Ići dole
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Izbor poklona prema horoskopskom znaku Empty Izbor poklona prema horoskopskom znaku

taj Pon Jan 03, 2011 10:28 am
IZBOR POKLONA PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU


OVAN -- Za DAMU: Ona ce se silno obradovati poklonu koji moze da pokaze pred drugima i da se njime pohvali, ili da ga koristi na javnim mestima. Ume da se raduje razlicitim "sitnicama" koje ostavljaju veliki efekat ili podsticu veselo raspolozenje. SUGESTIJA: marama ili sal u neobicnom dezenu; parfem "jaceg" -- zavodljivog mirisa, dezodorans, torbica za sminku, neseser ili nesto veoma prakticno namenjeno svakodnevnom koriscenju i upotrebi pri radu, kao sto je komplet olovaka ili privezak za kljuceve. Narocito cete je obradovati poklonom zabavnog sadrzaja, kao sto je CD ili kaseta. Ona voli i slatkise -- cokoladu.
Za DZENTLMENA: Njega cete obradovati poklonom koji ima zabavni karakter i ukoliko moze da ga koristi u slobodnom vremenu kao omiljeni vid razonode. U obzir dolaze razlicite "sitnice" koje ga podsticu na dobro i zabavno raspolozenje. SUGESTIJA: CD, muzicka ili VHS kaseta. Zatim, ulaznice za neku zabavnu manifestaciju, sportsko takmicenje ili fudbalsku utakmicu. Obradovace se i priboru koji koristi u svom radu.

BIK -- Za DAMU: Ona je prefinjena i ima istancan ukus, a od Vas ocekuje poklon koji ima "tezinu", odnosno odredjenu materijalnu vrednost. Ali, ume da ceni i svaki gest iskrene paznje i da se raduje sitnicama. SUGESTIJA: neka modna aplikacija ili komad nakita; to moze biti pribor za sminku i ulepsavanje. Naravno, u obzir dolazi i skupoceni parfem. Ne brinite, ona ce se obradovati i buketu cveca, ukoliko ga poklanjate iskreno i od srca. Slatkisi su njena "slaba tacka" -- cokolada, bombonijera i cokoladne bombone.
Za DZENTLMENA: Njega cete obradovati poklonom koji mu uliva osecaj samopouzdanja i licne vrednosti. Potrudite se da ceremoniju poklanjanja ucinite sto romanticnijom kako biste izazvali emotivnu reakciju. SUGESTIJA: neki modni detalj ili poklon koji ima korisnu -- upotrebljivu svrhu. To moze biti prikladan novcanik, rukavice, deo pribora za rad. Izvedite ga na romanticnu veceru. Prijatno cete ga iznenaditi i omiljenim vinom.

BLIZANCI -- Za DAMU: Ona je poletna i vrlo dinamicna, obradovacete je poklonom koji sluzi svakodnevnoj upotrebi, po principu: sto ga cesce koristi, to bolje. U obzir dolaze i edukativni ili zabavni sadrzaji. SUGESTIJA: njen omiljeni parfem ili dezodorans, nesto od sminke, ukras za kosu. Obradovace se ukoliko dobije: CD, muzicku ili VHS kasetu, ili knjigu. Ulaznice za neku zabavnu ili muzicku manifestaciju takodje predstavljaju dobar izbor.
Za DZENTLMENA: Njega cete obradovati nekim neobicnim i korisnim poklonom koji treba da mu urucite sa odredjenom porukom ili uz duhoviti komentar. SUGESTIJA: deo pribora za rad ili komplet olovaka; zatim muzicka ili VHS kaseta, CD; knjiga, prirucnik, popularisticko stivo. Zatim, rokovnik, radni podsetnik ili planer. U ozir dolaze i ulaznice za neku zabavnu ili muzicku manifestaciju, poseta pozoristu.

RAK -- Za DAMU: Ona je veoma senzualna, emotivna i romanticna, obradovacete je poklonom koji u njoj podstice siroku paletu osecanja i neznost. Takodje, ona preferira i stvari koje po njenom izboru imaju materijalnu ili emocionalnu vrednost. Pre svega, obradovacete je svojom iskrenom paznjom, neznom porukom i iskazanim osecanjima. SUGESTIJA: odaberite razlicite sitnice koje potvrdjuju njenu zenstvenost i podsticu je na romanticnu notu, a to moze biti nakit, modne aplikacije i ukrasi za kosu, sminka, pribor za ulepsavanje, parfem. Zasijace od srece ako joj poklonite cvetni aranzman sa romanticnom porukom. Iznenadite je pozivnicam za pozoriste ili neku kulturno-umetnicku i zabavnu manifestaciju.
Za DZENTLMENA: Njega cete obradovati poklonom koji dozivljava vrlo licno i emotivno. Vazno je da prilikom urucivanja poklona stvorite romanticnu atmosferu, emotivnu bliskost i prijatan ugodjaj. Pokazite mu da dobro poznajete njegov ukus, potrebe i afinitete. SUGESTIJA: razlicite sitnice koje u njemu podsticu emotivnu reakciju i uverenje o Vasoj privrzenosti, kao sto je novcanik, kais za pantalone, sobne papuce, sal, rukavice; zatim jako ce ga obradovati neka zanimljiva i poucna knjiga ili prirucnik. U krajnem slucaju, priredite mu romanticnu veceru uz svece, crno vino i slatke poslastice.

LAV -- Za DAMU: Ona je vrlo temperamentna i samosvesna, obradovacete je poklonom koji potvrdjuje Vas istancan ukus i visoki stil. Nemojte zaboraviti da obozava galantnost i raskos. Od Vas ocekuje poseban protokol prilikom urucivanja poklona -- sve mora da je na "mondenskom" nivou. SUGESTIJA: obradovace je nakit, ukrasi ili modne aplikacije; zatim, luksuzni parfem ili omiljeni dezodorans. Dobar izbor je i luksuzno upakovani cvetni aranzman uz pozivnice za gala veceru ili proslavu. Dopasce joj se i bombonijera u neobicnom pakovanju.
Za DZENTLMENA: Njega mozete obradovati poklonom koji dozivljava kao znak Vase iskrene paznje i dobrog ukusa. Narocito preferira korisne sitnice i razlicite sadrzaje koji sluze zabavi ili razonodi. SUGESTIJA: pribor za rad, komplet olovaka, ram za stonu fotografiju, naocari za sunce. Izuzetno cete ga obradovati i razlicitim sadrzajima zabave kao sto je muzicka ili VHS kaseta i CD. Iznenadite ga pozivnicama za neku sportsku, zabavnu ili muzicku manifestaciju.

DEVICA -- Za DAMU: Ona je vrlo odmerena i promisljena, obradovacete je poklonom koji istovremeno zadovoljava njene visoke standarde o korisnoj, prakticnoj i lepoj strani poklona. Narocito ce biti zadovoljna ukoliko pronalazi pravi smisao i svrhu u izboru Vaseg poklona. SUGESTIJA: razlicite korisne sitnice kao sto su pribor za rad ili pomagala, komplet olovaka, deo pribora za higijenu ili ukrasavanje, neseser. Narocito ce joj imponovati knjiga, neki koristan prirucnik ili ukrasne fascikle i omotnice. U obzir dolazi i cokolada ili neki statkis.
Za DZENTLMENA: Njega cete obradovati poklonom koji potvrdjuje Vasu promisljenost i pravilan izbor. Princip po kome razmislja je: ono sto je visestruko korisno -- to je i dobro. Potrudite se da mu poklon urucite u intimnoj atmosferi i bez prisustva publike. SUGESTIJA: dopasce mu se knjiga ili interesantan prirucnik, pribor za rad, komplet olovaka, futrola za olovke ili naocare. Zatim, dzepni kalkulator, rokovnik, radni planer ili podsetnik. Iznenadite ga pozivnicama za pozoriste ili za neku kulturno-umetnicku manifestaciju.

VAGA -- Za DAMU: Ona je veoma prefinjena i poseduje istancani ukus, obradovacete je poklonom koji zadovoljava njene izuzetno visoke kriterijume estetske vrednosti, ali, ona takodje ocekuje i materijalnu vrednost. Voli da oseti visoki sjaj, luksuz i raskos prilikom ceremonije darivanja. Potrudite se da stvorite posebnu atmosferu i potpuni ugodjaj. SUGESTIJA: silno ce se obradovati nakitu, razlicitim modnim aplikacijama i ukrasima; vrlo je probirljiva kada je rec o sredstvima za ulepsavanje. Dobar izbor je sminka, pribor za ulepsavanje, skupoceni parfem ili omiljeni dezodorans. Bice odusevljena ukoliko joj poklonite luksuzno upakovani cvetni aranzman, bombonijeru ili cokoladu u posebnom pakovanju i sa romanticnom porukom.
Za DZENTLMENA: Njega cete obradovati poklonom koji potvrdjuje Vasu galantnost i dobar ukus. Imponovace mu mogucnost da se pohvali pred drustvom i da bude zapazen. Na Vama je da osmislite prigodnu ili romanticnu atmosferu prilikom ceremonije urucivanja poklona. Nemojte zaboraviti, vazan je utisak koji ostavljate na njega, ali i na okolinu. SUGESTIJA: razlicite modne aplikacije i detalji kao sto su ukrasna igla za kravatu, kais za pantalone; zatim novcanik, privesci za kljuceve, futrola za naocare, luksuzno opremljeni rokovnik, radni podsetnik ili planer. Jako ce ga obradovati i pozivnica za gala veceru u romanticnom ambijentu, uz muziku, plamen sveca, vino i dobro raspolozenje.

SKORPION -- Za DAMU: Ona je vrlo senzualna i strastvena, obradovacete je poklonom koji ima licnu namenu, a posebno ukoliko pogoduje njenoj zavodljivoj cudi. Imponovace joj ako oseti car ili neku vrstu izazova. Upotrebite mastu, budite drugaciji od drugih i osmislite neki neobican ceremonijal urucivanja poklona. Ona zeli da oseti Vasu strast i naklonost, a Vas poklon u njoj treba da izazove burnu i pozitivnu reakciju do stepena provokacije. SUGESTIJA: razlicite sitnice za ulepsavanje i ukrasavanje, modne aplikacije, marama neobicnog dezena, deo odece, sminka, neki parfem "tezeg" -- opojnog mirisa, ili dezodorans. Dobar izbor je i knjiga, neobican cvetni aranzman, cokolada ili bombonijera. Iznenadite je pozivom na romanticnu i intimnu veceru uz svece, opojno vino i sentimentalne note.
Za DZENTLMENA: Njega cete obradovati poklonom koji je neobican i u njemu izaziva jaku emotivnu reakciju. Osmislite neku posebno uzbudljivu i intimnu atmosferu prilikom urucivanja poklona. Najlepse je ono sto se desava daleko od ociju javnosti -- budite dovoljno mastoviti. SUGESTIJA: dopasce mu se razlicite sitnice koje su vrlo licne i koje ga podsecaju na Vas - to moze biti privezak za kljuceve, neobicna olovka, suncane naocare, igla za kravatu, futrola za dokumenta. Dobar izbor je i sal, ili deo garderobe. Imponovace mu pozivnica na veceru u intimnoj i uzbudljivoj atmosferi.

STRELAC -- Za DAMU: Ona je vrlo originalna, vesela i odvazna, obradovacete je poklonom koji zadovoljava njena trenutna interesovanja ili potrebe. Imponovace joj ceremonija urucivanja poklona u drustvu, ili pred omiljenom publikom. Od Vas ocekuje da se razlikujete od drugih i da imate originalan stil; pozeljno je da uz poklon izrazite i neku duhovitu ili zabavnu notu. SUGESTIJA: razlicite sitnice koje se mogu koristiti svakodnevno, kao sto je neseser, privesci za kljuceve, omiljeni dezodorans, sminka, modne aplikacije ili ukrasi za kostu. Dobar izbor je i ulaznica za neku zabavnu ili muzicku manifestaciju. Obradovace se cokoladi, bombonijeri ili nekoj pikantnoj poslastici.
Za DZENTLMENA: Njega mozete obradovati poklonom koji ima prakticnu namenu ili je vrlo neobican. Posebno ga raduju razliciti sadrzaji koji su nemenjeni zabavi, grupnim igrama ili relaksaciji. Potrudite se da privucete paznju svoje okoline, jer on obozava aplauze, sire drustvo i dinamicnu atmosferu. Dopasce mu se da poklon dobije na javnom mestu. SUGESTIJA: razlicite sitnice za svakodnevnu upotrebu kao sto je npr olovka, otvarac i zatvaraci. Narocito ce ga obradovati muzicka ili VHS kaseta, CD i drustvana igra. Zatim, karte za neku sportsku ili zabavno-muzicku manifestaciju. Dobar izbor je i vino ili neka pikantna poslastica koja potpuno zadovoljava njegov ukus.

JARAC -- Za DAMU: Ona poseduje bistru pamet i praktican duh, ali u dubini svoga bice tezi i ka emotivnom zanosu. Obradovacete je poklonom koji odgovara njenoj predstavi o tome da ste ucinili "pametan izbor". Ceremonijal urucivanja poklona se svodi na odredjeni protokol; ona od Vas ocekuje da u svakom trenutku budete pazljivi, pedantni i pristojni. Radije prima poklone u intimnoj atmosferi i mimo ociju javnosti. SUGESTIJA: dopasce joj se pribor za rad; neka neophodna sitnica koju redovno koristi u svome radu, komplet olovaka, ukrasni rokovnik, planer rada, futrola, foto album. Dobar izbor su i razlicite sitnice prakticne namene kao sto su: marama, sal, rukavice. Pokonite joj elegantno opremljen cvetni aranzman i pozivnice za pozoriste.
Za DZENTLMENA: Njega cete obradovati poklonom koji odgovara prakticnim potrebama, narocito ukoliko moze svakodnevno da ga koristi. Nemojte biti razmetljivi, vec osmislite intimnu atmosferu i ponasajte se vrlo uctivo. On ne voli da se o njegovim stvarima i poklonu raspreda pred drustvom ili mimo njegovog znanja. SUGESTIJA: dopasce mu se razlicite sitnice koje imaju prakticnu ili materijalnu vrednost, a to moze biti: novcanik, kais za pantalone, ukrasna igla za kravatu, futrola za naocare, pribor za pisanje. Takodje, obradovace se pozivu za intimnu veceru. Tim povodom urucite mu pozivnice za neku kulturno-umetnicku manifestaciju ili za pozoriste. Odabrerite neku interesantnu knjigu ili prirucnik koji mu je neophodan za profesionalno usavrsavanje.

VODOLIJA -- Za DAMU: Ona poseduje vrlo originalan stil izrazavanja i njeni afiniteti su raznovrsni, a najvise cete je obradovati poklonom koji za nju predstavlja iznenadjenje, ali, pri tome potpuno zadovoljava njene estetske kriterijume. Takodje, ona voli i skupocenosti i razlicite sitnice koje imaju prakticnu ili upotrebnu svrhu. Od Vas ocekuje da napravite najbolji moguci izbor. Urucite joj poklon na javnom mestu. SUGESTIJA: dopasce joj se nakit, razlicite modne aplikacije i ukrasi. Nemojte zaboraviti da ona poseduje avangardnu cud i zato birajte "originale" ili neobicne detalje. Zatim, dobar izbor predstavlja: prbor za ulepsavanje, sminka i skupoceni parfem. Bice jako zadovoljna ukoliko se odlucite za knjigu, odgovarajuci prirucnik, ili ukrasni radni rokovnik.
Za DZENTLMENA: Njega cete obradovati poklonom koji zadovoljava njegovo trenutno interesovanje ili prakticne potrebe. Prilikom ceremonijala urucivanja poklona budite dovoljno originalni, zabavni i duhoviti. Imponovace mu da to bude na javnom mestu, ili pred sirokim drustvom. SUGESTIJA: narocito ce mu se dopasti funkcionalan neseser -- muska tasnica, pribor za rad, privesci za kljuceve, futrola, ili komplet olovaka. Dobar izbor predstavljaju i knjiga, odgovarajuci prirucnik, muzicka ili VHS kaseta i CD. Obradovacete ga pozivnicama za neku zabavnu ili muzicku manifestaciju.

RIBE -- Za DAMU: Ona je vrlo senzualna, nezna i romanticna; pri tome ima i "velike snove", obradovacete je poklonom koji u njoj podstice emotivnu reakciju i odusevljenje. Narocito joj pogoduje intimna atmosfera i osecaj bliskosti. Od Vas ocekuje galantnost i iznenadjenje. Budite mastoviti; najbolje je da ceremonijal urucivanja poklona podeca na filmsku pricu. SUGESTIJA: obradovace je razlicite modne aplikacije i ukrasi ili nakit. Zatim, pribor za ulepsavanje, sminka, parfem opojnog mirisa ili omiljeni dezodorans. Dobar izbor predstavlja i poziv za veceru u romanticnoj atmosferi, uz svece i vino. Dopasce joj se i neka interesantna knjiga, neobicna "sitnica", soljica za kafu, neseser. I naravno, nemojte zaboraviti ni cvece uz koje ide sentimentalna poruka.
Za DZENTLMENA: Njega mozete obradovati poklonom koji u datom momentu odgovara njegovom emotivnom raspolozenju. Budite dovoljno pazljivi i nezni, zaboravite na publiku oko sebe i osmislite prikladnu intimnu atmosferu u kojoj moze da oseti Vasu bliskost i naklonost. Od Vas ocekuje da dobro poznajete njegov ukus i potrebe. SUGESTIJA: dopasce mu se poklon koji ga podstice na emotivnu reakciju, a to moze biti nesto sto ima svakodnevnu primenu, kao sto su: rukavice, sal ili kais za pantalone. Zatim, obradovacete ga foto albumom, knjigom ili interesantnim prirucnikom. Dobar izbor je i novcanik, ram za stonu fotografiju, flasa dobrog vina ili privesci za kljuceve. Iznenadite ga pozivom na romanticnu veceru u dvoje i bice odusevljen.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu