Ići dole
avatar
beznačajna
Ženski
Ovan Lokacija : Iznad Beograda
Raspoloženje : vidno raspolozena
Datum upisa : 28.01.2009

Astronumerologija Empty Astronumerologija

taj Ned Feb 15, 2009 12:13 am
Pitagora je govorio, da je citav svemir izgradjen na brojevima, te da sudbina i karakter svakog od nas podleze tacno uredjenim zakonitostima.
Uvek ostaje kao tema za razmisljanje i jedna od filozifskih aporija: da li nas karakter odredjuje nasu sudbinu ili je na nasa sudbina - nas karakter?

Pocetak godine uvek donosi u manjoj ili vecoj meri razmisljanja i nadanja o nekim novim i lepsim danima, za koje prizeljkujemo da ce nam biti ispunjeni vecim uspehom ili srecom.
Postoji popularna astro-numeroloska metoda koja omogucava da na relativno lak nacin zavirimo u buducnost ili u susret nekim lepsim danima, koji nagovestavaju potencijalno ostvarenje nasih zelja i snova. Uz zelju za afirmacijom i saznanjem, radoznalost je uvek pozelja kao novi ili dodatni podsticaj.
2009. godina je godina DVOJKE


Da biste saznali svoje potencijalne mogucnosti i tendencije za 2009. godinu, saberite svoj dan, mesec i godinu rodjenja, sa brojem 2 (broj koji predstavlja zbir za 2009. godinu), a zatim, svedite ukupni rezultat na jednocifreni broj.
Primer: ako ste rodjeni 01. aprila, 1970. (01/04/1/9/7/0), prvo saberite 1 + 4 + 1 + 9 + 7 + 0 = 22, a zatim 2 + 2 = 4. Na kraju, ukupni razultat sa brojem za narednu godinu 4 + 2 = 6.
Dakle, 2009. godina, za osobu koja je rodjena 01.04.1970. je u znaku broja 6.Broj 1 - Velika ostvarenja i uspeh

Simbolika - Broj jedan, simbolizuje muski princip i identifikuje se sa Suncem. Predstavlja mladost, inicijativu, kreativnost, energiju, snagu, ali takodje i zelju za samostalnoscu. Broj jedan, u sebi sadrzi sve potencijale i adute koji su neophodni za uspeh.
Sudbina - Ako pravilno usmeravate svoju energiju, mozete da ostvarite veliki uspeh u ovoj godini. Ruzna iskustva iz proslosti postepeno iscezavaju i blede, a Vi sa puno entuzijazma zapocinjete novi devetogodisnji ciklus, u kome Vam je sudbina izuzetno naklonjena i prati ce Vas srecne okolnosti.
Na profesionalnom polju ocekuju Vas pozitivne promene, uspesni rezultati, nagrade i velika zarada. Ako zelite da zapocnete privatni biznis, godina u znaku broja 1, Vam pruza sjajnu mogucnost da kontaktirate odgovarajuce partnere ili saradnike i da zapocnete nove projekte.
Ako ste sami ili usamljeni Vasa zelja da sretnete svoju srodnu dusu, moze da se ostvari. Ali, nema razloga da forsirate ljubavni tempo - prepustite se kosmickom ritmu koji Vas vodi ka novoj sreci. Ako se nalazite u emotivnoj vezi, moguce je da cete svoju ljubav ozvaniciti zajednicom ili brakom, i zapoceti zajednicki zivot u nekom lepsem ambijentu.
Srecni meseci - april, avgust i septembar.Broj 2 - Vreme za duhovni razvoj, mudrost i promene

Simbolika - Broj dva, simbolizuje zenski princip i predstavlja jin i jang energiju, dva tasa na vagi, kao i dve strane Meseca. Ovaj broj uvek tezi ka ravnotezi i simbolizuje materinstvo, jedinstvo i potragu za harmonijom uprkos svim unutrasnjim i spoljasnjim razlikama.
Sudbina - Ova godina Vas vodi ka novom duhovnom razvoju, mozete postati mudriji, ali moracete da naucite vise o strpljenju. Ako zaboravite na brzopletost, uspecete da ostvarite sve svoje ciljeve.
Na profesionalnom polju sacekajte da se neke situacije ili odluke iskristalisu, tek kada se stvori uslov krenite u akciju. Oslonite se na svoje saradnike i okolinu, podrzace Vas. Sto se finansija tice, ogranicite potrosnju.
U ljubavi sve zavisi od toga kakva Vam je bila protekla godina. Ako niste zadovoljni postojecom vezom, zagledajte se duboko u sebe, i ponovo preispitajte svoje zelje i osecanja. Svi odgovori koje trazite se nalaze u Vama. Ukoliko ste zadovoljni uz blisku osobu, trenutak je da zapocnete zajednicki zivot. Ukoliko ste sami, postoji mogucnost da partnera iz svojih snova upoznate posredstvom prijatelja, ili na poslu. Ali, ako osetite ljubav na prvi pogled, ne donosite ishitrene i impulsivne odluke. Ova godina nije pogodna za selidbu. Izbegavajte konfliktne situacije sa decom, partnerom ili roditeljima.
Srecni meseci - februar, avgust i novembar.Broj 3 - Licna transformacija, obnova i uspeh

Simbolika - Broj tri, simbolizuje mocno trojstvo duhovnog, intelektualnog i emotivnog sveta, pozitivnu energiju, dinamicnost, entuzijazam, kreativnost, zelju za saznanjem i komunikacijom.
Sudbina - Ove godine Vas prate srecne okolnosti, uspeh i sreca dolaze kroz licnu transformaciju. Sudbina Vam je naklonjena.
Na poslovnom polju nakon vestine u pregovorima uspecete da dobijete zasluzenu nagradu, povisicu ili radno mesto o kome ste mastali. Uspeh ce vam dati krila, oseticete pojacanu zelju za druzenjem, ispoljavanjem emocija, otkrivanjem novih strana svoje licnosti. Sa puno entuzijazma preduzecete inicijativu u poslovnim i privatnim akcijama. Saradnici ce traziti i uvazavati Vase misljenje. Ocekuje Vas uspeh u trgovini i finansijskim transakcijama, sto ce se odraziti i na Vas imovinski status.
Ako ste sami, pratice Vas brojne prilike i novi udvaraci. Prolazne ljubavne avanture vise ce Vam prijati od emotivnog vezivanja na duzi period. Zbog svoje emotivne leprsavosti i lagodnosi propusticete neku ozbiljniju priliku, ali to vas nece mnogo zabrinjavati. Ako se nalazite u duzoj vezi, imacete potrebu da testirate ljubav ili naklonost kod svog partnera. Na srecu, brzo cete dobiti dokaze njegove ljubavi.
Srecni meseci - mart, maj i jul.
Broj 4 - Uspeh kroz unutrasnju ravnotezu

Simbolika - Broj 4, simbolizuje cetiri osnovne tacke i strane sveta (istok i zapad, sever i jug), koje nam pomazu da se orijentisemo u prostoru i vremenu, kao i 4 osnovna zida "nase kuce" - koja nam pruza pocetno, sadanje i koncano utociste i stiti nas od opasnosti. Takodje simbolizuje kontinuitet, stalnost, stabilnost i uspeh pracen naporima.
Sudbina - Doslo je vreme za ubiranjem "zlatnih plodova" svega onoga sto ste "posejali" prethodnih godina. Iskoristite sve svoje adute da biste se ostvarili i izgradili buducnost kakvu zelite.
Na poslovnom polju ne uzdajte se u srecne okolnosti, nego samo u sebe i u svoj rad. Ozbiljno pristupite poslu i ostvaricete svoje ciljeve. Godina u znaku broja 4, je idealna za profesionalnim usavrsavanjem, za nove projekte ili za zapocinjanjem novog posla. Ulozite svoj maksimum, prekoracite i svoje subjektivne granice, ako treba, isplatice Vam se. Ali, ne rasipajte olako novac.
Na ljubavnom planu ne ocekujte previse. Ako se desi da upoznate osobu o kakvoj ste mastali, moguce je da se Vase i njene zelje ne poklapaju. Dok Vi tezite stabilnoj vezi i sigurnosti, ona bi radije da sacuva svoju slobodu. Ali, vreme ce uciniti svoje. Ukoliko se nalazite u duzoj vezi, imacete priliku da kroz neke delikatne situacije proverite koliko je Vasa ljubav zaista jaka ili postojana.
Srecni meseci - jun i oktobar.Broj 5 - Moc i sloboda

Simbolika - Broj 5, simbolizuje lakocu, strujanje energije i vazduha, pokret, putovanja. To je ujedno i broj buntovnistva i slobodnijeg rasudjivanja. Oznacava radoznali i takmicarski duh, spremnost da se po svaku cenu brane stavovi u koje se veruje.
Sudbina - Tokom prethodne cetiri godine ozbiljno ste ispunjavali sve svoje duznosti i sada trazite satisfakciju, zadovoljenje i svoje pravo na srecu. Oseticete novi impuls i slobodu, uzivacete nesputano u svim zivotnim zadovoljstvima. Moguce je da se Vasa nova ili preporodjena licnost, nece svideti ljudima iz Vaseg okruzenja, potrebno je da bolje objasnite svoje afinitete, zelje i potrebe.
Moguce je da cete promeniti posao, bicete spremni za nova profesionalna iskustva. Ove godine ocekuju Vas brojna putovanja i uspesni poslovni kontakti. Naci cete se u pravom trenutku na dobrom mestu. Sto se finansija tice, prihodi Vam se uvecavaju.
Na ljubavnom planu ocekuju Vas brojne ili raznovrsne avanture, ponekad vrlo strasne, ali u krakom dahu. Uzivacete u sadasnjem trenutku rastereceni nekim brigama o buducnosti. Godina u znaku broja 5, je idealna za promenu mesta boravka i selidbu.
Srecni meseci - april, avgust i septembar.
Broj 6 - Ostvareni uspeh i sigurnost

Simbolika - Broj 6, se tradicionalno povezuje sa osecanjima, umetnoscu, lepotom, stvaralackom mastom i planetom ljubavi - Venerom. Ovaj broj, takodje simbolizuje senzualnost, plemenitost i zelju za druzenjem.
Sudbina - Godina u znaku broja 6, vazi za najbolju godinu u devetogodisnjem ciklusu. Ove godine konacno cete ostvariti ravnotezu izmedju duha, tela i srca, pronaci unutrasnju ravnotezu, stabilnost i snagu, uskladiti odnose sa svojom okolinom i postici veliki drustveni uspeh. Sada mozete da pruzite oslonac svojim bliznjima.
Na poslovnom polju, kao i kod kuce preuzecete vece odgovornosti i uspesno ostvarivati sve svoje ciljeve. Na poslovnoj lestvici Vas ocekuje napredovanje, odgovornije radno mesto i veca zarada. Svi aduti se nalaze u Vasim rukama, ali ne pokazujte ih odmah ako zelite da dostignete velike ciljeve.
I na ljubavnom planu sve postaje moguce ili dostupno. Ako ste sami, srescete mnogo novih osoba i medju njima prepoznati svog partnera. Ako se nalazite u duzoj vezi, Vasa ljubav ce postati jaca i stabilnija. Ova godina predstavlja srecan period da zapocnete zajednicki ili bracni zivot.
Srecni meseci - jun, jul i septembar.Broj 7 - Vreme za introspekciju, razmisljanje i uspon

Simbolika - Broj sedam, simbolizuje sveti broj, spoj materijalnog (broj 4) i duhovnog (broj 3) carstva. On svojim oblikom podseca na sedam zvezda iz sazvezdja - Velikog medveda.
Sudbina - Sve sto budete radili ove godine imace posledice i na dogadjaje u naredne dve godine. Godina u znaku broja 7, inace poziva na introspekciju i razmisljanje. Sta god da se desi, naterace Vas da preispitate svoje stavove i zivotne ciljeve. Iz brojih i razlicitih zivotnih iskustava izvuci cete vazne pouke. Ovo je godina Vaseg duhovnog rasta, prosirivanja saznajnih vidika i sireg sagledavanja kompletne zivotne situacije.
Na profesionalnom planu trudicete se da pronadjete ciljeve koji su u skladu sa Vasim najdubljim uverenjima i bice Vam vazno da se osecate prijatno i ostvareno u svom radnom okruzenju. Lako cete obavljati sve intelektualne poslove, korespodenciju ili sve sto ima veze sa pisanjem i komunikacijama.
U ljubavnom zivotu, imacete potrebu da dobro razmislite sta zapravo zelite i da tek onda krenete u akciju. Ako se nalazite u emotivnoj vezi, zelecete na svaki nacin da voljenoj osobi pokazete koliko Vam je do nje stalo. Ukoliko dodje do nesporazuma, razgovarajte, tako cete najbrze i najbolje odagnati zajednicke sumnje. Izbegavajte depresivne osobe i destruktivne situacije.
Srecni meseci - mart, maj i oktobar.

Broj 8 - Usponi i padovi

Simbolika - Broj osam, po svom obliku lici na pescani sat, a simbolizuje vreme koje neprekidno protice ili beskraj. Povezuje se i sa kosmickom pravdom, kao i sa konkretnim situacijama akcijama koje odredjuju sudbinu svakog coveka.
Sudbina - Rezultati koje budete ostvarili ove godine zavisice samo od Vas i Vaseg ulozenog napora. Zato, ako nesto nije po Vasim merilima, volji ili ukusu ne krivite druge, nego samo sebe. Ako vec imate svoju viziju i zacrtane ciljeve, uspecete i da ih ostvarite. Akcija donosi i reakciju - sve je povezano.
Na poslovnom polju ocekuje Vas niz velikih uspeha, ali moguci su i odredjeni porazi. Imacete poziciju moci, kao i velike sume novca na raspolaganju, ali od Vas zavisi kako cete ih dalje plasirati i iskoristiti.
Bilo da ste sami ili da se nalazite u zajednici i braku - prizeljkujete veliku ljubav i neke nove ili nesvakidasnje dokaze ljubavi. Veoma ste zahtevni prema svom partneru, ali moracete i Vi sami da ulozite napor da biste probudili velike strasti i pokrenuli tok novih dogadjaja.
Srecni meseci - jun i decembar.
Broj 9 - Ubiranje plodova

Simbolika - Stari egipcani su broj 9 povezivali sa skarabejom, insektom koji je simbolizovao obnovu. Broj 9, takodje po predanju predstavlja i simbol hrabrosti i istrajnosti da se sve sto je zapoceto privede kraju.
Sudbina - Ovo je godina unutrasnjeg preispitivanja, svodjenja racuna, ubiranja plodova i testiranja licnih sposobnosti da ostvarite ciljeve do kojih Vam je najvise stalo. Ove godine vecina Vasih aktivnosti bice povezane sa inostranstvom. U kontaktu sa drugacijim svetom prosiricete svoje duhovne vidike i obogatiti svoja saznanja.
Vas odnos prema poslu bice ove godine lezerniji, zato se ne preporucuje da zapocinjete neki novi posao. Veliki uspeh Vas ocekuje sa proverenim formulama i na poznatom poslu. Budite oprezniji u komunikaciji sa novim saradnicima, nemojte rasudjivati na osnovu prvog impulsa. U poslu i u ljubavi ne igrajte samo na jednu kartu, jer u tom slucaju ocekuju Vas i nova razocaranja. Sto se novca tice, moguca je velika zarada, ali pratice Vas i veci izdaci.
Strpljivo sacekajte sa novim i vaznim odlukama u ljubavnom zivotu. Vencanje u godini u znaku broja 9, ne nagovestava uvek lakocu. Ako zelite da dostignete srecu, imajte na umu da svaka sreca ima svoju cenu i zahteva kompromise. Ukoliko ste sami, mudro iskoristite srecne okolnosti i uzivajte u novim vezama, ne praveci velike planove za dalju buducnost.
Srecni meseci - septembar, novembar i decembar.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu