Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Muški pogled na kraj veze Empty Muški pogled na kraj veze

taj Uto Sep 28, 2010 2:49 am
Шта кад нађе другу?
Шта жена може урадити?
Кад он одлучи да је крај.


О овој теми уствари није тешко разговарати. Истина је да у целој историји још није било мушкарца који би схватио да је вашој вези крај. Жене то схвате, али мушкарци уместо тога обраде своје осећаје тако да повјерују како су се овако одувек с вама осећали, немају воље да ишта коментаришу, срећни су да се о томе коначно говори, искрено то им је олакшање, будимо зрели људи, више ме не волиш, како си ми то могла учинити? Мислио сам да си сретна.
И сад је то ту. "Мислио сам да си сретна." Ова фраза је све што треба да знате о мушкарцима, а доказује да смо ми у бити далеко осећајнија бића него жене. (Сад наступа кратки интермецо док бесомучно бацате тањире и разбијате све што вам дође под руку.)
Али, размислите. Жене се претварају да су осећајније, али су у ствари далеко хладнокрвнији кад се ради о стварима срца, непрестано прате сваки покрет својега човека, знају како је расположен, какве су му навике, који му је коефицијент пажње и какво му је финансијско здравље. То се очитује у непрестаним пропиткивање: "Ко је Анте?" Или "Где си био у четвртак?" И "Да ли ме још увек волиш? Више ме не волиш. Реци ми да ме волиш. "И" Одакле ти те панталоне? "

Мушкарци то сматрају зановетање и гњаважом, али то је у ствари неки облик емоционалног радара. Слепи мишеви раде нешто слично, само им то служи томе да би избегли судар у тами, док жене то чине како би виделе да ли их још волите.
Мушкарцима је ово већ вековима доказ којим се служе кад желе доказати како су жене ирационална и емоционална бића. Али ви се запитајте шта је логичније: непрестано проверавати воли ли вас још увек ваш партнер, или не проверавати како бисте видели воли ли вас још увек ваш партнер?
Мушкарци не проверавају. Они су сретни толико дуго док верују да их њихов партнер још увек воли. Ово увјерење могу заснивати на најтањем могућем доказу. Довољно је да га је она једном вољела. Чак и чињеница да га још није напала ножем за хлеб, доказ је њене љубави. Тек кад му она отворено каже како га више не воли, почет ће му свитати, аи онда ће му бити тешко то посве схватити.
То је зато што су мушкарци романтичари, док су жене реалисти. Мушкарци верују да речи имају већу тежину него дела па је стога намера важна, а не стварност. Мушкарци су измислили и написали највише романа, написали највише љубавне поезије, створили организоване религије, политику и Ожујско пиво, док су жене радиле на томе да се човечанство умнажа, да добро једе, да научи везати жниранце и брисати нос. Мушкарци сањају; жене планирају. Мушкарци живе у некој врсти магличасте, непрестане садашњости, обојене онако како верују да их други људи виде; женине очи чврсто су на будућности, а из тога разлога жена може бити далеко способнији пословни противник него мушкарац. Само жена може довољно убедљиво да пева оне речи: "Хоћеш ли ме и сутра вољети?" Али су генерације мушкараца глупо веровале да су жене субјективне и емоционалне. Зашто? Чујемо реч љубав, али не примећују важност оне друге речи - сутра.
Па кад смо овако лепо доказали да су мушкарци романтични и наивни сањари који себе обмањују, како ће онда мушкарац одлучити да нека веза неумољиво и непоправљиво иде својему крају? Дајемо вам листу ствари. Није потпун, али ниједна није измишљена колико год то може лудо звучати неком ко се сматра нормалним (тј. женама). Читајте и плачите.

1. Нашао је другу.
То је основни разлог због којега мушкарац оставља жену, али није тако једноставан као што вам се може учинити. Није секс тај због чега мушкарац оставља жену. Није чак ни то што му је под руком нешто ново. Једноставно је закључио како га она воли више од вас. То не значи да му је она дража. То једноставно значи да су мушкарци попут паса. Јесте ли икад посматрали пса који си је забио у главу да негдје у близини има меса? Ништа му друго тад на свету није важно, па чак да и постоји нешто важније тог тренутка, у псећем мозгу не би било места да о томе размишља јер му је глава испуњена псећом храном.
Кад се ради о љубави онда је мушкарац попут пса. Оног трена кад му сине да га нека жена можда воли, све друге жене (укључујући и вас који сте га подржавали да направи каријеру, подносили његово пијано друштво, родили му децу и сами одржавали цијело домаћинство док је он покушавао да постане сликар / романописац / органски фармер) престају постојати. У глави му засветли лампица која му каже: "Месо на видику! Ништа друго није важно! "

2. Нашао је другу.
Ово би вам могло да личи на оно под број 1, али је другачије. Узмите случај мушкарца чија га жена више не воли. Груба је према њему, ставља му пиво на радијатор, скрива му ципеле, спава са његовим најбољим пријатељем, режи на њега кад се врати кући, омаловажава га и критикује његове пословне потезе, и преотима му љубав његовог пса. Такав мушкарац проживљава пакао, али то не зна. То је стога што нема камо отићи. Кад би схватио да нема камо побећи, морао би се суочити с чињеницом да је свезан ланцима са својом партнерком и тако би му синуло да му је као у паклу. Али еволуција штити мушкарце против тих тешких осећања. (А и пиво. Али еволуција је јефтинија.)
У таквим околностима, нормално и здраво људско биће (тј. жена) чини нешто што је очито и логично: налази си неко друго место и одлази. Али ми мушкарци не можемо то јер нас је еволуција научила да су жене те које чине дом, док смо ми луталице, пијандуре, пустолови сретни да преспавају на мокрој стени и да уживамо тамо где се нађемо. Као иу толико других ситуација и овде нам еволуција лаже, па смо стога у ступици.
Онда измислимо компјутерске игре и Интернет где можемо некамо отићи, а да не морамо стварно да идем. То се зове "бити зрео што се тиче везе", а траје све дотле док се не појави нова жена одговарајућих квалификација. Одговарајуће квалификације су (а) показује знаке да јој је тај мушкарац драг и (б) показује знакове да има стан.

3. Он је у кризи средњих година.
То је погрешан назив. Криза средњих година може се појавити било када - а обично и тако буде - од доба адолесценције до постизања мудрости и прихватања живота што долази са зрелошћу (одмах након смрти, а питање је ако и тада). Криза средњих година код мушкарца наступи онда кад схвати да никад неће бити врховни господар свемира, него да ће умрети. Не интервенише ли на време, може се догодити да ваш мушкарац пожели да умре или нестати. Није то посебно разумна реакција, али што сад кад ју је еволуција наменила мушкарцу? А пошто еволуција уједно и штити мушкарце од таквих осећаја (види 2, горе) они реагују тако да то сместа пребаце на најближу жену која се ту нађе, криве ју што им подрива самопоуздање, што га пријечи у каријери и што га је заробила у вези без љубави. Ту се може догодити да мушкарац одлучи да је вези крај и да вас напусти. Али, не нађе ли у међувремену неку другу (види 1 и 2 горе), вратит ће вам се попут покислог пса. Али за разлику од пса који ће престати цвилити, мушкарац неће.
(Напомена писца: ова вам информација неће много значи осим ако нисте намерили да се добро забавите. Волите ли се забавити? Добро. Ево како ћете то урадити. Пошто ће вас он кад тад оптужити да сте му упропастила живот, зашту му га стварно не упропастити? Дословце упропастити? Дођавола, њему то ионако неће представљати неку промену, а ви бисте се доиста могла одлично забавити.)

4. Њене личне навике излуђују га.
Мушкарцу је то снажни знак да нешто није како треба. У неким ретким случајевима кад се на пример догоди да жена почне да пије ко 'смук, престане се прати, води јавно љубав с дивљим зверима и вегетацијом, а кућу украшава унутрашњим органима које је покупила у кланици, мушкарац може бити у праву. Али у већини случајева наводе да их ужасно нервирају личне навике њихове животне дружице, а то су претежно начин на који једете и жваћете храну, како се облачите (задње обува ципеле, куја!), Како му говорите ("Кај је госпон Антон имал срчани удар? ") или како се понашате на прославама (" Добар дан! "- Понаша се ко 'мумија ко' да јој моји пријатељи нису довољно добри!) Је ли вам полако јасно што га код вас највише нервира? Наравно да схватате. Е, сад је час да му почнете упропаштавати живот! Чините то са ужитком!

5. Њој више није до секса.
То је ређи разлог за прекид везе него што бисте у први час помислили. Није да жени више није до секса него мушкарцу, разлика је само у томе што мушкарцу треба дуго времена да то примети. Али кад то једном примјети, онда је смак света. Тад ће заредом наступити криза средњих година, бес над жениним навикама, и обе верзије онога "Нашао је другу". На велику жалост, еволуција није опскрбила мушкарца сензорима помоћу којих би открио оне скривене разлоге зашто жени више није до секса, а тих је у основи само два. Због засљепљеност да су богом дани да сеју своје семе, већина мушкараца верује да су Паул Невман све док нису толико дебели и ћелави да ни себе више не могу заваравати. А онда утвара да су Џек Николсон. Други разлог је што немају радар. Баш као што човек не може чути шишмишев сигнал, тако мушкарци не препознају емоционалне сонарни сигнале које им упућују жене па стога не узврате одговарајућим сигналом. Не ради се само о тому да аутоматски одврате "Наравно, лудо, моја зечице! Више него икад! "На питање" Да ли ме још увек волиш? "Него кажу" Заиста? То је прекрасно. "Кад им жена каже" Јутрос сам си сама направила троструко премошћивање срчаног мишића, драги. "Није чудо да жени више није до секса.

6. Њему више није до секса.
Ако се способност да се у глави држе два непомирљиво супротстављене концепта, сматра интелигенцијом, онда имамо проблем. Концепт број један гласи: мушкарцима се никад не дешава да им није до секса. А концепт број два гласи: наравно да мушкарцима понекад више није до секса. Кад се мушкарцу догоди да му више није до секса, макар само привремено и пролазно, у глави му долази до такве збрке због двају супротстављених концепта, да му доиста више није до секса. Његово му самољубље налаже да кривицу за то баци на вас, а онда ће се смењивати симптоми 1-5 баш као што ноћ смењује дан.

7. Закључци, или што жена може урадити?
Замамно је понудити прегршт савета, али сви би били бесплодни. Мушкарац који је наканио разорити везу, незаустављива је природна сила попут пуноглавца, или, рецимо, бљузгавице, и највише што можете учинити је да посматрате како се сиромах топи и нестаје у сливнику. Има наравно и практичних ствари које можете предузети као што је то, на пример, да га избаците из стана, али само ћете се изложити традиционалној жалопојки "Како си ми то могла учинити? Мислио сам да смо срећни. "Најбоље што можете урадити је да сачекате да еволуција учини своје и да мушкарац сустигне жену. Бит ће довољно 15 милиона година, али у међувремену ћете га морати држати на уздама далеко од пивске боце.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu