: Šta vas očekuje tokom avgusta Empty Sudbina zapisana u brojkama: Šta vas očekuje tokom avgusta

taj Sre Avg 04, 2010 6:18 pm
Pogledajte šta vas, na osnovu sudbinskog broja, čeka u narednih mesec dana. Numerolog Kornelija Šen, napravila je presek događaja za avgust, za brojeve od jedan do devet.

Da biste izračunali svoj sudbinski broj saberite sve cifre iz datuma vašeg rođenja i konačan zbir svedite na jednocifren broj. Na primer, za nekog ko je rođen 4. 8. 1990. sabraćete 4+8+1+9+9+0=31, 3+1=4. Dakle, dobićete jednocifreni broj 4, koji je sudbinski broj osobe iz primera.

1.KONAČNO ĆETE UŽIVATI
Konačno ćete moći da odahnete, jer je loš period iza vas. Ako nemate partnera, sredinom meseca ćete upoznati muškarca koji će osvojiti vaše srce. Ako imate osobu s kojom delite život, trudite se da što više vreme provodite zajedno, uživajući u vašoj ljubavi. Očekuje vas mogućnost prodaje ili kupovine nekretnine, novog zaposlenja. Ako ste planirali da pokrenete privatni biznis, ovo je pravo vreme za to.
Savet plus: Obradujte partnera nekom sitnicom.

2.BIĆETE LJUBOMORNI
Preterana sumnja u partnera izazvaće kod vas nekontrolisane reakcije. Nemojte ga napadati bez razloga, jer ćete tako ugroziti vezu. Umesto njega, bilo bi dobro da malo analizirate sebe. Ako budite potpuno iskreni, shvatićete da problem nije u njemu, nego u vama. Ako nemate partnera u ovom periodu ga nećete ni naići, baš zbog te sumnjičavosti. Ne upuštajte se u tajne veze, jer biste mogli da imate problema zbog njih.
Savet plus: Družite se s prijateljima.

3.PERIOD NAGLIH PROMENA
Nemojte da planirate unapred, jer zbog mnogih prepreka nećete uspeti ništa da završite. Brinućete i zbog porodičnih problema, pa ćete zbog toga morati da reorganizujete svoj život. Nikome neće biti lako. Nemojte zbog toga da kriviti sebe ili druge, već se potrudite da se što pre prilagodite datoj situaciji.
Savet plus: Rekreirajte se kad god možete.

4.NOVA LJUBAV
Dobićete primamljivu poslovnu ponudu. Najbolje je da prilikom odluke poslušate vaše šesto čulo, koja vas neće lagati. U svakom slučaju u ovom periodu ćete mnogo raditi, a ako budete marljivi ni nagrada neće izostati. Ako ste sami, očekuju vas nova poznanstva koja će razbuditi davno zaboravljene emocije. Nemojte da se upuštate u aferu sa kolegom ili muškarcem koji je u vezi, jer biste zbog toga prolili dosta suza.
Savet plus: Pazite kome se poveravate.

5.OČEKUJE VAS NOVAC
Bićete preosetljivi i imaćete osećaj da ste potpuno sami na ovom svetu. Sećaćete se nekih lepih trenutaka iz prošlosti i bićete veoma tužni. Ne očajavajte. To je samo loša faza, kroz koju svako prolazi. Na poslu vas čeka unapređenje. Ako ste nezapo­sleni, krajem meseca dobićete odličnu poslovnu ponudu. Finansijska situacija biće više nego stabilna.
Savet plus: Kod svake odluke poslušajte vaše šesto čulo.

6.OPREZNO U SAOBRAĆAJU
Mnogo ćete putovati, stalno ćete biti u kolima, pa ćete zbog toga biti mnogo nervozni. Budite oprezni, jer ako izgubite kontrolu nad sobom, izgubićete kontrolu i nad vašim vozilom. Na poslu su moguće nesuglasice s kolegama. Nemojte svoju odlučnost, istrajnost i borbenost stavljati u prvi plan. Ne znate sa kakvim osobama se suočavate, a bili bi neprijatno iznenađeni posledicama.
Savet plus: Bavite se sportom.

7.VREME ODLUKA
Sumnjičavost bez osnove kombinovana sa ljubomornim napadima i ljubomornim scenama, nije lek za učvršćivanje veza. Gledajte da sebe analizirate do najsitnijih detalja, pitajući, šta u stvari očekujete od partnera. Kad dobijete konkretan odgovor, bez razmišljanja delujte u skladu sa njim i nastojte da ga realizujete. Ako dosadašnja veza nije ispunila vaša očekivanja, krenite dalje, ne razmišljajući uopšte o prošlosti. Ipak jedno bi trebalo da je pred vama, ne znači da će sledeći koji uđe u vaš život biti onaj pravi.
Savet plus: Odvojite vreme za opuštanje.

8.POSLOVNI USPEH
Rad koji vas je okupirao prošlog meseca nije bio uzaludan. Čeka vas unapređenje, a to će pratiti i novčana nagrada. Bez obzira na vaše zadovoljstvo ili nezadovoljstvo, gledajte da ovaj period provedete u krugu svojih najmilijih. Samo oni mogu iskreno podeliti sa vama radost ili tugu. Preterana sumnjičavost u partnera može da ugrozi vaš zajednički život. Ako ste sami, nije prilika za nova poznanstva.
Savet plus: Obratite pažnju na ishranu.

9.NERVIRAĆE VAS JEDNA ŽENSKA OSOBA
Osoba koja vam je skoro bila svakidašnji gost u kući, počeće da vas nervira. Videćete njenu dugu stranu, koja vam se neće svideti. Bilo bi dobro da joj otvoreno kažete šta mislite, bez obzira na posledice. Pred vama su novčane teškoće, zbog neplanskih radova u kući. Krajem meseca konačno ćete odahnuti pošto počinje lep i miran.
Savet plus: Pazite kome se poveravate.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu