Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Upoznaj  fraJera nove generacije Empty Upoznaj fraJera nove generacije

taj Sub Sep 11, 2010 12:01 am
Frajer današnjice je veoma brižan, obično je u vezi i posvećen je svojoj porodici, ali je istovremeno i vrlo emancipovan. To je muškarac koji pokazuje svoju moć, a da pri tom ne deluje primitivno - niti gubi na popularnosti kod žena. Za sve pripadnice nežnijeg pola, sledi detaljna analiza predstavnika nove generacije, te otkrivamo kako on voli, živi, koja su mu interesovanja i slabosti, kao i šta radi u kupatilu ili na internetu.

U seksu - daće sve od sebe
Muškarci znaju da moraju da se trude da bi imali sve što im je potrebno, kako na poslu, tako i u privatnom životu. Ovaj podatak važi i za solo i za zauzete primerke. Naučnici tvrde da mladi parovi, između 20 i 30 godina starosti, imaju najviše perspektive. Seks za njih predstavlja na prvom mestu zabavu, te je on merilo kvaliteta ljubavnog života i jedne veze. Jedina caka jeste u tome što su savremene žene postale zahtevnije, te se nijedna žena neće uzbuditi ako muškarac ne pruži sve od sebe da je zadovolji. „Kul mačke" - samouverene, emancipovane i obrazovane žene mlađe od 35 godina vrhunski su stratezi u seksu. One odlično znaju šta im je potrebno i kako će to dobiti. A hoće li to biti previše za jednog savremenog muškarca? Ne, nikako! On će odlično znati kako da se iz toga „iščupa": jednostavno, omogućiće svojoj partnerki da vodi igru.
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Upoznaj  fraJera nove generacije Empty Re: Upoznaj fraJera nove generacije

taj Sub Sep 11, 2010 12:03 am
Samo da nije sam

A sada loša vest: 63 % muškaraca do 26 godina još uvek živi sa roditeljima. Ipak, 46 % muškaraca spremno je da posle nekoliko meseci zabavljanja pristanu da žive sa devojkom. Inače, većina muškaraca neprestano mašta o tome da živi u stanu površine bar 120 kvadratnih metara!

Upoznaj  fraJera nove generacije Upoznaj4

Savršeno mačo brijanje
Savremeni muškarac provešće mnogo više vremena u kupatilu u odnosu na svoju partnerku, i neće koristiti njenu već specijalnu kozmetiku za muškarce. Takođe, frajer današnjice redovno uklanja dlačice sa svih delova tela, ispod pazuha, na rukama, grudima, leđima, u intimnoj zoni i sa nogu. Stručnjaci ovaj fenomen nazivaju „manscaping" po uzoru na englsku reč „landscaping".

81 % muškaraca od 16 do 35 godina redovno uklanja dlačice samo sa jednog dela tela
44% muškaraca nekoliko puta mesečno skraćuje dlačice u intimnoj zoni
27% njih više puta nedeljno uklanja dlačice. Najčešće je to potpuno brijanje, ali i skraćivanje dlačica makazicama
73% njih brije se zato što smatra da su tako čistiji
45% misli da su depilirani muškarci seksipilniji
43% radi to kako bi udovoljili partnerki
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Upoznaj  fraJera nove generacije Empty Re: Upoznaj fraJera nove generacije

taj Sub Sep 11, 2010 12:04 am
Ravnopravnost? I da i ne!
Žene koje su obrazovanije od muškaraca ili bolje igraju fudbal od njih nisu baš san svakog frajera. Dve trećine muškaraca voleli bi da su ravnopravni sa svojom partnerkom, dok jedna trećina smatra da je savremeno društvo previše izmenjeno pod uticajem feminizma. Ali kada su u pitanju čuvanje dece, kuvanje kašica i usisavanje, muškarci odmah „prebacuju loptu" na žene. Jedna studija je dokazala da nakon rođenja prvog deteta muška emancipacija doživljava „krah". Čuvanje dece žene uglavnom preuzimaju na sebe, a i prilikom obavljanja kućnih poslova oslanjaju se na tradicionalnu podelu poslova.

Casual ljubavnik
Osobe koje su želele da izbegnu ljubavne probleme i jade obično su pribegavale vezama za jednu noć. Solo muškarac današnjice ima casual seks, što znači da neće samo jedno veče spavati s devojkom, već će se sa njom videti nekoliko puta, ali ne toliko često kao da su u vezi. Čak i u novom rečniku stranih reči i izraza uvršten je izraz „friends with benefits": dobri prijatelji koji imaju seks, a da pri tom nisu u vezi.

Bolje da ljulja nego da žulja
U svetu mode sve je više povika protiv manekenki koje izgledaju kao kosturi. Očigledno, svi su konačno shvatili koliko je lepše ako je žena prirodna. Prave žene imaju obline, i muškarci to dobro znaju! Osnovana je i grupa na Fejsbuku pod ovim nazivom, koja ima više od 25 000 članova. I u stvarnom životu, čak 70% muškaraca smatra da mnogo više vole žene koje krase obline. Svega 5% voli mršavice. 53% tvrdi da su bucmaste dame mnogo seksipilnije, a 23% da su one manje uobražene od mršavica. Jedna studija je pokazala da se kod muškaraca u mozgu aktivira centar za nagradu u trenutku kada vide fotografiju golih žena zanosnih olbina. Osim toga, i „muškobanjaste" žene manje uzbuđuju muškarce.

Upoznaj  fraJera nove generacije Upoznaj2
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Upoznaj  fraJera nove generacije Empty Re: Upoznaj fraJera nove generacije

taj Sub Sep 11, 2010 12:05 am
Nežan ili grub? Glava porodice ili zabavljač? Muškarci ni sami dugo nisu mogli da provale kakvi bi trebalo da budu - kako bi ih žene gotivile. Oni su konačno pronašli svoje ja - i šarmiraju novom muževnošću. Predstavljamo ti kako izgleda frajer nove generacije - promena je zaista neverovatna!

Upoznaj  fraJera nove generacije Seksfrajer1

Pare ili život?
Čak 23% muškaraca bio bi spremno na to da godinu dana svog života žrtvuju kako bi stekli veliku svotu novca. Samo 17 % žena pristalo bi na ovakav dil, rezultat je jednog istraživanja.

Ne reci ništa, draga!
Postoje stvari koje muškarac jednostavno prečuje u toku razgovora sa pripadnicom nežnijeg pola. Takođe, neke stvari muškarci nikada ne bi želeli da čuju od žena. Evo liste zabranjenih rečenica, koje bi trebalo da izbegavamo po svaku cenu:

„Još uvek nisam spremna za ozbilju vezu."
„Hajde da ostanemo prijatelji."
„Nije problem u tebi, nego u meni."
„Je l' misliš da sam debela?"
„Nikada me ne slušaš."
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Upoznaj  fraJera nove generacije Empty Re: Upoznaj fraJera nove generacije

taj Sub Sep 11, 2010 12:06 am
Volim zeleno!
Šnicla sa pomfritom i pivom, a onda čokolada za desert: način ishrane muškaraca odavno je tema brojnih rasprava. Ipak, jedna studija dokazala je da su Y hromozomi skloniji tome da se živi i hrani zdravije. Nedavno je nastao i novi pokret „fleksitarijaner", osobe koje jedu meso, a potom prelaze isključivo na povrće. Organizacija za zaštitu životinja Peta u svom reklamnom spotu apeluje na to da vegetarijanci imaju bolji seks, jer meso goji, te izaziva bolesti, ali i usporava čoveka. I španski naučnici došli su do zaključka da muškarci koji jedu dosta voća i povrća imaju kvalitetniju spermu. Dakle, na ceni je muškarac koji voli sve što je zdravo. Čak su se na tržištu pojavile i pilule za potenciju koje sadrže različite biljne ekstrakte, te podižu nivo testosterona i poboljšavaju cirkulaciju.

Upoznaj  fraJera nove generacije Seksfrajer2

Za nevericu: I „muškarčine" traže devojke preko neta
Svaki drugi solo muškarac idealnu partnerku traži preko interneta - iako će ta misija možda potrajati i do dve godine. Ipak, frajeri na netu nikada neće javno objaviti svoja osećanja, iako bi im se tako povećale šanse kod žena. Takođe, muškarci vole da „varaju" u virtuelnim vezama, te često postavljaju slike na kojima izgledaju visoko i krupno, kao što se i žene predstavljaju mnogo zgodnijima.

Obrati pažnju!
Ubeđena si da muškarci ne znaju kako žene razmišljaju? E pa grdno se varaš! Čak 63 % ispitanih tokom jedne ankete tvrdi da im je dovoljan samo jedan pogled ka partnerki da bi znali kako ona razmišlja. Čak je polovina sigurna da se prava ličnost određene žene oslikava u njenom ponašanju u javnosti i njenim manirima. Oni tvrde da bi i na osnovu omiljenih TV emisija žene mogli da se izvedu određeni zaključci o njenom karakteru. Ipak, konačnu ocenu o ženi muškarci donose uravo dok su sa njom u krevetu, jer svaki peti muškarac smatra da će je upravo tako najbolje upoznati.

Važna je veličina
Poznato je da muškarci vole da se hvališu (ali i da preuveličavaju) veličinom svog polnog organa. Ovo za posledicu ima da često greše u odabiru kontracepcije. Čak 45% ispitanih muškaraca priznalo je da kondomi koje su koristili u protekla tri meseca nisu bili odgovarajuće veličine. To je znak da muškarci uglavnom kupe veći, zapravo neodgovarajući kondom. Zbog toga stručnjaci sada insistiraju da proizvođači kondoma što pre zamene natpise na kutijama, te da umesto „mali", „srednji" i „veliki" na njima piše „large" ili „extra large". Dakle, veličina je ipak bitna.


Izvor: JOY
Sponsored content

Upoznaj  fraJera nove generacije Empty Re: Upoznaj fraJera nove generacije

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu