Ići dole
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Kako da napalite muškarca 2 Empty Kako da napalite muškarca 2

taj Pet Sep 17, 2010 7:15 am
Kako da napalite muškarca


Ako želite da zavedete svog muškarca i istovremeno uvedete neka osveženja u svoj seksualni život, ne morate izvoditi vratolomije kako biste to ostvarile.

Postoji nekoliko vrlo jedostavnih poteza koji će izludeti svakog muškarca i pokazati mu da ste prava vatra u krevetu.

Inicirajte seks
Svaki frajer, pa čak i onaj koji je među čaršavima izrazito dominantan, ponekad voli da njegova lepša polovina preuzme inicijativu. Najbolji način da to uradite je da ga startujete kada to najmanje očekuje, na primer dok gleda TV, brije se ili vodi beskrajan telefonski razgovor. Osim što će biti oduševljen, biće i opušteniji jer će uvideti da ste slobodnog duha, te da nije on taj koji večito mora da započinje seks.

Vodite glavnu reč
Budite dominantni. Nije dovoljno da samo pokažete da ste raspoloženi za seks, morate preuzeti kontrolu i pokazati muškarcu šta ste zamislili kada ste inicirali taj čin. Mnoge muškarce uzbuđuje ideja da su prepušteni svojoj partnerki koja im deluje mnogo seksipilnije kada pokaže samopouzdanje i maštovitost.

Nove poze
Glavni 'ubica' kvalitetnog seksa je monotonija. To ne znači da svaki put morate da izvodite striptiz, oblačite kostim ili se vezujete kako biste sprečili predvidljivost, ali svakako ne smete dozvoliti da vam vođenje ljubavi uvek izgleda isto ili slično. Mnogi parovi se ne trude da probaju više od tri-četiri poze, a u tome naročito prednjače žene koje misle da nema potrebe menjati nešto što funkcioniše. Greška. Ukoliko nemate mnogo ideja, potrudite se da se informišete i pronađete nove, zanimljive poze koje će se dopasti vama i vašem muškarcu, a koje ćete povremeno ubacivati da 'začinite' doživljaj.


Izvor: http://www.srbijanet.rs/zivot/ljubav-i-s...karca.html
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu