Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
bezobradjanka
bezobradjanka
Ženski
Ribe Peto
Datum rođenja : 11.03.1969
Godina : 51
Lokacija : bg
Raspoloženje : uvek
Datum upisa : 26.07.2010

"Sešn Felekšn" Empty "Sešn Felekšn"

taj Čet Sep 02, 2010 9:18 am
"Danas je engleski jezik isto što je u vreme Sterije i Pokondirene tikve bio francuski. Ljudi koji ga govore nepismenoj svetini deluju mnogo obrazovanije nego što zapravo jesu i izazivaju divljenje, usled nerazumevanja šta dotični govori, po principu - ako ja ne kontam, onda je sigurno nešto mnogo pametno.
Tako možemo svakodnevno čuti od raznih poznatih ličnosti kako je njihov attitude da treba nositi kežual aksesoris prilikom branča, a ako ste celebrity važno je da imate personaliti, da budete trendi, ali da umete da plivate u vodama mejnstrima, posećujete performanse( kako one koji su open, tako i one klozed i viajpi) i sigurno će te se naći u emisiji Lune Lu, tik uz Isidoru Bjelicu."
www.smt.
bezobradjanka
bezobradjanka
Ženski
Ribe Peto
Datum rođenja : 11.03.1969
Godina : 51
Lokacija : bg
Raspoloženje : uvek
Datum upisa : 26.07.2010

"Sešn Felekšn" Empty Re: "Sešn Felekšn"

taj Čet Sep 02, 2010 8:41 pm
Sad bez šale, drago je meni što su "oni" in, a baš mnogo i ne marim što smo "mi" out, samo, zbog onakvih preterivanja, malo ih karikiramo.
Baš mi nekad dođe žao, kad mlade mukice, u svojoj borbi, da nađu mesto na javnoj sceni ili uđu u krugove visoke mode, lome jezik i mole Boga da im voditeljke ne postave neko pitanje, na koje nemaju, napamet naučen odgovor, koji sadrži fensi reči.

Rado pogledam modnu reviju i navijam za "naše" na svetskoj modnoj sceni, posebno kada organizuju neki "sešn felekšn", od koga prihod zaista ode u humanitarne svrhe.
Lepo svima: i kreatorima (promovišu svoje kolekcije) i organizatorima (ima tu love) i manekenkama (sirote, sve mislim stalno su gladne) i onima koji dobiju humanu pomoć i onima koji kupuju modele, a brte i nama koji samo gledamo...
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu