Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Erotske Priče...

taj Sre Jun 17, 2009 9:19 am
Erotske Priče... Divider

...prikupljene odasvud.
Rekla bih zabranjene, ali znam da to ne pali, stoga Ne preporučuje se za mladje od 18.


Poslednji put izmenio MustraBecka dana Uto Avg 11, 2009 9:11 pm, izmenio ukupno 3 puta
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jun 17, 2009 9:22 am
-Gde ti je sestra? -Otišla je do piramide da kupi neke lekove za kera. Sedi, ‘oćeš kafu? - Ma, nemam pojma. Treba da krenemo u bioskop za 20 minuta, jel’ znaš kad će da se vrati? - Otišla je pre pola sata, trebalo bi svaki čas da se vrati, da stavim kafu? -Pa ‘ajde, može. Sela je za veliki trpezarisjki sto preko puta mene…Sestra od moje tadašnje devojke, današnje supruge, bila je plavuša, pomalo ružna u faci (za razliku od moje žene anđeoskog lika), ali vrlo jebozovno građena.

Imala je izvajane noge, sa divnim oblinama, guza joj je bila malo poveća, ali izuzetno čvrsta, stomak perfektno ravan, male, ali prave i čvrste sise, plava kosa do ramena. Do tog momenta, nikada nisam na nju gledao kao na neki plen, na neku koju bi trebao pojebati, nikad mi se nije digao na nju, iako su svi moji drugovi uporno pokušavali da je smuvaju. Verovatno zato što sam mnogo voleo svoju devojku, a sa njom sam gajio izuzetno dobre drugarske odnose, kakve nisam ranije imao sa ženama.

Ipak, tog dana, nešto je u meni, odjednom i neočekivano, puklo. Kada sam je video kako se propinje u stolici, sa kratkom majicom koja je otkrivala stomak, uskim šorcem od džinsa, i crnim čarapama na nogama, osetio sam onu, dobro poznatu toplinu iz donjeg dela stomaka. Zaprepastio sam sebe, pogotovo što sam je pre toga na stotinu puta video skoro golu, u kupaćim kostimima, u donjem vešu, i nikada nisam osetio nešto slično… - E, ove drvene stolice su tako neudobne, ‘ajmo u dnevnu sobu da gledamo TV. Otišli smo u dnevnu sobu u kojoj je bio samo jedan krevet, dve fotelje, stakleni sto, i TV set. Sela je na krevet sa blago razmaknutim nogama, koje je oslonila na vrhove prstiju. - Jao, kako me ubi ova kičma, sav sam se ukočio - požalio sam joj se - ‘Oćeš da te izmasiram? - Ma jok, znaš koliko je Kaća bolesno ljubomorna, još treba sad svaki čas da uleti u kuću i da zatekne mene na krevetu, kako me ti masiraš. Trebaće mi celo veče da joj objasnim šta se dešavalo - Ma, da li si ti normalan, gde će da posumnja na nas dvoje. Uostalom, ajde sedi na pod ispod kreveta, pa će da deluje pitomije ako naiđe. - Kad si navalila…

Razmaknula je još malo noge da mogu da sednem između njih. Ona je u to vreme bila sa mojim dobrim drugarom, koji je bio aktivni vaterpolista. On je mnogo voleo uveče kad se vide, da ga masira. Znala ja da ga masira i po nekoliko sati bez prestanka. Izgleda da joj je to pričinjavalo veliko zadovoljstvo. Problem je bio u tome što ju je on navikao da ga masira izuzetno jako, što meni nikako nije prijalo. Neverovatno koliko je imala snažne ruke i prste, iako su na prvi pogled delovale vrlo nežno. - Jel ti prija? - Veoma - slagao sam - Dok me je ona masirala i gledala TV, ja nisam mogao da sklonim pogled sa njenih prelepih stopala u crnim čarapama i izvajanih listova. Morao sam ih dodirnuti. Lagano sam naslonio laktove na njene butine, tako da mi ruke padnu preko njenih kolena i niže. Nije reagovala. E tu sam puk`o - moram je jebati! Počeo sam da je milujem po nogama, sa velikim strahom od njene reakcije, ne toliko zbog eventualnog odbijanja, već zbog činjenice da je ona moja buduća svastika, i zbog blama koji bih mogao doživeti ako se pročuje po bloku i familiji.

U početku nije reagovala, da bi, taman kad sam pomislio da je 90% posla gotovo, odjednom ustala, delujući ljuta… - Dosta ti je za danas. Uzela je cigare sa stola, i sela na fotelju. Oblio me hladan znoj, gledao sam je netremice, čekajući da li će nešto da kaže. Narednih pet minuta, oboje smo ćutali k`o zaliveni. Ona je buljila u TV, a ja u nju. OK, pomislio sam, ne želi da se jebe sa mnom, ali se nije naljutila, bar neću najebati, sada ću otići u WC da izdrkam kurac koji je naglo splasao, i ostao onako vlažan. Kada je popušila cigaretu, oštro me je pogledala, ustala i otišla u WC. - ‘Oćeš li dugo biti unutra, treba mi WC? - Što, jel’ hoćeš da ga izdrkaš? - Kad me nije tad strefio šlog, neće nikad -Ej, nisam ti pokazala šta mi je tvoj drug kupio za rođendan -Nisi -Pa i nije baš za pokazivanje, ali daću ti samo da priviriš.

Izašla je iz WC, stala ispred mene gledavši me pravo u oči. Počela je da otkopčava dugmad na šorcu - Šta radiš to? - Pa da ti pokažem poklon. - Ispod šorca, koga nije skinula, već samo otkopčala šlic, sevnule su bele čipkane gaćice - Jel ti se sviđaju? - Pa, dobre su… - A, nisi sve video. Povukla je šorc nakratko dole. Gaćice su imale zlatan vez na mestu gde je joj je ribica. A na vezu izvezena sama pička, sa klitorisom i svim. Brzo je obukla šorc - Eto ti, sad možeš da ideš da izdrkaš. Ušao sam u WC sa namerom da je poslušam, al` sam se brzo predomislio. Probudila je neku životinjsku strast u meni. Vratio sam se u dnevnu sobu. Ležala je na krevetu, na stomaku. - Izvini, jel’ mogu još jednom da pogledam te gaćice? - Što, nisi dovoljno zapamtio da možeš da izdrkaš? - Aha, samo sad hoću da vidim zadnju stranu - E, pa ne može. Dosta ti je bilo za danas! - E, pa moći će… Skočio sam na nju, zgrabio šorc i povukao na dole. Pokidao sam joj sve dugmiće. - Nemoj, bre, koji ti je kurac - Sad ćeš da vidiš koji mi je kurac. –

Svukao sam joj šorc, počela je kao nešto da se otima. Opalio sam joj šamarčinu, kakvu nikad nikome nisam ranije. Puklo je k`o bomba. Umirila se. - Sad ću da te jebem k`o kobilu. Zgrabio sam je za kosu i namestio u kučeći položaj. Pocepaj sebi tu kurvinsku majicu. Počela je da kida majicu sa sebe. Nije me više bilo briga da li će Katarina da naiđe. Neka ide sve u pičku materinu, ali ću ovu jebulju iskidati od kurca, ovde i sad. Gaćice joj nisam skinuo, samo sam ih pomerio ulevo da mogu da joj uguram kurčinu. Nab`o sam je naglo. Bila je sva mokra, neverovatno, kao da se jebala ceo dan. Jebao sam je dosta dugo, divlje, životinjski, iz sve snage, kako samo iz kučećeg položaja može. - Kako ti je veliko ovo dupe, pizda ti materina - Jeste, veliko je - Koliko li si kurčeva primila ovako, droljetino smrdljiva - Nego šta sam, nego drolja, aaah, aaah, svršiću, svršiću,…

Počeo sam da je udaram po dupetu, sve jače i jače. Posle desetak krvničkih udaraca, dupe joj je bilo crveno k`o đavo. Počela je da svršava u talasima. - A, to te pali, je li kurvetino? - Aaaaah, aaaaah, aaaaah, ooooo, daaa - Molim? - Daaa - A, voliš da te boli, a? - Obožavam - E pa, tek će da te boli. Video sam pored kreveta polomljenu antenu od tranzistora. Nisam razmišljao ni trenutak. Dohvatio sam je i zamahnuo. Fiiiijuuu - šljas. Fiiiijuuu - šljas. Sad sam već bio izvadio kurac iz raspomamljene pičke. Na dupetu se pojavljuju tragovi krvi. Počela je da plače.

- Šta je, šta si zastao? Udri, bre, to ogromno dupe!!! - urlikala je. Zveknuo sam je još dva puta. Na svakom guzu su se ocrtavala po dva tanka krvava traga. Vratio sam kurac u pizdurinu, i nabadao je još nekih minut i po. Nisam više mogao da izdržim. Izvadio sam ga, i počeo da drkam. - Čekaj, ja ću da ti izdrkam. - Okrenula se ka meni, takođe četveronoške, i izdrkala mi kurčinu koja je pretila da eksplodira. Po faci joj se izlilo, činilo mi se tada, litra sperme. Nije postojao ni jedan milimetar na njenom licu, koji nije bio prekriven spermom, koja se pomešala sa njenim suzama. Seo sam na pod i zapalio cigaru. Ona se strovalila na krevet i zamolila me da zapalim i njoj jednu. - Zar nećeš da ideš da se umiješ? - pitao sam je - Neću, volim kad mi sperma stoji na faci - rekla je i povukla dubok dim. Od tih reči, kurac mi se opet udrvenio - Opaa, vidi, vidi. Kad pre? - rekla je, gledajući u kurčinu - Koja si ti droljica, jebote… - Naravno. Hoćeš opet da jebeš droljicu? Bacio sam cigaru u pepeljaru, i popeo se na krevet.

Raskrečio sam joj noge, i uvalio kurčinu, ovoga puta spreda. Kidao sam je tako, bogami dobrih pola sata u istom ritmu. Ona je svršila, čini mi se, nekoliko puta. - Jebi, jebi, jebi - stenjala je. Kad sam osetio da se približavam kraju, pitao sam je: - Kobilo, ‘oćeš opet na facu? - Naravno, kuronjo. Istresao sam, ovoga puta, dosta manje sperme, ali opet je to bila solidna količina. Ona prva tura, već joj se bila skorila na licu. Sad, već, poprilično izmoren, seo sam na fotelju preko puta kreveta i zapalio novu cigaru. Tek tada sam se setio da Katarine nema već sat i kusur vremena. Šta li je sa njom, pomislio sam. Cigare smo ćutke popušili. Ona je otišla onako gola i iscepana do kuhinje, koja je bila komplet u staklu, tako da su je komšije vrlo lako mogle videti, budući da je to bila prizemna kuća. Popila je čašu vode, i vratila se u sobu. Sela je na naslon moje fotelje i zagrlivši me rekla: - A šta misliš, gde ti je sad devojka? - Nemam pojma - rekao sam, i sam se pitajući isto - Možda i ona negde prima neku kurčinu kao i ja ovde. - Ćutao sam.

Bio sam siguran u svoju buduću suprugu. - A? Šta misliš? - ponovila je - Nije ona takva - A što misliš da nije. Pa ja sam joj rođena sestra, i vidi kakva sam kurvetina. Volim kurac više nego ‘leba da jedem, veruj mi da je i ona ista jebulja kao i ja. Od tih reči, dobio sam jak osećaj zabrinutosti i ljubomore zbog moguće istinitosti te tvrdnje, ali istovremeno sam osetio da mi kita raste. Da li je moguće da me pali pomisao da neki majmun tuca moju voljenu devojku, buduću ženu?! - Slušaj, kravo, ako ti ne možeš bez kurca 5 minuta, ne mora da znači da su svi u tvojoj porodici takvi - pokušavao sam da ubedim sebe da mi je Kaća verna, ali mi je kurac sve više rastao - Mora da znači. Pa pričala ti je Katarina za našu kevu, koliko puta je prevarila ćaleta. I ona je matora dronfulja, kao i nas dve. - Kaća nije nikakva dronfulja, i neću više da te čujem to da kažeš - Kako to da te toliko nervira to što ti pričam, a kurac hoće da ti eksplodira, a? - primetila je i ona. - Ajde, prekini, dobićeš batine - Ko li je njoj danas umazao facu spermićima, a? Ti ovde jebeš mene, a nju puni neka konjina, možda i dvojica. Opalio sam joj takvu šamarčinu, da se prevrnula preko fotelje, i pala na pod.Uhvatio sam je za noge, i navukao na kurac. Oslonila se rukama na pod, dok joj je ostali deo tela bio u vazduhu. Opet sam je jebao zguza. Tragovi krvi na dupetu već su se bili osušili. - To!!!Kidaj, kidaj,…aaah, aaah…jebi kurvu, zato i služim, da budem jebana, aaaaah, aaaaah. Uhvatio sam je celu, i podigao u vazduh. Zagrlila me je oko vrata, a ja sam je sam dizao i spustao na kitu. Jeb`o sam je tako par minuta, a onda sam je bacio na krevet. - Kako ćeš sad da me jebeš, a? - stenjala je, mazeći se po međunožju - Je li, jel’ drkaš ti pičku sama sebi - zapitao sam je - Da, svakodnevno -E pa, ‘ajde mi pokaži kako ti to radiš, a ja ću da te gledam i drkam - Neću, hoću da me jebeš - rekla je, skoro histerično - Jeb`o sam te dva sata, dosta ti je - Ne seri, bre. Jebi me, skote jedan - prosiktala je. Jebote, koliko je ova krava gladna kurca, pomislio sam. Ipak, odlučio sam, nema više jebanja, hoću da je gledam - Drkaj tu alavu pičketinu i ćuti - Neću - sklonila je ruku sa pičke. Odjeknula je još jedna šamarčina. Ništa, ne reaguje. Pljas, pljas, pljas, tri šamara zaredom. Kosa joj se prilepila za lice. - Aaah, tooo, istuci me, istuci me kada sam bezobrazna - stenjala je i vratila ruku između nogu. Ruka joj se kretala sve brže i brže, a uzdasi postajali sve glasniji. Kako je dobro izgledala tada.

Kosa joj je skroz prekrila lice, skrivajući tako poveći nos (jedino što joj na telu nije valjalo), fantastično oblikovane sise su joj štrčale visoko u vazduh, mišićavi stomak se nadimao u ritmu njenog disanja, divne noge široko razmaknute i vrhovima prstiju oslonjene na pod, prelepa ruka se izgubila negde u dubini najlepšeg ženskog organa. Počela je da svršava, po ko zna koji put taj dan. - Aaaah, aaah, uuuu, uuuu, joj, daj jebi me još malo, moolim teee… - Poslušao sam je. Uhvatio sam je za stopala, i podigao noge na ramena. I udri, udri, udri,… Osetio sam da mi se približava vrhunac, osetila je to i ona - Svrši u mene, molim te. Napuni me spermom, želim tvoju spermu u mom stomaku. U deliću sekunde, kroz glavu mi je prošlo da je to dobra ideja,…ali ipak, zajebi, pomislih, može da zaglavi -`Oćeš spermu u stomaku, a? - Da, hoću da deo tebe ostane u meni, kako dobro jebeš, moj zete,… - Ustaj. Klekni na pod ispod mene.

Na trenutak se začudila, pa je shvatila. Klekla je pored mene, nabio sam joj kurac u usta, i uhvatio za glavu. Počeo sam da joj navlačim glavu na kurčinu koja samo što nije prasnula. Kako su joj usta bila puna mesa, nije mogla glasno da stenje, ali čulo se da itekako uživa i u ovome, opet je stavila ruku na pičku i počela ubrzanim pokretima da je trlja. Uhvatio sam je za uši, i nabio je snažno na sebe. Kurac se više nije video, ceo joj je bio u ustima i grlu (a nije mali - 19cm X 18cm). Počelo je da pršti unutra, direktno u stomak, kao što je i želela. I ona je svršila. Legli smo, ja na krevet, a ona na pod. - Bože, koliko sam dugo maštala o ovom danu.

-Koliko sam samo puta drkala u WC-u, zamišljajući te da mi ovo radiš. Ali, ovome se zaista nisam nadala, ovo je premašilo sva moja očekivanja, fantastičan si, volim te. - Kako to misliš “voliš me”? Jel’ ti znaš da se ja za par meseci ženim tvojom sestrom - Ma volim te, ne u pravom smislu, volim te kao jebača, … a volim te i kao najboljeg druga, to znaš, zar ne? - Da, da, to znam… - Aaa, blago Katarini, …nije ni čudo što svaku noć zaglavi kod tebe do jutra, koja ne bi, kad ovako jebeš,… Nisam joj rekao da nikada ranije, ni Katarinu, niti jednu drugu nisam jebao ovako, ovako divlje, strasno, i pomalo sadistički, samo je ona uspela to da probudi u meni…Katarina,… jao, jebote, zaboravio sam na nju. Pa gde li je ona bila svo ovo vreme, pizda li joj materina kurvinska!!!
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jun 17, 2009 9:22 am
Neću da poričem, prijalo mi je interesovanje dve šesnaestogodišnje devojke. Nataša je bila ćerka mojih gazda, a Mira njena najbolja drugarica koja nije izbijala iz njihovog stana. Po ceo dan su bile zajedno i nešto ćućorile, šaputale. Devojke u razvoju imaju svoje tajne, to je poznato. Tada nisam ni slutio da ću i ja postati njihova tajna.

Toga dana Natašini roditelji nisu bili kod kuće, i njih dve su iskoristile prividnu slobodu da upadnu u moju malu iznajmljenu sobicu i naprave nestašluk. Njihove devojačke sjajne oči gorele su vatrom koju tek zrele žene razumeju. Ušle su bez kucanja i zatekle me skoro golog. Na sebi sam imao samo plavi šorts i potkošulju na tregere. Uzvrtele su se oko mene i uskokodakale slatkim, senzualnim glasovima, pomalo promuklim ili napuklim od mutacije koja ih je pogađala. Bile su mlade, ali ja u njima nikako nisam mogao da vidim devojčice jer su njihova tela već bila oformljena, dojke ispupčene i čvrste, guze podignute i savršeno oble, a noge duge i glatke.

“Ćao, student”, zagugutala je Nataša, a ja sam zbunjeno zurio u njih dve. Nosile su samo krpice, bilo je toplo leto, jedno od onih koja se pamte po sušama. Skromna količina odeće isticala je njihova jedra tela; posebno su mi imponovale Mirine velike i teške sise. Nataša je bila malo mršavija i vitkija, sa manjim, ali skladnijim sisama. Na Natašinoj majici ocrtavale su se tvrde i čvrste bradavice. Za razliku od nje, Mira je nosila brus da bi ukrotila dva brda mesa.
Kurac je odmah skočio u stav mirno. Jedan pogled na usplamtelu lepotu njihove mladosti, jedan pogled izmučenog i “zagorelog” studenta arhitekture bio je dovoljan. Erekcija snažna i vidljiva kroz tanki šorts.

Devojke su se kikotale. Pokušao sam da razgovaramo o nekim nevažnim, sporednim stvarima, ali shvatio sam da njih dve interesuje samo ta izbočina na mom šortsu. Uzaludan je svaki trud da se bude pristojan kada je napolju trideset pet stepeni, a temperatura krvi koju nosimo u sebi je još veća.
-”Ti si zgodan dečko”, rekla mi je Mira. Prišla mi je i položila šaku na golo rame. Opekao me njen dodir. Tada sam shvatio da je ona bila inicijator svega.
-”‘Ajde, skini šorts da vidimo šta imaš”, odmah je dodala Nataša.
-”Šta kriješ”, pojasnila je Mira.

Bio sam zgranut. Još više kada Mira bez upozorenja gurnu ruku među moje butine i uhvati me za izbočinu toliko tvrdu da je počela da boli. Opipala je kurac preko tkanine i ugledah bljesak u njenim očima koji me trenutno ispuni požudom dovoljno snažnom da zaboravim na sve obzire, na njihove godine, na moguće probleme sa gazdom i gazdaricom.

Odgurnuo sam Mirinu ruku, u poslednjem trzaju savesti koja mi je sugerisala da se iz situacije brzo povučem, ali tada Nataša priskoči svojoj drugarici u pomoć. Odjadnom su obe bile na meni i stiskale me telima. Skoro da sam momentalno izludeo od dodira njihovih dojki i bedara. Nataša me štipkala, a Mira se trudila da mi odgurne ruke i smakne šorts niz butine. Obe su se zacenile od smeha, njihova anđeoska lica gorela su ne stidom, već čistom strašću.
Ručice su mi dodirivale kurac, podizale tenziju. Moja ruka se nađe na Natašinim čvrstim i lepo oblikovanim grudima i ona ciknu veselo. Drugu sam naglo zavukao među Mirine oble butine i tamo počeo da je masiram. Ona je posegnula u moj šorts i stegla uspaljeno meso. Umalo da odmah svršim i obrukam se.

Tada Mira povika:
-”Jao, pa on ima običan komadić!”
-”Komadić, komadić!” podrugivala se Nataša veselo, ali se nije branila od mojih halapljivih dodira. Več sam joj zadizao majicu i posezao za golim dojkama.
Mira tada odskoči od mene, cičeći razdragano. Njene teške dojke izazovno se zanjihaše, i sada sam ja bio ispunjen vatrom i željom da ih stiskam. Međutim, Natašine dojke su mi bile u šakama i nisam hteo da rizikujem da ih pustim i odem u poteru za Mirom. Tada me je Nataša snažno odgurnula od sebe, što me iznenadilo.

-”Komadić, komadić”, zapevale su njih dve u jednom glasu.
Skočio sam, raspomamljen, i smaknuo šorts dovoljno da čvrsta batina izleti napolje. Nataša je majicu srozala preko grudi i zagledala se u kurac čiji se modrikasti vrh klatio kroz vazduh. I Mira je zurila u moju muškost, pa se iskreveljila i ponovo počela da zapeva kako imam samo komadić. Postade mi jasno da su devojke htele samo da se poigraju i narugaju, a to je bio udarac za moju sujetu, uvreda koju je mgolo da sanira samo brzo zabadanje kurca u jednu od ovih mladih ribica.

Krenuo sam na njih, a one odskočiše kao uplašene zverčice i počeše da beže. Istrčao sam za njima iz sobe i nekoliko sledećih minuta jurio sam kroz stan sa krucem koji se klatio i poskakviao slobodno, a devojke su bežale, vrištale od smeha i koristile svaku priliku da se okrenu i pogledaju proganjajući, uporan, i napaljeni ud.

Trka se završila neslavno, umalo sa pogubnim posledicama. Natašina mama se vratila sa posla. Srećom, čuo sam škljocanje brave na ulaznim vratima, hitro gurnuo kuracu u šorts i pobegao u svoju sobu. Naleteo sam pravo na gazdaricu koja me odmerila sumnjičavo onako zajapurenog i raščupanog, ali ja objasnih da sam se upravo probudio i spremao da idem na tuširanje. Umeo sam da budem šarmantan lažov kada sam to hteo.

U sobi, legao sam na krevet i brzo drkao zamišljajući kako jašem Natašu ili Miru, ili obe. Svršio sam, a gejzir sperme je u frenetičnom mlazu šiknuo ka plafonu, raspao se na kapljice i vratio nazad u vidu kiše koja me zapljusnula.
Od tada, sanjao sam osvetu za dve drugarice jer su od mene napravile vola. Niko ne voli da bude ismejavan, poniženje je verovatno jedna od najgorih emocija koja se može doživeti. Odlučio sam da Nataši po svaku cenu zavučem komadić, pa neka se ona posle žali kome hoće. Ima li slađe osvete od dobrog orgazma?

Nedugo posle ovog događaja, gazda me je pozvao na ozbiljan razgovor. On i njegova supruga morali su da odu na kratak put u unutrašnjost. Neki rođak je umro i sledila je sahrana. Natašin otac održao mi je važno predavanje o tome kako sam ja odgovoran da pripazim na stan i njihovu ćerku jedinicu dok oni nisu tu. Sevao je očima na mene, krivio usta i jasno mi stavio do znanja, mada ne direktnim pretnjama, da ne želi moje ruke na njegovoj čerki. Uverio sam ga da nema o čemu da brine. Ja ću se za sve pobrinuti.

-”Samo vi putujte, čika Radivoje.”
I tako, oni otputovaše, a ja ostadoh sam sa Natašom. Sačekao sam da prođe noć. Nataša je bila napolju sve do jutarnjih sati; njena generacija negovala je taj noćni stil života, pa pretpostaljam da su im zornjaci najviše i odgovarali. Ustao sam oko devet ujutru i otišao u njenu sobu. Bez kucanja, ušao sam i razgrnuo jednu roletnu da sunce uđe u sobu. Bio sam potpuno go, kurac je već stajao tvrd kao kamena statua. Nataša je spavala, umotana u tanak čaršav. Video sam njena gola, glatka leđa prekrivena sitnim kapljicama znoja. Smaknuo sam čaršave sa nje bezobrziran i rešen da uradim ono što se mora. Spavala je bez gornjeg dela pa odmah ugledah njene lepe dojke. Dole je imala gaćice koje su se pozadi potpuno uvukle u dupe priredivši slastan prizor mlade, oble zadnjice. Štipnuo sam je za guz, a ona se promeškoljila. Okrenula se na leđa, tek upola svesna šta se događa, i ja natenane osmotrih njene dojčice, bele kao snežne grudve, sa crvenkastim pečatima na vrhu. Malo je raširila skladno građene noge; gaćice nisu bile dovoljno velike da potpuno pokriju maljavost njenog Venrinog brega pa su mnoge dlačice bežale i štrčale preko belih ivica. Ovaj prizor me raspalio još više.

Zatreptala je snenim očima i promrmljala nešto nerazumljivo. Uhvatio sam se za tvrdi kurac i uperio ga u nju. Njene oči se raširiše. Bila je sva krmeljiva i pospana, ali to nije umanjivalo njenu privlačnost toliko da odustanem. Uostalom, u vazduhu je lebdeo vonj njene pice, najbolji afrodizijak poznat muškarcima.
-”Doneo sam ti komadić na poklon”, rekoh.
Prevrnuo sam se preko nje i krevet zaškripa.

Očekivao sam otpor, i on nije izostao. Međutim, nije bio iskren. Da me je odgurnula od sebe i rekla ne, ja bih se povukao. Nataša to nije učinila. Istina, ovlaš me je ogrebala po licu kada sam poljubio njen gladak i mirišljav vrat, ali dok me je fol grebala, drugom rukom je skidala gaćice a noge već spremno širila. Ovaj minorni akt samoodbrane bio je i jedini. Zabacila je glavu i pustila da joj ljubim vrat, da vrelina mojih usana klizi uglačanom mramornom kožom, da dodirujem skrivene delove njenog tela, obline i krivine koje su činile zonu uživanja i sladostasti. Putovao sam njenim reljefom i rukama i usnama i kurcem, milovao je i dodirivao kroz strasnu koreografiju sačinjenu od igre naših tela. Ona me svojom malom rukom uhvatila za kurac i počela da ga pipa. Eksplorativno se poigrala mojom muškošću, pa krenula da mi lagano drka i učvršćuje već poveliki jarbol. Uzela me i za jaja i stegla skoro do bola. Izludeo sam sa njom. Vrelina njenog tela, dodir, kiselkasti jutarnji dah iz njenih usta, i poljupci koji su ipak imali sladak ukus, opčinili su sva moja čula. Nataša je bila zabranjeno voće koje sam namerno grizao odlučnošću samoubice.

Bila je ispod mene raširenih nogu i spremna. Napipao sam usmine male i uzane vagine, obilne izlučenive zalepiše mi se za prste. Ubrzano je disala i trzala se ispod mene, znao sam da je spremna i da ako produžim ovu igru još malo počeće da moli. Možda bih i pustio da to učini da nisam bio toliko željan i nestrpljiv da se spojim sa njom, da se uvučem u njenu rupicu.
Primila ga je ječeći. Zakolutala je očima kao izgubljeno dete, i učinila mi se mnogo mlađom nego što jeste, kao devojčurak izgubljen u okrutnom svetu odraslih. Bio sam nežan do ludila, predan, odlučan da joj ne nanesem bol. Polako sam ulazio, glavić je prodirao šireći skupljeno meso. Bilo je stezanja u njenim mišićima, ali ubrzo mi je bilo jasno da nije previše uplašena, i da nije, što je bilo najvažnije, nevina. Gurno sam jače i oboje zaječasmo u isti glas. Još je malo raširila noge pa me stegla butinama oko struka. Uhvatio sam je pod pregib kolena i odmakao nogu u stranu toliko da je nešto zapucketalo u njenim krstima, a ona viknula na ivici bola. Napravio sam sebi više mesta i kurac je utonuo da samog dna. Glavić je lupkao po sunđerastom ulazu u njenu matericu. Izvlačio sam ga i zabadao, sve brže i brže, a Nataša je ječala zabačene glave i zatvorenih očiju.

Bili smo spojeni, i bili smo jedno. Slast je ubrzano tekla kroz moje vene, ispunjavala me. Usporio sam tempo i počeo da svrdlam kurcem kao da je burgija, čineći pokrete kukovima ne samo napred-nazad, već i krugove. Na taj način kurac je dobio kružnu putanju kroz njenu vaginu i jače stimulisao klitoris. Nataša zahvalno poče da ječi. Otvorila je i širom razrogačila oči pune strasti. Ljubio sam je i gurao jezik u njena usta a ona ga je požudno sisala; u trenutku kada se orgazam prolomio njenim telom umalo da mi ga odgrize.
Prelomila se ispod mene kao lutka od stakla. Zgrčila se i stegla me nogama i rukama. Njeni nokti zaparali su kožu mojih leđa, ali ja bol nisam ni osetio; tek kasnije kada su duge crvene pruge počele da peku. Uspeo sam nekako da ga izvučem iz njene pičke, stegnute konvulzijama, i protrljam o ravan, zategnut stomak. Sperma je šiknula i ulepila se za Natašinu belu kožu.

Dugo samo ležali zagrljeni i spojeni. Isprva nepokretni, nakon što smo povratili snagu razmenili smo poljupce i milovanja. Prsti su klizili njenom somotskom kožom, dodirivao sam i opipivao vlagu, znoj, toplinu njenog međunožja. U jednom trenutku, ponesen inspiracijom, spustio sam glavu i gurnuo je među Natašine butine. Coknuo sam jezikom i oprobao je. Bila je sve ono što sam i očekivao, strasna i podatna. Izdigla je kukove i natakla se na jezik, uzdišući u novom naletu strasti. Poljubio sam pa olizao crveni otvor u raskošnom vrtu crnog šipražja. Razmaknute debele usmine pružale su pogled na spektakl njene unutrašnjosti, na ono savršeno u svakoj ženi. Ugurao sam jezik.
-”Liži me, liži”, zasoptala je i stresla se.
Jezikom sam kružio i ubadao dok se moj libido oporavljao, erekcija ponovo uzdizala. Iskoristio sam priliku da se nauživam. Lizuckao sam klitoris a ona me stezala butinama oko glave i prstima se poigravala sa pramenovima moje kose. Bila je potpuno predana.

Erekcija je narasla do strašnih dimenzija, ponovo sam se prebacio na nju, izdigao se na ruke i posmatrajući njeno mlado, anđeosko lice odozgo, prislonio sam penis na ulaz. Izdigla se i uvukla me u sebe. Božanski osećaj minu kroz mene, od prstiju na nogama do poslednje dlake na glavi. Natašino mlado, gipko telo poče da se uvija i uživa. Zabadao sam se i vadio, tvrd kao gromada kamena. Njeni nokti su ponovo parali, ali ne tako duboko i nekontrolisano. Rado se prisećam ovog događaja.

-”Je li ti se dopao moj komadić?” pitao sam je na kraju, nakon što sam istresao oklembešenu kitu na njen somotski stomačić, iscedivši i poslednju kap bele pene iz rupice na vrhu modrikastog glavića. Pogledala me je ozbiljno i iskezila zube.
-”Pizda ti materina, đubre jedno”, rekla je ljutito. Isterala me iz kreveta, uvukla se u čaršave i vratila spavanju. Stekao sam utisak da nije bila ljuta zato što sam je tucao, već zato što sam je probudio. Bio sam zadovoljan svojim “komadićem”. Mislim da je i Nataša.

Tu je svemu bio kraj. Njeni roditelji su se vratili, sisatu Miru nisam uspeo da pojebem i na taj način kaznim kao i Natašu (verujem da bi joj se kazna dopala), a ja sam morao da se iselim ubrzo nakon toga. Otišao sam uzdignute glave. Moja čast je bila odbranjena, i to dva puta za redom, a sujeta zadovoljena.
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jun 17, 2009 9:25 am
Te godine su se u modu vratile šimi cipele, pantalone na falte, maksi suknje, pesme Mikija Jevremovića i Đorđa Marjanovića. Zvonko Bogdan se već uveliko slušao, kao i Đoka Balašević. U modi je bila preljuba. Svog dragog sam prevarila iz pakosti. Zbog ubeđenja da me nakon ženidbe može varati sa svakom seoskom frajlom.

Ljubav je preovladala mojim srcem, glavom i telom. Pristala sam da se udam nakon završene srednje škole. Da mu u startu rodim dete, ispoštujem praznike, familiju i ukućane. Čak sam i njegove bivše sreće prihvatala, kao davnu epizodu mladalačkih ljubavi. Ali jedna od njih me je naterala da se smuvam s kim ne treba. Sa njenim mužem.

Magda je bila njegova dalja rođaka. Devojka koju su mu kao takvu nameštali, sve za račun njihovih budućih bogatstava, jer i ona i on su bili jedinci i svo imanje bi im u rukama ostalo. Ja nisam imala baš ništa. Milana sam iskreno volela i iz čiste ljubavi se udala za njega. Po koju primedbu i prekorni pogled na moj račun sam muški podnosila. Pogotovo kad sam mu rodila sina i time učvrstila naš brak. Ipak, Milan je imao potrebe za drugom. A zašto? Cele noći sam mu bila na raspolaganju. Bila sam majka deteta koje sam rodila, žena u kući, kurva u krevetu. Šta li mu je još trebalo?

Imali smo goste za nedeljni ručak. Njegova dalja rođaka sa mužem, poštenim dečkom, vrlo pristojnim i kulturnim. Služila sam ručak, kako dolikuje u dobrostojećoj kući kakva je naša bila. Na stolu je sve bilo posluženo, ali sam stalno morala ustajati i donositi po nešto. Dnevna soba je bila ogromna. Sto nasred nje jos veći. Često sam obigravala oko stola i služila ih. Jednog trena sam osetila čudnu kretnju u muževljevom pokretu. Prešla sam preko toga i krenula put kuhinje. Muž njegove rođake je pak otišao da prošeta našeg sinčića do štale.

Milan se osokolio i nogom ispod stola dirnuo rođaku među noge. Jasno sam to osetila po njenom meškoljenju i njegovim pokretima. Nisu na mene obraćali pžnju, a ja sam sakrivena od njihovih pogleda pratila situaciju ispod stola.
Leto je bilo. Bez čarapa, bosih nogu. Milan je bez problema nabio palac u njenu ribicu. Ona mu je stisnutih usana i sa očitim odobravanjem svesrdno pomogla u tome. Osećala sam njene pokrete zadnjicom, kao ubode iglom. Otvarala je i zatvarala oči seoska namiguša. Jeftina droca koja ni hleb za stolom nije poštovala.

Nisam htela da im smetam, mada sam u sekundi imala nameru da ih sa ostatkom vrele supe pošteno okupam. Ipak, odlučila sam se za drugu varijantu.
Izašla sam do štale. Stamen je šetao mog sinčića i divio mu se. Mali je zadremao za vreme igre u njegovom naručju. Nečujno sam ga odvela do spavaće sobe i vratila se Stamenu. On se očito razumeo oko stoke. Imali smo par prekrasnih konja i kobila koje je Milan ljubomorno čuvao. Jednom se konju digao pritisak. Naglo je skočio na najbližu kobilu i goropadnim kurcem je napao. Jadnica je samo klekla i spremno dočekala ubojiti napad.

- Stamene, - obratih mu se.
- Kaži Lelice, - reče mi obazrivo.
- Muž i žena nas varaju - rekoh mu bez ustezanja.
- Znam Lelice - odgovori on.
- Kako znaš - zaprepastlia sam se.
- Tako, to traje godinama. Jebu se kao stoka kad god se vide.
- Siguran si - procedih kroz zube.
- Idi, potrči i proveri. - predložio mi je.

Više ih nije bilo u dnevnoj sobi. Kakva drskost. Kakva sloboda. Potražila sam ih. Nije ih bilo. Nikud. Izašla sam na sokak. Našeg auta nije bilo pred kapijom, a ni njih dvoje. Jasno mi je bilo sve.
Stamen me je dočekao zabrinut. Mrk i nervozan.
- Krivo mi je što misle da ja ne znam - rekao je ljutito.
- Kako sve to podnosiš? - upitah ga u čudu.
- Isto kao i ti sada. - odgovorio mi je suvo.
Lagano me je obuhvatio oko struka i poveo duž štale. Nisam imala ni kapi krvi u telu. Moj Milan je pobegao sa kurvom u sred bela dana. Da čovek ne poveruje. Kako do sada nisam primetila tako nešto.

Zaustavili smo se pred konjem koji je malo pre šibnuo kobilu. Kurac mu je kao amortizer automobila štrčao među nogama. Naglo sam skrenula pogled sa amortizera u vidu konjskog kurca koji je ponosno štrčao među ždrepčevim nogama. Tamo je zalutao i Stamenov pogled. Primetila sam i Stamenovo izbočenje na tesnim pantalonama i stisak kojim me držao oko struka. Znala sam da me želi. Moj muž bolje nije ni zaslužio. On se kurvao van kuće, a ja sam to uradila u sred štale njegovog gazdinstva.

Stamen me je pogledao u oči. Zažmurila sam. Naglo je spustio usne na moje. Spremno mu podadoh razjapljena usta. Dugo me je, dugo ljubio, a onda snažnim trzajem podigao i poneo put plasta sena. Uronili smo u more suvih, mirišljavih travica. Grubo mi je pokidao tanku košulju. Još grublje skinuo brushalter.
- Polako Stamene, imaćeš me. Nisam se predomislila - rekoh mu tražeći malo više nežnosti.
- Dobro, dobro … - odgovorio je dahćući na moje nemo pitanje.

Belina mojih grudi se rasplinula u polutami plasta. Ovlaš ih je pomilovao. Nešto kasnije sam milovala tvrđavu kose Stamenove glave. Dugo je i strasno ljubio vrhove mojih dojki pokušavajući na mahove da ih proguta do kraja. Malene sisice su mu to pomalo dozvoljavale i spremno menjale oblik u njegovim ustima, prilagođavajući im se.

Nisam se obazirala na česte ubode osušenih travki i slamčica. Nisam razmišljala o bolu koji mi je naneo grubim stiskom leve ruke na izmučenoj dojci dok se poljupcima spustio do pupka. U glavi mi je brujalo. Razmišljala sam da prestanem. Htela sam čak i da ustanem. Onda mi je ispred očiju izronila slika mog muža i kurvice. Situacija kad joj pod stolom zariva palac noge u pizdu. Zatim slika konja i kobile koja je poklekla pod goropadnim kurcem rasnog ždrepca.

Povratka više nije bilo. Glavom mi je sada strujala želja za kurcem.
Stamen mi je već skinuo helanke i gaćice do polovine kukova. Pičkica je izronila sa riđom šumicom na milost i nemilost Stamenovim zubima koji je stade na mah grickati, čas lizati, a onda snažnim zamahom jezika pređe preko nje kao po klizavom terenu i sudari se s klitorisom na početku već mokre razvaline koja je žudela za milovanjem.

Sad sam već bila gola, bez ičega na sebi. Začudo nisam osećala ubode slamčica i vlasi pokošene trave. Raskrečila sam nožice i pustila Stamenu na volju. Liznuo je, s dugim zamasima i pokretima, moju rasplakanu mačkicu. Zabacila sam glavu u znak zadovoljstva i odobravanja i počela samu sebe da milujem po grudima, da mrvim krvi prepune, rumene bradavice. Ružičasta pica je sevnula, a riđa dlaka, nakvašena Stamenovom pljuvačkom i poljupcima polegla kao pokošeno seno. Spretno je, videvši moja milovanja, krenuo rukama do mojih grudi, divljački ih stisnuo nekoliko puta, zgnječio tako snažno da me je do krvi zabolelo. Besna, od bola, zaslepljena malim ugrizom njegovih zuba po klitorisu, vrisnuh kao kobila i naglo ustadoh.

Umalo nije pao, ali se spretno zadržao rukama za moje bokove. Nije se predao, već je još brže postavio dlanove pod moje oznojeno dupe i nastavio da me liže dovodeći me do ludila. Moj dragi, a sad i pokvareni muž to nije znao da uradi ovako stručno.

Sada sam u sedećem položaju lagano skinula njegovu majicu. Izronio je sasvim drugi Stamen iz tesne majice. Preplanuo, divne građe, s upola manjim stomakom no u mog mužića. Pohotno sam pomilovala njegova leđa i vrat. Podigao je pogled. Oči su se odmah dogovorile.

Skinuo je pantalone do kolena. Ispljunuo je jednu dlačicu koju je zaradio ližući moju picu. Već nabrekli kurac je otkrio preplanulu glavu, kao osunčanu. Sagla sam se i bez ustezanja ga poljubila u vrh glavića. Jezikom sam zapalacala po otvoru na glaviću i obigrala nekoliko puta po njemu, a zatim ga jednostavno progutala. Zagrcnuh se i zakašljah, no od revanša nisam pobegla. Propisno sam ga olizala i podmazala, a zatim sam ustala i nabila se na Stamena.

Naslonio je svoja široka pleća na direk i zauzeo čvrst stav blago savijajući kolena. Spremno sam se popela na njega. Rukama je podigao moju oznojenu zadnjicu. Pomogao mi je da uglavim noge među daske na boksu, a zatim namestio otvor vulve na kurac. Nije išlo kao podmazano, kao što sam ja htela, a htela sam da se snažnim pokretom nabijem na kolac i probušim stomak, toliko me je svrbelo u želucu. Sklonila sam ruku s njegovog vrata i lagano mu namestila kurac na pravo mesto. U centar. Onda sam bez razmišljanja ispunila svoju želju. Nabila sam se tako snažno i rascepila picu na dva dela. Stomak me je od siline zaboleo, a oči iskobeljile u neki unezveren i čudan pogled. Riknula sam kao lavica, no Stamen mi je zatvorio usta jezikom, usnama i zubima. Blago sam ga ujela za jezik i pustila tek kad me je bol u stomaku popustio.

Nastavila sam da se nabijam na kolac, stežući mu pri tom vulvom kurac pri izvlačenju sa njega, a snažno je širila pri nabijanju. Tako sam ujedno drkala kurac i jebala ga. To mužu nisam radlia. Nisam stizala, jer bi on nakon obilne večere radije legao da spava nego da jebe, a i kad bi rešio da jebe, uradio bi to radi svog zadovoljstva, a ne mog. Nikada mi to ne bi zasmetalo, samo da nije za stolom, prezirući hleb, počeo sa kurvanjem, a završio ko zna gde i na kom mestu.

Uživala sam u prvoj, mojoj švaleraciji. Do daske. Minut mi je trebao da se zaljubim u Stamena. Moja milovanja nisu više bila samo osveta. Osećala sam strašnu želju da pripadnem ovom čoveku zauvek. I sam je primetio moje pokrete i poglede. Isto je i sam posle dosadašnjih milovanja činio. Ljubio je i milovao kao svoje najmilije. Pokrete je napokon pretočio u reči …
- Volim te, ljubavi, volim te. Celog života sam te voleo … Sanjao sam o tebi sve dok se nisi udala za njega.

Nisam verovala ušima. Poljupcima sam odgovorila na njegove reči. Onako, kako ljubi zaljubljena žena. Pokreti su nam bili sve ubrzaniji. Uzdisaji sve teži. Pri kraju smo bili oboje, počela sam da jecam od zadovoljstva.
- Pa ti plačeš … dušo … - reče, ljubeći me.
- Ne, Stamene, uživam, prvi put sam pustila takav glas. Ti si ga probudio… - govorila sam kroz jecaje, iznuđene strašću, koja je poput plime navalila na obalu mog tela.

- Hoćemo li zajedno? - upita me u dahu.
- Da, hoćemo… - grleno mu odgovorih.
- Samo još malo i gotov sam, smem li da te punim…?
- Ako, puni… - rekoh mu, - ali da znaš, rodiću ga ako zatrudnim. Rodiću tvoje dete.
- Rodi ga srećo, rodi, samo ga ti rodi… Ja sam već počeo da ga pravim… - reče i snažnim pokretom se zabi u mene, nabijajući moja ramena na dole.
-Ahhh, ahhh. Gotova sam i ja dušo … - izustih dok su nam se glasovi mešali u vazduhu.

- Preudaj se za mene - reče odjednom, držeći me još uvek u naručju.
- Možda i hoću - rekoh mu, češljajući mu kosu rukama i poljupcima.
I dalje sam se lagano nabijala i spuštala na njegov kurac, koji je polako gubio na čvrstini. Iako već mlohav, kurčić me je i dalje drmao kao struja. Svaki pokret mi je prelamao struk i misli u glavi. Najednom sam čula korake. Prekasno.

Na desetak metara od nas je stajao moj muž. I njegova žena, razume se. Besno je šutnula nogom slamu ispod stopala. Muž mi je najpre stisnuo zube i pesnicu, ali nije smeo da pokaže potpunu ljubomoru od svoje pratilje.
- Zar ti brate Stamene, zar ti? - procedio je.
- Ti moju jebeš pet godina, pa ništa.
- Ti sve znaš - riknula mu je žena.
- Od samog početka. - reče oblačeći se lagano.
- A ti kurvo? - dreknu moj muž.
- Ja sam prvi put prevarila muža, i neću nikad više. Smatraj se od danas razvedenim i slobodnim.
- I ti, damo - dobaci Stamen svojoj ženi.

Pukla je bruka i teške reći. Brzo sam se preselila kod Stamena na salaš. Prihvatila sam njegovo dete, on moje, treće sam mu rodila iste godine. Dali smo mu ime Nikola, jer se rodio pred svetog Nikolu.

Te godine su se u modu vratile šimi cipele, pantalone na falte, maksi suknje, pesme Mikija Jevremovića i Đorđa Marjanovića. Zvonko Bogdan se već uveliko slušao, kao i Đoka Balašević. U modi je bila preljuba. Svog dragog sam prevarila iz pakosti. Zbog ubeđenja da me nakon ženidbe može varati sa svakom seoskom frajlom. Drugog muža nisam nikad prevarila. Ni on mene. Naša porodica je srećno živela miran život na velikom salašu.
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jun 17, 2009 9:27 am
Nego da se bacimo na to kako ja to zamišljam. Naš susret, sa određenom notom početne senzualnosti. Znam po se bi da će početi kao što inače prolaze prva upoznavanja sa nepoznatima uopšte. Znači, podsvesno nasmejana svest, koja se uočava sa 10m, nežni stisak ruke, i poljubac ali što bliže uvetu da i parfem učini ludost. Dok su se na semaforu dva puta izmenjala svetla ti i ja smo u nekoj “bitci“ pogledima, brže misli, i repovi tih misli koji se samo odsečeni čuju..prolazi brzo..sedamo u prijatan kafić gde se možemo taman dopuniti ….

Sediš preko puta, u lanenim pantalonama, elegantoj majici koja taji nešto… dole sandale i pantalone održavaju savez ne ističući sveže obrijanu nogu koja mami… ruka prebačena preko naslonjača stolice izbacuje nežnu šaku, i apsolutno bezobraznu misao koju vežem za dodir te šake…atmosfera je ispunjena mirisom Nivea na koju mirišemo… a zna se da Nivea asocira na čisto, nežno, glatko, poželjno. Vreme prolazi a ti i ja smo spojili odavno psihičko i fizičko…… I u to ime naručujemo žestoko da pređemo u drugi stupanj…

Za divno čudo prija nam da se ispijamo pogledima kao što su čaše ispred nas….tako sveže, ispijene, glatke, gole… sa otiscima prstiju i usana … mmmm… a ja polako počinjem da nagoveštavam na ono što već mislim… Dogovorili smo se i krenuli. Dogovor je pao tako što smo kroz šalu, smeh i već nekako nagoveštenom tematikom ostatka večeri krenuli u neistraženo, nesvakidašnje, strasno, i ko zna još kakvo putovanje…

U stanu smo, sedimo na terasi, ti si se opustila, nastavljamo sa smehom i pričom koju smo započeli u kafiću, ali alkohol se neda smiriti…odavno je već počeo da vri… ali bilo je puno ljudi sa strane da mu se moglo lice prepoznati… sediš pored mene… Nivea i parfem se još jače osećaju, sipam ti još jedno piće, lagana muzika i nevidljiva energija koja dolazi do vrhunca… Pravim šalu kakvu ne znam još, ali u ovom slučaju sa sandalama.. dodirujem ti nežno članak, potrvđujem ono što sam pretpostavljao, definitivno poželjna noga.

Kao slučajno sam se približio tik uz tebe… ruka mi ostaje na kolenu, a ja sam blago okrenut tebi, pomeram ruku ka unutrašnjoj strani ..spuštaš čašu naginješ se a tvoj mi vrat prolazi tek pored usana, ne bojim se, znam ja da nisi ni ti naivna… koristim priliku i vlažno ti ljubim deo ispod uveta i vrat dok rukom stiskam gornji deo butine….sviđa ti se, okrećes se, hvataš me za glavu i strasno se ljubimo…,pomalo iznenađen, napaljen i radostan, osetim šta tvoja šaka namerava, ja je naravno slušam jer je večeras tvoja noć…povlači me preko mekane tkanine do uzavrelog predela koji na muškarce deluje kao emotivni strujni udar…znao sam naravno da ti nećeš pogrešiti, stavila si moj dlan tačno tako da prstima mogu istovremeno osetiti brežuljke i divnu čipku koja me krišom još više mami…

U međuvremenu, u severnoj hemisferi kao izvor vulkana se mešaju ukusi pića, otkrivena su ti ramena, pokušavam da i njih opijem ukusom gorkog Smirnoffa… nežni poljupci odupiru me od stvarnosti a sa vremena na vreme budi me tvoj uzdah i pulsiranje u predelu mog vulkana… Prekoračuješ me, vetar mi pomaže da ti prodrem što dublje u kosu…Uh, opet isti osećaj, više ne verujem u slučajnost, lagano si se spustila i kao veliki poljubac osetih se opet između dva brežuljka… i dalje ne prestajem da te ljubim…ljubim svuda…a ruke iz kose povlačim preko vrata do ramena i skidam spontano, da ne osetiš, tvoju majicu sa većim otvorom, shvatio sam da imaš ispod majicu na bretele i njih povlačim sa bluzom..moje usne gladne i pohotne ljube deo po deo, radujući se upoznavanjem jednog posebnog dela tvoje intime…

Prošlo je par trenutaka, povlačiš mi glavu na gore i jezikom oblizuješ moje usne, ruke sam spustio na tvoj struk kada si me povukla na gore , mmmmm…uhvatili smo ritam… Bilo je dosta, podigao sam te i znala si šta te čeka… došli smo do postelje, polegao sam te tako da smo zamenili uloge, sada sam ja bio iznad, i na boljem terenu… U jednom času sam ostao bez majice, vulkan i brežuljci su se još strašnije ljubili kao ti i ja na početku, …prevrnula si me, opet si iznad.. blaga svetlost nagoveštava šta radiš..ladno skidaš gornji deo, izvijaš se na gore, struk, stomak sa lepim pupkom, struk sa čipkom preko kukova,…nisi još skinula gornji deo ali si otkrila još jedan predeo koji sam hteo da ljubim i napokon dok ti je bluza preko glave izdižem se i obema šakama punim dlanove bezbrižnim grudima koje mirišu, da, malo jače sam ih stegao, verujem čuo sam uzdah..ili sam strasno gricnuo pupoljak…

Ljubim te, uzdišeš, milujem te, desna ruka mi se spušta, prelazim preko guze…. što god više zalazim to je sve toplije, oseća se ….izdižem te..i odvajam ono dvoje nenormalnih, stavljam dlan u blagom ritmu masiram, i ljubim ti grudi..pogledali smo se, znali smo da smo ovaj nivo apsolvirali..Ali ne, zaboravio sam da je ovo tvoje veče, guraš me iz sedećeg u ležeći položaj… još uvek si na meni, izdižeš se, izvlačiš mi ruku, i lagano se opet spuštaš znajući gde…Obaraš mi obe ruke zabranjujući da te milujem, počinješ da me nežno ljubiš, da se igraš jezikom, bradavice sisaš dok si u transu, osećam da ti prija…razmišljam u sebi, već sat i po se ti i ja palimo, sve to vreme si ti igrala tihi ples strukom, dobro i ja sam…ali ako ti to vreme nije ubrzalo plimu, onda ne mogu zamisliti kakva će ta plima da bude!!!!

Sve to vreme razmišljanja ležim i dalje ispod, žmurim i osetim, usne, vlažne tragove, vrhove pupoljaka koji me miluju…hm…spuštaš se, ljubiš me oko pupka, rukama prelaziš preko stomaka i lagano otkopčavaš kaiš i prva dva dugmeta..povlačis bočnu stranu pantalona i bokserica..i ljubiš me vlažno u kost koja strči sa desne strane…mmmm… Povlačim te gore, ljubim te, ruke su svuda…prebacujem se iznad…vraćam ti nežnost …dolazim do pupka..spuštam se kako rukama tako jezikom na dole…otkopčavam dugme, povlačim cibzar, lako i polako svlačim lanene pantalone.. napaljen sam priznajem i to odavno, osetim dok ljubim, kremu, omekšivač za veš i tvoje sokove…koji bude u meni animalnu požudu…..ali ne, još je rano..

Izvijam se i lagano ti svlačim pantalone dok se kontrolišem da spustim pogled dole….skinuo sam ih, sada si ostala znaš u čemu … i to je sve.. smeješ se, meni nije jasno ništa, slučajno sam uhvatio tvoj pogled, shvatio sam da je nešto na meni smešno.. pogledam a dole pa da .. pošto si mi otkopčala kaiš i koje dugme meni su pantalone spale, a ostale samo bokserice i direktna pretnja tvome cvetu…smeješ se, izdižeš se, priljubljuješ telo uz mene, prija mi toplina tvog tela i tajni koje ne može svako da vidi.. opet me prebacuješ ispod sebe…hm…

Pomažeš mi oko pantalona…dok ih skidaš svesno gledaš u izbočinu…spuštaš se dole..opet mi ljubiš grudi..stomak, pupak…nadam se…dok me ljubiš osetim grudi kako me miluju po udu…jako mi prija, osetiš i ti jer pulsira…naglo si se propuzala i došla mi usnama na usne, nisi spustila struk, bio je u vazduhu..sa samim gaćicama koje kao i da nisi imala, od sitne čipke…..ljubili smo se..i samo kad kad kao slučajno su se dodirivali.. izazivaš i znala si da izazivaš….

Pulsirao je sve jače i jače, osetio sam da je vreme…opet si ispod…ljubim te…ali krećem od stopala…lagano hvatam oba stopala, klekao sam a njih držim spojene pred usnama tako da te mogu gledati ravno u oči, …jezikom prelazim i ostavljam vlažan trag na stopalima, rukama ih masiram isto onako kao što bih masirao cvet…nežno, tiho, uz lagano pirkanje da se osuši onaj vlažan trag…..ljubim te …..sa unutrašnje strane, strane za koju treba uvek neko da bi ti bilo fino…

U nekom trenutku.. otvaraš međunožje, a ja se nalazim u centru, sav uspaljen, već mi je znoj krenuo, nameštam se tako da nastavim ljubljenje sa unutrašnje strane butina, nogu…a sve vreme pokušavam krišom da zavirim iza one čipke koja je sad tek malo ispred mojih usana….gladan sam tvojih sokova, ….ti to osetiš i dok te ljubim i lagano prilazim sa unutrašnje strane butine ti dižeš struk, i počinješ da se uvijaš, praviš ples, pozivaš me da je poljubim, više, da je strasno poljubim sa svim jezikom i sokovima da se izmešamo ona i ja ….da prodrem jezikom što više….prihvatio sam poziv..

Nameštam se taman tako da mi je glava spred usekline koju ja ne vidim ali uskoro ću, podižem ti noge..da ne budu opružene nego blago savijene…sitnim poljupcima kružim oko erogene zone, tek prstima ti mazim brežuljke …ljubim unutrašnji rub gaćica…i slučajno jezikom prelazim preko nje, jako lagano da ne osetiš ali uzdah se čuo… mmmmm……shvatam da je vreme… izdižem se, nalazim najbrži i najefikasniji način da te oslobodim donjeg veša….e, eto za čas, naga si, skroz si ranjiva…..

Ljubim te u vrat, grudi, stiskam ti guzu, ljubim ti usne, grickam uvo, silazim lagano, pupak, struk, nailazim na lepo uređen vrt, preskačem glavno, ljubim kolena, butine, širim ti prepone, opet su mi usne naspram ”tvojih”, ljubim ti prepone, znam da osećaš moj dah na njoj…joj kako je samo vlažna, gladna, željna… sklapam oči i najnežnije uzimam u usne njen vrh sa svim centrima i receptorima… osetio sam kako je tek sad krenulo, uvlačim, lagano sisam, oblizujem…

Jezikom kružim po spoljnim pa po unutrašnjm usnama…namerno lučim pljuvačku da bi bilo što sočnije, tvoji uzdasi su dublji…a i moj jezik počinje da lagano tone u sočno meso, pokušavam i uspeva mi da simuliram jezikom, odnos…prija ti, prija mi……sokovi nadolaze, cvet se rascvetao, zove, ljubim, sisam, borim se, upijam, pijem sokove….. opijaju me…

Hvataš me za glavu, i povlačiš na gore da me poljubiš, ljubiš me svog musavog, slatkog od tebe.. osetim da ti prija …kao da ljubiš samu sebe….stiskaš me rukama, privlačiš mi glavu.. želiš sve sokove, moj jezik…želiš me !!!!! Opet si iznad, ljubiš me…obema rukama skidaš bokserice, napokon oslobađajući tih 18cm čistog mesa…. čiji je vrh toliko gladak i osvežen mojim sokovima da se presijava…i izvlači tvoj pohotni osmeh…prekoračujes me…ljubiš me, opet ti je struk u vazduhu ali smo nagi za razliku…

I znamo šta nas čeka ali kao da nećemo da se oprostimo od ovih trenutaka milovanja, poljubaca, …..opet ti …nameštaš se tako da vrh mog penisa uranja u usne tvoje mace.. tako da njegovi rubovi..u onim sokovima bez po muke te miluju po klitorisu, te mu je vrh onako kao strela, na ulazu u vlažno carstvo….Opet se spuštaš, ljubiš me oko pupka, glava ti je jako blizu moje erupcije …..nadam se…..ljubiš okolo, u jednom trenutku učinilo mi se da si ga nežnom šakom obuvatila, sa onom istom šakom koja me je asocirala u kafiću na tada samo maštariju… jesi, obuhvatila si ga i lagano počinješ da se igraš, jako mi prija…znam da osetiš kako pulsiraju vene…da osetiš gladak i vlažan glavić….nadam se……koristiš moju taktiku, lagano ga uzdahom hladiš…..

I kao strela da me je pogodila, osetio sam vlažan, mio jezik koji je lagano krenuo od korena sa unutrašnje strane…..ideš ladno ka vrhu…a zadesila si se u takvom položaju da ti je guza sa svim vlažnim predelima izbačena u nazad….joj…kada bi postojalo ogledalo…osetim da ti je jezik na rubu glatke jagode…lagano ga oblizuješ po rubovima…i u jednom trenutku, sa punim usanama ljubiš tu jagodu na kojoj se opet osete tvoji sokovi od malopređašnjeg tarenja….povlačim te na gore ..prihvatio sam te za vrat i strasno poljubio ….okrenuo te na bok…ljubimo se..svuda se ljubimo …opšte stanje uzbune…

Iznad tebe sam, oči naspram tvojih….telo naspram tvoga….on naspram nje….pokrećeš ruku…opet ga prihvataš ..navlačiš kondom….odjednom se osećam kao da se znamo godinama…i u tom mom razmišljanju zatičem da laganim pokretima si se tek malo spustila na dole i postavila ga na ulaz u pupoljak…

Nadlakćujem se, ljubim te… gledam te, još nije ušao ..prelaziš noktima preko mojih leđa, iščekuješ, treperiš….iznenadnim pokretom kao bombon ulazi mi vrh, jako uzdišeš, jako mi prija…topla si …topiš se .. počinjem da u potpunosti izlazim i samo mojom jagodom ulazim……što bi deca nazvala “prcanje” ….tih trenutaka se nije osetilo ništa sem čiste erotike….podižem ti noge, stavljam ih na ramena, još se uvek igramo “prcanja” ali oboje znamo da nam prija…

Noge su ti na mojim ramenima…pogled mi je savršen dok kratkim pokretima nastavljam blagu penetraciju, tvoje se grudi njišu, …maca ti je toliko vlažna i spemna da koristim to i uz uzdahe kao graničnike, prodirem u tebe, ulazim, dubuko…mmmm…..gde je sada ona jagoda….pravim nekoliko ulaza, u potpunosti mi se ud gubi u tvojim odajama, noge na ramenima dopuštaju maksimalan prodor….spuštam ih u misionarsku pozu i imam strašan odnos sa tobom, trans je…. malo sam gore, malo ispod…blizu vrhunca, daleko od vrhunca…mešaju nam se tečnosti, menjamo poze, te si na stomaku, pa na boku, pa sa leđa…

I napokon, ona poza koju sam pokušavao da uhvatim sa ogledalom….ruke su ti pružene ispred, struk i guzu si izbacila u nazad, kao neka meta izgledaš. Izvlačim ud i u toj pozi prodirem jezikom što dublje, pijem sokove, grickam usnice, i kao slučajno ostavljam trag pljuvačke na anusu… izdižem se i opet prodirem u tebe svom dužinom, jako se lepo osećam a verujem i ti… rukama te povlačim sve jače i jače.. prema sebi, ispada jako strašno navlačenje na 18cm.. dok ti rukama prelazim preko guze palac mi staje na otvor anusa… i lagano ga masira sa svim nabijanjem…

Znam da se približavamo prvom vrhuncu….opet sam iznad tebe, nastavljamo još bržim tempom….počinješ da uzdišeš, da me grebeš noktima, da se mahinalno i pod nagonom strasti silovitim pokretima struka i donjeg dela, nabijaš sama, ne puštajući slučaju tvoj orgazam….prihvataš mi glavu, stavljaš je u jaz između ramena i uveta..stiskaš me uz dug uzdah, lagano prestaješ da se krećeš…Uh kako si slatko to izvela…

Izvlačim ga… ti me pogledom presecaš i uzimaš ga u ruku, vraćaš ga u nju i govoriš mi “A ti?!“… prihvatam igru, nastavljam sa tempom koji meni odgovara, ti se opet pališ, kako i ne bi, cela je noć pred nama….gledaš me u oči i znaš, evo i njega samo još par pokreta…..uh dolazi brzo, vadim ga, ti kao da si znala, skidaš jednim pokretom kondom, navlačiš već navučenu kožicu, …..tvoja šaka pravi obod oko njega…ja sam u transu i ne osetim razliku, nego i dalje se krećem istim pokretima…počinje da se napinje, ti ga nežno miluješ …UHHHH izleće prvi, pa drugi ….. gusta, vrela, bela, i veoma za život značajna tečnost, seme….

Ti mi govoriš kako je vrela, meni još zuji, osećam da imam još dosta da izbacim…spuštam pogled, smejemo se….dok tražim peškir da ti obrišem pupak koji je pun….. Predlažem ti tuširanje….ali ti si više za mali odmor uz nežan zagrljaj!!!!! Nastavak sledi….;-) deo drugi Tuširanje…
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jun 17, 2009 9:27 am
Bilo je leto. Moj dolazak sem rodbine je okupilo to veče i bliže komšije sela u planini. Bio sam zadužen za sve odgovore na pitanja koja su mi postavljali, pošto se dugo nismo videli.

Sestra me je upoznala sa mladima koji su se za tih par godina mnogo izmenili. Moj pogled se zajedno s dahom najviše zadržao na lepoj Mari. Ona je svoje školovanje nastavila u jednom većem gradu, tako da su nam talasne dužine bile slične. Brzo smo se sprijateljili. Razgovori su se vodili do kasno u noć.

Sutradan, ostao sam dugo u krevetu spavajući. Svi su sem tetke otišli svojim poslom. Ostala je da završava poslove po kući. Posle kasnog doručka izašao sam napolje u šetnju. Tražio sam Marinu kuću. U njoj je bila samo njena majka.

- Ona sinko negde uči.
Tražio sam je. Čuo sam njen glas.
- Ja sam gore, ako mene tražiš.
Ispred mene je bila velika količina sadevenog sena. Lestvice su vodile ka njoj. Ležala je na ćebetu s knjigom ispred sebe.
- Ja ovde učim. Sunčam se. Dole je dosadno.
Gledao sam u njen lep minijaturni kupaći kostim. Oči su mi stale. Ona se prva snašla.
- Imaš li još onog pića?
Nije mi trebalo dvaput reći. Vratio sam se po liker “Kruškovac”. Jedva sam pronašao manju flašu i u nju odlio, tako da je tetki nešto ostalo. Kad sam se vratio Mara se blago nasmejala.
- Šta? Nećeš mi nazdraviti!
Prvi sam potegao. Zatim ona. Brzo je nestajalo. Bili smo mnogo veseliji. Uz osmeh me je upitala:

- Što se i ti ne sunčaš?
- Nemam kupaći.
- Nije ti potreban. Ovde te niko ne vidi. Možeš i u gaćicama.
To sam i uradio. Pričali smo o svemu i svačemu. Odjednom me ona prekinu.
- Baš je lep!
- Ko? - upitah.
- Pa on, budalo mala.

Bilo mi je jasno kada ga je uzela u ruku. Nisam ni primetio kad je izašao iz gaćica. I to baš u svojoj najboljoj veličini. Milovala ga je prvo s jednom, zatim s drugom rukom. Nije ga ispuštala. Držala ga je čvrsto tako da nisam imao mogućnosti da joj ga otmem. Nisam se mnogo ni trudio.
Njena se kosa prosula po mom stomaku kad je on ulazio u njena usta. Bila su puna vatre. Skamenio sam se kad je izdala zapovest da se obučemo. Šta je tu je, poslušao sam je. Njen kupaći se našao u mojim džepovima. Do svoje radosti je došla vrlo brzo i to sama, pošto je znala gde ga je ostavila. Otkopčala je svoju bluzu. Video sam ta dva stvorenja zbog kojih bih i ovog trenutka otišao na bilo koji front. Nije zaboravila gde je stala. On i ona su se lepo slagali kao da se poznaju godinama.

Iz trenutka u trenutak se nije dala obuzdati. Jezik joj je bio žešći od zmije. Posle svakog dodira, ja sam se uvijao. Mrsio sam joj kosu. Pogledala je prema meni s čudnim pogledom. Moje oči su pratile svaki njen pokret. Nagla se, tako da su njene bradavice bile uz moje usne. Stavio sam ih u usta. Sisao sam.
- Molim te, steži mi dojke što jače. Nemoj da štediš. Tako, tako. Jače! Jače!
Imao sam utisak da ću ih otkinuti. Gnječio sam što sam žešće mogao. Nisam primetio kada se spremala da sedne na njega. On se našao u vreloj pećnici. Uvijala se. Skakala. Imao sam muke da se njene dojke ne otmu iz mojih ruku. Vrištala je. Morao sam da ubrzam tako da nas ne bi slučajno čuli.

Za kratko vreme bili smo na vrhuncu. On je eksplodirao. Razlio je svoju tečnost negde duboko u njoj. Stegao sam je na svoje grudi, kad se čula njena majka.
- Šta radiš Maro?
- Učim, majko. Pa se ubodoh na trn iz sena. Zato sam vrisnula.
Ja sam se smejao, dok je ona na njemu zakopčavala svoju bluzu da bi se javila majci.
- Sad me više ne bode.
Začepio sam usta rukom da ne eksplodiram od smeha. Ona se polako njihala tako da je on ponovo oživeo. Brzo se snašla i stavila ga tamo gde je već bio. Skakala je veselo, što joj je majka poverovala. Bez svoje kontrole kretanja ponovo je vrisnula.

- Šta je Maro?
- Opet me ubode trn.
- Jesam li ti već rekla da ne učiš na senu? Silazi dole.
- Odmah majko, samo da završim lekciju koju sam započela. Opasno je prekidati. Mogu zaboraviti. To bi bila velika šteta.
To nas je malo smirilo, dok je njena majka otišla u kuću.
- Budalo, vadi mi dojke napolje. Pući ce mi.
Moje su ruke brzo zadigle njenu bluzu. Za kratko vreme ponovo smo uhvatili onaj ritam od pre. Bili smo blizu kraja.
- Sad. Jače, jače. Brže, molim te.
Njena utroba je progutala novi sok koji je on velikodušno dao.

- Baš si zlatan. Molim te, dođi i posle ručka. Samo gledaj da te niko ne vidi.
Tu zapovest sam vrlo rado prihvatio.
Došao sam radostan kući. Tetka sretna što sam veseo, pa uz ponude za ručak, kao za sebe govori:
- Mora da ti se ovde sviđa.
- Da tetka.
Misli moje su bile kod Mare.
I vazduh ti ovaj prija.
- Da, da tetka.
Na brzinu sam ručao.
- Odoh ja sad malo u šetnju da obiđem okolinu.

Mara me je već čekala.
- Idemo u šetnju. Hoću da ti pokažem kolibu. U njoj ima svega. Tu se okupljamo kad je kiša. Nekad budemo i po čitav dan. Lepo je, veruj mi.
- Boga, Maro, ona je podaleko.
- Eno je tamo, u onom šumarku.
Stvarno lepa koliba. U njoj dve klupe i veliki sto i to još pravo drvo. Miris drveta i svežina čistog planinskog vazduha, prosto da poletim. Mara se prva snašla. Obavila mi je ruke oko vrata. Nežni poljubac me vratio u stvarnost. Ona priđe i sede na sto.
- Molim te, ljubi mi kolena.

Sretan sam klekao pred nju. Ruke su milovale, usne ljubile. Pred mojim očima se pojavio njen crni cvet. Bio je na slobodi. Svojim mirisom je mamio moje prisustvo. Poleteo sam prema njemu kao leptir. Trudio sam se da mu latice ne polomim. Usnama sam mu polako prišao. Njegov opojni miris je delovao na mene tako da sam izgubio kontrolu. Postao sam orkan koji se sručio na najlepšu šumicu na svetu.

Vulkan je proradio. Tekla je vrela lava. Ona je izgubila kontrolu i postala je divlja zver. Tigrica u okovima. Moje su ruke za nju bile stege iz kojih nije mogla pobeći. Znam da i nije želela. Ona je čekala. Čekala je svog ratnika, čekala je njegovu strelu da je probode. Ratnik ponosan i uspravan lutao je kroz njenu šumu tražeći put za pećinu u kojoj se ispunjavaju sve njegove želje.
Srećan što je pronašao, uleće. Ona postaje riba na suvom. Bori se. Vrišti. Moje usne na njenim. Ruke na njenim jastučićima. Mekanim, lepim. Crvene jagode u mojim usnama.

- Polako, molim te. Poludeću.
Ja sam hteo da joj ispunim želju. Bilo je kasno. Bili su to krici divljih životinja. Njena malecka je dobila sok.
Umorni, zaspali smo zagrljeni na stolu. Probudila su nas deca koja su se vraćala sa ovcama kući. Zbunjeni i uplašeni, za trenutak smo propratili njihov prolazak pored kolibe. Jedno drugo pogledasmo i uhvatismo se u nov zagrljaj. Poljubac bez kraja. Ona zatim dodade:

- Za danas je dosta. Ja sad idem. Ti kreni kasnije. Obavezno dođi sutra kad ustaneš ovde u kolibu. Ja ću te čekati.
Svaki dan me je sačekivala u kolibi dok sam bio u selu. Zadnji dan mi je poklonila kupaći kostim za uspomenu. Moja uspomena je ostala u njoj i u kolibi.
ka5an
ka5an
Admin
Admin
Rak Pacov
Datum rođenja : 24.06.1960
Godina : 60
Lokacija : Gde god je Dunav
Poso/dokolice : Za kormilom
Raspoloženje : PreRaspoložen
Datum upisa : 06.12.2008
https://beogradskaka5anija.forumsr.com/forum.htm

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jun 17, 2009 9:44 am
Ćao,ja sam Milan.
Nadam se da ste svi vi imali to zadovoljstvo da budete na chatu.
Ja i moja devojka smo se složili da ovaj nama jako drag chat
podelimo sa svima onima koji vole vruće stvari. Ja sam ovde pod nickom “miki”, a moja devojčica pod nickom “kleopatra”.
Kleopatra ima 26 a ja 22 godine.Ovako se to odigralo:

Session Start: Tue Sep 04 00:29:04 2001
[00:29] miki: ćao maco
[00:30] kleopatra: ćao
[00:30] kleopatra: miki
[00:30] kleopatra: kako si
[00:30] miki: baš mi nedostaje ta tvoja maca
[00:30] miki: super
[00:30] miki: ti
[00:33] miki: halo
[00:33] miki: izbacilo me
[00:34] miki: halo
[00:37] miki: halo
[00:39] miki: tu li si
[00:39] kleopatra: da tu sam
[00:39] miki: veza je katastrofa
[00:39] kleopatra: pa te stalno izbacuju, šta je ovo bre
[00:40] kleopatra: joooooooj
[00:40] kleopatra: užas
[00:40] miki: a mazi mi se
[00:41] miki: sa tobom
[00:44] kleopatra: srećo ova veza je užas
[00:44] miki: znam
[00:46] kleopatra: e tu sam
[00:46] miki: ahaa oki
[00:46] kleopatra: a zašto ti se mazi
[00:46] kleopatra: jeli se nisi dugo mazio
[00:57] miki: uhh
[00:58] miki: cmokić
[00:58] kleopatra: i ja kažem uhhh
[00:58] miki: ja kažem mmmmmm
[00:58] kleopatra: i ja tebe ljubim
[00:58] miki: daj mi jezičak da ga sisam
[00:58] kleopatra: jeli, nisi se dugo mazio
[00:59] kleopatra: mmmmmm
[00:59] miki: jesam skoro
[00:59] miki: ali mi ovo treba
[00:59] kleopatra: znaš šta, ti me pališ čim se pojaviš
[00:59] kleopatra: a zašto ti to treba
[00:59] miki: drugačija si
[00:59] miki: drugačije je
[00:59] kleopatra: čuj, sa svim ljudima pričam normalno a sa tobom mmmmmmmm
[00:59] miki: ne znam
[01:00] kleopatra: opasno
[01:00] miki: zar ti je to
[01:00] kleopatra: šta ne znaš
[01:00] kleopatra: šta
[01:00] miki: čudno
[01:00] miki: pa naravno da ćemo ja i ti
[01:00] miki: ovako da pričamo
[01:01] miki: jer mislimo isto
[01:01] kleopatra: stvarno
[01:01] miki: zar ne mislimo
[01:01] kleopatra: ali zašto samo sa tobom a ne sa nekim drugim, to mi je čudno bre
[01:01] miki: ne znam
[01:01] miki: mada znam
[01:02] miki: ali ne znam da objasnim
[01:03] kleopatra: ok
[01:03] kleopatra: mazi me
[01:03] miki: mmm
[01:03] kleopatra: želim te
[01:04] miki: i ja tebe
[01:04] miki: ŽELIM
[01:05] miki: onu macu
[01:05] kleopatra: ok
[01:05] miki: koju sam nekada
[01:05] miki: mazio
[01:05] miki: gde je ta maca
[01:05] kleopatra: uhhhhhhhh
[01:05] kleopatra: zašto nisi tu
[01:05] kleopatra: da je stvarno maziš
[01:05] miki: još više nego tu
[01:06] kleopatra: staviš mi prstić
[01:06] kleopatra: u nju
[01:06] kleopatra: i kliziš po klitorisu
[01:06] kleopatra: i lagano ulaziš u nju
[01:06] miki: joj
[01:07] miki: zamisli da te mazim nežno
[01:07] miki: jedva
[01:07] miki: onako skroz jedva
[01:07] miki: skoro i ne dodirujem
[01:07] kleopatra: jojjjjjjj
[01:07] kleopatra: miki
[01:07] miki: ova slova
[01:07] miki: to rade
[01:07] kleopatra: ti me izluđuješ
[01:08] miki: jel razumeš
[01:08] miki: još je jače
[01:08] kleopatra: da
[01:08] miki: i nežnije
[01:08] miki: kada ti to napišem
[01:08] miki: ne dodirujem te
[01:08] miki: dodiruju te moje reči
[01:08] kleopatra: mmm da dodiruju i slatko muče
[01:09] miki: uhh
[01:09] kleopatra: jesam li ti falila, reci iskreno
[01:09] kleopatra: ?
[01:09] miki: luda si
[01:09] miki: više nego iko
[01:09] miki: čitao sam onaj prosli chat
[01:10] miki: i opet čitao
[01:10] miki: i poželeo da opet chatamo
[01:10] kleopatra: koji
[01:10] miki: onaj
[01:10] kleopatra: naš jeli
[01:10] miki: daa
[01:10] kleopatra: mmmmm
[01:11] miki: kada napišeš to “mmmm”
[01:11] miki: i ako ga nisam dirnuo
[01:11] miki: prođe ga jeza
[01:11] miki: kao da ga diraš mislima
[01:11] kleopatra: stvarno
[01:11] miki: daaaa
[01:11] kleopatra: ljubim te
[01:11] miki: nežno ga miluješ
[01:12] kleopatra: :)
[01:12] miki: i mene i njega
[01:12] kleopatra: daaaaaa
[01:12] miki: tim slovima
[01:12] kleopatra: i tebe i njega
[01:12] kleopatra: jednom ti rukicom
[01:12] miki: uhh
[01:12] kleopatra: idem po preponama
[01:12] miki: rukicom malenom
[01:12] kleopatra: a drugom rukicom se poigravam sa njime
[01:13] miki: mmmmmm
[01:13] kleopatra: maziš mi grudi
[01:13] miki: a ja
[01:13] miki: aha
[01:13] miki: mazim grudi
[01:13] kleopatra: želim te, želim da te osetim
[01:13] kleopatra: i stvarno sam u mislima sa tobom
[01:29] kleopatra: pa gde si
[01:30] miki: ma izbacilo me opet
[01:30] miki: čekaj da pređem na drugi provider
[01:30] miki: ne idi
[01:30] miki: ok?
[01:31] kleopatra: ok
[01:31] kleopatra: ali požuri
[01:32] miki: maleno
[01:32] miki: evo me
[01:33] kleopatra: da
[01:33] kleopatra: jesi li konačno tu
[01:33] miki: daa
[01:33] miki: uhh
[01:33] miki: konačno
[01:33] miki: sav sam ti mokar dole srećo
[01:34] kleopatra: stvarno
[01:34] kleopatra: zašto
[01:34] miki: nisam se dirnuo
[01:34] kleopatra: ne
[01:34] miki: od chata
[01:34] miki: sa tobom
[01:34] miki: počeo je da pušta sokiće
[01:35] kleopatra: jao miki
[01:35] kleopatra: kako te želim
[01:35] miki: bio je takav
[01:35] miki: od onda
[01:35] miki: kada si pomenula
[01:35] miki: prstić
[01:35] miki: macu
[01:35] kleopatra: mmmmm
[01:36] kleopatra: nastavljamo?
[01:36] miki: da dušice
[01:36] kleopatra: joj kako su tek meni gaćice mokre
[01:37] miki: šššš
[01:37] kleopatra: ljubi mi grudi
[01:37] kleopatra: uzmi me jako
[01:37] kleopatra: i ne idi bre nigde, ostani tu
[01:38] miki: tu sam
[01:38] kleopatra: kad mi je najlepše pobegneš
[01:38] miki: ne bežim
[01:38] miki: jao
[01:38] miki: dođi
[01:38] miki: želim da te mučim
[01:39] miki: počeću da ti
[01:39] miki: liskam telo
[01:39] miki: to je pravo mučenje
[01:39] miki: a onda ću te maziti preko nožica
[01:39] miki: prstima
[01:39] kleopatra: muči me
[01:39] miki: vrhovima prstiju
[01:40] miki: idem po nožicama
[01:40] kleopatra: mmmmm
[01:40] miki: koje se šire
[01:40] miki: sve sam bliži
[01:41] miki: idu sporo
[01:41] miki: a nožice se šire
[01:41] kleopatra: da
[01:41] kleopatra: sa
[01:41] kleopatra: da
[01:41] miki: prstići
[01:41] miki: samo te dirnu
[01:41] miki: između
[01:42] miki: a pica procuri
[01:42] miki: tako je klizava
[01:42] miki: prepliću se preko nje
[01:42] miki: maleni prstići
[01:42] miki: preko njenih malenih usnica
[01:42] kleopatra: liži me
[01:43] miki: ljubim te
[01:43] kleopatra: klizi tvojim jezikom
[01:43] kleopatra: mmmmmm
[01:43] miki: samo onako
[01:43] miki: poljubim
[01:43] miki: spoje se usne
[01:43] miki: macine
[01:43] miki: i usne moje
[01:43] kleopatra: da
[01:43] miki: vrele su
[01:43] kleopatra: rukama mi guzu
[01:43] kleopatra: dižeš
[01:43] miki: daa
[01:44] miki: ljubim i liskam
[01:44] kleopatra: i pripijaš moju macu uz tvoje telo, osećaš toplinu
[01:44] miki: jojjj
[01:44] kleopatra: moje mače
[01:44] miki: nežna si
[01:44] miki: i topla
[01:44] miki: a dole je vrelo i vlažno
[01:45] miki: uzimam ti glavicu
[01:45] miki: grickam usne
[01:45] miki: dok se kuca
[01:45] miki: malkice
[01:45] miki: pomera
[01:45] miki: po maci
[01:45] kleopatra: mmmmm
[01:46] kleopatra: pulsira
[01:46] miki: traži malu rupicu
[01:46] kleopatra: mmmmmmm
[01:46] kleopatra: da
[01:46] miki: nije je još našao
[01:46] miki: samo se nešto
[01:46] kleopatra: okrenem se i polako mojom guzom idem prema njemu
[01:46] miki: uhhh
[01:47] miki: dođi
[01:47] miki: jel je diraš
[01:47] kleopatra: da
[01:47] miki: šta joj radiš
[01:47] kleopatra: kako je vlažna
[01:47] kleopatra: mmmmmmm
[01:47] miki: jojj
[01:47] miki: pričaj mi
[01:48] kleopatra: stavila sam vlažan prstić iz mojih usta u nju
[01:48] kleopatra: da
[01:48] miki: mmmmmmm
[01:48] miki: jel upao lako
[01:48] kleopatra: ne
[01:49] miki: nego
[01:49] kleopatra: on je na samom ulazu
[01:49] kleopatra: pulsira, želi da uđe u macu
[01:50] miki: jojj
[01:51] miki: mmmmmm
[01:51] miki: sav mi je mokar
[01:51] miki: i klizi kroz prstiće
[01:51] miki: koji liče na picu
[01:51] kleopatra: kada mi to kažeš moram da nakvasim moja usta
[01:52] miki: mmmm
[01:52] miki: kakav je ukus
[01:53] kleopatra: sladak, jela sam upravo
[01:53] kleopatra: čokoladnu bananicu
[01:53] miki: sssss
[01:53] miki: kako bih ti tu bananicu
[01:54] miki: umočio u macu
[01:54] miki: a onda pojeo
[01:54] kleopatra: ohhhhhhhh
[01:54] kleopatra: miki
[01:54] miki: joj, da si došla
[01:54] miki: kako bismo se
[01:55] miki: uhh
[01:56] miki: jel je maziš
[01:56] kleopatra: da
[01:56] kleopatra: uživam
[01:57] kleopatra: i kako je stišćem među nogama
[01:57] miki: auuu
[01:57] kleopatra: uhh
[01:57] kleopatra: kako se otvorila
[01:57] kleopatra: miki
[01:57] miki: uzmi jednuu bananicu
[01:58] kleopatra: uzela sam
[01:58] miki: hajde
[01:58] kleopatra: i uvlačim
[01:58] miki: tako
[01:58] miki: mmmmmmmmmmmmm
[01:58] kleopatra: zamišljam da je tvoj k…..
[01:58] miki: dokle je
[01:58] miki: uvlaciš
[01:59] kleopatra: on je tako gladak
[01:59] miki: mmmmmmmm
[02:00] kleopatra: uzimam ga u usta
[02:00] miki: ahaaa
[02:00] kleopatra: ližem glavić
[02:00] kleopatra: gledam ti u oči
[02:00] kleopatra: oči koje su pune strasti
[02:00] kleopatra: ližem ga
[02:01] miki: pričaj
[02:01] kleopatra: idem od glavića do korena
[02:01] kleopatra: vrhom jezika
[02:01] miki: daaa
[02:01] kleopatra: u ruku uzimam jaja i igram se
[02:02] kleopatra: stavljam ga u usta
[02:02] kleopatra: i uvlačim
[02:02] kleopatra: stisnem ga mojim usnama
[02:02] kleopatra: gricnem
[02:03] kleopatra: i onda opet nežno, sasvim nežno nastavljam da ga sisam
[02:03] miki: pričaj
[02:03] miki: hajde
[02:03] kleopatra: jeli uživaš
[02:03] miki: daaa
[02:03] kleopatra: uživaš li
[02:03] miki: mmmmmmmm
[02:04] miki: hajde
[02:04] miki: pričaj
[02:04] kleopatra: mazi me
[02:04] kleopatra: stavljam ga između mojih grudi
[02:04] kleopatra: i trljam ga nežno
[02:04] kleopatra: jednom rukom ga držim
[02:05] kleopatra: a drugom su mi grudi sastavljene
[02:05] miki: joj
[02:05] miki: želim da se okreneš
[02:06] kleopatra: okrenem se
[02:06] kleopatra: sedam ti u krilo
[02:06] kleopatra: i nabijam se sasvim lagano na njega
[02:06] kleopatra: ali ne do kraja
[02:07] kleopatra: nego samo vrh glavića je unutra
[02:13] miki: uhh
[02:13] kleopatra: joj
[02:18] kleopatra: mmmmmmmm
[02:18] kleopatra: želim te
[02:18] kleopatra: želim da sam na kolenima
[02:19] kleopatra: i da me za grudi uzimaš
[02:19] miki: i
[02:19] kleopatra: i polako, sasvim lagano privlačiš uz sebe
[02:19] miki: aha
[02:19] miki: uhh
[02:19] miki: i
[02:20] miki: da sam ispod tebe
[02:20] miki: a ti samo padneš
[02:20] miki: i klizneš
[02:21] miki: picom po njemu
[02:21] miki: na dole
[02:21] kleopatra: da
[02:21] miki: umeš li da ga stežeš
[02:21] kleopatra: klizim
[02:21] miki: pičkicom
[02:21] kleopatra: i osećam kako pulsira
[02:22] miki: znaš
[02:22] miki: stegneš
[02:22] miki: i ne daš mu da
[02:22] miki: izađe
[02:22] kleopatra: daaaaaaaaaa
[02:22] miki: mmmmm
[02:22] miki: to voli
[02:22] kleopatra: i mešam lagano mojim kukovima
[02:22] kleopatra: joooooooj
[02:22] miki: da je sva oko njega
[02:23] kleopatra: miki kako stežem, kada bi znao
[02:23] kleopatra: da sva je oko njega a on u njoj
[02:23] kleopatra: vlažnoj, toploj, uskoj
[02:23] miki: uhhhhhhhhhh
[02:23] kleopatra: i mekoj
[02:23] miki: ludim
[02:23] kleopatra: jebi me
[02:24] miki: mučiš me
[02:24] miki: jako
[02:24] kleopatra: zabij ga do kraja
[02:24] miki: želim da ga tako
[02:24] miki: stegneš
[02:24] miki: i da ostane
[02:24] miki: dok ne pukne
[02:24] kleopatra: želim da osetim tvoj dah na mom vratu
[02:24] miki: a ja tebe celu
[02:25] miki: da smo
[02:25] kleopatra: stežem ga jako
[02:25] miki: povezani
[02:25] miki: i dole
[02:25] miki: i gore
[02:25] kleopatra: u meni je, ona ga uvlači u sebe, moja mekana pica
[02:25] kleopatra: pičkica
[02:26] kleopatra: ga je usisala
[02:26] miki: sssss
[02:26] kleopatra: čvrsto smo zagrljeni
[02:26] miki: kako ću eksplodirati
[02:26] kleopatra: i mešam
[02:26] miki: takooo
[02:26] miki: pomeramo se
[02:26] kleopatra: uvlačim ga pičkicom
[02:26] miki: auuu
[02:26] miki: ulazi
[02:26] kleopatra: pomeramo se ali ga ne vadiš
[02:26] miki: do jaja
[02:26] miki: daa
[02:27] miki: samo mešamo
[02:27] kleopatra: mmmmmm
[02:27] kleopatra: poludeću
[02:27] miki: mešam spermicu
[02:27] miki: koja će da
[02:27] miki: prsne i da
[02:27] miki: napuni pičkicu
[02:27] kleopatra: teško dišemo
[02:27] kleopatra: da
[02:27] miki: ja i sada
[02:27] miki: teže dišem
[02:28] miki: želim te
[02:28] kleopatra: svaki mišić mi je čvrst
[02:28] miki: želim da osetim
[02:28] kleopatra: i ja tebe
[02:28] kleopatra: i ja želim da ti osetiš
[02:28] miki: da osetim nju
[02:28] miki: na vrhu
[02:28] kleopatra: mikiiiiiiiiiiiiiiiiiii
[02:28] miki: uhhh
[02:29] miki: ovo mogu večno
[02:29] miki: diram te sada
[02:29] miki: rukama
[02:29] miki: po telu
[02:29] miki: vlažnom
[02:29] miki: hvatam te za nožice
[02:29] miki: širim ih
[02:30] miki: da je osetim jače
[02:30] miki: kako se obavija oko njega
[02:30] miki: a on je širi
[02:30] miki: raste u njoj
[02:30] kleopatra: mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[02:30] miki: pući će
[02:30] miki: želim te pozadi
[02:31] kleopatra: mmmmmm
[02:31] miki: okreni se oko njega
[02:31] miki: neću da izlazim
[02:32] kleopatra: daaaaaa
[02:33] kleopatra: svršila sam
[02:33] kleopatra: ahhhhhhhhhhhhhh
[02:33] miki: mmmmmmm
[02:33] miki: stvarno
[02:34] kleopatra: daaaaaaaaaaa
[02:34] kleopatra: mmmmmmmmm
[02:34] kleopatra: čekaj malo da se odmorim
[02:34] kleopatra: odmorim
[02:34] kleopatra: uhhhhhhhhhh
[02:35] miki: kako bismo sada
[02:35] miki: legli jedno pored drugog
[02:35] miki: i zaspali
[02:35] kleopatra: da
[02:36] miki: onako
[02:36] miki: skroz
[02:36] miki: lepljivi
[02:36] miki: dole
[02:36] miki: spojili bismo se
[02:36] kleopatra: i znojavi
[02:36] miki: i zaspali

_________________
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs
ka5an
ka5an
Admin
Admin
Rak Pacov
Datum rođenja : 24.06.1960
Godina : 60
Lokacija : Gde god je Dunav
Poso/dokolice : Za kormilom
Raspoloženje : PreRaspoložen
Datum upisa : 06.12.2008
https://beogradskaka5anija.forumsr.com/forum.htm

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jun 17, 2009 10:14 am
Ni sam ne znam kada je sve počelo. Nekako oduvek me je moja sestra od tetke Ivana privlačila. Možda i zato što je starija od mene 5 godina. Ja imam 22, a ona 27 godina. Što bi se reklo u najboljim je godinama. Nekako, nikada nije imala sreće sa momcima, a izgleda sasvim OK. Crna kosa, srednje dužine, izuzetno lepe usne i malo špicast nosić. Ima male, ali čvrste grudi sa dosta često izraženim bradavicama. Često se saginjala ispred mene u majicama, a ja sam se uvek trudio da ih što bolje osmotrim. Ima lepo oblikovanu i čvrstu guzu koja se najbolje ocrtavala u uskim farmerkama koje često nosi. Njene vitke noge, posebno kolena i listovi su me naročito privlačili. Nekako nežna i uvek mi se činilo željna dodira.
Bila je strašno zgodna i seksi, što se kaže dobro parče. Uvek kada smo razgovarali o mojim devojkama i njenim momcima nekako mi je bilo neprijatno. Ja se u principu ne bavim ničim posebno, jedino ni jedan trening karatea ne propuštam, a ona drži butik na periferiji. Gotovo svaki slobodan trenutak provodimo kod nje u butiku, kod njene ili kod moje kuće, i to dosta često sami.
Ne mogu sebi da objasnim zašto i sada kada sam relativno stariji u njenoj blizini uvek imam erekciju. Često pomislim da me i ona sama na to navodi. Kada joj pomažem u kućnim poslovima njoj kao slučajno padne preko ramena treger od majice na bratele i otkrije dojku, doduše uvek u nekom finom, čipkastom brusu. Najviše sam voleo kada idemo zajedno na bazen. Uvek je vozim svojim motorom, a ona se čvrsto pripije uz mene i gotovo me trlja svojim čvrstim grudima, a ja vozim toliko lagano da čini mi se pešice bi ranije stigli. Kada se sunča, obavezno me zamoli da joj namažem leđa, ali isključivo samo leđa. Mnogo puta sam maštao da joj namažem i noge, grudi i stomak. Ali kada sam par puta skupio hrabrosti i pitao je da joj namažem noge, uvek je govorila nemoj da se mučiš - sama ću. Da je samo znala da mi to uopšte ne bi bilo teško. Kada smo izlazili zajedno u grad uvek me je držala pod ruku i govorila da moram da je branim od napasnika. U gužvi sam par puta pokušao da je uzmem za ruku kada šetamo, ali prećutno je to odbijala.
Došao je dan kada je ona trebala prvi put sama da ide po robu za butik. I naravno ja sam trebao da joj pravim društvo a usput možda nešto i kupim. Autobus je krenuo u 13 časova, sutradan oko 6 trebalo je da stignemo u Istanbul. Na sebi je imala moje omiljene farmerke i crnu majicu na bratele ispod koje se nazirala crna čipka od brusa. Sedela je do prozora i s vremena na vreme odmarala noge u mom krilu. Put je bio dug, a ubrzo je pala i noć. Dodirivao sam njena kolena i listove, prvo kao slučajno, a onda sam skupio hrabrost i držao ruku na njenom listu, čas leve, čas desne noge. Ona je dremala, a ja sam povlačio ruku gore-dole od njenih kolena do vrhova prstiju i nazad. Čini mi se da su jaja htela da mi eksplodiraju od uzbuđenja. Kada je autobus stao na pauzu odleteo sam u toalet i izdrkao ga kao kao lud.
Kada sam se vratio na sedište i autobus krenuo želeo sam malo da odremam i naslonio se na njeno rame, ali san mi nije dolazio na oči. Ponovo mi se digao. Sada nekako slobodniji desnu ruku sam spustio na njena kolena i pravio se da spavam osluškujući njeno disanje. Tako sam i zadremao. Jednog trenutka sam se trgao i osetio njenu ruku na svom obrazu kako me mazi. Ona je videla da sam se probudio i odmah je sklonila ruku. Ostao sam u tom položaju, budan, očekujući da sve to ponovi, ali uzalud, više me nije dodirivala. Ne sećam se kada sam zaspao, verovatno i ona, a kada smo se probudili već smo stigli u Istanbul.
Ceo dan, sve do 18 sati, kada smo trebali da krenemo nazad imali smo vremena za šoping. Dobar deo dana je protekao u frci i jurnjavi da se kupi što više robe. Pomagao sam joj oko stvari i vukao ogromne kofere. Sebi sam kupio par krpica, čisto reda radi. Dan je bio vruć, a sve sa njenog dugačkog spiska smo kupili. Bilo je oko 13 sati. Ručali smo u jednom restoranu i pošto smo imali još puno vremena do polaska ona predloži da uzmemo sobu u hotelu, da se istuširamo i spakujemo stvari zbog granice. Na te njene reči kurac mi se naglo ukruti.
Kada smo ušli u hotelsku sobu prvo što sam primetio bio je ogromni francuski ležaj. Sve torbe i kofere sam spustio na pod nekako nesvesno želeći da krevet bude slobodan. U glavi mi se sve pomutilo od prevelike želje i uzbuđenja. Ona iz svoje torbe izvadi par stvari i reče da se ona prva tušira. Čak se i ne okrećući svuče majicu ispred mene i osta u crnom čipkastom brusu koji joj se prilepio od znoja za grudi. Trudio sam se da skrenem pogled ali sam dobro video da su joj bradavice čvrste i jasno se ocrtavaju. Uzbudila se, pomoslih. Ulete u kupatilo i, na moje zaprepašćenje, zaključa vrata za sobom. Stajao sam ispred vrata, kurac mi je bio tako tvrd da više nisam mogao da izdrzim. Uvek sam priželjkivao da ona preuzme inicijativu, a ona je uvek ostajala nedorečena.
Utrčao sam u toalet, drkajući još sa ulaza i isprskao celi zid vrućom i lepljivom spermom. Posle 15-tak minuta izašla je iz kupatila. Na sebi je imala crvenu pamučnu trenerku koja je jasno ocrtavala njenu guzu i crvenu majicicu na tanke bratele koja joj je pokrivala samo grudi, a otkrivala stomak. Nije imala brus, tako da su joj se grudi lepo ocrtavale u prirodnoj veličini, što je inače bilo veoma retko da je vidim bez brusa. Stomak joj je bio zategnut, i ako se nikada nije bavila sportom. Istuširao sam se i ja, vrata nisam zaključavao, ali ona naravno nije ušla.
Obukao sam bokserice i preko trenerku, iako sam imao još jedne slip gaćice, koje su do tada bile na meni da ona nebi primetila kada imam erekciju. Majicu nisam oblačio. Dugogodišnji treninzi su na mom telu ostavili dobrog traga. Bio sam, kako su mi mnoge devojke, a i muškarci govorili, veoma lepo razvijen. Ranije sam dosta maštao da mi masira vrat i ramena, ali nikada mi se nije ukazala prilika za tako nešto, ali sada je bila izuzetna prilika za to. Požalio sam joj se da mi se od silnih torbi i kofera ukočio vrat i ramena i ona, po prvi put predloži ono sto sam ja mislim, da me izmasira. Legao sam na krevet potrbuške želeci da ona sedne na mene, ali ona mi reče da sednem pored kreveta.
Nisam imao kuda. Ona je sela na krevet iznad mene, “obuhvati me” između nogu i poče da mi masira vrat. Imala je vešte ruke i osećao sam se prijatno kao nikada do sada. Par puta mi grudima dodirnu glavu i moj kurac se ponovo diže i sada u boksericama se lepo ocrta na trenerci. Nisam želeo da to sakrijem. Ona sada naskloni grudi na moju glavu i ja osetih njene čvrste i nabrekle bradavice. Kao da sam bio u transu, sada bez imalo straha, kako sam sedeo obgrlih njene noge i ona zadrhta.
Masirala me je možda još par sekundi, onda naglo usta, udari me po ramenima i reče da mi je dosta za sada. Bio sam sluđen i nisam znao kako da reagujem. Legao sam na krevet, a ona je počela da sređuje i pakuje stvari, kao da se ništa nije dogodilo.
Kada smo krenuli kući, ja sam sada sedeo do prozora. Razgovarali smo o nebitnim stvarima, kao da se ništa nije desilo. Možda se nešto i desilo za mene ali ne i za nju. U glavi mi je bio haos, ali kada je pala noć bio sam čvrsto rešen da preuzmem nešto, jer više nisam mogao da se obuzdam. Navodno smo rešili da odspavamo malo i ja sam se naslonio na njeno rame. Posmatrao sam njen čvrsti stomak i grudi koje su se nadimale od njenog ne baš pravilnog disanja. Strah i neprijatnost za mene kao da više nisu postojali. Spustio sam joj ruku na stomak i ona ma koliko se trudila da ostane mirna kao da blago zadrhta i ubrza disanje. Počeo sam da je mazim po golom stomačiću i struku. Nije se pomerala ni reagovala praveći se da spava. Ali po njenom disanju sam zaključio da je itekako budna.
Bradavice su joj se sve više ocrtavale i ja počeh da je mazim po mišici ruke, vratu i obrazu, dodirujući joj grudi. Spustio sam ruku ponovo na njen struk, želeći da je uhvatim za ruku, razmišljajući ako prihvati taj dodir, da će se konačno među nama razbiti taj tabu o incestu. Počeo sam da je mazim po šaci i da guram svoje prste između njenih i ona poče polako da prihvata moju ruku i šake nam se sa isprepletenim prstima spojiše. U tom trenutku se stvori čovek pokraj nas s rečima da pripremimo pasoše za granicu. Naša igra kao da se razbi u paramparčad tako da se i ja i ona, zajapurenih lica, zagledasmo u njega.
Kada smo prešli granicu i svi ponovo bili na svojim mestima, ja joj predložih da se nasloni leđima na mene kako bi nastavili “da spavamo”. U međuvremenu ništa nismo govorili. Ona se nasloni na mene, a ja spustih glavu na njeno rame sa obrazom uz njen vrat i obraz, a ruke položi na njen struk. Kurac mi ponovo posta krut. Koliko sam puta samo želeo da budem ovako blizu nje, a sada smo tu zajedno, pripijeni jedno uz drugo. Uhvatih je za ruke i ona odmah prihvati, a licem počeh da joj mazim vrat i obraz. Ona poče sasvim polako da okreće glavu prema meni. Usta su mi već bila na njenom obrazu i u trenutku nam se usne spojiše.
Uši su mi zaglunule od uzbuđenja i sav ostali svet za mene više kao da nije postojao. Ljubili smo se ludački, jezik mi je bio čas na njenom vratu, bradi, nosiću, i duboko u grlu. Zavukao sam joj ruke ispod male majičice i stiskao njene čvrste grudi i nabrekle bradavice. Onda se licem okrenula prema meni ne prestajući da mi sisa jezik i usne, a ja pređoh rukom preko njenog stomačića i gurnu je ispod njene trenerke. Osetih njene fine čipkaste gaćice i ona malo raskreči noge. Zavukoh ruku ispod te fine čipke i osetih dlačice na vrhu njene vlažne pičkice. Kada sam spustio ruku niže, dlačica više nije bilo, samo ogromni vulkan koji je ključao i bio spreman da primi nešto tvrdo, veliko i vruće. Pičkica joj je bila obrijana i sva vlažna. Pređoh prstom više puta po njenom nabreklom klitorisu i zari prst u njenu vrelu mačkicu. Ona se trže, još više raširi noge, i sada smo počeli laganije da se ljubimo i grickamo.
Prst mi je ulazio i izlazio iz njene mačkice, a ona mi prošaputa u uvo da odavno ništa nije osetila u sebi. Njene reči me još više uzbudiše i ja joj prvo polako, a potom sve jače stavih još jedan prst unutra. Sada sam je karao sa dva prsta, a ona me je grizla i ujedala za majicu da bi bila što tiša. Ne mnogo potom me ugirze jako za rame i poče da se stresa kao da je udarila struja svršavajući. Meni je kurac bio toliko tvrd da više nisam mogao da izdržim. Ona poče da me ljubi po vratu i grudima zadižući mi majicu i spuštajući se sve niže. Smaknu mi trenerku i moj nabrekli kurac iskoči poput strele. Uze ga u svoje nežne ručice i poče da ga drka i ljubi, čas sa jedne čas sa druge strane. Onda se spusti još niže i poče da mi liže jaja ne spuštajući ruku sa mog nabreklog kurca.
Bio sam toliko uzbuđen da nisam mogao još dugo da izdržim, a sama pomisao kako mi to radi moja sestra Ivana koju sam toliko puta poželeo, makar samo da je dodirujem i bezbroj puta ga drkao razmišljajući o njoj, me je dovodila do ludila. Olizala mi je kurac skroz od jaja do vrha a onda ga stavi u usta i poče da ga guta. Pušila mi je tako dobro da sam počeo da gubim razum. Bila je halapljiva i željna kurca, a verujem da je i nju palilo to što puši svom bratu. Onda je iz mojih jaja krenula lavina i ja htedoh da joj ga izvadim iz usta ali ona ne dozvoli. Počeo sam da svršavam kao lud, stežući zube da budem tih, a najradije bih urlao, puneći joj usta vrelom spermom koju je ona gutala ne prestajući da pokreće svoja usta na njemu.
Bio sam sav znojav i izbezumljen, a ona se podignu i poče da me ljubi. Hteo sam da progutam njen jezik i njene usne, želeći da je usisam celu u sebe. Stiskao sam njenu čvrstu guzu koju sam mnogo puta sanjao. Kurac mi je i dalje bio tvrd i željan. Ona mi prošaputa na uvo da ga želi u sebi i ja ponovo izgubih razum. Bio joj je potreban samo trenutak da svuče trenerku i da spusti svoje fine čipkane gaćice, a već sledeceg trenutka je bila ne meni. Zadigoh joj majicicu i njene čvrste grudi se nađoše u mojim rukama. Počeo sam da ih ljubim i sisam njene nabrekle bradavice. Činilo mi se da nikada nisam video lepše grudi, čak ni na slikama. Mazila me je po vratu, kosi, ramenima.
Među sedištima nam i nije bilo baš najudobnije ali ko je više mario za to. Uze me za kurac i polako poče da ga stavlja u svoju vlažnu obrijanu pičkicu. Ja je uhvatih za guzove i on utonu u njeno vrelo carstvo. Počesmo da se pokrećemo i ja i ona ne prestajući da se ljubimo. Konačno posle duge požude, želje i zabranjenom, incesoidnom odnosu, koji je uvek lebdeo nad nama, počeh da jebem svoju zgodnu, najzgodniju, sestricu. Bilo je lepše nego u najlepšim snovima. Nabijala se na moj kurac kao luda, a moje ruke su prelazile preko njenog lica, vrata, ramena, grudi, guzova, nogu.
Želeo sam da je ispunim svu, celu, svaku poru na njenom telu. Posle dugo vremena oboje osetismo trenutak koji je počeo da pristiže sve brže i u njenom i u mom telu. Prošaputa mi da mogu da svršim u nju i onda i ja i ona ubrzasmo ritam. Zagrlismo se čvrsto dok joj se guza pokretala i mešala kao luda i ona poče da svršava. Ponovo me ugrize za rame nepuštajući. Taj slatki bol i neosetih i ja počeh da svršavam u njoj puneći je spermom kao lud, dok mi je sve vreme odzvanjalo u ušima da jebem svoju slatku, zgodnu sestricu.

_________________
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs
ka5an
ka5an
Admin
Admin
Rak Pacov
Datum rođenja : 24.06.1960
Godina : 60
Lokacija : Gde god je Dunav
Poso/dokolice : Za kormilom
Raspoloženje : PreRaspoložen
Datum upisa : 06.12.2008
https://beogradskaka5anija.forumsr.com/forum.htm

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jun 17, 2009 10:28 am
Kad se zima navuče na ovu moju zemlju, kad se niz Dunav dovuku košave i donesu mirise tuđih nevolja i tuđu prljavštinu, ja se začaurim, poželim da zaspim dugi san i da se tek sa prolećem probudim i, jednostavno, nastavim tamo gde sam stao. Ali, čovek ne pada u zimski san, pa sam prinuđen da guram zimu ispred sebe, prilagođavam joj se, od ono malo sive lepote za sebe otkidam parče po parče, kao da sakupljam komadiće razbijenog stakla.
Zimi najviše vremena provodim zaključan u stanu, razgaćen, U drustvu sa bocama kisele vode i balonima domaćeg, fruškogorskog belog vina. Nekako mi se čini da je špricer od tog domaćeg vina najodaniji prijatelj, koji me nikad izdati neće, osim što mene ponekad izdaju vlastite noge od druženja sa njim…Te subote, u kasno poslepodne, vratio sam se iz jednog fruskogorskog sela, u koje sam išao da obnovim zalihu vina. Jedva sam dočekao da parkiram svog razjebanog “keca”, da zaključam garazu i teske balone sa vinom popnem na peti sprat. A kad sam sve to uradio, kad sam se svukao do gole kože i napravio prvi bokal špricera, kad sam se namestio ispred televizora, nameran da gledam po pedeseti put moj omiljeni pornić, telefon je zazvonio i totalno mi sjebao koncepciju. Do đavola, ko se to mene setio? Sigurno nije neka nagradna igra, u kojoj nasumice odabran telefonski broj dobija milion maraka!
- Da te jebo onaj ko te smislio! - dreknuo sam i podigao slušalicu.
- Da?
- Marko? Ti si?
Ženski glas! Jebote!
- Ja sam - zacijukao sam najumilnije što sam mogao.
- A ko je to?
- Zar si mi glas zaboravio?
Tada mi je sinulo: tako milozvucan, baršunast glas, mogao je pripadati samo Marini, mojoj dragoj Marini, mojoj krsnoj Crnogorki!
- Marina?
Zasmejala se.
- Tačno, papane, Marina!
Uvek me je, kad smo razgovarali nasamo, nazivala “papanom”. To valjda zato što se nisam oženio njome…
- Odakle zoveš? - upitao sam, moleći se da je odnekud iz Novog Sada.
- Sa železničke stanice… Tu sam, u gradu, i treba mi prenoćište. Pa sam mislila…
- Dolazim za pet minuta!
I zaista, u tih pet minuta sam uspeo da spakujem oblačenje, strčavanje do garaže, voznju, prilično vratolomnu, do stanice. A u sledećih pet minuta već smo oboje bili u mom stanu.
- Da te vidim! - zatražio sam, čim smo ušli u dnevnu sobu.
Okrenula se na vrhovima psrtiju, kao balerina.
Još uvek je to bila ona moja Marina, Marina od koje se u glavi zavrti, a među nogama pokrene orkan. Zgodna u pičku materinu, guzata, sisata, zelenooka crnka, viskiju slična, što starija to bolja, lepotica prava. Nikad mi nije bilo jasno kako sam, ono ranije, uspeo da je ćapim, niti šta je to našla na meni, u meni, i sva ta sranja…
Prelepa si, Marina… - zagugutao sam, raznežen.
- A ti si se ugojio kao prasac - nasmejala se - No i dalje mi se sviđaš…
Ukrutio mi se istog trenutka. Znao sam ja da ću dobiti pičke od nje, ali, nekako, volim kad mi se to lepo najavi…
- Hoćeš li da se istuširaš? Ja ću za to vreme da spremim neku večeru. Imam domaćeg vina, danas sam ga doneo, pa možemo posle da organizujemo žurku za dvoje…
- Hajde da se zajedno istuširamo - nedvosmisleno me je u oči pogledala.
Nije mi trebala to ponavijati!
Za manje od minuta, bili smo pod tušem, goli. Topla voda je lila po nama, a ja sam u Marinina leđa utrljavao tečni sapun i lagano spustao dlanove ka njenoj guzi. Mmmm…, kakva je to guza! Za priču! Obla, mišićava, ali ne sportska, nego, onako, prava ženska. I bez imalo celulita!
- Marko! - uzdahnula je, kad sam dlanovima počeo kružiti po oblim poluloptama, i kad sam, kao slučajno, na njenu butinu naslonio svog već odavno napetog mačora. - Pa tebi se digao!
- Jašta - rekoh i dlan zavukoh izmedu guzova, skroz do mokrog pičića. - Digao mi se, itekako! I želim da ga u tebe stavim..
Počela je lagano valjati kukovima, a moj dlan je naleteo na njen pičić. Promeškoljila se, ja zavukoh jedan prst između usnica njene pice, primila je moj klzavi prst kao što se drag gost prima u kuću dobre domaćice.
- Marko, Marko…
Pomerila se tako da je mogla dohvatiti moj kurac. Njen dlan, pun sapunske pene, zgrabio je moje meso i počeo ga snazno drkati. Jebala mi je kurac dlanom, toplim, klizavim. A ja sam nju jebao svojim prstom. I nije nam trebalo dugo da se čak i previse napalimo!
Pustila je kurac, okrenula se licem ka meni, na usne mi utisnula dug, jezičav gladan poljubac, a onda sise naslonila na moje grudi, malo promešala, tek da se uveri da su dobro nalegle. Podigla je levu nogu do mog kuka, još više, obujmila mi bok koliko je mogla i čvrsto me zagrlila.
- Sad, sad …
Pridrzao sam rukom kurac, namestio ga na ulaz u njenu picu i, kad sam se uverio da promašaja nije moglo biti, izdigao sam se, a ona se opustila. Uklizao sam u nju uz jecaj, moj i njen, uz sve snažniji zagrljaj, uz zabacivanje glave i mršenje mokre kose
- Moja Marina …
Uhvatio sam cvrst oslonac, leđa joj pritisnuo uz tople pločice na zidu, i počeo je jebati kao malo koju ribu do tad. Zaboravljena ljubav, propuštena prilika za sreću, šta li …
- Marko, Marko…
Grebala mi je ramena, ujedala za vrat, ljubila me, jezik mi gurala duboko u usta, menjala dah sa mnom, poskakivala nabodena na kurac, ispunjena i srećna. A ja sam radio i radio, neumorno - želeo sam da kroz tu jebačinu vratim delić izgubljene prošlosti. I želeo sam da njoj bude lepše no meni, da me na samrti ukrasi lepim sećanjem i osmehom. Marina Marina, za tebe sam tad bio spreman i umreti. I ostao.
- Marko, Marko …
Jecala je moje ime. U njoj sam plovio, uzimao je i sebe davao, punio joj pičku kurcem, kurac njenom pičkom okruživao. Ja sam nju jebao, a ona je mene. Niko tu nije bio jebač, niko jeben nije bio. Oboje smo. Ljubav je to bila. I vođenje ljubavi…
- Marko!
- Marina!
Pridržavajući je, spustio sam se u sedeći položaj. I drugu je nogu obavila oko mene. Podvukao sam dlanove pod njenu guzu i pomogao joj da se bolje nabije, da poskakuje, da se diže i spušta na mom kurcu. Dahtali smo, pretvoreni u divlje zveri, u džinovski kurac i džinovsku picku, gladni orgazma, zajednićkog, istovremenog.
- U mene! U mene! - počela je da vrišti i ja sam pustio da se sasvim nabije.
- U tebe ću! U tebe ću! - jeknuo sam i zgrabio je za ramena, ispod pazuha.
Povukao sam je dole, da legne sasvim na kurac, da ga do poslednjeg milimetra oseti, a onda sam jeknuo i počeo da svršavam u nju. Zarezala je i zube zabila u moje rame. Njeni unutrašnji mišici su počeli fantazmagorični ritual grčevitog stezanja i opuštanja u orgazmu, a Marina je drhtajima pratila taj ritam, jecajuži i stenjući, da bi oboje, trenutak kasnije, iz grudi istisnuli orgazmički vrisak. Novi Sad je čuo! I vreme se za trenutak zaustavilo, Zemlja prestala da se rotira, a sav kosmos se preselio u nas dvoje, spojene u jedno biće…
Kasnije, ležali smo na tepihu u dnevnoj sobi. Televizor je bez tona radio. Pijuckali smo vino i kroz osmehe se gledali.
- Zašto si došla? - upitao sam je u jednom trenutku.
Pogledala me je u oči.
- Da ti kažem nešto … Udajem se sledećeg meseca …
Za srce me je ujela. Ali, to nisam pokazao. Podigao sam čašu i nazdravio.
- Neka ti je dug i sretan brak, draga moja Marina.
U oku joj je suza zaiskrila. Uvukla se u moje naručje i skupila, slična mokrom vrapcu na dlanu.
- Da li mi iskreno želiš sreću? - upitala je.
Povukao sam njenu šaku ka svom kurcu.
- Pipni, draga moja Marina. Iskrenost mi raste…

_________________
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs
ka5an
ka5an
Admin
Admin
Rak Pacov
Datum rođenja : 24.06.1960
Godina : 60
Lokacija : Gde god je Dunav
Poso/dokolice : Za kormilom
Raspoloženje : PreRaspoložen
Datum upisa : 06.12.2008
https://beogradskaka5anija.forumsr.com/forum.htm

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jun 17, 2009 10:35 am
Prilaziš mi bliže, grudima ovlaš dodirujući moju ruku dok me obilaziš, prilaziš leđima i pokrivaš mi oči crnim satenskim povezom. Nežno spuštaš poljupce niz moj vrat i leđa dok ga čvrsto stežeš čineći me potpuno slepim. “Vidiš li?” šapućeš tiho svojim jebozovnim glasom topeći mi uho svojim vrućim dahom.
“Ne” odgovaram uzbuđeno… “ne vidim ništa”. Sa samozadovoljnim i nestašnim osmehom na licu staješ ispred mene i prilagođavaš mekani komad tkanine tako da udobno pokriva moje oči i ne dozvoljava ni najmanjem tračku svetlosti da prodre do mojih očiju. Sada sam potpuno tvoj, slep i nemoćan… Zatim spuštaš svoj prst na moje usne i razdvajaš ih, polako pališ vatru, izazivaš… daješ mi da ga lagano liznem…uhhhh… tačno znaš kako da me uzbudiš….
“Želiš li me?” pitaš… ne govorim ništa… odgovor stiže od pulsirajućeg komada mesa koji držiš u ruci… da… toliko te želim…
Saginješ se i dražiš moje suve usne svojim vlažnim toplim jezikom, gurkajući ga u dubinu mojih gladinh usta. Volim tvoj ukus. Zatim polako spuštaš poljupce do mojih prsa, lickajući bradavice stručno osušenim i hrapavim jezikom. Poskočile su istog trena, tvrde, grebući se o tvoj jezik, štrčeći napolje sve više kako bi dokučile tvoj jezik. Zatim ih uvlačiš u usta i lagano sisaš, izvlačiš svaki živčani čvorić prema toplini i vlažnosti tvoga jezika i nepca.
Otvaram usta očajnički tražeći izgubljeni dah. Kako me ljubiš, izazivaš moje telo smenjujući bol i neizmeran užitak koji struji sve do vrhova nožnih prstiju. Uhhhhhh. Žudim za svakim tvojim dodirom, želja u meni raste, telo mi drhti. Vrlo dobro si toga svesna jer ruka u kojoj još uvek držiš i polako masiraš moju muškost potpuno je vlažna od uzbuđenja koje nezaustavljivo kaplje. Osećam da se radosno smešiš dok vlažni poljupci nezaustavljivo padaju prema mom nestrpljivom koplju.
Kleknula si pridržavajući se za moja kolena i polako ga primila u svoja pohotna usta ispunjavajući ih u potpunosti njegovom debljinom i dužinom, skroz do gladnog grla. Voliš ga sisati. Ukus mog debelog kurca te izluđuje i pali. Sokovi koji kaplju iz njega na tvoj jezik potvrđuju da se i on zadovoljno koprca u tvojim ustima i ne želi napolje, da obožava to što radiš.
Uzimaš me za ruku i vodiš do kreveta. Navodiš me da sednem na rub, širiš mi noge i povlačiš me još više prema ivici tako da su mi guzovi rastvoreni ispred tebe. Polako ljubiš unutrašnju stranu mojih bedara penjući se prema jajima, mešajući ih ustima i nosom, pritiskajući ih usnama i celim licem. Isplaženim jezikom kliziš od dna do vrha kameno tvrdog kurca, povremeno ga grickajući i sisajući tek vrhom svojih usana. Zatim se spuštaš još niže, gurajući jezik između guzova, dražeći onaj komadić vrlo osjetljive kože koja se proteže od jaja do anusa. Vlažnost tvog jezika i vrućina tvog daha koja se premešta sa anusa na jaja izaziva strašne trzaje sada već bolno oteklog kurca. “Uzmi ga…. uzmi” šapućem… “sisaj me, gutaj….. oooh Bože…. kako volim kada to radiš”.
Čvrsto obuhvataš usne oko užarenog mesa. Veliki je, debeo, u tvojim ustima ispunjavajući svaki milimetar, trljajući se o nepce i unutrašnju stranu tvojih obraza. Grabim tvoju glavu i nabijam se sve dok te stidne dlake ne počnu golicati po nosu i usnama. Upirući se rukama o ivicu kreveta, preuzimaš kontrolu i uspostavljaš ritam, spuštajući glavu nabijajući se na njega, zatim lagano gore celom dužinom snažno pritiskajući jezikom donju stranu.
Jednu ruku guraš prema guznom otvoru, osećajući grčenje i trzanje dok svojim slatkim ustima izvlačiš svu moju snagu. Prstom si pronašla moj pulsirajući anus, lagano ga trljajući, kao da pitaš da te pusti unutra. Zaustavio sam sve svoje pokrete i disanje dok si sasvim lagano ali ne popuštajući prst ugurala unutra. “Sviđa ti se?….sviđa ti se kada je unutra” pitaš me šapčući…ne govorim ništa. Moje duboko disanje, trzanje kurca u tvojim ustima i snažno pulsiranje anusa oko tvog prsta govore više od riječi..
Osećaš kako si vruća, sokovi se već dugo cede niz unutrašnju stranu tvojih bedara. Prste jedne ruke zabijaš u svoju vlažnost i mažeš moja jaja i anus.. sve je tako mokro.. osetljivo.. neizdrživo dobro… ispuštaš kuronju iz usta i hvataš ga rukom, snažno ga drkajući dok svoj topao i vlažan jezik ponovo spuštaš po mojim mudima i anusu, skupljajući ovog puta i svoje sokove i mirise.. Skinuo sam povez. Gledam te kako me gutaš. Volim te gledati dok to radiš. Obožavam te..
Ništa ne primećuješ. Zaokupljena si mojim kurcem, mudima i anusom… drkaš me sve
snažnije, zatim na trenutak vrlo sporo i nežno dok jezikom skupljaš prve kapljice koje se cede sa vrha.. zatim se ponovo vraćaš snažnom ritmu pojačavajući i aktivnost svog vragolastog prsta zakopanog u dubinu moga anusa..
Drkaš me tako stručno i snažno sa svih strana da više ne mogu izdržati.. “uuuuuhhhhh…….ne mogu više…. svršavam” Prepoznajem taj smešak samozadovoljstva, dok oblizuješ usne usredsređeno gledajući u vrh moga kurca isčekujući prve mlazove kipuće sperme. Krenulo je. Iz živčanih vrhova u kičmi. Prasnuo sam iz sve snage, snažno trzajući. Držiš ga sa obe ruke usmeravajući duge vruće mlazove u svoja usta, po licu, kosi… Još uvek ga drkaš snažno ga stiskajući i cedeći svaku i najmanju kap, halapljivo gutajući.
Ponovo ga uzimaš u usta, isisavajući preostale kapljice izazivajući snažne povratne trzaje svih mišića nazad prema kičmi.. preosetljiv je i to znaš.. zato si ga još samo jednom ovlaš dodirnula jezikom i pustila..
I za tebe je to bilo previše.. goriš.. sva si vruća.. kipiš i cediš se niz noge.. osećaš se divlja, gladna seksa.. želiš mi govoriti proste reči, reći mi da te jebem do iznemoglosti, da ti rasturim i dupe i pičku.. gledaš me i čitaš neizmernu strast u mojim očima.. guraš prste u svoju vlažnu unutrašnjost zatim ih jebozovno ližeš predamnom paleći me još više i više. “Hoću te unutra… hoću osetiti tvoju kurčinu duboko u sebi”….
Prevaljuješ se preko mene svom težinom… daješ mi se… izvijaš se i prćiš svoje slatke guzove.. obožavam ih… kako ispunjavaju moju šaku i uvek još malo kipe van.. kako su okrugli, čvrsti… mesim ih.. razvlačim… guram prste u tvoju vlažnost.. jedan… dva.. tri prsta… duboko… skroz unutra, do materice… štipkam klitoris.. razvlačim usmine.. trljam slatki anus vlažeći ga i gurajući prst unutra… Ljubim tvoja leđa i bokove… oohhh kako volim tvoje telo…
Okrećeš se i daješ mi svoja usta. Ljubimo se kao da nam je to poslednje u životu.. usta su puna mog vlastitog ukusa… guram prste pune tvojih sokova i mirisa između naših usta.. pohotno ih ližemo… ponovo preuzimaš kontrolu… grabiš me za ruke i prebacuješ ih preko moje glave oslanjajući se na njih svom težinom. Jednom rukom ponovo grabiš moj kurac i drkaš ga ponovo upumpavajući krv u njega, čineći ga ponovo spremnim za ono što sledi..
Ne treba mu puno.. lagano se spuštaš i nabijaš.. osećaj dok se debelom glavom probijam kroz uske strane tvoje predivne pice je fantastičan.. tako si topla.. Mekana… gladna moje tvrdoće… pomičeš se polako nameštajući i trljajući svoju unutrašnjost tamo gde je užitak najveći.. zatim sve brže koristeći sirovu snagu pulsirajućeg mesa.. naginješ se na leđa i oslanjaš na moja bedra.. dozvoljavaš mi da gledam kako me proždireš i cediš.. znaš sve moje slabe tačke…
Znaš kako me napaliti još više.. pogled na tvoju gladnu pičku, sokove koji se cede, predivno ispruženo telo je stimulans koji me vrlo brzo može dovesti do vrhunca… jako to dobro znaš.. zato zastaješ i gledaš me u oči onim istim pohotnim pogledom.. “hoću te u guzi” rekla si tiho…. iznenađen i šokiran pitam “sigurna si?”…. “da” šapnula si mi u uho dok si se nagnula dozvoljavajući kuronji da ispadne van i opruži se preko stomaka pod svojom vlastitom težinom..
Pridigla si ga i usmerila ga na ulaz u svoju slatku potpuno navlaženu guzu.. Prihvatio sam te za bokove i lagano se počeo nabijati kroz tesni prsten mišića.. kako je božanstven osećaj kada se guza stisne oko ruba glavića.. to je nešto što ću samo ja znati.. čvrsto te držim za bokove i mirno čekam nekoliko trenutaka da se mišići opuste i prilagode debljini moje muškosti.. gledam kako se prvotno bolna grimasa pretvara u zadovoljan osmeh.. sama se polako počinješ nabijati sve više, uvlačeći milimetar po milimetar vrućeg i nikad tvrđeg kurca..
Zatim se dižeš gore, pa opet dole, svaki put uvlačeći veći komad, nabijajući se sve više i više.. kada si ga uzela celog, prelepim guzovima pritiskajući otekla jaja ubrzala si ritam.. ruku si spustila na svoju mokru i oteklu pičkicu trljajući klitoris gotovo grubim pokretima… čvrsto sam prihvatio tvoje slatke guzove mešajući ih i šireći što je moguće više… govoriš neartikulirano.. osećam znoj koji se cedi niz tvoja leđa do guze.. mešaš bokovima…nikada te nisam vidio tako raspaljenu i divlju… ritam je brz… divlji… ne mogu više… kao da znaš… “Daj mi. Hoću osetiti kako svršavaš.
Hoću osetiti kako me ispunjavaš…..svrši u mene… uuhhhhhhhh……svrši….”
To je sve što mi je bilo potrebno… Nabila se još jednom snažno, do kraja, snažno gotovo do bola pritiskajući jaja… tada je krenulo… punio sam te svom snagom štrcajući duboko, duboko u tvoju unutrašnjost… tresla si se kao da imaš groznicu… kao da je trajalo čitavu večnost… na trenutak sam izgubio svest…
Povratio sam se kada si se obrušila svom težinom na moje grudi duboko dišući… mokra, ispunjena, znojna, umorna i sretna… odmaknuo sam kosu sa tvog lica.. tako si lepa… poljubio sam te u vrat.. “Kako si?” šapnuo sam ti na uho… “mmmmmmmmhhhhhhh…. dobro sam” rekla si kao kroz san “možemo li ovo ponoviti još jednom?”.. osetio sam tvoj široki osmeh i čvrsti zagrljaj oko vrata.. kako je malo čoveku potrebno za sreću, zar ne?…

_________________
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jun 17, 2009 4:11 pm
Sva su predgrađa slična. Kao i ovo o kojem pišem. Sirotinjsko naselje. Kuće neokrečene. Radničko naselje. Pošto su “šljakeri” na vlasti onda im ovakve “vile” i sleduju.
Ha!No. . . dakle, sirotinja izbija iza svakog ćoška. Svuda neke gume, korita i lavori. Veš se suši. Ponekad mala dečica istrče. Poneko se oklizne, padne i plače. Majka izađe i uz lupanje guze odvuče dete u svoj stan, naravno uz još veću dreku. Po danu pre podne miriše odvratnim mirisom neka zaprška ili čorba ponegde. Da ti se smuči, a kako bi to tek jeo. Turobno nekako sve. Nedeljom pre podne čuje se radio. Narodnjaci. Lepa Lukić, Šaban, Miroslav Ilić. . . Uveče počesto tuča. Muževi tuku žene.
“Majku ti tvoju pokvarenu hohštaplersku! Šta ćeš ti s njom? I pare joj čak daješ”! Vrišti ona. “Marš kurvo matora, majku ti jebem, da ti jebem”! Viče on uz jak šamar. Ona vrišti. Ponekad i milicija dođe. E baš u takvim naseljima rađaju se lepe devojke. Kao oni cvetovi, prekrasni i šareni. Cvetovi koji niču u dalekim gudurama. U kamenjaru i pustoši.
Neke znam. Slavica, Branka, Mila. . . stvarno su lepotice. Devojke opasne na jeziku. Zavodnice. Ja sam upoznao Miru. Na nekoj žurci. Oboje maturanti ali iz različitih škola. Ja iz gimnazije. Mira iz neke srednje tekstilne.
Mira nije lepotica kao pre pomenute dame ali je zgodnjikava riba. Malo je previše psovala. Ali me to palilo. Zaljubljen sam do ušiju. Devojka iz predgrađa. Postali smo momak i devojka. Uveče izlazili u bioskop ili bi pojeli sladoled kod Bisljima.
Tako je to tada bilo. Petkom bi na pijaci kupili lubenicu i jeli. Sutra je pijaca pa bostandžije dođu da mesto zauzmu. Trebalo je i “ono” da uradimo. Stric Bora mi je rekao da u hotelu poznaje čoveka na recepciji. Kad dođe da treba sa nekom ribom da se kresnem, treba da odem u hotel i samo da kažem da me Bora šalje. Tako je i bilo. Oboje smo dali lične karte.
Čovek na recepciji nas sve nekako posmatra. Ja kažem:”Šalje me Bora”. Nasmejao se čovek, dao ključeve. Kaže:”Marš u sobu magare Borino. Isti si kao on”. Mi u sobi. Hotel je osrednje kategorije. Dva kreveta. Kupatilo.
Mi zinuli kao da smo u Parizu. Mira je otišla da se istušira i da piški. Ja sam se svukao. Ukrutio mi se. Bilo mi je prvi put. Mira odavno nije nevina. Sećam se bio sam par puta kod nje. U predgrađu. U kuhinji kredenac. U sobama gobleni. figurice i sav ostali kičeraj. Brat joj u vojsci. Upoznao sam joj roditelje. Mira liči na mamu. “To je Jovan, moj dečko”!Tako me je prvi put predstavila. Tata i mama su se pogledali. Rukovali se. Neko ćutanje. “Došla, da vam skuvam kafu”?Prekinula je mama muk u sobi. Jednom mi dolazimo, a strašna svađa. Zveče tanjiri. Obostrane psovke. Kad smo ušli tata se snašao. “Ooo. . . ko nam to dolazi”?
Kao da ništa bilo nije. I izlazi Mira iz kupatila hotelske sobe. Samo beli brus i gaćice. Vlažno sve. Kad me videla golog:”Ooo. . . opa. . . šta će to biti”?Tiho je rekla. Malo se i ona zbunila. Okrenula se i gola se svukla. Trnci mi klize niz leđa. Prišla mi je i zagrlila me. Odavno sam to želeo. Gledao sam mnoge momke i devojke tako. Neka toplina me obuzima. “Poljubi me” , rekao sam spontano. Onda smo se ljubili. Polagano kljuckanje. Malo nevešto ispočetka, a onda sve bolje. Dugo se zagrljeni ljubimo, goli nasred sobe. Predivno. I sa jezikom. ljubimo se dosta dugo. Od nekih mangupa sam dobio neki strani porno časopis. Toga tada nije bilo. Tamo su mnoge devojke pušile partneru. To me je opsenilo. Zato sam Miri rekao da mi puši. Rizikovao sam. Rekla je:”Sedi na krevet”. Seo sam.
Klekla je i zagnjurila glavu. Prvi put i to. Ona je bila iskusna i u tome. Pušila mi je dosta dugo. Čuje se šljapkanje njenih usana. Kad mi penis popusti, ona drka malo. Dugo ovo, dosta dugo. Osećam slatko golicanje glavića. Onda smo se opet zagrlili. Sise joj nisu baš velike. Guza dobra i mesnata. Lepe butkice ima. Mesim joj sise. Njoj prija. Žene su na to osetljive. Važno im je da čuju da su im grudi super. Ljubim joj grudi. “Mmmm”. Ona to tiho. “Hajde lezi”, kažem ja. Rekla je da ne svršim u njoj već u njena usta. To jako voli.
Legla je na leđa i ja sam među njenim nogama. Pomogla mi je da ga zavučem. Polako radim. Zatvorila je oči. Pa ja jebem. . . prvi put. Stvarno. . . jebem curu! Ubrzavam i zavlačim dublje. Otvara oči. “Ooh”. . .
Ja usporavam, a nije mi jasno. . . Onda se povlačim u nazad, dižem joj noge da bih video gde ga stavljam. Onda opet prodirem. Ona je malo bubuljičava. To nisam primetio ranije. Ne mari u punom sam naletu. “Poolako”!Kaže ona. Smeje se. “Polako, tebi je dosta veliki za tvoju građu. Iznenadila sam se!” Kao da sam milione dobio na lutriji. Kažem:”Neka Bilja iz razreda nije htela da je kresnem. Rekla mi je da mi je kurac mali. A nije ga videla”. Ona kaže i zatvara oči:”Ta Bilja može samo kurac da puši”. . .
Vodimo ljubav. Gledam joj sise. Opet se ljubimo. Kažem da se sad naguzi preko nekog stola. Hoću da je odpozadi. Da je guzim. “Uh. . . pa ne znam. . . sa takvom “spravom” koju ti imaš”. Kažem da ću biti nežan. Ona se naguzila. Ja ulazim otpozadi. Ona mi ga uzima i namešta. Centrira. Opet počinjemo ritam. Hvatam je za debele guzove. Ona se jednom sama gicnula i nabila. Ja polako radim. Gledam joj leđa odozgo. I ovu sam pozu u porno časopisu video.
“Sa tvojim “alatom” ne treba da se plašiš žena”, ona kaže. Muti mi se. Ona je klekla i ja sam joj istresao u usta. Sperma je bila jako topla. Bio sam uzbuđen i kao u nekoj vatri. Ljubili smo se posle dugo i mazili. Voli da se ljubi. Sama se zaleti. Usne kljuckam polako. Pa onda jezikom. Ljubio sam joj sike i guzu. Za guzu se iznenadila. Prošla je ona dosta ali niko joj to nije radio.
Izašli smo van hotela. Noć je uveliko pala. Bili smo posle još dva puta u hotelu. A bilo je i drugih mesta. Gajbi njenih drugarica ili mojih drugova. Prošlo je od tada mnogo godina. Ne znam gde je sada Mira. Čuo sam kao da je sa nekim tipom otišla u Italiju. Baš kada se raspala Jugoslavija. Neki put prođem autom kroz ono predgrađe. Sve je isto spolja. Sad je nedelja i letnji je vreo dan. Trešte narodnjaci sa nekog radija. Mirinom ulicom polako vozim auto. Sunce obasjava zidove kuća. Letnje jako sunce. Tri dobro građene devojčice (ili devojke već) odoše na jedan od bazena.
Ne zna se koja od njih ima ispod tankih majica lepše sise. Neki novi cvetovi iz predgrađa. U kolima mojim poznata pesma: “Devojko mala, pesmo moga grada”
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jun 17, 2009 4:14 pm
Vojničkih dana se sećam kao da je to juče bilo, iako sam vojsku odslužio pre 12 godina, davne 1984. godine. Ovo što ću vam sada opisati je moj istinit ljubavni doživljaj koji mi se dogodio kada sam dolazio na odsustvo vozom iz Leskovca za Beograd.
Tada mi je bilo tek 18 godina, pun snage, energije i lepote. Momak stasit kakav se samo poželeti može. Kao primeran vojnik dobio sam nagradno odsustvo u trajanju od deset dana. No, nije mi toliko do tog nagradnog odsustva koliko do događaja koji se zbio u vozu za Beograd.
Bilo je prohladno aprilsko veče, kada sam ušao u voz u Leskovcu i našao svoj kupe. Sticajem okolnosti gužve uopšte nije ni bilo, tako da sam dosta vremena bio sam u vagonu. Misli su mi lutale malo na društvo i kasarnu, malo na kuću i devojčicu koju ću iznenaditi mojim dolaskom, jer joj nisam javio da ću doći.
Voz kao voz, klacka polagano, u kupeu je toplo, tako da sam posle izvesnog vremena, opruživši se po sedištu, i zaspao. Nizale su se stanice, putnici izlaze i ulaze, a ja sam bio odsutan od svega. Moja glava je naslonjena na naslonjač sedišta pokraj prozora. Ljuljkao sam se u ritmu voza koji je već uveliko tutnjao kroz noć.
Na stanici u Nišu, u voz uđe jedna predivna lepotica, duge crne kose, pale do pola leđa i plavih očiju boje duge. Odmah sam je primetio i poželeo da dođe kod mene u kupe. Nekoliko puta je prošla hodnikom gore - dole dok nije snimila da sam ja sam u kupeu i videla da sam vojnik, pošto sam bio u uniformi. Pravio sam se da spavam kada je ušla u kupe, a tajno sam čkiljio očima pošto je svetlo bilo ugašeno u kupeu.
Kada se lepotica uverila da ja spavam, skinula je šal sa glave, skinula kaput i smestila se kako je njoj najviše odgovaralo. Toplina kupea brzo je uspavala očne kapke njenih plavih očiju, nakon toga se ona opruži po sedištu naspram mene, i utonu u duboki san. Žmureći poluotvorenih očiju, dugo sam razmišljao šta dalje uraditi.
Mlad i neiskusan, a pomalo i opsednut time da ništa nisam jebao čitav vojni rok, buzdovan od kurca mi se poče uveliko buditi i dizati tako silno, čvrsto i snažno, da mi se učinilo da su mi gaće postale pretesne i da pucaju polako po šavu.
Da bi proverio da je zaista tako otkopčao sam šlic vojničkih pantalona i imao šta videti - moj kurac od nekih dvadeset tri santimetra, stajao je pravo kao senski kolac pobijen u polju. Lepotica je bezbrižno spavala ne pomerajući ni jedan prst na ruci, a ja se uznemirio. Šta da radim? Da je probudim, razmišljao sam, ali šta ako bude samo ćutala i pravila se da spava!
U podsvest mi dođe, kad sam već izvadio moga buzdovana iz vojničkih pantalona - zašto ga malo ne podrkati? Ruka je sama krenula dole - gore, po sve crvenijem mom koplju. U jednom trenutku lepotica se pomeri, okrene se na bok, tako da mi se još bolje namestila.
Kurčina mi je uveliko bila u punoj snazi, i da je samo neko provirio u kupe imao bi šta i da vidi. Bludnu radnju zagerolog vojnika. No, kako ni o čemu nisam ni razmišljao, ja sam drkao još snažnije i jače svoju nabreklu kost uz potajno drhtanje mog tela od uzbuđenja. Lepotica otvori oči, ali se naravno, ne pomera, samo osluškuje gde to i šta jeca. Samo po ženskom instiktu naslućivala je da se radi o nekom ljubavnom zanosu. Za sekund sam pokrio vojničkom bluzom moju karu i umirio se za nekoliko trenutaka. Lepotica se za trenutak okrete ka meni i primeti da mi je crvenilo udarilo u lice.
- Oprostite ako sam Vas probudila, spavali ste kad sam ušla u kupe, nisam htela da vas budim.
- Ja sam Marija!
- Ja sam Žica!
- Dokle putujete? - upitala me tihim glasom i diskretno zagledala, kao da je primetila da mi je kurčina podigla vojničku bluzu od krila, za dvadesetak santimetara.
- Dokle? Daleko - kažem ja - idem do Beograda, a posle do Valjeva … Idem na odsustvo iz vojske.
- A tako. Iz vojske ideš na odsustvo …
- I Vi ste spavali - želeo sam da nastavim razgovor – Pa, jeste li se naspavali?
Lepotica klimnu glavom, ali ne kaza ništa. Ispitivačkim pogledom je upravo gledala u moju bluzu na mom krilu. Kao da je slutila da tamo leži nabrekli đoka na jajima. Voz šiba dalje. Niko ne ulazi u naš kupe. Čak nema ni prolaznika kroz hodnik. Gluvo je doba noći, negde oko ponoći.
Kada je Marija shvatila o čemu se radi, sa osmehom mi dobaci:
- I ništa nisi čitav vojni rok, - čudi se Marija - E, jebi ga …
- Šta tebi fali - dodao sam sa nestrpljenjem - Dobra si, lepa. Ništa ti Bog nije ostao dužan, sem mene! Vidim da imaš dobru guzu, a bogami i sise. Vidiš kako su ti se napele kao dve bombe!
Kroz razgovor joj već prilazim i hvatam je za sise. Marija se tobože brani:
- Ej, nemoj! Ti si vojnik. Zagoreo si i ne znam da li smem da ti se predam. -
- Zašto da ne, - dodao sam - ako je suditi po onoj staroj poslovici “Nema jebačine bez vojničine”, onda nema razloga za strah. Zašto se u to ne uveriti. -
Nisam to ni izgovorio, a Marijina ruka je već skinula bluzu sa mog đoke.
- Oh, koliki ti je - zaprepasti se Marija i uze ga u ruku. - Jesu li svi vojnici ovako kurati?
- Ne pitaj, već daj! - uzviknuh.
Marija je klekla i uzela moju kurčinu u svoja usta. Prosto nisam mogao da poverujem svojim očima.
- Šta ćeš to Marija?
- Zar ti ga nijedna nije pušila do sada? - jebozovno izusti Marija i pohlepno ga usisa.
Istini za volju, to mi je bilo prvi put da mi je neka devojka pušila kurac. No, prevalio sam nekako glavu preko sedišta i dozvolio joj da čini šta je naumila. Mislio sam na sve drugo, samo ne na ovo: da mi ovako divna devojka sisa kurac. Jednog momenta sam pomislio: svršiću odmah! Ne! Ne smem svršiti tako brzo! Želim ga zabiti u vrelu Marijinu pičkicu.
- Želim ga, - kaže Marija.
- Dobro, evo ti ga … - promumlah.
Nabijao sam na mog buzdovana Mariju tako mahnito i brzo, onako pod vojnički. Tucao sam je manijački, onako sa iživljavanjem. Čini mi se da kurčina prodire do Marijinog grla. I njoj je bilo lepo pa je jecala od zadovoljstva. Skidala je graške znoja sa čela. Obilata moja kurčina rovarila je po nežnoj i malenoj Marijinoj pičkici. Vrhunac se primicao. Izvadio sam kurac i rasuo vrelu spermu po Marijinom licu i sisama. Sa oduševljenjem je pokupila svaku kap sperme.
Na rastanku u Beogradu mi reče:
- Bio si u pravu, nema jebačine bez vojničine!
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jul 01, 2009 9:54 pm
Sedmi čas

Erotske Priče... Sedmicas
Sesti cas je bio matematika.Te godine nam je stigao novi profesor,za kojim
smo balavile i mi osmakinje i nase nastavnice.Visok i zgodan,sa
plocicama koje su se samo malo nazirale ispod njegove kosulje.
Radila sam neki zadatak i razmisljala o tome kako bi bilo lepo biti
bilo gde samo ne na casu.Inace je Luka sedeo pored mene,ali tada je bio
bolestan i bilo mi je jako dosadno bez njega.Setila sam se onog sedmog
casa u ucionici hemije i napalila se.Gledala sam kako da gurnem ruku u
gacice i malo se zabavim na tom dosadnom casu,i to mi je ubrzo
uspelo.Profestor je primetio de meskoljim i dosao do mene.Jako sam se
uplasila da ce videti sta radim,ali on kao da nije nista primetio.Seo
je pored mene i gledao u jednacinu u mojoj svesci.Cela strana je bila
ispisana,i imala sam bar cetiri koraka vise u resavanju zadatka nego
sto je trebalo.Profesor je gledao i odmahivao glavom i odjednom je samo
pogledao ka dole i video sta se desava.Video je da me je sramota,ali i
da sam jako napaljena,a mucim se da svrsim.
-Nesto ne radis pravilno cim ti treba toliko vremena, rekao je
Mislila sam da govori o zadatku,ali govorio je o mojoj pickici.
-Ostani sedmi cas da ti to objasnim.
Poslusala sam ga.Moje odeljenje je izaslo,a ja sam ostala.Bila sam malo
nervozna,ali jako napaljena,i ubrzo je moja zelja nadvladala moj stid.
-Hteli ste nesto da mi objasnite, rekla sam mu.
-jesam. Podigao me je na sto i svukao mi suknjicu i gacice.Poceo je da me ljubi prvo
oko pickice,pa i pickicu.Poceo je da pise jezikom slova po mojoj pici,i
bilo je divno.To je bio prvi put da mi neko to radi i taj osecaj neceg
novog me je jos dodatno uzbudio.Ubrzo sam svrsila,grceci se i tresuci
se.Sisla sam sa stola i pocela da otkopcavam farmerke profesoru.Htela
sam da mu dokazem da sam najbolja ucenica Erotske Priče... Icon_smile .Imao je jako veliki kurac,veci nego sto sam ikada videla.Ustala sam i otisla do torbe.
-Sta to radis?,pitao me je pomalo rezignirano.
-Samo nesto da proverim…
Izvadila sam lenjir iz torbe i prislonila ga uz njegov kurac.Nasmejao
se kada je video izraz na mom licu.19 cm je za mene bio izazov,ali ja
volim izazove.Pocela sam da mu lizem jaja i drkam kurac.
-Nisam ni znao da imam ucenicu kurvu
Nasmejala sam se i ubacila kurac u usta. Jedva je i glavic stao,ali
njemu ocigledno to nije puno smetalo.Pocela sam da palacam jezikom tako
da mu jedva dodirujem vrh glavica i to ga je nacisto izludelo.Opet sam
ubacila kurac u usta i pocela zestoko da mu pusim.Videlo se da ce
uskoro svrsiti.
-Gledaj me u oci, rekao je on.
-Molim?
Bilo mu je lakse da me pocupa za kosu nego da mi objasni,i onda sam ga
pogledala.To ga je jos vise napalilo.Izvadila sam ga iz usta i pocela
da mu drkam.Ubrzo je on preuzeo.Drkao ga je grubo i brzo,ali on je
ocigledno tako voleo.Ja sam samo klecala pred njim i gledala ga u
oci.Poceo je da strca spermu po mom licu i grudima.Desnom rukom je i
dalje drkao,a levom me mazio po kosi.Ustala sam i obrisala spermu sa
sebe.Krenula sam da se oblacim.
-Gde ces?
-Pa kuci
-Ali cas jos nije gotov…
Skinuo me je ponovo i prislonio uza zid.Poceo je da me ljubi po vratu i
grudima.Podigla sam jednu nogu i obgrlila ga njom tako da mu je ulaz u
moju picu bio otvoren.
-Nemojte…prevelik je,bolece me
Nije
nista rekao,ali bio je izuzetno nezan.Ipak,uskoro je 19cm ipak bilo u
meni.Poceo je ga izvlaci i uvlaci.Odjednom je napravio malu pauzu,pa mi
ga zabio do kraja.Sada vec nisam imala problema s tim sto je
veliki.Uzivala sam u tome da svaki milimetar moje vruce vlazne pickice
bude ispunjen kurcinom mog profesora matematike.Ni sama ne znam koliko
sam puta svrsila.On je svrsio u mene i po meni,njegove sperme je bilo
svuda. -E sad mozes kuci, rekao je.
Jedva sam stajala na nogama.Oblacili sam se polako i zamolio me je da nikome ne kazem.
-Ne brinite se,necu reci
-Mogli bi ovo nekad da ponovimo
-Mozda, rekla sam i izasla iz ucionice…
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jul 01, 2009 9:56 pm
Probudjena požuda

Erotske Priče... Doktorka
Posle dva meseca ubedjivanja pristala sam da sa Majom odem na otvaranje nekog
novog kluba. Inace njen muz radi kod mog Dejana u firmi pa se tako i
poznajemo. Cesto je svracala na kafu kod mene kada bi nam muzevi bili
na negde na putu. Zanimljiva je za slusati jer zna sva desavanja po
gradu i sve traceve, i kod nje je sto na umu to na drumu. Znala je da
me postidi pricama o sexu i pitanjima kako nadoknadjujem Dejanovo
odsustvo u krevetu. Razmisljala sam o njenim recima. Sa Dejanom sam
zajedno vec jedanaest godina od toga u braku sest. Bio mi je prvi sa
kojim sa spavala i najbolji sex nam je bio dok smo studirali, kada je
pokrenuo svoj posao sa racunarima sex nam se sveo na jednom mesecno i
to bi trajalo nekoliko minuta dok on ne svrsi a ja bih cesto ostala
nezadovoljena.
Iz razmisljanja me trglo zvono. Bila je to Maja skockana tip top u nekoj markiranoj haljini sa povecim dekolteom. Pa ti jos nisi spremila, ajde pozuri necu da dodjem poslednja.
Uletela je za mnom u spavacu sobu i prebirala po ormaru trazeci
garderobu za mene. Posle ubedjivanja da ne idem na kongres lekara,
naterala me je da obucem belu kosulju i krem mini suknju, cipkasti brus
i tangice koje mi je Dejan negde kupio i koje nisam koristila do sada.
Zatim samostojece carape u beloj boji i cipele sa visokom stiklom. Kada
je zavrsila sa sminkom, nisam sebe mogla poznati u ogledalu.[/size]
Ti izgledas kao avion i tako treba da se oblacis, rece dok smo ulazili u taxi.
Kada smo stigli, klub je vec bio krcat. Maja se vesto probijala kroz
guzvu dok napokon nismo stigli stigli do separea sa njenim
prijateljima. Bilo ih je petorica i ja sam sa svojih tridesetpet godina
verovatno bila najstarija. Svi su bili kratko podsisani , sa zlatnim
lancima tako da nije bilo tesko pogoditi cime se bave.
- Ovo je
Tanja momci, pazite sta radite ona je doktorka pa ako ne budete dobri
dobicete injekciju, rece upoznavajuci me sa svima.
U trenutku sam
se pokajala sto sam pristala da izadjem sa njom, jer to nije drustvo
koje bi mi bilo zanimljivo. Primetila sam kako se smeskaju gledajuci
pre svega u moje sise. Marko i Nenad, izmedju kojih sam sedela, su se
trudili da da nesto pricaju sa mnom. Marko je stalno nazdravljao u cast
novog poznanstva. Gin tonic je cinio svoje da sam osetila da me hvata.
Pogledala sam ka Maji, koja se ljubila sa jednim od njih. Nisam mogla
da verujem sta se desava. Kao hipnotisana sam gledala u njih dvoje,
izgledalo je kao da ce se pojebati u separeu.
- Svidja ti se da gledas druge, prosaputa Marko spustajuci ruku na moju butinu. Trgoh se kao oparena i stisnuh noge.
- Nemoj, skloni ruku ,uzvratih trudeci se da ostanem mirna. Njemu to
izgleda nije padalo na pamet. Pokusah da ustanem, na sta me on grubo
povuce nazad i zagrli.
- Nemoj da se glupiras i da me nerviras, da li ti je to jasno.
-Daa, odgovorih vidno uplasena. Ko zna kakav je ludak, pomislih. Pruzio
mi je casu da popijem na ex. Dok sam ispijala pice zatrazi da rasirim
noge. Uplasena, malo sam ih razmakla , dovoljno da njegova ruka dodje
do ribice. Prstima mi milovao klitoris. Koliko god sam bila uplasena,
moje telo je reagovalo na njegove dodire. Bradavice su se ukrutile a
pica pocela da vlazi. Pomerio je tange u stranu i ugurao prst u picu.
Sto od pica sto od njegove ruke sve kocnice su popustale a telo gorelo.
Stenjala sam dok me je jebao prstima. Uhvatio me je za glavu i nabio mi
jezik u usta. I drugi prst je ubrzo bio u pici a drugom rukom mi mesio
sise.
-Kako si dobra kujo moram te jebati , kurac ce mi puci.
- Nemoj ovdeeeee, stenjala sam dok me je tresao orgazam posle ko zna
koliko vremena. Izvadio je prste iz pice i dao mi da ih polizem.
Pogledala sam okolo i videla da niko ne obraca paznju na nas. U separeu
smo bili samo nas dvoje. Uhvatio me je za ruku i poveo u wc. Usli smo
unutra i on je zakljucao vrata. Poseo me na solju raskopcavajuci
farmerke. U glavi mi se mutilo dok me je samarao ogromnom kurcinom po
licu. Bio je duzi i deblji od Dejanovog.
- Pusi ga kujo pa cu onda
da razvalim rezao je. Uhvatila sam ga za kurac i drkala ga dok sam mu
jezikom lizala glavic. Polako sam ga usisavala u usta dok je jecao od
zadovoljstva. Uhvatio me je rukama za glavu i ritmicki me jebao u usta.
Pri svakom izlasku sam se borila za vazduh.
-To mala, dudlaj ga… Zini malo jace, kurvice! Sigurno nisi ovakvu komadinu imala skoro u svojim krvinskim ustima, jel da?
-mmm…mmhmm, daa mumlala sam.
Onda me je okrenuo od sebe i presavio. Zadigao suknju, pomerio tange i sjurio mi ga u picu.
- Ajooooj…. polako, boli… polako….vristala sam dok mi je sirio picku.
Jebao svom silinom nabijajuci se u moju malu pickicu i sireci je do
maksimuma.Svrsavala sam neprestano dok me je zakucavao svojom batinom.
- Sto je bilo, droljice, svidja ti se moj kurac, hoces sada da ides kuci,
- Dddaaa.. ohhh, svrsavala sam opet.
- Sada cija si drolja postala, hocu da dolazis kod mene kad god te pozovem, ima da radis sta ti ja naredim, je li ti jasno.
- Daaa.. jasnooo mi jeeeeeee.
Zabio se u mene par puta i poceo mi puniti picu toplom spermom dok me
je hvatao talas neopisive vrucine. Posle par minuta smo izasli iz wc
kao da se nista nije desilo. Odvezao me je dzipom do stana.
- Nadam
se da ti je jasno ono od malopre i da neces da se zezas pa da probas da
me ne poslusas, sutra cu doci kod tebe na drugo poluvreme rece ljubeci
me. Poslusno sam klimnula glavom. Usput mi je ubacio 200 eura u sise da
kupim nesto sexi.
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Sre Jul 01, 2009 9:59 pm
Sex u autobusu

Erotske Priče... Uciteljica
Stajao sam na Beogradskoj autobuskoj stanici. Bio je kraj decembra. Prokleto
hladan dan. Sa perona 20 kretao je autobus za Krupanj, koji me je
trebao odvesti u moj rodni kraj. Bilo nas je oko stotinak. Zbog
medjunarodnih sankcija i nedostatka nafte, putnicki saobracaj je bio
redak pa je i guzva bila uzasna. Autobus je kasnio vec citav sat,
mucila nas je neizvesnost da li ce uopste i krenuti. Hladnoca mi se
uvlacila u kosti, u sebi sam psovao i kajao se zasto sam uopste krenuo
na put. Posmatrajuci promrzla i nervozna lica putnika koji su sve
socnije psovali na racun sankcija krajiekom oka spazio sam Vesnu
Petrovic, moju nekadasnju nastavnicu muzickog. Bila je to predivna
zena, zanosnih oblina, udata u Sapcu za jednog burzuja, uvek smo se
pitali sta takva atraktivna zena trazi u jednoj seoskoj osnovnoj skoli.
Al, jedno je bilo sigurno - svi decaci iz moje skole su bili
zaljubljeni u nju. I sada, posle svoje cetrdesete godine zivota bila je
veoma ocuvana. Polako mi je prilazila kroz masu gnevnih putnika.
Prisavsi, potapsala me je pa ramenu. Glumio sam iznenadjenje, i dok smo
se pozdravljali, kolena su mi zaklecala, nesto me je steglo u grudima,
jedva sam disao.
Sta radite? - zapitao sam glupo.
- Sta mogu? -
rekla je rezignirano. - Pevam u operi. Nisam ambiciozna kao ti pa da me
snimaju za televiziju.
Pomislih,sigurno je gledala neke od mojih televizijskih emisija. I razgovor je
krenuo. Ispitivala me je o mom poslu, bila je zadovoljna sto sam se
dobro snasao u velegradu. Kada je autobus konacno stigao ... ne, nismo
usli, naprosto su nas uneli i spljeskali jedno uz drugo tako snazno da
sam izgubio dah. I pored guzve uzivao sam da slusam njen barsunasti
glas. Pricala mi je a svom zivotu, pri tom se zalila da je muci samoca,
muz joj je zbog prirode posla, cesto bio dugo odsutan. Dece nisu imali.
Valjda zanesena samo mogucnoscu da se ispovedi, izgledalo je kao i da
ne primecuje guzvu, ili joj barem nije smetala koliko i meni. Bunda joj
je bila otkopcana. Naslonila je stomak o stomak, grudi o grudi. Njene
velike, tvrde, mozda suvise sapete dojke, grejale su mi pluca. Noga mi
je upala medju njene, butina mi je bila tacno na njenom medjunozju,
koje me je tako grejalo, da sam imao utisak da ce mi progoreti
farmerke. Ispod fine haljine sve se pokretalo. Osetih kako mi penis
raste. Mislim da je i ona bila svesna mog nabreklog penisa koji se
tacno namestio pritiskajuci joj medjunozje. Izgledalo mi je kao da me
mami, da se jos vise nabija uz mene. Resih da ispunim svoj decacki san,
ne znajuci kakva ce biti njena reakcija. Podigao sam polako suknju i
tek sto sam izvadio svoj uzdignuti ud, umalo se nisam onesvestio, jer
Vesna Petrovic uopste nije imala gacice. Samo zavesice pojasa za koje
su bile pricvrscene carape. Malo se pomakla, pa mi je uspravljena kita
udarala izmedju njenih butina. Vise nisam razmisljao o njenoj reakciji,
jedino do cega mi je stalo, jeste da je pojebem po svaku cenu. Glavic
mi je samo kliznuo medju njene vlazne usmine. Tako toplu picu u zivotu
nisam osetio. Usao je ukoso, sireci se al nedovoljno zabijen. Nisam
smeo prekidati Vesninu pricu i zamoliti je da jos malo rasiri noge,
bojeci se da ce iluzija nestati. To sto pristajem da budem njen
slusalac, bio je uslov pod kojim mi dopusta taj ulazak u nju. [/size][size=9]
Jeste li ikad probali to ciniti kradom u autobusu? Jezivo je kad
tucanje ne zavisi od vlastite voije, vec od treskanja autobusa po
neravninama. Kurac mi se pomicao u skladu sa skakutanjem autobusa po
neravninama Obrenovackog asfalta. Kada mi je postajalo najpotrebnije
ubrzavanje ritma, taj prokleti autobus, kao za pakost, klizio bi bez
najmanjeg potresa. Mislim da se i ona prokleto napalila, njeni
vaginalni misici pumpali su mi krv kao neka pumpica.
Bio sam zajapuren zbog nestrpljivosti, doci ce i Sabac, a ja necu uspeti da
dokrajcim tucanje. Vec je i ona utisala svoju pricu, sat u meni je
radio. Nisam smeo pomerati zadnjicom kako bi se dublje nabio u nu,
plaseci se da ce putnici oko nas primetiti nase bludnicenje, pa ce me
to kostati najsladjeg tucanja u zivotu. U slepoocnicama mi je
pulsiralo. Njene usne su se spojile sa mojim. Sada cu svrsiti,
pomislih, kada me ona ohiadi.
- Ne ljubi me, sramota me je, sta
ce ljudi pomisliti sta ovako stara to radim. Budi dobar inace cu se
odvojiti od tebe.
- Ne, samo to ne - preklinjao sam je u sebi nastavljao ga gurati polagano pritezuci je uz sebe.
Nista se ne bi dogodilo da nas na ulazu u Misar jedna grupa putnika nije pogurala uz viku.
- Daj pomerite se, sada silazimo. Ne moze svet od vas izaci.
Vesna se namrsti i pomaknu se. U tom trenutku, sjurih se u nju do
kraja, duboko, duboko, ma taman dovoljno da konacno pocnem svrsavati,
puniti je svojom spermom. Pulsacije su mi kocile noge, zmarci su mi
prolazili niz kicmu. Bio sam sretan sto se to dobro zavrsilo. Saceko
sam da mi splasne i spretno ga vratio u farmerke, niko nista nije
primetio.
Na kraju sam samilosno poljubio Vesnu u obraz.
- Sta si odlucila. Sliazis li u Sapcu? - zapitah je iako nisam pojma imao o cemu je do sada pricala.
- Silazim. - odgovorlia je. Pohotnim ocima pogledala me je i rekla:
- Nisam ni znala kakvog sam ucenika imala.
Od tog dana, uvek kada prolazlm kroz Sabac, ja svratim kod moje nastavnjce muzickog.
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Pon Avg 17, 2009 3:53 am
САН

При самој помисли на њега обузимала ју је необјашњива дрхтавица.Ноге су јој клецале, а руке дрхтале у жељи да га загрле и осете чврстину његовог загрљаја.Није могла обуздати ни дрхтај срца које је брже куцало у грудима.Чинило јој се да ће од жестине удараца застати.Покушавала је да дође до даха...да оправда овакву реакцију, али није могла мислити. Пред њом је стајао он, зачуђеног погледа. У том погледу је било безброј питања, жеља... Имао је неки посебан шарм којом ју је очаравао, привлачио. Гледала га је збуњено, дуго...Није имала снаге да се опире жмарцима који су је подилазили, није могла да се отргне од ватре која јој је палила образе, а затим се муњевитом брзином ширила целим телом.
Била је свесна само њега, његовог погледа, чулних усана које су је привлачиле да се споје с њенима. Тонула је у дубинама његових тамних очију. Тамо је могла видети себе жедну љубави. Успавана чула су се будила, осећања су превирала... Узбуђење је расло сваким тренутком. Желела је да му мрси плавосмеђу косу, да откине пољубац са усана и осети њихову мекоћу. Желела је да дотакне прстима његову кожу и привије се уз његове чврсте груди.
Он као да је читао њене скривене мисли и жеље, без речи ју је привукао к себи.Загрлио ју страсно са пуно жестине и жара.Снажно ју је стегао у загрљај бојећи се да ће нестати као што нестаје сан...Руке су постале обруч из којих се није могла измигољити.
Лице је уронио у њену бујну, тамну косу тешко дишући,омамљен мирисом цветне ливаде.Усне су немарно клизиле низ њен врат ту и тамо остављајући узаврели траг пољупца.Она му је узвраћала истом мером...Истраживања њихових руку само су распламсавали ватру...Његова раскопчана кошуља је пала тик до њихових ногу.Убрзо се и остала одећа нашла на поду сувишна у игри жеља.Извајани облици тела мењали су положаје у динамичној игри пожуде подсећајући на бродић у олуји који се очајнички љуља на узбурканим пенушавим таласима,час тамо , час онамо, како не би потонуо...А олуја је све више освајала њихове душе... Таласи топлине су преплавили њихова тела...Уздаси су постајали све чешћи пратећи грчење мишића... Оваквој олуји осећања није се надала... Он је био остварење једног сна, љубави...Он је био бродић на коме се као слепи путник укрцала... Он је био бродић ...ношен олујом, а она се губила у таласима... Очи су јој грозничаво засјале... Полуотворене усне неприметно су се мицале изговарајући неразумљиве, неповезане речи... ''Јарбол на пучини нестаје у врелини ноћи...'', сетила се речи једне песме непознатог аутора... Није знала због чега, али сетила се тих речи...и у овом тренутку су за њу имале посебно значење...Била је растерећена од стега и проблема. Све је у овом тренутку било далеко од ње... овај простор, брда, обала, ...звуци природе... У њој је нешто певало... Није хтела да размишља, хтела је да лети као птица висинама да досегне облаке, желела је да се препусти овом очаравајућем сну... Он је остварење мог сна...-помислила је за тренутак гледајући снажне, маљаве груди мушкарца поред себе.Његови дуги прсти поигравали су се праменовима њене косе.Ишчекивала је нови талас нежности... Још једном је чежњиво погледала човека поред себе не кријући жељу... У заносу је само прошапутала:
''Ово је само сан...''
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Pon Avg 17, 2009 3:54 am
Čežnja
Autor Ema Ban
Dolazim ti jedne noći. Ležiš sam, a kroz prozor se probija srebro mesečine i tka prekrivač preko tvoga tela, drhteći na putu kroz rupice čipkaste zavese koju sam za tebe u mašti isheklala. Nadnosim se nad tvoj usnuli lik. Budiš se... osmehuješ, radosno iznenadjen. Moje usne ti liče, prošapćeš, na dečju lizalicu. Na lizalicu koju je neko dete tek izvadilo iz usta i sad se sija od njegovog lizanja. Pridižeš se polako, nemo tražiš od mene da ti približim svoje usne, da nastaviš posao deteta na toj lizalici. Naginjem se i pružam ti ih. Osećam tvoje usne i tvoj jezik kako uživaju u slasti našeg izmišljenog poljupca. Ljubimo se dugo u mašti, pletemo srebrnu mrežu ljubavi sastavljenu od slova na mašini koju je izmislio jedan čovek i koga je njegov pronalazak učinio multi-milionerom, možda baš zbog čarolije naše izmaštane ljubavi...
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Pon Avg 17, 2009 3:57 am
МАГИЧАН ТРЕНУТАК

Имао је све...али нешто је недостајало у његовој свакодневици.Љубави је било, али је требало још нешто мало, да би у потпуности осетио њен плам и сагори сасвим.Ово што је имао било је без страсти, маште, без пожуде...Било је као осврт на оно јуче...млако...сасвим обично.Сваки дан му је пролазио без узбуђења.Негде у његовој подсвести имао је потребу за нечим што је требало да му испуни живот...али, сасвим.Биле су то ситнице, али довољне да га подигну и осећа у себи мушкарца жељног правог живота, не оног живота који је живео, у којем се осећао као резервни играч,тонуо лагано назирећи неки крај.Желео је да осети страст и у том ковитлацу осећања хтео је да одстрани разум и онo уобичајено питање: Шта ће следити даље... Желео је да сагори у ватри љубавног плама...Зато је, можда, слободне тренутке и проводио поред рачунара...у неком убеђењу, трагању...да ће наићи права... Налазио је задовољство у комуникацијама са непознатим женама и девојкама.Могао је да се препусти мислима и уживи се у свом свету маште... Било их је разних... Могао је са њима да буде опуштен, али опет се снебивао, питао да ли је то прави начин... Да ли су то заиста биле маштовите жене...или су га испробавале у игри речи...-Опуштено-, говорио би себи,- само опуштено...Наћи ће се нешто...-
Једнога дана је у игри речи упознао и њу. Свиђао му се њен профил.Наизглед обична жена...Али када је погледао у лик те жене, схватио је да су њене очи имале дубину у коју је могао да тоне и препусти се крилима осећања.Пуне усне су га мамиле да их пољуби, да их поклопи и милује својима, да се њима поигра као дашак ветра латицама цвета... Желео је да јој испије сок са сочних усана. Само њихово померање подсећале су на зреле трешње које би у сласт најрадије појео.Свиђао му се и њен глас. Речи су јој биле уобичајене,топле. Њему се на моменат учинило да их прате мноштво треперавих прапораца... Одзвањале су му у ушима као најлепша музика.Срце му је задрхтало од неког узбуђења.Телом му је прошла пријатна језа.У том тренутку желео је да је има крај себе и да са њом подели неколико пријатних, незаборавних тренутака. Смешак на њеном лицу преко камере као да га је охрабривао,изазивао... Нека невидљива рука као да га је вукла непознатом...
-Поздрав...Желим да разговарам са тобом...-рекао јој је гледајући је како клима главом и како се бујни, тамни праменови косе поигравају око њеног лица...
-Важи...-чуо је њен глас.Могао је да је види, могао да је чује...Тада је силно пожелео и да је осети...
-О чему би желео да разговарамо...-упитала га је она...
Речи су биле спонтане.Теме су следиле једна за другом не осећајући како пролазе сати.
Нешто га је вукло све више к њој, немир га је испуњавао...Прсти на тастатури су прелетели преко погрешних типки, речи су постале неповезане...
-Да си поред мене ја бих помиловао твоје руке од дланова до мишица...
-Аха-прошапутала је она.Очи су јој се замаглиле...-И шта би још? Хоћеш да те мазим, док не предеш од задовољства као мачак...-
-Онда бих ти украо пољубац и љубио бих те...испрва нежно...очи, усне, образе... Загрлио бих те снажно, стегао бих те у загрљај...-није ни завршио реченицу, већ га је ухватила грозница чежње... Осетио је силну жељу да пређе руком преко њеног нежног врата и помилује белу кожу која је вирила испод танке кошуље.Пожелео је да му руке клижу до њених облих груди, да их благо стисне како би осетио њихову пуноћу и надисао њеног мириса тела.
Тело му се укочило.
-Волео бих да ме масираш... и онда ме покријеш својим телом... -мрмљао је он у заносу.Имао је утисак да му је невероватно блиска...да је осећа поред себе, да га гуши страст... да му тело гори...
-И онда...- чуо је њен слабашан глас ...
-Онда ...-глас му је постао све тиши, пригушен емоцијама.
-Онда...- речи су замрле на његовим уснама.Није могао да изусти ни реч, али је у заносу чезнуо да љуби сваки центриметар њеног тела, да је милује све дотле док не чује њене уздахе...молбе да постану једно.Зној га је облио...Погледао је још једном у правцу њеног лика на рачунару...Разочарење га је приземљило.Ње није било...Она је нестала са магичним тренутком у коме је запловио...
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Pon Avg 17, 2009 3:57 am
Жеља

Збуњено је стајао пред њом.Дотакао је њену пуначку руку и чврсто је стегнуо.У том тренутку желео је да уради све оно о чему јој је био некада писао и говорио.Била је стварна, ширила је својим присуством неку топлину,позитивну енергију која је и њега обузимала, испуњавала неком снагом, да би касније осетио ватру која букти и распламсава чврсто, мушко тело.''Сељанчица'', помислио је он благо се смешећи.То је била та ''сељанчица'' о којој је маштао, а био са другом, када су се снови и стварност мешали, а он је тражио неко растерећење и мир своје душе. Она је сада била ту у неком ишчекивању.Гледала га је погледом од којег се топио, који га је изазивао на низ несташлука.Престао је да мисли.Усне су му видно задрхтале у жељи да је силно пољуби, са тим пољупцем да јој преда целог себе. Желео је да је чврсто стегне у загрљај и проба њене пуне, податне усне.Тело му се за тренутак укочило... Имао је нешто важно да јој каже само није могао да се сети шта...Осећао је само мекоћу њене косе у којој је зарио своје дуге прсте... жељан нежности и миловања. Спустио је затим нежан пољубац на њен врат, дубоко удишући мирис њене коже који га је све више мамио, опијао. Руке су саме од себе несташно кружиле по њеном телу.Истраживале су њене облине.Час су биле на леђима, час на облим грудима... Није могао да мисли. Био је свестан само ње, њеног тела.Изгубио се у вртлогу страсти, у дубинама новог света, блаженства и задовољства.Свет је постао магичан, пријатан...руке неуморне...Погледао је још једном...Била је у његовом наручју устрептала и недокучива.Учинило му се као да поново добија крила и како опет може да лети с њом у чаробан свет љубави. Нежно је пољубио њен длан. Она је била остварење његове жеље...с оне стране дуге, како му је говорила. С њом је доживео тај спектар љубави...С њом је могао да изгори и осећа срећу која уме да преплављује и пробуди сва успавана чула. Са њом је чекао јутро, како би поновили исту ону игру у којој нема губитника, у којој љубав добија своју величину. Био је жељан ње...
-Љубим те нежно...-прошапутао је тихо...
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Pon Avg 17, 2009 3:59 am
Njemu...
Autor Staša Mišić

…pa evo ovako...za pocetak ,zamisli kako ti se priblizavam,sva obavijena crnom svilom...i lagano ti sedam u krilo...muzika u pozadini budi mi cula i ja pocinjem da se njisem...polako...nezno...gore-dole...zatim,skidam svoje gacice...ruke mi drhte...ti mi pomazes u tome..nestpljiv si...skinula sam gacice,uz tvoju pomoc i bacila ih na pod...ti me posmatras,uzbudjeno pratis svaki moj korak...i cekas...gledamo se u oci...uzimam tvoju ruku i primicem je mojim bujnim grudima,ti gotovo grubo stavljas svoj nos medju njih,i udises ostar miris njihove zrelosti...desnom rukom hvatam te za kosu zabacujem ti glavu unazad...ljubim te strasno...grickam ti vrat,i lizem unutrasnjost uha...uzimas me u narucje i okreces me na ledja kako bih bila ispod tebe... nezno me ljubis i lizes po preponama...pripremas me ....golicas...zatim mi diras klitoris prstima,vlaznim od znoja..stiskas ga malo...pa sisas nezno,pa grublje,pa ga povremeno grickas...zatim jezikom polako uklizas u moju rupicu....i kruzis...nepravilnim brzim pokretma.....moji krici odredice tempo....prija mi...znas tacno sta treba da radis...navodis me na vrisak...mokra sam...spremna...brzo i nervozno se uzdises,grabis ga,stavljas u mene...zatvaramo oci...strasno te ljubim prateci jezikom ritam penetracije...trudimo se da radimo to veoma polagano,tako da ovaj osecaj traje sto duze...neuspesno...ne mozemo vise da izdrzimo...izgaramo od strasti,pozude....ulazis i izlazis iz mene neverovatnom brzinom... s vremena na vreme trljas mi klitoris o svoju pubicnu kost...blizimo se kraju...samo sto nismo...grlis me snazno...ljubis bez prestanka...stiskam te za levu ruku....i....kraj....sa odredjenom dozom olaksanja,srece,zanosa,primices se mojim grudima i stavljas svoj ud medju njih,da jos jednom osetis dodir njihove punoce...

...cutimo...preumorni da bi bilo sta izustili....
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Pon Avg 17, 2009 3:59 am
…Bila jednom negde,jedna devojcica...veoma cudna i neobicna ...od malena su svi decaci ludeli za njom,iako nije bila najlepsa devojcica u njenom gradu...vreme je prolazilo...a ona je izrasla u devojku koja je bila veoma privlacna..zavodila je muskarce svih uzrasta i dobi,naizgled sasvim obicnim pokretima...ruku,nogu....ociju...usana...jezikom...da...bila je veoma specificna...mnogi su bili zaljubljeni u nju,ona nikada nije shvatila zasto...
znala je samo to da je zele...i iz svog inata i prkosa nikome od njih nije dala ono sto su zeleli...a godine su prolazile...polako je ova mlada devojka pocela da oseca potrebu za muskarcem koji bi joj pokazao i otkrio sve za cime je tako dugo zudela...sasvim slucajno,potpuno neplanirano...u njen zivot usao je jedan stranac...u njoj je nesto buknulo...poput plamena...njegova blizina ju je inspirisala,budila joj cula...od njegovog pogleda svaka njena celija,tamo negde duboko u njenoj utrobi,pucala je,a netaknuta pickica pulsirala je u ritmu koji je pratio njeno srce...njena nevinost polako je nestajala u njegovim pricama,u tonu... zelela ga je,nista vise nije bilo vazno....
i tako iznenada...nakon niza poraza...i nemilih dogadjaja...dobila ga je...
opijena od alkohola,bola,inata,zaljubljenosti,ubedila ga je da je spremna i da ga mora imati...odbijao je,ne zbog toga sto je nije zeleo,vec zato sto mu je do njene nevinosti bilo stalo vise nego njoj samoj...
pocelo je...izazivala ga je,zavodila...ljubila po vratu,licu,telu...svakog minuta,skidala je po jedan sloj odece...svadjali su se...u prekidima mazio ju je...ljubio njene cvrste bujne grudi,kojima nije uspevao da odoli...neznim pokretima,njegovih punih usana kruzio je,i jezikom milovao te male savrseno pravilne bradavice...ona je pazljivo grickala mindjusu,na njegovom levom uhu...lagano,svlacio je i poslednji preostali deo odece-njene gacice...neobicno lepe,one koje je cuvala specijalno za ovu priliku..crni saten sa sitnim crvenim ruzicama jos je vise palio njihovu mastu...brzim pogledom prelazila je sa njegovih ociju,do njegovog penisa,neverovatno cvrstog,velikog...nije se bojala...sve je to za nju bilo novo...nedugo zatim,na njegovo iznenadjenje,priblizila je svoje jarko crvene usne njegovom penisu...i jezikom kruzila oko njegovog glavica...zatim ga je nezno stavila u usta...nije znala nista o tome...a zadovoljila ga je tako...da su oboje ostali zateceni...grckala ga je...i vrelim,drhtavim prstima,mazila njegova jaja...jos je samo jedan korak bio potreban da bi postala potpuno njegova...konacno,bilo je neizbezno da se i to dogodi...
stranac joj se priblizio...dotakao ju je dole...bila je dovoljno vlazna,ali se ipak bojao da ce je boleti..sasvim polako ulazio je u nju,i kidao u njoj sve ono detinje nevino,nije izustila ni rec...prvi put se uplasila...svesna cinjenice da vise nista nece biti isto...okrenula je glavu da stranac ne vidi bol na njenom licu...nije uspela,on je to odmah primetio stao je i poceo da je ljubi...nakon te pauze,pokusao je ponovo,bila je tako topla i meka...cista,samo njegova...uspeo je...nesto u njoj je puklo...osetio je kapljicu krvi na svom penisu...vise je nije bolelo...dohvatio je svoju majicu,i obrisao trag,koji je njegova devojcica ostavila...poljubio ju je u celo,a zatim dole...njen karmin bio je razmazan na njihovim znojavim telima...grlio ju je...samo su cutali...sve oko njih bilo je zamagljeno...lezali su goli jedno na drugome i nisu se svadjali,neobicno za njih...uzivali su u tisini...sssss....
to vece je bilo samo njihovo...
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Pon Avg 17, 2009 4:01 am
Гледала га је сањалачким очима.Испружила је руке ка њему.Као у сну, закорачила је несигурно још један корак.Желела је да га додирне, да осети мекоћу његове коже. Његове полуотворене усне су је мамиле. Плаве очи су му се смешиле. Изазивале су је.Затворила је за тренутак очи у ишчекивању да ће отпрхнути као лептир...Али он је и даље стајао пред њом висок и насмејан, дотичући јој руком раме. Од топлине тог додира и силног узбуђења чинило јој се да ће јој срце искочити из груди. Усне су им се неочекивано спојиле у дуг пољубац. Осетила их је као дашак ветра који испрва милује, а затим постаје захтевнији у својој потреби.Топлина се ширила њеним телом. Пробудила је годинама њена успавана чула. Нешто је вукло ка њему да му се приближи и приљуби своје тело уз његово. Уследио је силовит загрљај. Страст им је помутила разум. Силна жеља ју је преплавила као талас који је претио да је свом својом снагом потопи. Неразумљиви звуци су се мешали и губили просторијом са понеким тешким уздахом. Жеље су се ускомешале у тренутку. Били су потребни једно другом као ваздух који се дише. Агонија дуге потискиване љубави ју је сасвим освојила.
Волела га је кроз низ година, безгранично и слепо.Он је за њу био друг, брат, пријатељ...неко у кога је имала безгранично поверење... Знала је да јој не узвраћа осећања на исти начин, али то није био разлог да се не друже.
Сада је била ту са њим, у малој просторији хотела, преморена од напорног пута. Желела је да се освежи и мало одмори. Желела је да још мало чаврљају и надокнаде време које је се крило под одором прошлости, негде далеко иза њих. Ретко су се виђали јер су живели далеко једно од другог, удаљени стотинама километара. Понекад су се чули телефоном. Били су то необавезни разговори, о небитним ситницама, поткрепљени шалом.
До сусрета не би ни дошло да није била у невољи. Био јој је потребан хитан превоз до једног удаљеног града. Објаснила му је у неколико реченица свој проблем. Он ју је пажљиво саслушао и понудио помоћ.То јој је веома значило.
-Зашто да не?! Аутобусом нећу издржати толики пут.-помислила је. Веровала му је. У овом моменту помоћ јој је била неопходна.
Био је довољан само један његов трзај па да је прене из заноса. Одамакнуо се корак од ње упорно је гледајући. Био је у недоумици. Само је резервисани осмејак затитрао на његовом лицу. Осмехом је покушао да прикрије своје мисли и права осећања. Још једном ју је пажљиво одмерио да би је затим силно привукао себи препуштајући се пламену страсти да их води у вртлог. Знао је да га воли... Сада му се учинило да може прећи све границе, да може искористити тренутак... Могао је да додирне њену нежну кожу, да осети мекоћу њених облина. Могао је да осети мирис њеног тела и привије га себи без устручавања. Без размишљања прсте је провлачио кроз њену тамну, дугу косу и дивље мрсио. Жеља и радозналост су овладале разумом. Био је жељан ње као жедни цвет росе... Желео је да проба њену љубав... да тоне у дубинама њених тамних очију и нагледа се њене душе. Желео је да осети чари њеног наручја чак и по цени да погази сва обећања и оно што је сматрао светим. Није желео да мисли на сутра... Страст га је обузимала све више и више, тонуо је у понор препуштајући се бујици осећања. Дивља снага је била испуњена жестином. Време као да је стало, заборавио је на све...Заборавио је последице и оно сутра које их је чекало иза окуке овог дана. Препустио се страсти и жудњи. Није га било брига ни за шта. Предао се чаролији уживања. Ватра је горела у његовом телу и он је у њој сагорео без предрасуда и резерве.
Када је чаролија љубави престала, усправио се и пажљиво ју је погледао.Тада је схватио шта се догодило, да је ту лежала она... обезнажена, другачија... Тражио је у себи неко објашњење, неко оправдање...
-Знаш, желео сам да се догоди ово између нас, али ја те не волим... Волим другу жену и са њом имам дете. Ово између нас била је... само игра...
После ових речи њено се тело склупчало у грчу. Није му промакао њен пренеражени поглед. Није му промакао ни гест дрхтаве руке којом се трудила да покрије обезнажене беле груди. Очекивао је њен бес, плач... Међутим, она је само ћутала иако су речи које су јој биле упућене видно потресле. Окренула му је повређено леђа. У том трену није могла да изусти ни реч. Гледала је замишљено у једну тачку преда се покушавајући да убеди себе да је све ово што је доживела само ружан сан. Илузије су се распрхнуле. Он се поиграо њеним срцем, погирао се њеним осећањима, једним пријатељством које му изгледа ништа није значило.
-Све ово је била лаж и обмана... Зар може бити толико суров?!!-
Грчевито је покушавалa да прогута пљувачку и одагна горчину која ју је преплавила.
-Зашто ми је сада то рекао?!!- као звона одзвањале су јој његове речи.
-Зашто је то учинио сада... Зашто ми то није рекао раније... -безброј питања је харало њеним мислима. На једвите јаде се обукла и као пијана кренула у врели летњи дан. Није се осврнула. Није желела да га чује, да га види.
-Све је ово била игра... Он се са мном само поиграо... - помислила је док је грабила ка аутобуској станици. Очајање ју је сасвим скрхало. Сломљеног срца, повређене душе желела је да бежи од стварности и његових речи. Није била свесна гомиле људи око себе, жамора, зачуђених погледа. Није знала ни како се нашла у аутобусу који је касније јурио кроз шаролики пејзаж ка граду у којем је живела. У глави су јој брујале само његове речи: -Ово сам желео, али ја те не волим... То је била само игра...-
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Pon Avg 17, 2009 4:02 am
Zovem te telefonom da vidim u kakvom si raspoloženju, pa ako zaključim da ti glas zvuči OK, da nemaš nikakvu frku, da si opušten i oslobodjen svakodnevnih briga, kažem ti, maznim glasom: "Pije li ti se piće kod mene, u mom stanu, na trećem spratu, zvoni dva puta?" Ti, verovatno, odgovoraš potvrdno, pa se brže-bolje oblačiš i prskaš dezodoransom, svuda po malo - pod rukama, pod nogama, iza vrata.... Zvrrrr, zvrrrr... Trčim prema vratima, zvuk mojih štikli odzvanja u tvojim ušima dok čekaš da ti otvorim. Klap-klap-klap, vrlo brzo i nestrpljivo... Virim kroz špijunku i vidim: ti. Stojiš i gledaš pravo u plafon, zamišljen si, nesiguran, prvi put nam je.Srce počne užurbano da mi kuca. Oh, oh! Kako li će ovo da izgleda? Još jednom dobro pogledam po kući da li je sve na svom mestu, ne bih volela da te bilo koja sitnica skrene sa pravog puta, sa pravog puta - u moju spavaću sobu. Otvaram vrata i montiram osmeh, vežbala sam ga pred ogledalom. "Ulazi!" Kažem ti drugarski, kao da smo pajtosi, ali moje telo priča drugu priču - njiše se, leluja, uvrće, pod laganom haljinom nemam ništa, čak ni donji veš. Sva pića su već izložena. Gledaš u njih, pa u mene, u mene, pa u njih i odlučuješ se...za mene, naravno. Bez reči mi, jednim pokretom ruke, razvežeš kaiš na haljini, koji nije bio ni vezan, samo je ovlaš držao dve strane po sredini razrezane haljine da preklopi stoje jedan preko drugog. Pred očima ti se ukazuje moje telo. Golo. Malo orošeno znojem jer sam puno trčkarala da sve spremim u stanu da bude cakum-pakum.Zadrhtim i ne umem da kažem ni reč, pokušavam da dodjem do vazduha, pokušavam da nešto kažem. Ti mi blago stavljaš dlan preko usana i izgovaraš tiho "Ššššš!"Znaš koliko sam uzbudjena, znaš da treba ti da preuzmeš upravljač u svoje ruke.Zavlačiš ruku ispod otvorene haljine, grliš me oko struka i ljubiš, polako, nežno, postepeno.... Ulaziš u moje telo odozgo, a stežeš me rukama sve čvršće. Osećam slabost... Tvoj stisak je jak, ne da mi da se izgubim. Već sam sva tvoja, već sam sva u tvojoj vlasti. Raskopčavaš šlic, brzo, dahćeš, nemaš vremena da se svučeš... I tu, uz vrata koja si zatvorio ledjima, privučeš me naglo i u deliću sekunde ušao si u mene i odozdo...
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Pon Avg 17, 2009 4:03 am
Nikica Banić
SAMO RECI
Legao sam sa namerom da poranim. Probudio sam se oko pola dva. Govorio sam sebi, odustani. Jebeš jedno jebanje; Jedno jebanje, više manje. Televizor je bio upaljen. Na kanalu 79. Na njemu daju erotiku. I to onu blagu: sve ženskići, nigde muškog među njima. Na ušima im slušalice i one tamo nekog nešto govore. Pri tom se smeškaju, sve preko kurca. Uspeh je u spotu ko ga dogleda do kraja videti nešto nekano među butkicama. E, nije da nije. Poglednem ja to ponekad. Oko pet kad se spremam na posao. Taj program ne umara pod uslovom da ga se zloupotrebljava. Zaključim ja: neću ići. Sinoć sam za večeru popio jedno pa onda drugo pivo. Prethodno sam ih sipao u bokal za vino. Tako mi se prohtelo. Osetio sam neku težinu u želucu. Da li je od njega, da li od malo kobaje, od malo kuvane slanine ili mlade džigerice. Jeo sam i grašak. Od njega mi to nije. Ugasim televizor. Popišam se u noćnu posudu, otresem ga do kreveta nekoliko puta i legnem. Jorgan navučem preko sebe. Prekrstim se, pomolim za sve, a najviše za tetku Ljubicu. Ona nam je sada najbolešljivija. Zaspem čvrsto, onako kako se samo vikendom može. Probudim se. Oslušnem, namaknem uvo da ošeta do prozora. Ono proveri: zasita pada kiša. One težine u želucu nestane. Kiša je pravo vreme za jebanje. Ali u sobi prazno. Moramo otići tamo gde ima nešto toplo i vlažno. Plane napravljen. A njega je lako napraviti kad imaš utabane staze. Palim televizor. Prebcujem na kanala 12. Tamo pokazuju vreme i to krupno. Pola pet, prošlo tri minuta. palim kompjuter. palim svetlo u sobi. Odlazim u kuhinju. Palim ringlu na električnom šporetu. Uzimam šolju, postavljam je na radni sto. Uzimam čezvicu, sipam hladnu vodu do pola. Stavljam je na šporet. Na radnom stolu je jakobs u zrnu. Jedna kašikicu sipam u u šolju, dodajem i malo mleka. Vraćam se u svoju sobu. Na kompjuteru nema poruka. Odlazim u onu sobu ledaru, uzimam cipele, pamučnu deblju majicu i donji deo trenerke. Čarape nisam uzeo. Neću se tuširati, Uzimam lideru, mažem se ispod pazuha. Što je ostalo, mašem po grudima, utrljavam u prepone. Navučem plavi duks. Idem po kafu. Voda kipi. Sipam u šolju. Odlazim u kupatilo. Ispijam kafu. Ima svoje lekovito svojstvo. Protera nepotrebštine iz mene. povlačim vodu. Perem guzu, kitojka i sve ostalo što pripada dole i onim žutim kamilica boje šamponom. Brišem peškirom iako nisam sve izaprao. namerno sam to učinio. Neka jače miriše.Gasim svetlo u kuhinji.U svojoj sobi provervam vreme. Petnaest do pet. Oblačim trenerku, ispod nema gaćica. Obuvam cipele, ispod nema čarapa. Jebanje ne trpi odveć garderobe. Navlačim perjanu jaknu. U nju turam ključ. Otvaram jedna, druga vrata od kapije, kapuljaču na glavu. Stižem do njenog prozora. nastaje kucanje. Tri puta u rzmacima. Oškrinu zavesu. Evo je sad će na kapiju, podignuće jedan rajber, drugi rajber i ja ću biti unutra. Odvezujem pertle na ulici. Otvorila je, prolazim pored nje, ulazim u sobu. Skidam se. Lako sam se skinuo. Dok je ona stigla, bio sam ispod lakih jorgana. „Jesi li hladan?“ – upitala je. Osmehnuo sam se noći. Dovoljno mi bi da je uzjašim, ostala je majica na njoj. Bacio sam je ustranu. Preko bračnog kreveta. Taj ti ima dve polovice. Njenog više kreveta nisam ni pogledao. A što bih ga i gledao? Tako ćemo se pre zgrejati, rekoh. Počeli smo da se trljamo kao Eskimi nosevima, samo da se ugrejemo. Brzo je dalo efekta. A onda se mali pomučio. Navrtka nije htel da primi zavrtanj. Rano joj je bila. Još pospana. A kada se navila, počelo je predenje guzom. Bila je to jebačina ne samo jedne vrste. Zastupljeno je detlić jebanje. Detlić ptica kljuca, kljuca, sitno, brzo i glasno i sve po jednom mestu. To nas je naviše grejalo. Zatim je došlo na red kosidbeno jebanje. Ravnomerno, naširoko i ujednačeno pokrete pravi domaćica i gost. U tome se naviše uživa. Postigne se radna temperatura, zato je to tako. Zvaršili smo sa jakim crkvenim jebanjem. A to je jebanje gde sve zvona brecaju, ječe, a klepalo udara li, udara. Trajalo je sat i dvadeset minuta. Bez prekida.„Ti bi ovako do sutra.“Osećam da ne može više.Pipa pod sobom:„Poplava.“Meni se jaja hlade u vlazi. Pravdam se: „Samo ti reci kad ti je dosta.“Zaćuta. „Videću“Slobodno reci. Jer ako ne prija tebi, ne prija ni meni.
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

taj Pon Avg 17, 2009 4:03 am
Daleko je ostrvo drhtaja srca mog. Predeli snova okovani su ledom. Klizim niz glečer i posmatram senke. Ponekad u magnovenju ugledam lik. Nekad je to prijatelj, pokatkad devojka, vidim i boginju.
Moja boginja je crvena i kruni se. Vidim joj oči u komadićima koji padaju kao krupne pahulje.
Ležimo na podu, utonuli u gusto tkanje prostirke. Šćućureni smo u kolibi kao da smo pile koje dete pažljivo drži na dlanovima. Greje nas vatra iz zidanog kamina. Plamen je postojan, gori kao da čuva tajnu.
Fotografije mi se ređaju ispred očiju. Kao dokazi. Sa njih me gleda tvoj lik. Prepoznajem, prepoznajem lice, jagodice, kosu, oči, ramena, grudi, stas. Ti me ne poznaješ, ali ja tebe znam. Sreli smo se u snu.
Gorim. Vrelim rukama prelazim preko tvojih leđa. Milujem kožu nežnu kao mlada voćka. Spuštam prste u teglu džema od kajsija. Mažem ti donji deo leđa, vučem naviše, ostavljam trag uz kičmu i stižem do vrata.
Zašto džem od kajsija? Ne znam da li je to tvoj omiljeni ukus. Znam samo da je to boja tvoje kose, boja moje boginje. Ti si pahulja, odblesak božanskog.
Pod prstima nastaje mi tanak namaz koji se pretvara u sirup. Bledoj koži džem daje bronzani ten. Obavijam te vrelinom i mirišem ti kosu. Naravno, sa ukusom kajsije. Muzika uzdaha širi se oko nas. Klizim jezikom preko leđa. Jedem kolač svojih snova.
Da li sam dodirnuo tvoje grudi? Da li sam milovao trešnjice? Da li sam se spustio na tebe? Da li sam ti prišao otpozadi? Da li smo zajedno kriknuli?
Sponsored content

Erotske Priče... Empty Re: Erotske Priče...

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu