Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Dr. Haus Empty Dr. Haus

Sre Jul 21, 2010 7:43 am
MustraBecka
MustraBecka
Ženski

Dr. Haus Empty Re: Dr. Haus

Sre Jul 21, 2010 7:45 am
Zašto je mrzovoljan "dr Haus"?

Dr. Haus 395824734bcc3bf9e5ef6196028967_orig

U retkom komentaru o svom privatnom životu 50-godišnja zvezda medicinske drame „Haus“ priznaje da je zbog serije dosta propatio na ličnom planu.
Britanac veći deo godine provodi u Los Anđelesu dok njegova supruga Džo živi sa troje dece u porodičnoj kući u Londonu.
„Kada snimate seriju koja se emituje svake nedelje isto je kao da idete u mornaricu pa morate da provedete 10 meseci godišnje na drugoj strani sveta. Ali istina je da, u kako god teškoj situaciji da se nalazite, neko negde proživljava mnogo ekstremniju verziju toga. Tako da treba da ućutim i ne kukam previše.
Ipak, snimanje serije svakako mi nije olakšalo brak. Da li ga je učinilo boljim? Ne znam ni to.“ Zahvljujući ulozi mrzovoljnog dr Gregorija Hausa, Hju Lori je osvojio dva „Zlatna globusa” i jednu nagradu „Emi”. Vrlo brzo postao je najuspešniji britanski glumac na američkoj televiziji i drugi najplaćeniji TV glumac. Trenutno snima šestu sezonu i zarađuje 240.000 funti po epizodi.
Devet meseci snimanja u toku godine znači da on veći deo provodi na setu u Los Anđelesu, dok ga kod kuće, osim supruge, čekaju deca Čarli (20), Bil (19) i Rebeka (16) jer su roditelji odlučili da oni ne treba da napuste školu radi selidbe u L.A.
Prijatelji Hjua i Džo kažu da ljubav na daljinu polako ostavlja traga na njihov brak sklopljen juna 1989.
Glumac, koji je u prošlosti pričao o tome kako se bori sa depresijom, u prirodi deluje vrlo iscrpljeno i usamljeno. Fotografije od pre dve godine na kojima je izgledao očajno dok je išao sam na jedrenje, naterale su mnoge prijatelje da ga pitaju za zdravlje.
„Nisam bio spreman za sve ovo”, izjavio je Lori jednom prilikom. „Ja i nemam drugi život van ovog balona od sapunice. Snimanje obično završimo između ponoći i četiri ujutro i ja odem pravo u krevet. To se i ne može nazvati nekim životom.”
Američki novinari prenose da su producenti serije upozorili nove glumce da Lori može biti mrzovoljan i naprasit.
U intrevjuu za „Parade” glumac je pričao i o prvoj epizodi koju je sam režirao, priznavši kako bi voleo da Haus ode „uz prasak, ne uz cviljenje”.
„Još ne pričamo o pakovanju kofera, ali kada dođe vreme za to mislim da bi bilo dobro da imamo bombastičan kraj.
Haus je, inače, lik koji me i dan danas fascinira. Mislim da je obaveza svakog glumca da voli karakter koji tumači. Bilo bi suludo od mene da ne prekoračim sve moguće granice dok ga igram, ma kako daleko me to odvelo.”

Obozavam ga aha
MustraBecka
MustraBecka
Ženski

Sre Jul 21, 2010 7:54 am
MustraBecka
MustraBecka
Ženski