Delite
Ići dole
avatar
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Bellissima: Katalog za kolekciju jesen - zima 2010 / 2011

taj Sub Sep 11, 2010 12:21 am
Modna kuća "Bellissima" editorijal za kolekciju Jesen - Zima 2010/2011 snimila je u Beogradu, na ekskluzivnoj lokaciji hotela "Hyatt".
Prelepi ambijent Beograda i elegancija prostora hotela "Hyatt" novoj kolekciji dali su naglašenu žensku senzualnost. Bogatu kolekciju čine 400 modela koju je vredno izradio dizajnerski tim: Sanja Džeba, Sabina Spahić, Nejra Mujagić i Adnan Čorambegić. "Bellissima" uz novu kolekciju jača svoju poziciju među evropskim brandovima.

Za izradu modela izabrani su materijali : Vuneni štofovi za odela i kostime, bukle kostimi, velur kaputi. Bluze i haljine rađene su od satena, muslina i viskoze, dok je za svečane varjante haljina koriščena muslin svila....Osnovne forme modela bazirane su na klasici, koja poštuje formu ženskog tela i naglasava ženstvenost.

Sami modeli iz nove kolekcije imaju naglašena ramena, špic revere, čiste forme, konstrukciju simetrije i asimetrije.

U okviru editorijala "Bellissima" je ostvarila saradnju sa dizanerom Batom Spasojevićem koji je kao stilista svoju kreativnost usmerio na modne dodatke.Fotografije je radio modni fotograf Jasmin Fazlagić, šminku Dusan Lazić Laza. Nova kolekcija već se nalazi u prodaji širom Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Srbije.

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu