Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Kako da postaneš NEODOLJIV? Empty Kako da postaneš NEODOLJIV?

taj Sub Avg 14, 2010 3:59 am
[center]Kako da postaneš NEODOLJIV? Macho-muskarac

Iako većina muškaraca smatra da se seksualno umeće meri tek u krevetu, istina je da se mereno ženskim očima ono otkriva mnogo ranije. Da biste je impresionirali, zaveli, osvojili kako god to želeli da nazovete, nisu dovoljne tek dve, tri izlizane fore (koje je već verovatno čula), jedno plaćeno piće i razmena telefona. Ako zaista želite da budete veliki osvajač ženskih srca, morate se potruditi malo više. Takve bitke se dobijaju na nekoliko frontova, a usavršavanjem strategije na svakom od njih rezultiraće onim što je najbitnije u zavođenju – snažnom erotskom harizmom čijem magnetizmu retko koja devojka može da odoli. A evo šta tu harizmu čini…

Da biste postali onaj koji dominira situacijom, društvom, prostorijom, a dominacija jeste jedan (ali samo jedan od mnogih) afrodizijaka kojima žene teško odolevaju, neophodno je da poradite na sledećem:
Držanje

Prekrštene ruke ili ruke u džepovima, pogrbljenost.. sve su ovo znakovi upozorenja da se radi o osobi koja ima manju ili veću društvenu blokadu i nalazi se u neprestanom odbrambenom stanju. Defanzivno držanje najčešće je povezano sa manjkom samopouzdanja, osećajem nelagode, a muškarac koji ga zauzima na podsvesnom nivou ženama deluje, možda ne odbojno, ali svakako ne privlačno. Opustite se, otvorite i zauzmite stav kojim ćete drugima pokazati da vas apsolutno nije briga šta oni misle. Naravno, ovo je proces koji prethodno mora početi u glavi, a to je najlakše uraditi ako shvatite da u toj prostoriji 90% njih ima iste nesigurnosti kao i vi i da se negde „tamo daleko“ i duboko svi plašimo toga kako ćemo biti viđeni očima drugih. S obzirom da samo vi zaista znate ko ste, nek vam samo to viđenje sebe i bude važno – ko ih j*be! Stav koji želite da zauzmete jeste upravo onaj u kom se vi najprijatnije osećate i u kom nemate nikakvih stega i strepnji. Budite prirodni, to je uvek najbolji savet.
Socijalizacija

Još jedan način da dominirate situacijom i da time privučete njenu pažnju jeste da ne budete onaj koji uvek ćuti, već onaj koji je uvek u toku, koji ima šta da kaže na svaku temu i sa kim se može popričati o nečemu. Shvatamo da su vaša interesovanja ono što vi jeste i ono o čemu najviše znate, ali retko ćete biti u prilici da tim jednostranim pristupom pridobijete pažnju društva. Tada ćete biti cenjeni kao onaj koji ima šta da kaže, ali samo na tu temu. Ostatak vremena ćete provesti u ćutanju i slušanju. Informišite se redovno, čitajte novine, pratite sve ono o čemu se u laganim razgovorima (kakvi u većem društvu uglavnom jesu) razgovara i diskutuje, a to su uvek politika, šoubiznis, film, muzika i neka aktuelna dešavanja. Tako ćete uvek moći da se uključite u razgovor, a ako ste se dobro potkovali lako njime i da zagospodarite. I još nešto, ne plašite se da uvek imate neki svoj stav o tome što pričate. Devojke vole muškarce sa stavom.
Izgled

Ko vodi računa o svom izgledu, vodi računa o sebi. Iako će vam većina devojaka reći da se loži na oči, osmeh i vašu pamet, istina je da su i one kao i mi. Naravno da prvi sud pada na osnovu vašeg izgleda, jer teško da je u zadimljenoj prostoriji koja bruji od glasne muzike i žamora malog miliona prisutnih duša ona mogla „pasti“ na vašu pamet. Istina, mogla je pasti na vaš zavodnički pogled, osmeh kojim plenite, ali verujte, odmah nakon pogleda na trepke i zube sledi telesna inspekcija – veoma važan test za davanje prolazne ocene. Zato, ako već znate da će ona gledati vaše telo, potrudite se da ono izgleda, ako ne savršeno (to niko i ne traži), a ono bar pristojno. Učinite to zbog nje, ali i zbog sebe. Lepše ćete se osećati.
Samoprezentacija

Sigurno u društvu imate jednog ili više prijatelja za koje biste rekli da niti izgledaju nešto posebno, niti su preterano lepi, niti pametni, ali su jednostavno zvezde u svakoj prilici i svako bi poželeo da bude u njihovom društvu. To je zato što oni, iako možda nisu idealni, umeju ono u čemu jesu najbolji da iskoriste na pravi način i time prikriju sve svoje druge nedostatke. To se zove harizma, a osnovni zakon harizme je samoprezentacija. Ubedi druge da te vide onako kako ti želiš da te vide i postaješ njihova zvezda vodilja i čovek bez kog društvo jednostavno ne funkcioniše. Budi KRALJ, ponašaj se kao KRALJ.
Seksualni mag

I na kraju, važno je da svoje erotske vrednosti i status alfa mužjaka dokažeš i u praksi, odnosno u krevetu. Tajna – usavršavanje, usavršavanje, usavršavanje… Isto kao i kod socijalizacije, moraš znati sve o svemu. Moraš znati gde su njene erogene zone, moraš znati kako je zadovoljiti, i moraš znati sve moguće načine da to učiniš tako da joj oduzmeš svako pravo na žalbu. Kralj u društvu mora biti i kralj u krevetu. Erogene zone, predigra, seks poze, G tačka, ženski orgazam, inovativnost, kreativnost, strast, mali trikovi za duži seks.. i još mnogi drugi termini vezani za seks moraju postati velika slova tvog erotskog priručnika. I nema stida. O svemu se mora znati SVE! Sitni propusti najviše koštaju.

©Muskimagazin.com
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu