Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Šta o vama otkrivaju simboli koje nesvesno crtate Empty Šta o vama otkrivaju simboli koje nesvesno crtate

taj Pon Mar 01, 2010 6:29 am
Da li i vi crtkate razne stvari dok pričate telefonom? Dejvid Spenser, američki psiholog, kaže da na osnovu tih žvrljotina možete štošta da saznate o svom karakteru.

Ako nesvesno na papiru iscrtavate ukrštena srca, to znači da se lako zaljubljujete, ali i da ste skloni da sumnjate u osećanja partnera

1. SPIRALNE, NEISPREKIDANE LINIJE
Često se vrtite ukrug. Nikud ne žurite i ne volite nagle početke i završetke. Za prijatelje birate pametne i pomalo tajanstvene osobe, koje su sklone filozofiranju. Vi niste osoba koja ima jasnu viziju o budućnosti, već sve prepuštate slučaju.

2. CVEĆE, SUNCE
Puni ste optimizma i svi vam zbog toga zavide. Uvek ste dobro raspoloženi, a to je prvo što drugi primete kod vas. Čak i kada imate probleme, ne skidate osmeh s lica i umete loše stvari da okrenete na šalu. Uvek ste spremni da pomognete, pa važite za pravog lafa u društvu. Niste skloni maštarenju, ali ste veliki esteta.

3. ISPREPLETANE CRTICE
Pomalo ste naprasiti. Volite da rešavate probleme odmah, ne želite ništa da odugovlačite. To što niste previše ženstveni nadoknađujete time što ste izuzetan govornik, pa pričom umete da privučete pažnju u društvu. Vaš mozak besprekorno radi, koncentracija vam je sjajna. Ne volite konfuzne sagovornike, jer ste u stanju da prokljuvite svaku nelogičnost. Sumnjičavi ste, ponekad bez razloga. Zato probajte da se malo opustite, nisu baš svi vaši neprijatelji.

4. RIBICE, MEDVEDIĆI, MAČKICE
Zauvek ćete ostati dete u duši. Vi ste u stalnoj potrazi za nežnošću. Uporno pokušavate da u ljudima pronađete ono najbolje. Obožavate životinje, a bićete i sjajan roditelj jer imate neverovatan osećaj za druge.

5. UKRŠTENA SRCA
Veliki ste romantik. Lako se zaljubljujete i najbolje se osećate kada imate leptiriće u stomaku. Baš zato što se u potpunosti dajete u ljubavi, često sumnjate u osećanja druge strane. Vi ste u stalnom strahu da vas partner više ne voli. Ali ne brinite, ukoliko vas partner zove bar upola često koliko i vi njega, to znači da je sve u redu. Pripazite samo da ne preterate, jer muškarci ne vole dosadne devojke.

6. KRSTIĆI
Vi ste vesele, lake naravi. Racionalni ste i ne volite da se rukovodite osećanjima, već logikom. Probleme rešavate bez dvoumljenja, a krasi vas i avanturistički duh. Zato obožavate egzotična putovanja.

7. ČIČA-GLIŠA
Vi baš uživate u životu, ali volite i da imate osećaj sigurnosti. Obratite pažnju i primetićete da uvek crtate čovečuljka vašeg pola. Ima tu dosta egoizma, a to može da se objasni i time što vam nedostaje brat ili sestra. Vama je ljubav u drugom planu, a volite sportove u kojima postoji fizički kontakt. Naučnici su dokazali da su osobe koje nesvesno crtaju čiča-gliše podložne alkoholizmu. Zato oprezno sa žestokim pićima.

8. GEOMETRIJSKI OBLICI
Ako vas privlači geometrija, to znači da ste izuzetno pedantna osoba. Ne volite nerazjašnjene odnose s ljudima i nikada ne ostavljate stvari nedorečene. Ako se figure koje crtate dok razgovarate telefonom prepliću, to znači da volite da analizirate ljude.

9. PAUKOVA MREŽA
Vi ste jedna tanana duša. Izuzetno ste strpljivi i puni razumevanja za svakoga. U stanju ste da slušate satima nekoga do koga vam čak nije puno ni stalo. Izuzetno ste maštoviti i od partnera očekujete apsolutnu pažnju. Rođeni ste da se bavite umetnošću.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu