Ići dole
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Šta žene najčešće skrivaju od muškaraca Empty Šta žene najčešće skrivaju od muškaraca

taj Sre Sep 29, 2010 7:30 am
Šta žene najčešće skrivaju od muškaraca


Iako svi stručnjaci ističu da je iskrenost ključ uspeha u svakoj vezi, postoje neke stvari koje će i žene i muškarci prećutati. Neke stvari se ne pominje kako partner ne bi bio povređen, a neke jer su jednostavno neprijatne.

Evo stvari koje žene najčešće skrivaju od muškaraca:

Bivše ljubavi
Tajne iz seksualne prošlosti poput detalja o gubitku nevinosti, koliko im je buran bio emotivni život i podaci iz zdravstvenog kartona, stvari su koje žene neće podeliti sa svojim muškarcem. Većinu ovih stvari dame će čuvati od novog dečka, naročito ako se rade o lošim uspomenama.

Samozadovoljavanje
Rezultati jednog istraživanja pokazali su da se 70 posto žena koje su u braku redovno samozadovoljava, uprkos tome što su seksualno zadovoljne svojim partnerom. Međutim, samo trećina muškaraca zna za to da im se supruga samozadovoljava.

Loš seks
Žena koja nije zadovoljna seksualnim životom neće o tome pričati sa svojim partnerom, već sa prijateljicama uz kafu, sa majkom ili psihologom. Iako loš seks ne utiče dobro na vezu, žene se često prave da su zadovoljne, jer im je teško da tako nešto kažu muškarcu da ga ne bi povredile.

Seksualne maštarije
Naravno da i žene ponekad maštaju o seksu sa nekim od bivših ljubavnika, o kolegama ili holivudskim glumcima. Muškarci naravno ne bi smeli da znaju o kome sanjarite, jer bi to bilo pogubno za njihovo samopouzdanje.


Izvor:srbijanet.rs
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu