Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Strasti pre sumraka! Empty Strasti pre sumraka!

taj Pon Jan 10, 2011 4:16 am
Osećaj da možete da pomerite sve granice deluje kao jedan od najsnažnijih afrodizijaka. Ne čekajte sumrak, neka spavaća soba ostane zatvorena.
Izaberite drugačije mesto i neki manje uobičajen termin za vreli susret.


5 sati popodne – Kauč strasti
Vikendom se vaš kauč pred televizorom može pretvoriti u pravi popodnevni seks-poligon. Neka vaš partner udobno sedne, a vi mu sedite u krilo s raširenim nogama i podignite kolena sve do njegovih grudi. Polako se nagnite unazad i spuštajte se sa ispruženim rukama sve dok ne dotaknete pod tako da možete da se oslonite i uspostavite ravnotežu. Sad možete da se ljuljate napred-nazad, a pri tome širite i skupljajte kolena. Za snažniji doživljaj, možete da podmetnete i neki manji jastuk dragom iza leđa – tako će njegova pubična kost biti više ispupčena, a time i stimulacija vašeg klitorisa snažnija.

6 sati uveče – Kupka snova
Ako ste umorni od teškog dana na poslu, prijaće vam da oboje malo opustite mišiće u toploj kupki. Kad povratite energiju, oslonite se na ivicu kade i podignite tako da vaš parner može da klekne između vaših nogu, licem okrenut ka vama. U vodi mu neće biti nimalo teško da vas još malo podigne držeći vas za butine. Dok prodire u vas, kretanje i pljuskanje tople vode će pojačavati uživanje.

7 sati uveče – Kuvarica iz mašte
Za pripremu večere obucite nešto jednostavno. To-jest, i donji veš ostavite u spavaćoj sobi. Halteri i čarape su, naravno, dozvoljeni. A u kuhinji samo povucite haljinu naviše i oslonite se guzom na ivicu sudopere. Neka vam partner podigne butine i uđe u vas u isto vreme dok vam ljubi usne i telo. Za još bliži susret, obmotajte mu noge oko struka i privucite čvršće. Poseban užitak ćete postići ako kombinujete serije kratkih i brzih pokreta sa usporavanjem na svakih šest do osam udara – takvim ritmom stimuliše se veći broj nervnih završetaka.

8 sati uveče – Meki tepih
Odlučili ste da rano legnete, ali vam se još uvek ne spava? Spustite se pored kreveta tako da su vam stomak i grudi pritisnuti na dušek, a stopala u prvi mah naslonite na tepih. Dok muškarac prodire u vas od pozadi, neka vam podigne i noge držeći vas malo iznad kolena. Opustite se i zaboravite na sve brige. Neki stručnjaci tvrde da previše stresa smanjuje dotok krvi u pubičnu zonu i tako smanjuje snagu orgazma.

8 sati ujutru – Pred polazak na posao!
Iskoristite jutarnje gurkanje sa dragim po kupatilu da započnete dan na drugačiji način. Povucite ga ka sebi i naslonite se na zid. Noge malo raširite i zagrlite partnera, a on neka vas podigne za butine i pritisne vas snažnije leđima na zid. Dok prodire u vas, stegnite butine što više možete. Tako ćete suziti i svoj vaginalni kanal, a jače trenje predstavlja još moćniji izvor zadovoljstva.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu