Ići dole
ka5an
ka5an
Admin
Admin
Rak Pacov
Datum rođenja : 24.06.1960
Godina : 59
Lokacija : Gde god je Dunav
Poso/dokolice : Za kormilom
Raspoloženje : PreRaspoložen
Datum upisa : 06.12.2008
http://beogradskaka5anija.forumsr.com/forum.htm

5 glavnih poteza u predigri(ci)  Empty 5 glavnih poteza u predigri(ci)

taj Pon Dec 27, 2010 12:50 am

Što se više muškarac uzbudi pre seksa, utoliko će se bolje osećati, telo će mu bolje reagovati na stimulaciju, a orgazam će mu biti intenzivniji. Krenite redom!


Potez broj 1: Pustite ga da vas osmotri.

Vi… nagi. To je u startu najlepši poklon koji možete da mu ponudite. – U mozgu muškaraca dolazi do hemijskih reakcija kad im se prikažu seksi fotografije – objašnjava dr Glorija Brejm, seksolog sa američkog Intituta za unapređena istraživanja seksualnosti u Džordžiji. – Već i od samog razgledanja vašeg tela povećaće mu se seksualni apetit. Priredite malu predstavu za svog dragog. Gurnite ga na krevet i opkoračite ga tako da stojite iznad njega. A onda otkrivajte deo po deo tela, ali ga odmah zatim ponovo prekrijte odećom – prvo grudi, butine, unutrašnji deo bedara… Pustite ga da gleda i da iščekuje šta sledi…


Potez broj 2: Igrajte se dahom.

Opustite se, ne mislimo ni na kakav tantrički spektakl sa disanjem. Biće dovoljno da prvo samo spustite razdvojene usne negde na telo partnera – na stomak ili grudi – a onda polako izdahnite. Od tople vazdušne struje promeniće se temperatura kože, a time se uzbuđenje povećava. Kad stignete do bradavica, liznite ih pa dunite malo hladnog vazduha i ponavljajte naizmenično ovu igru sve dok oboje uživate u tome.


Potez broj 3: Preuzmite kontrolu.

Kad se priča o predigri, obično se misli na neko sporovozno zavođenje. Međutim, frajerima se sviđa malo silovitiji pristup. – Kad žena deluje pomalo animalno, to je za muškarca znak požude i predstavlja signal da je i njoj do seksa isto koliko i njemu – kaže dr Brejm. Ne morate baš da ga vežete, ima i drugih načina da vi malo držite uzde. Na primer, povlačite ga ili okrećite šakama koliko god možete u pravcu u kojem želite da se pomeri (vaš dragi će sigurno razumeti znake i pomoći vam i sam pokrećući se u željeni položaj) i nemojte mu dozvoliti da on bira sledeći potez. Ako spusti glavu “tamo-dole”, povucite ga naviše, okrenite ga na leđa i pustite ga da uživa. Verujte, protiv ovakvog autoriteta se neće pobuniti.


Potez broj 4: Obogatite repertoar dodira.

Iznenađujuće je koliko snažno muškarci reaguju na dodire – kaže dr Brejm. – Mada žene često misle da je frajerima najvažniji dodir među nogama, oni mogu da burno reaguju na najrazličitije stimulativne tehnike. Kontrastna milovanja bude nervne završetke na koži i zato kombinujte različite pristupe – snažnu masažu, nežne i dugačke poteze noktima, neočekivana štipkanja. – Faktor iznenađenja može samo da dodatno podigne temperaturu – objašnjava dr Brejm.


Potez broj 5: Dovedite ga do same ivice.

“Kreni-stani” je trik kojim možete da ga nekoliko puta dovedete blizu vrhunca i da ga nemilosrdno naterate da se uzdrži, naravno, sve to radi višeg cilja. – Tako ćete mu maksimalno pojačati orgazam – objašnjava dr Brejm. – Možete da kružite usnama po čitavom donjem delu stomaka, jer je celo to područje izuzetno osetljivo. Ako osetite da mu telo postaje napeto i mirnije, pomerite se na neku drugu tačku. A ako ste i vi spremni za kraj, pa, odavde ćete se već snaći sami, zar ne?
[/b]

_________________
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu