Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

5 stvari zbog kojih će žena otkačiti muškarca  Empty 5 stvari zbog kojih će žena otkačiti muškarca

taj Sre Dec 29, 2010 9:29 am
Iako mnoge žene muškarcu koji im se sviđa mogu puno toga da oproste, zbog nekih navika kojima su muškarci skloni žena će automatski izgubiti svaki interes.

Dakle, što je to na muškarcu što ženama izrazito smeta i što prelazi granice tolerancije?

Neugodan miris
Za razliku od muškaraca, žene imaju osetljivije čulo mirisa i način na koji muškarac miriše za ženu je od ključne važnosti. To je čak i jedan od kriterijuma po kojem žene biraju muškarca.

Prljavi nokti
Među prvim stvarima koje žene primete na muškarcu su ruke, a koja bi žena htela da je diraju ruke s prljavštinom ispod noktiju!? Isto važi i za izgrižene nokte.

Perut
Kako će se žena osećati kada rukom u zanosu strasti prođe kroz partnerovu kosu, a iz nje počne da "pada sneg"? Zdrava i negovana kosa jedan je od znakova da ste kao potencijalni partner fizički zdravi.

Loši i žuti zubi
Velika mana je imati usta puna šupljih i žutih zuba uz današnju modernu stomatologiju. Ko želi da poljubi čoveka čiji osmeh otkriva groblje unutar usne šupljine?

Dlake u ušima i nosu i dlake na leđima
Kada žene primete ovaj nimalo ugodan prizor, to ih podseti na njihovog dedu, što znači instant turn-off. Osim toga, ovo govori da muškarac baš i ne vodi računa o sebi.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu