Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... - Page 3 Empty Erotske Priče...

taj Sre Jun 17, 2009 9:19 am
First topic message reminder :

Erotske Priče... - Page 3 Divider

...prikupljene odasvud.
Rekla bih zabranjene, ali znam da to ne pali, stoga Ne preporučuje se za mladje od 18.


Poslednji put izmenio MustraBecka dana Uto Avg 11, 2009 9:11 pm, izmenio ukupno 3 puta

MustraBecka
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... - Page 3 Empty Istinita erotska priča

taj Pet Feb 12, 2010 10:54 am
-Gde ti je sestra? -Otišla je do piramide da kupi neke lekove za kera. Sedi, ‘oćeš kafu? - Ma, nemam pojma. Treba da krenemo u bioskop za 20 minuta, jel’ znaš kad će da se vrati? - Otišla je pre pola sata, trebalo bi svaki čas da se vrati, da stavim kafu? -Pa ‘ajde, može. Sela je za veliki trpezarisjki sto preko puta mene…Sestra od moje tadašnje devojke, današnje supruge, bila je plavuša, pomalo ružna u faci (za razliku od moje žene anđeoskog lika), ali vrlo jebozovno građena.

Imala je izvajane noge, sa divnim oblinama, guza joj je bila malo poveća, ali izuzetno čvrsta, stomak perfektno ravan, male, ali prave i čvrste sise, plava kosa do ramena. Do tog momenta, nikada nisam na nju gledao kao na neki plen, na neku koju bi trebao pojebati, nikad mi se nije digao na nju, iako su svi moji drugovi uporno pokušavali da je smuvaju. Verovatno zato što sam mnogo voleo svoju devojku, a sa njom sam gajio izuzetno dobre drugarske odnose, kakve nisam ranije imao sa ženama.

Ipak, tog dana, nešto je u meni, odjednom i neočekivano, puklo. Kada sam je video kako se propinje u stolici, sa kratkom majicom koja je otkrivala stomak, uskim šorcem od džinsa, i crnim čarapama na nogama, osetio sam onu, dobro poznatu toplinu iz donjeg dela stomaka. Zaprepastio sam sebe, pogotovo što sam je pre toga na stotinu puta video skoro golu, u kupaćim kostimima, u donjem vešu, i nikada nisam osetio nešto slično… - E, ove drvene stolice su tako neudobne, ‘ajmo u dnevnu sobu da gledamo TV. Otišli smo u dnevnu sobu u kojoj je bio samo jedan krevet, dve fotelje, stakleni sto, i TV set. Sela je na krevet sa blago razmaknutim nogama, koje je oslonila na vrhove prstiju. - Jao, kako me ubi ova kičma, sav sam se ukočio - požalio sam joj se - ‘Oćeš da te izmasiram? - Ma jok, znaš koliko je Kaća bolesno ljubomorna, još treba sad svaki čas da uleti u kuću i da zatekne mene na krevetu, kako me ti masiraš. Trebaće mi celo veče da joj objasnim šta se dešavalo - Ma, da li si ti normalan, gde će da posumnja na nas dvoje. Uostalom, ajde sedi na pod ispod kreveta, pa će da deluje pitomije ako naiđe. - Kad si navalila…

Razmaknula je još malo noge da mogu da sednem između njih. Ona je u to vreme bila sa mojim dobrim drugarom, koji je bio aktivni vaterpolista. On je mnogo voleo uveče kad se vide, da ga masira. Znala ja da ga masira i po nekoliko sati bez prestanka. Izgleda da joj je to pričinjavalo veliko zadovoljstvo. Problem je bio u tome što ju je on navikao da ga masira izuzetno jako, što meni nikako nije prijalo. Neverovatno koliko je imala snažne ruke i prste, iako su na prvi pogled delovale vrlo nežno. - Jel ti prija? - Veoma - slagao sam - Dok me je ona masirala i gledala TV, ja nisam mogao da sklonim pogled sa njenih prelepih stopala u crnim čarapama i izvajanih listova. Morao sam ih dodirnuti. Lagano sam naslonio laktove na njene butine, tako da mi ruke padnu preko njenih kolena i niže. Nije reagovala. E tu sam puk`o - moram je jebati! Počeo sam da je milujem po nogama, sa velikim strahom od njene reakcije, ne toliko zbog eventualnog odbijanja, već zbog činjenice da je ona moja buduća svastika, i zbog blama koji bih mogao doživeti ako se pročuje po bloku i familiji.

U početku nije reagovala, da bi, taman kad sam pomislio da je 90% posla gotovo, odjednom ustala, delujući ljuta… - Dosta ti je za danas. Uzela je cigare sa stola, i sela na fotelju. Oblio me hladan znoj, gledao sam je netremice, čekajući da li će nešto da kaže. Narednih pet minuta, oboje smo ćutali k`o zaliveni. Ona je buljila u TV, a ja u nju. OK, pomislio sam, ne želi da se jebe sa mnom, ali se nije naljutila, bar neću najebati, sada ću otići u WC da izdrkam kurac koji je naglo splasao, i ostao onako vlažan. Kada je popušila cigaretu, oštro me je pogledala, ustala i otišla u WC. - ‘Oćeš li dugo biti unutra, treba mi WC? - Što, jel’ hoćeš da ga izdrkaš? - Kad me nije tad strefio šlog, neće nikad -Ej, nisam ti pokazala šta mi je tvoj drug kupio za rođendan -Nisi -Pa i nije baš za pokazivanje, ali daću ti samo da priviriš.

Izašla je iz WC, stala ispred mene gledavši me pravo u oči. Počela je da otkopčava dugmad na šorcu - Šta radiš to? - Pa da ti pokažem poklon. - Ispod šorca, koga nije skinula, već samo otkopčala šlic, sevnule su bele čipkane gaćice - Jel ti se sviđaju? - Pa, dobre su… - A, nisi sve video. Povukla je šorc nakratko dole. Gaćice su imale zlatan vez na mestu gde je joj je ribica. A na vezu izvezena sama pička, sa klitorisom i svim. Brzo je obukla šorc - Eto ti, sad možeš da ideš da izdrkaš. Ušao sam u WC sa namerom da je poslušam, al` sam se brzo predomislio. Probudila je neku životinjsku strast u meni. Vratio sam se u dnevnu sobu. Ležala je na krevetu, na stomaku. - Izvini, jel’ mogu još jednom da pogledam te gaćice? - Što, nisi dovoljno zapamtio da možeš da izdrkaš? - Aha, samo sad hoću da vidim zadnju stranu - E, pa ne može. Dosta ti je bilo za danas! - E, pa moći će… Skočio sam na nju, zgrabio šorc i povukao na dole. Pokidao sam joj sve dugmiće. - Nemoj, bre, koji ti je kurac - Sad ćeš da vidiš koji mi je kurac. –

Svukao sam joj šorc, počela je kao nešto da se otima. Opalio sam joj šamarčinu, kakvu nikad nikome nisam ranije. Puklo je k`o bomba. Umirila se. - Sad ću da te jebem k`o kobilu. Zgrabio sam je za kosu i namestio u kučeći položaj. Pocepaj sebi tu kurvinsku majicu. Počela je da kida majicu sa sebe. Nije me više bilo briga da li će Katarina da naiđe. Neka ide sve u pičku materinu, ali ću ovu jebulju iskidati od kurca, ovde i sad. Gaćice joj nisam skinuo, samo sam ih pomerio ulevo da mogu da joj uguram kurčinu. Nab`o sam je naglo. Bila je sva mokra, neverovatno, kao da se jebala ceo dan. Jebao sam je dosta dugo, divlje, životinjski, iz sve snage, kako samo iz kučećeg položaja može. - Kako ti je veliko ovo dupe, pizda ti materina - Jeste, veliko je - Koliko li si kurčeva primila ovako, droljetino smrdljiva - Nego šta sam, nego drolja, aaah, aaah, svršiću, svršiću,…

Počeo sam da je udaram po dupetu, sve jače i jače. Posle desetak krvničkih udaraca, dupe joj je bilo crveno k`o đavo. Počela je da svršava u talasima. - A, to te pali, je li kurvetino? - Aaaaah, aaaaah, aaaaah, ooooo, daaa - Molim? - Daaa - A, voliš da te boli, a? - Obožavam - E pa, tek će da te boli. Video sam pored kreveta polomljenu antenu od tranzistora. Nisam razmišljao ni trenutak. Dohvatio sam je i zamahnuo. Fiiiijuuu - šljas. Fiiiijuuu - šljas. Sad sam već bio izvadio kurac iz raspomamljene pičke. Na dupetu se pojavljuju tragovi krvi. Počela je da plače.

- Šta je, šta si zastao? Udri, bre, to ogromno dupe!!! - urlikala je. Zveknuo sam je još dva puta. Na svakom guzu su se ocrtavala po dva tanka krvava traga. Vratio sam kurac u pizdurinu, i nabadao je još nekih minut i po. Nisam više mogao da izdržim. Izvadio sam ga, i počeo da drkam. - Čekaj, ja ću da ti izdrkam. - Okrenula se ka meni, takođe četveronoške, i izdrkala mi kurčinu koja je pretila da eksplodira. Po faci joj se izlilo, činilo mi se tada, litra sperme. Nije postojao ni jedan milimetar na njenom licu, koji nije bio prekriven spermom, koja se pomešala sa njenim suzama. Seo sam na pod i zapalio cigaru. Ona se strovalila na krevet i zamolila me da zapalim i njoj jednu. - Zar nećeš da ideš da se umiješ? - pitao sam je - Neću, volim kad mi sperma stoji na faci - rekla je i povukla dubok dim. Od tih reči, kurac mi se opet udrvenio - Opaa, vidi, vidi. Kad pre? - rekla je, gledajući u kurčinu - Koja si ti droljica, jebote… - Naravno. Hoćeš opet da jebeš droljicu? Bacio sam cigaru u pepeljaru, i popeo se na krevet.

Raskrečio sam joj noge, i uvalio kurčinu, ovoga puta spreda. Kidao sam je tako, bogami dobrih pola sata u istom ritmu. Ona je svršila, čini mi se, nekoliko puta. - Jebi, jebi, jebi - stenjala je. Kad sam osetio da se približavam kraju, pitao sam je: - Kobilo, ‘oćeš opet na facu? - Naravno, kuronjo. Istresao sam, ovoga puta, dosta manje sperme, ali opet je to bila solidna količina. Ona prva tura, već joj se bila skorila na licu. Sad, već, poprilično izmoren, seo sam na fotelju preko puta kreveta i zapalio novu cigaru. Tek tada sam se setio da Katarine nema već sat i kusur vremena. Šta li je sa njom, pomislio sam. Cigare smo ćutke popušili. Ona je otišla onako gola i iscepana do kuhinje, koja je bila komplet u staklu, tako da su je komšije vrlo lako mogle videti, budući da je to bila prizemna kuća. Popila je čašu vode, i vratila se u sobu. Sela je na naslon moje fotelje i zagrlivši me rekla: - A šta misliš, gde ti je sad devojka? - Nemam pojma - rekao sam, i sam se pitajući isto - Možda i ona negde prima neku kurčinu kao i ja ovde. - Ćutao sam.

Bio sam siguran u svoju buduću suprugu. - A? Šta misliš? - ponovila je - Nije ona takva - A što misliš da nije. Pa ja sam joj rođena sestra, i vidi kakva sam kurvetina. Volim kurac više nego ‘leba da jedem, veruj mi da je i ona ista jebulja kao i ja. Od tih reči, dobio sam jak osećaj zabrinutosti i ljubomore zbog moguće istinitosti te tvrdnje, ali istovremeno sam osetio da mi kita raste. Da li je moguće da me pali pomisao da neki majmun tuca moju voljenu devojku, buduću ženu?! - Slušaj, kravo, ako ti ne možeš bez kurca 5 minuta, ne mora da znači da su svi u tvojoj porodici takvi - pokušavao sam da ubedim sebe da mi je Kaća verna, ali mi je kurac sve više rastao - Mora da znači. Pa pričala ti je Katarina za našu kevu, koliko puta je prevarila ćaleta. I ona je matora dronfulja, kao i nas dve. - Kaća nije nikakva dronfulja, i neću više da te čujem to da kažeš - Kako to da te toliko nervira to što ti pričam, a kurac hoće da ti eksplodira, a? - primetila je i ona. - Ajde, prekini, dobićeš batine - Ko li je njoj danas umazao facu spermićima, a? Ti ovde jebeš mene, a nju puni neka konjina, možda i dvojica. Opalio sam joj takvu šamarčinu, da se prevrnula preko fotelje, i pala na pod.Uhvatio sam je za noge, i navukao na kurac. Oslonila se rukama na pod, dok joj je ostali deo tela bio u vazduhu. Opet sam je jebao zguza. Tragovi krvi na dupetu već su se bili osušili. - To!!!Kidaj, kidaj,…aaah, aaah…jebi kurvu, zato i služim, da budem jebana, aaaaah, aaaaah. Uhvatio sam je celu, i podigao u vazduh. Zagrlila me je oko vrata, a ja sam je sam dizao i spustao na kitu. Jeb`o sam je tako par minuta, a onda sam je bacio na krevet. - Kako ćeš sad da me jebeš, a? - stenjala je, mazeći se po međunožju - Je li, jel’ drkaš ti pičku sama sebi - zapitao sam je - Da, svakodnevno -E pa, ‘ajde mi pokaži kako ti to radiš, a ja ću da te gledam i drkam - Neću, hoću da me jebeš - rekla je, skoro histerično - Jeb`o sam te dva sata, dosta ti je - Ne seri, bre. Jebi me, skote jedan - prosiktala je. Jebote, koliko je ova krava gladna kurca, pomislio sam. Ipak, odlučio sam, nema više jebanja, hoću da je gledam - Drkaj tu alavu pičketinu i ćuti - Neću - sklonila je ruku sa pičke. Odjeknula je još jedna šamarčina. Ništa, ne reaguje. Pljas, pljas, pljas, tri šamara zaredom. Kosa joj se prilepila za lice. - Aaah, tooo, istuci me, istuci me kada sam bezobrazna - stenjala je i vratila ruku između nogu. Ruka joj se kretala sve brže i brže, a uzdasi postajali sve glasniji. Kako je dobro izgledala tada.

Kosa joj je skroz prekrila lice, skrivajući tako poveći nos (jedino što joj na telu nije valjalo), fantastično oblikovane sise su joj štrčale visoko u vazduh, mišićavi stomak se nadimao u ritmu njenog disanja, divne noge široko razmaknute i vrhovima prstiju oslonjene na pod, prelepa ruka se izgubila negde u dubini najlepšeg ženskog organa. Počela je da svršava, po ko zna koji put taj dan. - Aaaah, aaah, uuuu, uuuu, joj, daj jebi me još malo, moolim teee… - Poslušao sam je. Uhvatio sam je za stopala, i podigao noge na ramena. I udri, udri, udri,… Osetio sam da mi se približava vrhunac, osetila je to i ona - Svrši u mene, molim te. Napuni me spermom, želim tvoju spermu u mom stomaku. U deliću sekunde, kroz glavu mi je prošlo da je to dobra ideja,…ali ipak, zajebi, pomislih, može da zaglavi -`Oćeš spermu u stomaku, a? - Da, hoću da deo tebe ostane u meni, kako dobro jebeš, moj zete,… - Ustaj. Klekni na pod ispod mene.

Na trenutak se začudila, pa je shvatila. Klekla je pored mene, nabio sam joj kurac u usta, i uhvatio za glavu. Počeo sam da joj navlačim glavu na kurčinu koja samo što nije prasnula. Kako su joj usta bila puna mesa, nije mogla glasno da stenje, ali čulo se da itekako uživa i u ovome, opet je stavila ruku na pičku i počela ubrzanim pokretima da je trlja. Uhvatio sam je za uši, i nabio je snažno na sebe. Kurac se više nije video, ceo joj je bio u ustima i grlu (a nije mali - 19cm X 18cm). Počelo je da pršti unutra, direktno u stomak, kao što je i želela. I ona je svršila. Legli smo, ja na krevet, a ona na pod. - Bože, koliko sam dugo maštala o ovom danu.

-Koliko sam samo puta drkala u WC-u, zamišljajući te da mi ovo radiš. Ali, ovome se zaista nisam nadala, ovo je premašilo sva moja očekivanja, fantastičan si, volim te. - Kako to misliš “voliš me”? Jel’ ti znaš da se ja za par meseci ženim tvojom sestrom - Ma volim te, ne u pravom smislu, volim te kao jebača, … a volim te i kao najboljeg druga, to znaš, zar ne? - Da, da, to znam… - Aaa, blago Katarini, …nije ni čudo što svaku noć zaglavi kod tebe do jutra, koja ne bi, kad ovako jebeš,… Nisam joj rekao da nikada ranije, ni Katarinu, niti jednu drugu nisam jebao ovako, ovako divlje, strasno, i pomalo sadistički, samo je ona uspela to da probudi u meni…Katarina,… jao, jebote, zaboravio sam na nju. Pa gde li je ona bila svo ovo vreme, pizda li joj materina kurvinska!!!
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... - Page 3 Empty Ljubav iz davne prošlosti

taj Pet Feb 12, 2010 10:56 am
Kad se zima navuče na ovu moju zemlju, kad se niz Dunav dovuku košave i donesu mirise tuđih nevolja i tuđu prljavštinu, ja se začaurim, poželim da zaspim dugi san i da se tek sa prolećem probudim i, jednostavno, nastavim tamo gde sam stao. Ali, čovek ne pada u zimski san, pa sam prinuđen da guram zimu ispred sebe, prilagođavam joj se, od ono malo sive lepote za sebe otkidam parče po parče, kao da sakupljam komadiće razbijenog stakla.

Zimi najviše vremena provodim zaključan u stanu, razgaćen, U drustvu sa bocama kisele vode i balonima domaćeg, fruškogorskog belog vina. Nekako mi se čini da je špricer od tog domaćeg vina najodaniji prijatelj, koji me nikad izdati neće, osim što mene ponekad izdaju vlastite noge od druženja sa njim…

Te subote, u kasno poslepodne, vratio sam se iz jednog fruskogorskog sela, u koje sam išao da obnovim zalihu vina. Jedva sam dočekao da parkiram svog razjebanog “keca”, da zaključam garazu i teske balone sa vinom popnem na peti sprat. A kad sam sve to uradio, kad sam se svukao do gole kože i napravio prvi bokal špricera, kad sam se namestio ispred televizora, nameran da gledam po pedeseti put moj omiljeni pornić, telefon je zazvonio i totalno mi sjebao koncepciju. Do đavola, ko se to mene setio? Sigurno nije neka nagradna igra, u kojoj nasumice odabran telefonski broj dobija milion maraka!

- Da te jebo onaj ko te smislio! - dreknuo sam i podigao slušalicu.
- Da?
- Marko? Ti si?
Ženski glas! Jebote!
- Ja sam - zacijukao sam najumilnije što sam mogao.
- A ko je to?
- Zar si mi glas zaboravio?

Tada mi je sinulo: tako milozvucan, baršunast glas, mogao je pripadati samo Marini, mojoj dragoj Marini, mojoj krsnoj Crnogorki!
- Marina?
Zasmejala se.
- Tačno, papane, Marina!
Uvek me je, kad smo razgovarali nasamo, nazivala “papanom”. To valjda zato što se nisam oženio njome…
- Odakle zoveš? - upitao sam, moleći se da je odnekud iz Novog Sada.
- Sa železničke stanice… Tu sam, u gradu, i treba mi prenoćište. Pa sam mislila…
- Dolazim za pet minuta!
I zaista, u tih pet minuta sam uspeo da spakujem oblačenje, strčavanje do garaže, voznju, prilično vratolomnu, do stanice. A u sledećih pet minuta već smo oboje bili u mom stanu.

- Da te vidim! - zatražio sam, čim smo ušli u dnevnu sobu.
Okrenula se na vrhovima psrtiju, kao balerina.

Još uvek je to bila ona moja Marina, Marina od koje se u glavi zavrti, a među nogama pokrene orkan. Zgodna u pičku materinu, guzata, sisata, zelenooka crnka, viskiju slična, što starija to bolja, lepotica prava. Nikad mi nije bilo jasno kako sam, ono ranije, uspeo da je ćapim, niti šta je to našla na meni, u meni, i sva ta sranja…
Prelepa si, Marina… - zagugutao sam, raznežen.
- A ti si se ugojio kao prasac - nasmejala se - No i dalje mi se sviđaš…

Ukrutio mi se istog trenutka. Znao sam ja da ću dobiti pičke od nje, ali, nekako, volim kad mi se to lepo najavi…
- Hoćeš li da se istuširaš? Ja ću za to vreme da spremim neku večeru. Imam domaćeg vina, danas sam ga doneo, pa možemo posle da organizujemo žurku za dvoje…
- Hajde da se zajedno istuširamo - nedvosmisleno me je u oči pogledala.
Nije mi trebala to ponavijati!

Za manje od minuta, bili smo pod tušem, goli. Topla voda je lila po nama, a ja sam u Marinina leđa utrljavao tečni sapun i lagano spustao dlanove ka njenoj guzi. Mmmm…, kakva je to guza! Za priču! Obla, mišićava, ali ne sportska, nego, onako, prava ženska. I bez imalo celulita!

- Marko! - uzdahnula je, kad sam dlanovima počeo kružiti po oblim poluloptama, i kad sam, kao slučajno, na njenu butinu naslonio svog već odavno napetog mačora. - Pa tebi se digao!
- Jašta - rekoh i dlan zavukoh izmedu guzova, skroz do mokrog pičića. - Digao mi se, itekako! I želim da ga u tebe stavim..

Počela je lagano valjati kukovima, a moj dlan je naleteo na njen pičić. Promeškoljila se, ja zavukoh jedan prst između usnica njene pice, primila je moj klzavi prst kao što se drag gost prima u kuću dobre domaćice.
- Marko, Marko…

Pomerila se tako da je mogla dohvatiti moj kurac. Njen dlan, pun sapunske pene, zgrabio je moje meso i počeo ga snazno drkati. Jebala mi je kurac dlanom, toplim, klizavim. A ja sam nju jebao svojim prstom. I nije nam trebalo dugo da se čak i previse napalimo!

Pustila je kurac, okrenula se licem ka meni, na usne mi utisnula dug, jezičav gladan poljubac, a onda sise naslonila na moje grudi, malo promešala, tek da se uveri da su dobro nalegle. Podigla je levu nogu do mog kuka, još više, obujmila mi bok koliko je mogla i čvrsto me zagrlila.
- Sad, sad …
Pridrzao sam rukom kurac, namestio ga na ulaz u njenu picu i, kad sam se uverio da promašaja nije moglo biti, izdigao sam se, a ona se opustila. Uklizao sam u nju uz jecaj, moj i njen, uz sve snažniji zagrljaj, uz zabacivanje glave i mršenje mokre kose
- Moja Marina …

Uhvatio sam cvrst oslonac, leđa joj pritisnuo uz tople pločice na zidu, i počeo je jebati kao malo koju ribu do tad. Zaboravljena ljubav, propuštena prilika za sreću, šta li …
- Marko, Marko…

Grebala mi je ramena, ujedala za vrat, ljubila me, jezik mi gurala duboko u usta, menjala dah sa mnom, poskakivala nabodena na kurac, ispunjena i srećna. A ja sam radio i radio, neumorno - želeo sam da kroz tu jebačinu vratim delić izgubljene prošlosti. I želeo sam da njoj bude lepše no meni, da me na samrti ukrasi lepim sećanjem i osmehom. Marina Marina, za tebe sam tad bio spreman i umreti. I ostao.

- Marko, Marko …
Jecala je moje ime. U njoj sam plovio, uzimao je i sebe davao, punio joj pičku kurcem, kurac njenom pičkom okruživao. Ja sam nju jebao, a ona je mene. Niko tu nije bio jebač, niko jeben nije bio. Oboje smo. Ljubav je to bila. I vođenje ljubavi…
- Marko!
- Marina!

Pridržavajući je, spustio sam se u sedeći položaj. I drugu je nogu obavila oko mene. Podvukao sam dlanove pod njenu guzu i pomogao joj da se bolje nabije, da poskakuje, da se diže i spušta na mom kurcu. Dahtali smo, pretvoreni u divlje zveri, u džinovski kurac i džinovsku picku, gladni orgazma, zajednićkog, istovremenog.
- U mene! U mene! - počela je da vrišti i ja sam pustio da se sasvim nabije.
- U tebe ću! U tebe ću! - jeknuo sam i zgrabio je za ramena, ispod pazuha.

Povukao sam je dole, da legne sasvim na kurac, da ga do poslednjeg milimetra oseti, a onda sam jeknuo i počeo da svršavam u nju. Zarezala je i zube zabila u moje rame. Njeni unutrašnji mišici su počeli fantazmagorični ritual grčevitog stezanja i opuštanja u orgazmu, a Marina je drhtajima pratila taj ritam, jecajuži i stenjući, da bi oboje, trenutak kasnije, iz grudi istisnuli orgazmički vrisak. Novi Sad je čuo! I vreme se za trenutak zaustavilo, Zemlja prestala da se rotira, a sav kosmos se preselio u nas dvoje, spojene u jedno biće…

Kasnije, ležali smo na tepihu u dnevnoj sobi. Televizor je bez tona radio. Pijuckali smo vino i kroz osmehe se gledali.
- Zašto si došla? - upitao sam je u jednom trenutku.
Pogledala me je u oči.
- Da ti kažem nešto … Udajem se sledećeg meseca …

Za srce me je ujela. Ali, to nisam pokazao. Podigao sam čašu i nazdravio.
- Neka ti je dug i sretan brak, draga moja Marina.
U oku joj je suza zaiskrila. Uvukla se u moje naručje i skupila, slična mokrom vrapcu na dlanu.

- Da li mi iskreno želiš sreću? - upitala je.
Povukao sam njenu šaku ka svom kurcu.
- Pipni, draga moja Marina. Iskrenost mi raste…
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... - Page 3 Empty Kao prvi put

taj Pet Feb 12, 2010 11:07 am
Nespretno otvaram ulazna vrata. Okrećem se prema tebi sa zbunjenim osmijehom na licu. Oboje se smijuljimo, iako u krajičku tvog oka primjećujem nervozu i nestrpljenje. Ulazimo u hodnik, palim svjetlo, nudim ti piće...više radi sebe, da se smirim, da zavladam situacijom.

Nazdravljamo jedno drugome, približavaš mi se i shvaćam da je dosta oklijevanja. Znam da se trudiš ostati pristojan, no odaju te oči lovca...Ljubimo se strasno, istovremeno se penjući stubištem prema sobi. Želim da sve bude savršeno. Zadirkujem te i mamim, skidam ti jaknu, rušim te na svoj krevet.

Nekoliko sekundi promatram tvoj zarazan osmijeh, a onda ti se bacam u naručje. Miluješ mi vrat, otkopčavaš košulju, tražiš gumb od hlača, a ja uvlačim prste u tvoju kosu, primičem ti svoje usne, ljubim te...isprva nježno, pa sve jače, usisavam te do kraja, ne dam ti da dođeš do daha.

Pristojni maniri i fino ponašanje prvog susreta je izgubilo bitku, pobjeđuje nekulturna i životinjska strast. Skidam se i bez riječi slijedim svoj instinkt. Prepuštam se tvojim rukama. Naga sam pred tobom, obasjana slabim svjetlom noćne lampice.

Ti me gladno promatraš, uzimaš me u zagrljaj. Gutaš moje naježene grudi, dahom mi dodiruješ vrat, tvoje usne istražuju moje tijelo, a ja se previjam ispod tebe i treperim, nemam snage za ravnopravnu borbu.
Osjećam težinu tvojeg tijela na sebi. Želim te golog, pa hitro uvlačim ruke ispod tvoje košulje i vadim je van, otkopčavam ti hlače...priznajem da malo negoduješ, no sada sam ja lovac.

Nakon nekoliko trenutaka i ti ostaješ obnažen. Zbunjenost i sram su nestali. Klečimo nagi na krevetu jedno nasuprot drugome...

Čvrsto me uzimaš u svoje naručje i ljubimo se dugo. Konačno smo jednaki. Ruke se isprepliću, miluju, istražuju...Prvi put dodirujem tvoja gola leđa, prstima prelazim duž cijele kralježnice, štipkam te za stražnjicu, golicam iza koljena, ljubim ti lopatice, prsa, ramena.

Bez imalo stida ti dopuštam da me maziš, grickaš i ližeš, vodim tvoje prste do onih mjesta gdje sam najslabija.
I čini mi se kao da se poznajemo stotinu godina. Pogađaš svaku moju želju...i znam da sada znaš kako te želim u sebi...tu si, primičeš mi se, vruć i tvrd, ulaziš polako i pred nama se otvara neki novi svijet.

Soba, krevet i sve ostalo što nas okružuje gubi one jasne konture i granice i čini mi se da se sve okreće oko nas. Jedino što osjećam u ovom trenutku si ti. Ritmički, u transu, pomalo nespretno, a opet kao da smo tu od početka svijeta...vodimo ljubav...ili nas samo vodi strast.

I dok ti zabijam nokte u leđa i stenjem ispod tebe razmišljam o toj strasti...o svim ludostima što smo oboje napravili da bi se konačno našli ovdje, zapleteni u ljubavničkom klupku, sakriveni iza debelih zavjesa, u sigurnosti sobe.

Svjesna činjenice da će mi te odnijeti već možda i slijedeće jutro, ja se sa još većim žarom prepuštam tebi i zaboravljam na svoj ponos. Tvoja sam robinja do prvih sunčevih zraka.

Goni me želja za savršenstvom, pa te nastavljam mititi cijele noći, i svaki put nam je kao prvi put...Sunce je odavno ustalo, no glad nije zaspala...promatram tvoje oči na jutarnjem svjetlu, osmjehuješ mi se, ponovo se ljubimo...i previše je žara za običnu strast, a opet prebrzo za ljubav?
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... - Page 3 Empty Re: Erotske Priče...

taj Ned Maj 16, 2010 9:14 pm
Ovo je istinita prica,dogodila se pre oko godinu dana.Tada nisam imao internet,ni priliku da pricu na ovaj nacin podelim sa bilo kim.Ispricao sam je nekolicini ljudi,neki su mi poverovali,neki ne.Naravno,necu koristiti prava imena,ali to je najmanje bitno,bar za vas.
Nakon sto sam raskinuo sa mojom dotadasnjom devojkom,sa kojom sam isao skoro 2 godine,poceo sam da se ponasam kao izgubljen slucaj.Osecao sam neku odbojnost prema devojkama,osecao sam se kao budala jer sam je iskreno voleo.Prestao sam da izlazim,iako nikad nisam imao neko preterano veliko drustvo,tad sam se bas povukao u sebe.Jednog dana,trenirajuci u teretani,kroz razgovor sa dugogodisnjim prijateljem,dosli smo do teme o naravno seksu.Kako smo bili sami,pricali smo slobodnije,i on mi se poverio da njegova devojka,koju takodje dugo poznajem,ima neku novu drugaricu na koju se on uzasno lozi.Kaze mi da je strasno jebozovna,da nema decka. . .Da mu ne pada na pamet da je ne pojebe,ali da nezna kako.Inace tad sam se bas iznenadio u njega,smatrao sam ga za ludo zaljubljenog u svoju dragu i nisam pomisljao da cu od njega tako nesto cuti.I on se malo trgao,pa mi priynao da je nekoliko puta drkao zamisljajuci je,i ako nikad nije uskracen za seks,drago mu je i kad drka a misli na nju. . .
Proslo je od naseg razgovora 5 dana i dosao je vikend.Ni sad ne znam koja me je sila naterala da posle dugog vremena samovanja izadjem.Subota uvece,guzva,ali ja ipak srecem svog druga iz teretane,zvacu ga Toma,u drustvu svoje devojke,i jos jedne,odma sam pretpostavio njene drugarice,o kojoj mi je pricao.Stvaro cim sam je video,nisam ni posumljao o kome je rec.Devojka je srednje visine,taman ten,smedja kosa,crne oci,i nekako siroka vilica,samim tim i usta.Prava pusacka usta,jos nisam video takva.Na sebi je imala crnu koznu jaknu i farmerice,na licu mnogo sminke.Verovatno ni priblizno ne mogu da docaram recima koliko mi je bila,tad u tom momentu jebozovna.Mislim da se u tom momentu u meni bila vratila zelja za devojkama,ili bar samo nagon za seksom.Nakon sto smo se upoznali,zvacu je Tanja,Toma me je pozvao da sednem s njima,i nakon sto sam nasao stolicu,seo sam sa njma.Separe je bio nas,nas dvoje,Tanja i ja smo sedeli jedno do drugog, i cim sam narucio pice poceli smo neku pricu,u fazonu odakle si i tako to.Toma i njegova devojka su se ubacivali u razgovor povremeno inace su se ljubili i vatacili,praveci tako odlicnu atmosferu da je ja bacim u akciju.I ako je bilo mnogo guzve,atmosfera i nije bila neka.Povremeno bi ustali da igramo,ali bi se brzo ohladili.Tokom tih momenata,primetio sam da Tanja ima izuzetno lepo izvajano dupe,nekao cvrsto,utegnuto u farmerke koje su izgledale kao da ce puci.Nisam mogao da izdrzim,a da joj ne kazem to,pitanjem-Bas si zgodna,da li treniras neki sport-ona se osmehnula,i nakon krace pauze rela ne.Primetio sam da je stidjiva,ali ipak se moglo videti da trza na mene.Dalje to vece se nista nije dogodilo,razmenili smo brojeve telefona i rastali se.Ona je otisla kuci,odvezli su je Toma i Jovana,a ja sam ostao sa novim drustvom,sigurno jos 2 sata posle njih.Sutradan sam pokusao da je zovem,ipak smo se glupo rastali,ni sam ne znam otkud mi taj propust,valjda sto nemam auto,a napolju je hladno,pa sa njima je i dosla,oni su je odvezli. . .Trazeci opravdanje,shvatio sam da sam izgleda zagrizao za nju,a ona je u tom momento bila nedostupna.Pozvao sa Tomu da idemo u teretanu,iako je Nedelja dan za pauzu,ali teretana ipak radi.On je predlozio da idemu u setnju.Da skratim,naravno da smo razgovarali o Tanji,saznao sam da je starija od mene 4 godine,nije se nesto provodila i izlazila tokom zivota,zatreskala se u Vasu,lika kog smo oboje poznavali,a koji je sad u zatvoru. . .Posle toga mi je bilo glupo da je zovem,sledeci vikend nisam izasao,ponovo sam poceo da se povlacim u sebe.Proslo je neke 2 nedelje kad sam,neznam ni gde isao,video sam nesto sto me je frapiralo.Tanja u kolima sa Zoranom.On je nadaleko poznati zenskih pica jebac,kako je sam sebe zvao.Devojkama to nikad nije smetalo,iako se nije nista posebno rasipao novcem,oblacio se skromno i vozio neki pezo,kruzila je prica da je pun para,urbana legenda kaze da je imao platu oko 900 evra,da je devojkama placao kao kurvama,po obavljenom poslu,nijedna to nikad nije demantovala,a bila je to neka javna tajna medju muskarcima.On sam nije imao musko drustvo,bio je pravi plejbejac i svi smo ga mrzeli.Kasnije mi je Toma ispricao da je Tanja Jovanu ubedjivala kako Zoki nije takav kako se prica,on ima unutrasnju lepotu itd.Pao sam u bedak,ali ne u depresiju nego neki bes,zbog razocarenja,i besan i tuzan,narednih mesec dana sam jebao sta sam stigao,ziveo sam 200 na sat!Da ne lazem,pojebo sam dve lokalne kurve vise puta,a jednu devojku,do tad skolsku drugaricu dva puta.Nije boila riba,ali je tad dobro dosla.Sledi glavna prica.Posle nepunih mesec dana,Zoran,alapljivi i pokvareni tridesetpetogodisnjak,je dao pedalu Tanji,sto se i ocekivalo.Dzabe je ona pricala kako ce on nju da zeni!Time je samo pokazala koliko je ustvari glupa seljancura koja je prvi put izasla iz dvorista.Da skratim pricu,ambiciozna Tanja je pocela da ponovo izlazi,ali sad u u kafic koji je oslikavao njeno trenutno stanje.Tamo su se skupljali uglavnom rokeri i pankeri,sve je bilo mnogo jeftinije,bez glamurzne sminke.Nije bila nikakva matematika tamo izaci,sto sam i ucinio,sa dva druga koji su tamo redovno.I pogodite koga sam sreo. . .Naravno Tanju.Kurva se jedva pozdravila,pruzila mi je ruku kao les.Nema poljubca u obraz,sto devojke cesto cine kad se pozdravljaju,mada se mi nismo nesto narcitoni poznavali. . .Seo sam za sank,i posmatrao sva te likove,svi su u nekoj depresiji i ludilu,nema tih nekih varnica izmedju malo devojaka i velike vecine muskaraca.Nakon 20-ak minuta,razgovor sa,drugom mi prekida necija ruka na ramenu. . .Tanja je skupila hrabrost da mi pridje,rekla je moramo da razgovramo.Pretpostavio sam da sledi neko muvanje,medjutim iygleda da je pregrizla jezik pa je samo trazila da izadjeo napolje,jer joj je lose.Pitao sam je sa kim je tu,ona je odgovorila sa bratom.Inace kad sem je video sedela je potpuna sama,na kraju snka,i pusila kao neka izjebana kurava.Tako je drzala cigaretu medju prstima.Sad je bila vidnio pripita.Trazila je da prosetamo,lose joj je od dima.Ja sam prozreo njene namere.Ona je bila od onih devojaka koje ne izlaze,ne piju i ne puse,jer su verovatno pod cvrstom uzicom roditelja.Onda kad se otkace,ne znaju sta je dosta.Predlozio sam joj da idemo do mene,jer odista stanujem na 500 metara.Imam veliku prednost sto moja kuca ima veliko seljacko dvoriste,a moja soba je na jednom kraju,zajedno sa letnjom kujnom i spajzom i podrumom,daleko odvojena od kuce u kojoj roditelji spavaju dubokim snom.Dok smo setali ja sam je zagrlio,onaje naslonila glavu na moje grudi. . .I razmenili bi po nekoliko reci.U tim trenutcima bi trebalo da nesto osetim,ranije je bar tako bilo,ali sad nista. . .Rekla mi je kako do skoro nije imala ni jednog momka,ja joj nisam nista odgovorio,samo sam pomislio-kurvo.Ulazeci u moju sobu,pomislio sam sto i uvek kad u nju uvedem devojku.Kad su roditelji,odlucili da mi to preurede u sobu imao sam 14 godina.Tad su mi drugovi govorili,blago tebi,mocices da privodis i jebes kod sebe kuci…Sobu nikad nisam ustupao nekome da dovodi tu devojku,jer mi niko nikad nije ni trazio.Valjda devojke same nisu htele,da se jebu u todjoj kuci.Draze im je valjda bio u autu,a ko nema auto. . .Neznam,tako je na selu.
Upalio sam svetlo i rekao joj da sedne,Skinula je jaknu,i ostala u nekoj cebastoj trenerci.Dole je imala crne dzesike,i cizmice,koje neznam zasto nije izula.Sela je na fotelju i prekrstija noge.E kako joj se tad preko crne trenerke ocrtala butina!Namerno nisam zeleo da okolisam,dok sam jakne kacio na civiluk rekao sam jo ja se ta fotelja razvlaci i da cu to i da uradim,da ustane.Bez reci je ustala,nekako ko oparena.Ja sam joj prisao,stao blizu nje,bila je dosta niza od mene,glava joj je dosla u visinu mojih grudi.Nije podigla pogled nego me je gledala u mene,u pleksus.Neprijatnost je visila u vazduhu.gurnuo sa je na fotelju,i dok je lezala razvukao je,a onda se bacio preko nje.Do tad se nismo poljubili,to sam tad uradio prvi put.Drago mi je sto su stvari isle tako,zeleo sam da sve izgleda kao da je kurva,sto i jeste,da je kaznim zbog toga.Nisam je dugo zvalio,krenuo sam da joj otkopcam trenericu,zatim joj skinuo tanku majcicu,onako navukao preko lica,glave. . .Nije imala brus,nije joj ni trebao,grudi joj nisu bile nista posebno.Bradavice su rekle svoje.Imala je izrazito crn ten.Lizao sam je izmedju tih sisa,neznam zasto nikad to nisam radio na taj nacin.Onu majcu sam joj spustio do ispod vrata,i krenuo dole.Lizao sam joj stomak,i krenuo da svlacim crne dzesike.Imala je crne gacice,skinuo sam ih,ali samo do kolena.Picka joj je bila obrijana.Zavukao sam glavu izmedju njenih nogu,nisam joj skidao dzesike i gacice,jos ju joj bile na kolenima.Krenuo sam da joj lizem pickicu,ali kad sem primetio da je vlazna i da sekret ima neki odbojen miris odustao sam.Raskopcao sam jednom rukom slic,izvadio kurcinu i popeo se malo gore.Gledao sam je u one oci bila je bas uzbudjena gledala me je mozda i pod nekom tremom.Krenuo sam da joj nstavljam kurac,a ona je rekla “stani”,i uzela ga svojom rukom.Naslonila je glavic na usvine,i malo vise podigla noge.Ja sam ga nabio,onako jako,skroz,do kraja.Bila je vlazna,ali nekako tesna.Uhvatio sam je za facu i stego sakom za vilicu.Rekao sam joj,ne vadeci ga-”jel volis ovo a”-klimnula je glavom,a ja sam nastavio”ti si moja mala kurvica”.Ona me je samo gledala pravo u oci,nekako uzbudjena,a ja sam ga izvadio,i zatim krenuo da je jebem kao ni jednu do tad.Drzao sam je za vilicu i gledao uoci,a jebao je takvim ritmom,da su se jasno cula moja muda kako udaraju.Ona je samo stenjala.a ja sam je stiskao za vilicu i usta.Kako me je njen pogled palio!Svukla je dzesike i gacice na jednu nogu,i nalo ih rasirila,tako da sam imao jaci zamah.Jebo sam je sve jace i jece,bio sam sav u znoju,i ako nije bilo toplo,kupao sam se u znoju!Ona je sve jace stenjala,ja sam je stiskao za facu.Pogled nismo razdvajali.Kako me je taj njen pogled palio!Kroz sobu se i dalje culo njeno stenjanje,moje dahtanje,i muda koja je mlate po usminamam.Kad sam bio na vrhuncu,izvadio sam ga i svrsio joj po stomaku.Zatim sam lego preko nje(i moje sperme na njoj)poljubio je i sapnuo joj na uvo-”ti si moja kurvica.”-odgovorila je-”jesam!”-pogledao sam na sat,i zacudio se da je proslo tek nesto vise od 5 minuta.Nastavio sam da lezim tako na njoj,mozda jos minut,dva.Onda sam se uspravio,pogledao je u one oci i pitao
-”kako te je jebao Zoran?
-On mi je bio drugi u zivotu,terao me je da mu pusim!-Nije mi bilo jasno kako devojka sa 23 godine moze da ima samo 2 decka/jebaca!Gledao sam je neko vreme,a onda joj rekao da ustane.Skinuo sam joj onu majcu,i svukao dzesike koje su bile zapale u cizme,zajedno sa gacicama.Za mene provod tek pocinje!!!
Ostala je samo u cizmicama sa krznom.Delovala je kao pogubljen slucaj,drogirana,pijana,otkud znam…
“-E sad ces i meni da pusis!”
Bez ijedne reci je klekla pored mene,uhvatila me za raskopcane farmerke iz kojih je strcala,sada ponovo prava kurcina.Udario sam je dvapur kurcem po faci,onako,cisto da je jos vise ponizim,u odda joj gurnuo u usta.Igra je pocela.Delovala je tako jadno sa razmazanom sminkom.I dalje me je gledala u oci.To me je vise palilo,nego sam osecaj pusenja,koji sam tad drugi put osetio.Rekao sam da prekine,da bi skinup farmerke,koje su mi sad vec spale,i pocele da smetaju.Onda sam joj rekao da klekne na stolicu na okretanje,kod radnog stola,ako joj je bilo lakse,posto je dosta niza od mene.Nisam zeleo da legnem,zeleo sam da budem iznad nje. . .Klekla je na stolicu,drzeci se jednom rukom za naslon.drugom je namestala kosu.Primakao sam kurac njenim sirokim ustima,i igra je pocela.Nije me gledala u lice,a ja nisam mogao da skinem pogled sa njenog dupeta.Kako sam mogao to da propustim?

Poslao: Zoki
avatar
carobni_decak
Muški
Datum upisa : 25.10.2010

Erotske Priče... - Page 3 Empty Re: Erotske Priče...

taj Pon Okt 25, 2010 9:30 pm
Ovo je četvrti put kako sam u Zagrebu za par meseci. Imam i više nego dobar razlog zašto sam tu. Poslovi su samo izgovor. Stigao sam jutros. Čuo sam se sa Tanjom i videcemo se oko 17 h na rucku u jednom restoranu... Neverovatna je ova veza sa njom. Ona je tako puno mlađa od mene, takoreći curica. A pri tom je prava žena, daleko, daleko ispred žena koje su mojih godina... Tako ženstvena, slobodna, razigrana i opet ozbiljna u tome, nekako odrasla.
Našli smo se u restoranu. Čekao sam je za stolom već naručivši piće. Izgledala je prelepo. Haljina, ukusna, moderna, nenametljiva a opet ženstvena, koja priliči ovom restoranu... Kosa dignuta i vezana u rep isticala je njen senzualni vrat... Ah, kako bih ga ugrizao. Restoran je stari, ozbiljan, dobar,
stolnjaci, dobra klopa, solidan izbor vina, prilično pun... Fino mesto. Prišla mi je i nežno me poljubila. Izmakao sam joj stolicu..
- Šta ćes piti? - pitao sam je
- Isto što i ti - nehajno je odgovorila. Mahnuo sam konobaru da nam donese još jednom ono što sam ja pio.
- Pa kako si mi? Nešto te nema.
- Kako me nema, ne dođem 10 dana i već me nema.
- Nisi me se uželeo? - provocirala me
- O jos kako sam te se uželeo.
- I ja sam tebe - gledala me ravno u oči.
Trnci su mi prošli leđima od tog pogleda, a siguran sam da ni ona nije bila ravnodušna. To razigravanje pogledima prekinuo je konobar koji je doneo piće.
- Hoćete poručiti nesto za ručak?
- Dajte nam koji minut da se odlučimo.
Klimnuo je glavom i nestao. Sedeli smo jedno pored drugog. Otvorio sam veliki jelovnik i usput je kao slučajno, rukom dodirnuo po levoj dojci. Nije nosila grudnjak. Stresla se i pogledala me pogledom "nemoj da me diraš možeš loše proći, i ja znam tvoja tajna mesta..." Ali taj pogled me tako neodoljivo zvao. Pokazivao sam joj rukom jela, i kao slučajno je svaki put dodirnuo. Čak sam joj u trenu palcem i kažiprstom uhvatio bradavicu, samo na sekund. Stresla se.
- Nemoj, jako sam te se uželela, hoćeš da me mucis?
- Neću, hoču da uzivas....
- Kako da uživam, jesi ti normalan, pa ja gorim....
- Sad ćemo da vidimo - vragolasto sam se nasmejao i spustio desnu ruku na unutrašnju stranu njene butine. Pogledala me samo.
- Tiho samo i prepusti se.
Vrhovima prstiju dodirnuo sam je po već prilično vlažnim gaćicama. Uh, kako volim to što nosi te samostojeće čarape... Nežno sam je mazio preko gaćica. Samo je uzdahnula.
- Nemoj, molim te, neko će nas videti.
- Samo se prepusti, uživaj - gaćice sam pomerio u stranu. Na prstima sam osetio toplinu koja izbija iz nje. Jagodicom kažiprsta prevukao sam po njenim usminama od gore do dole, pa opet do gore. Pune, jedre, željne. Nežno sam okrenuo prst, uvukao ga, pa lagano par puta kružio usminama. Osećao sam kako se stresa. Jednom je rukom držala čašu, a drugom mene za ruku. Vrhom prsta nežno sam zatresao klitoris. Kakav osecaj... Uhvatio sam ga. Rastao je pod mojim prstima. Ona je sve više stiskala čašu, i moju ruku.
- Uh... Nemoj... Videće nas neko...
- Pa šta... Uživaj...
Mazio sam joj klitoris, draškao ga, pritiskao, igrao se njime. Spustila je jednu svoju ruku na moj već poprilično ukrućeni kurac. Stisnula ga je preko pantalona. Sad sam ja pomislio da ću pući. Sklonio sam joj tu ruku nežno. Hteo sam da kontrolišem situaciju, a to sa njenim dodirima nije bilo moguće. Moji prsti su se igrali. Odjednom, bez neke posebne najave, uleteo sam prstom duboko u nju. Uronio sam ga i unutra kružio njime. Srednji prst je bio unutra, a palac na klitorisu. I nekako na jedan čudan nacin, kao da sam pokušavao da ih spojim. Počela se meškoljiti. Zubima je stiskala donju usnu tako da sam mislio da će je proseći. Najednom se konobar stvorio pored stola.
- Jeste li se odlučili za neko jelo.
- Hvala, samo ćemo popiti i idemo. Promenili smo plan - jedva sam izgovorio,
ne pomerajuci ruke nikuda.
Konobar je samo nezadovoljno klimnuo glavom i otišao. Izdahnula mi je u uho.
- Mislila sam da ću pući, jedva sam prazivela ovo, vodi me nekud, molim te
- Hoću, hoću i to odmah. Lagano sam izvukao prste, i vratio gaćice na svoje mesto... Sve je bilo vlažno, sklisko, meko, jako toplo. Bacio sam par novčanica na sto, pomogao joj oko jakne, obukao se. Za manje od minut, izlazili
smo napolje. Osećao sam njen miris na svojim prstima. Kao da je kompletan vazduh u sebi sadržavao taj miris. Jako sam je zeleo... Odmah pored restorana postojao je neki prolaz, neka mala uličica. Jedna strana je služila kao parking prostor, a drugom su prolazili ljudi. Već je lagano padao mrak. Nisam mogao da izdržim do auta, a kamoli do sobe. Povukao sam je izmedju dva auta, i naslonio na zid. Jednim pokretom sam joj podigao suknju i pomerio gaćice. A ona je jednim pokretom raskopčala moje pantalone i izvadila ga. Čvrsto ga je uhvatila i prinela ga sebi.
- Jako te želim - uzdahnula je
- Znam, i ja tebe jako želim.
- Što ćemo ako neko naiđe.
- Ništa, neka ga, neka prodje. Glavić mi je stajao na ulasku u njenu vaginu. Kako je bilo klizavo, meko i vrelo. Podigao sam joj noge, i ušao unutra. Prelepog li osećaja. Uzdahnula je. Usne su nam se spojile, da sam pomislio kako nikad nećemo uspeti da ih odvojimo. Imao sam u času utisak da ne znam šta je čije je. Jezik, usne, zubi. Sve se stopilo u jedno. Ušao sam do kraja u nju, i sitnim pokretima se zakucavao. Osetio sam kako počinje da se grči na meni. Mogao sam svršiti u svakoj sekundi, toliko sam bio napaljen, a i ona isto tako. Bili smo jedno. Kao da smo se stopli. Kružio sam svojom tvrdoćom po njoj, zakucavajući se. Ona se nabijala. Osetio sam kako se grči na meni. Iza nas su se culi glasovi, zvižduci i neko dovikivanje, ali sve je bilo samo
u prolazu. Baš u tom času osetio sam pritisak njenih vaginalnih mišića, što je bio okidač da se i ja izlijem u njoj. Izvukao sam ga skoro čitavog i zabio se u nju do kraja. Svrsili smo gotovo istovremeno. Uzdišući, dahćući...
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Erotske Priče... - Page 3 Empty Re: Erotske Priče...

taj Uto Dec 28, 2010 5:52 pm
Novogodisnje orgije

Počeću ovako, dugo tokom gimnazije bio sam napaljen na jednu od boljih prijateljica iz razreda..Društveno-jezički smer, gimnazije u Somboru od 36đaka 30 su bile devojke...
Da skratim, tokom te četiri godine nas šestorica drugara smo gledali i potajno drkali na naše drugarice koje su normalno jedna za drugom gubile nevinost, isprobavale poze, iskorišćavale starije momke a i mogle su jer su bile opasno dobre...Mi njihovi drugari, najviše što smo dobili na raznim rođendanima, slavama, žurkama jeste bilo po koji poljubac, zagrljaj utehe....Maturirao sam ‘98 razbežali smo se kako ko ali većina u Ns i Bg...e tada je počeo život da me uči da muško žensko prijateljstvo NEPOSTOJI...

Prijateljica zbog koje sam izručio toliko svoga semena, prva je pala jer mi je bila cimerka 2god....Ali ova priča je o njenoj rođaki iz Subotice, Sandri koja je mlađa od mene 2god..Za proslavu Nove 2001 u svom stanu u Ns-u, posle ponoći je zabava prerasla u orgijanje, po povratku sa trga u stan zatekao sam moju devojku (gimnazijalku) golu do struka prekoračenu preko Sandrinog momka koji joj mesi grudi, sisajući joj bradavice zavaljen na trosedu....Ugledavši to nisam ni primetio da u polu mraku u sobi ima jos dva para koji rade bukvalno isto,svaka od devojaka menjajući se govorile su zadatke momcima...Devojke su bile pijane,zgodne, napaljene , zategnute i željne..Jelena se preseče za tren videvši me na vratima sobe i tiho uzdišući mi reče "želim da me gledaš dok me drugi tuca"...i sve devojke u glas, počnu da me nagovaraju ajde Boki, nemoj da se ljutis, ti kao nikada nisi prevario Jelenu...eto ti gledaj njenu prevaru, dok sam dolazio sebi tek kroz 10min shvatio sam da su one zamenile momke, sem Jelene koja već počinje da otkopčava šlic tom klincu ,zavlači ruku i gledam kako mu drka već ukrućen kurac...Zavaljujem se u fotelju, pošto sam zaključao sobu jer svakog trenutka je trebala doci druga grupa sa trga među kojima je i mala Sandrica..Palim dzok 100s,pojačavam muziku...Jelena daje naređenje "devojke naoštri te im koplja" sve tri gole do pojasa u kratkim suknjicama jer je to bio dogovor devojaka na žurci, zauzimaju klečeći položaj i glaviće gutaju duboku u grlo...Kao što sam rekao sve tri u sobi su bile ribe prva liga,mahinalno od silnog alhohola i vutre nisam obraćao pažnju da slobodno drkam gledajući tu porno scenu...Atmosferu uz glasni clubing i kontrolisano stenjanje mužjaka čiji glavići se nevide od pohlepnih jezika tudjih devojaka , prekine za čas Gocin glas "momci jezike, sto dublje u rupice"..Dvojica poslušaše odmah samo Jelenin klinac u ekstazi držeći je za glavu,nabija kurac duboko u grlo jos minut-dva, devojke su se namestile i čekaju Jelenu...Fotelja u kojoj sedim je moglo bi se reci u centru sobe, tako da sve tri pičkice gledaju u mene i neverujem da su sve tri glat obrijane...Gledam Jelenu koja se namestila, oblizivajući usne i prstićima skuplja sluz sa obraza i sisajući ih zabacuje glavu strasno, to je to jezik mu je u njoj...Gledam je, masirajući si jaja otekla i tvrda , puna ...štedeo sam za nju,jer znam da voli da je hranim...ta ramena, vrat, grudi jaka dvojka koje se njišu kad god ona se nabije na njegov jezik..Spusta glavu i gleda me direktno u oči,bez ni malo srama, pogled hladan ,nameran...osvetnički!!Stenje nabijajući klincu glavu,gleda me i dalje ,kroz pakostan osmeh daje naredbu "devojke da vidimo čiji je konj bolji za jahanje..."Sobom kao eho čulo se "oohhhh, daaaa"..." izdržite decaci"..."daaaa, ja sam sledeća sa zadatkom, ako izdržite dobijate i guze"....Momci sedaju ,kurcevi su visoko u zraku, sve tri se okrecu prema meni ,nasedajući jedna za drugom...."ahhhhh"..."uhhhhh".....samo Jelena držeći kurac ,glavićem masira ,mazi do pre dva sata samo moju radost, želju.Dok su Goca i Vesna uveliko nabodene, Jelena mazeći se , opet sa kurvanjskim osmehom me gleda kako drkam.Znam je reći će mi nešto svakoga časa, primećujem da ga je namestila,slatke joj usnice skrivaju većinu glavića ona se rukama podupire,jedini kontakt njihova dva tela jeste taj glavić, kroz glavu mi proleće da dok ne sedne je još uvek moja mila...Sekunde su kao dani, klinac animalno ponešen celokupnom slikom orgija nabija glavić ali ona je iskusna i odrzava se onako kako želi...Neskida pogled sa mene, gleda me direktno u oči, govori tako da je cujemo svi ali ne glasno "Bojane...sestrica (Sandra) mi je rekla sve,i za djanu i guzu,vikendicu,moja predavanja dok me nema ti si je ucio...ahhhhhhhhhhhhhh.......jebao......ohhhhhhhh....i jutros si.."
Iznenadjen što zna da jebavam Sandricu preiodično vec vise od godinu dana,kako mi je laknulo tako sam se zatekao i da sam jako napaljen jer tek sada kada je moja tvrda kurcina jedina suva u sobi, tak sada će moja draga devojka i Sandrin momčić da se uvere kako ih varamo Sandrica i ja...Saznavši da mu jebem devojku , klinac uhvati Jelenu čvrsto oko struka i počne sve jače da je navlači..."zar je Jelena to istina!Ako je tako,a znam da jeste....onda ćemo Bojanu prirediti da..ohhh" u to malog prekine Jelena "...smislila sam ja kako ću mu ja vratiti, ti me samo puni...devojke dogovorile smo se!"..Klinac je položi na dvosed stavi joj noge na ramena i počne je silovitije karati, grudi joj lete, ona stenje glasnije i glasnije...dok mali uzima mobilni i slika...Neprogovaram...Zvoni mi mobilni Sandra...."...Bojane, ovo dvoje se tucaju...." prekide je u sred rečenice "Sandra gledam to uživo, gde si...Požuri ,želim te...nek vide kako prijamo jedno drugom...".Samo što sam rekao začula se buka ispred zaključanih vrata ,Jelena kako je ležala otključa vrata,mali je trpa kao lud...Otvaraju se vrata, osmeh mi je na licu, Sandra stoji ukipljena videvši odmah uz vrata svog dečka na sestri, kako joj sakama stiska grudi uživajući u uzdasima njene sestre...koja joj kroz stenjanje ponavlja "...morala sam...nije on toliko loš...rekla si....uhhhh....za sada je doooobar...."...mali je okrete u sekundi, izdigao joj je guzu i zabio još jače, znojavog lica,isprekidanog glasa .."...droljo sesta ti je tako vlažna i vruća....sada mi je jasno zašto si ti mesecima suva..." Sandra je brineta dugačke kovrdzave kose, tamnijeg tena, braon očiju, sočnih usana, prelepog slatkog lica, visoka 175, oko 55kg, prelepa i poželjna,grudi dvojka čvrste,guza san snova ,duge noge i sočna ali plitka mačkica...Onako zbunjena, pripita i prelepa mi reče "....Bojane napokon možemo ono što si oduvek želeo...." Zastade mi dah jer sam znao o čemu priča, dugo u nazad moglo bi se reći da sam Sandru toliko zgotivio da nisam sam sebi hteo priznati da sam zaljubljen u nju...."....jel ti to ozbiljno,ako si sigurna naravno da želim!!!" Jednim potezom skinula je čizme, zabacila kosu, zavukla ruke da otkopča brus izbacivči svoje prelepe grudi tik ispred momka ,koji koliko mi se činilo više ne tuca moju Jelenu već uživa u njenim oblinama liže joj vrat , usne, sisa joj jezik....Na drugom ležaju Goca i Vesna su promenile em ritam , em poza barem nekoliko i započinju novu igru...Sandra mi prilazi seda na naslon fotelje, meni u zagrljaj prebacivši levu ruku meni oko vrata, levu nogu preko mog vec odavno vlažnog i žilama išaranog kurca , otvarajući pogled ka svojim divnim preponama skrivenim jos uvek pod kratkom "školskom" suknjicom..Goca i Vesna se ustaju od napaljenih kurčeva, ljube se sočno i dolaze do Jelene koja je jako blizu svog orgazma sa drugim muskarcem posle skoro 3 god...Vesna hvata maloga direktno za kurac, dok Goca stojeći prilazi Jeleninon glavi koja je na naslonu ,tako da joj sočna mačkica koja je već poodavno vlažna na tek 10cm od glava jebača i jebane...Kao hipnotisani njih dvoje počinju da ližu , sisaju , gutaju Gocinu vrelo izjebanu mackicu, a Vesna bukvalno čupa kurac iz Jelene, sa obe ruke nastavi da ga strasno drka smirivajući maloga...Gledajući taj prizor osetih u trenutku da mi je glavić u Sandrinoj ruci, koja prelazi čitavom dužinom njrga do jaja koje grublje masira ,zna da me to pali....Sve tri devojke ustaju, Goca se obraća Sandri "..cico ti čekaš...nemoj da ti izjebemo i novog i strarog momka...dodji zaveži nam poveze preko očiju...."Sandra se ustade, košuljica joj je bila otkopčana tako da su se tek nadzirale grudi, u tom reče jedan od dvojice "...Sandra skini tu košulju molimo te...", ona se osmehnu, okrene leđa prema njima...sa obe ruke čvrsto uhvati guzove i počne da meša u ritmu muzike povlačeći haljinicu ka gore, strasno se sagne naguzivši se, rukama između nogu opet ščepa guzove i strghne,cepajući najlon čarape to malo prepreke ka nevinoj guzi i plitkoj ali veoma ukusnoj pičkici...Uspravi se okrete se prema njima, i lagano skide kosulju gledajuči ih kako drkaju ,verovatno ni svesna da bi je rastrgali i nafilovali svojim gustim semenom...Tako rasna i vrela prišla je njima troma, pohotnim ,oznojanim budućim majkama koje su jako napaljene i željne tvrdog kurca....Gledajući s leđa video sam samo ruke koje se obavijaju oko Sandrinog struka, butina, prepona....ljube je...Jelena , Goca , Vesna tim redom su se poređale na trosed i naguzile, zar ću i to doživeti...Momci krećemo jedan po jedan viknu Vesna...izbor koja će da bude prva, druga , treća je na vama...Nejasno čujem Jelenu da govori nesto kada će u to Goca " Bojane i ti si pozvan...."

by: Bokijano...
Sponsored content

Erotske Priče... - Page 3 Empty Re: Erotske Priče...

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu