Delite
Ići dole
avatar
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Kako mu reći da je loš ljubavnik

taj Čet Avg 12, 2010 8:14 pm
Reći partneru da je loš u krevetu je zaista teško jer ćete time povrediti njegova osećanja, ali i ponos. Međutim, za dobrobit vaše veze, to morate da učinite. Najteže je pronaći način na koji ćete mu to saopštiti. Magazin "Intimatemedicine" savetuje vam kako da to učinite.


Ukoliko ste u krevetu s lošim ljubavnikom onda biste mu to trebali reći što pre, ali opet morate pažljivo odabrati trenutak. Nemojte o njemu suditi nakon prvog seksualnog odnosa, jer je možda jednostavno bio nervozan i pod pritiskom da se dokaže. Međutim, ako je seks s partnerom uvek loš, onda mu to morate reći.
Ipak, odaberite trenutak. Bilo bi veoma drsko i neumesno ako biste počeli da ga ispitujete i da mu tokom seksa govorite da je loš ljubavnik. Naime, najbolje je da ti učinite nakon polnog odnosa, poljupca i zagrljaja. Samo budite veoma oprezni i odaberite pravi pristup.

Budite iskreni, ali pozitivni
Definitivno, nije lako reći nekom da je loš ljubavnik. To zahteva dosta strpljenja, iskrenosti, ali morate i pažljivo odabrati reči. Najpre istaknite sve što smatrate da je dobro, bilo da je reč o slatkim poljupcima, ugodnom mirisu, seksi rublju, a zatim ga pripremite za manje ugodan deo razgovora.
Nikada ne počinjite razgovor optužujući partnera da je loš ljubavnik i ne rugajte mu se, jer ćete time u potpunosti uništiti njegov ego. Takođe, ne izgovarajte reči "loš ljubavnik", jer on može pomisliti da je baš u svemu loš.
Umesto toga razgovarajte o njegovom seksualnom pristupu, recite mu da vam se ne dopada pozicija ili pristup i napomenite da je problem u metodi i da verujete da se to može poboljšati. Takođe, zatražite od njega predlog, pitajte ga kakav položaj želi kada naredni put budete imali seks.

Načinite od njega strastvenog ljubavnika
Otvoreno razgovarajte s vašim partnerom i pri tome nemojte biti strogi i zahtevni, nego to pretvorite u seksi igricu u kojoj ste vi učitelj, a vaš ljubavnik poslušni učenik. Objasnite mu koje reči želite da čujete tokom seksa, pokažite mu gde volite da vas dira, recite koji tempo seksa volite i koji vam položaj najviše odgovara.
Takvim pristupom pomoći ćete i sebi i partneru, jer ćete od njega načiniti savršenog ljubavnika. Imaćete odličan seks, a vaš partner će biti opušteniji. Takođe, našalite se i na svoj račun i kritikujte sebe kako biste opustili situaciju.
Na kraju razgovora mu recite da ste vi malo drugačiji i da imate drugačiji ukus, ali vam to odgovara, Time ćete partnera opustiti i dati mu nadu.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu