Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

5 erotičnih filmova sa hranom: Koketiranje ukusima i emocijama Empty 5 erotičnih filmova sa hranom: Koketiranje ukusima i emocijama

taj Pon Sep 06, 2010 8:50 am
5 erotičnih filmova sa hranom: Koketiranje ukusima i emocijama


„Jedi, moli, voli“ Elizabete Gilbert mesecima ne silazi sa lista najprodavanijih knjiga u svetu. Dok publika željno iščekuje 27. avgust i premijeru na filmskom platnu sa neodoljivom Džulijom Roberts u glavnoj ulozi, ovo ostvarenje karakteriše i niz scena u kojima je dominantna ljubav prema hrani. Za vas smo izdvojili 5 najerotičnijih filmova sa hranom – kao nezaobilaznim rekvizitom.


9 1/2 NEDELJA
Dok Kim Bejsinger senzualnim usnama naivno iščekuje sledeći zalogaj, ukus ili izazov, Miki Rurk vršlja po frižideru i dragu mami voćem, mlekom, sokom. Scene su upamćene kao pohotne, strasne, a ovaj par je jedan od najvatrenijih na filmskom platnu.
Ovaj film bi lako mogao zbog svoje erotičnosti da se svrsta i u „samo za odrasle“ filmove - čak su za pojedine scene, da biste ih pogledali na Youtube-u, potrebne posebne dozvole i lozinke.JEDI MOLI VOLI
Seks i čokolada. Seks i dobro vino. Seks i hrana nam pružaju neverovatne užitke. Čak je i zanosna Džulija podlegla zavodljivim mirisima i ukusima, pa u jednoj sceni filma kaže da je u vezi sa fantastičnom picom! Odlična kombinacije hrane i emocija koja ovaj film svrstava u one koji obavezno morate da pogledate.

AMERIČKA PITA
Iako nije izgledao najrepezentativnije u to vreme Jason Biggs osvaja u ovom filmu kada iskazuje svoja osećanja u scenama sa sveže umešenom maminom pitom. U ovom ostvarenju i piće je dalo dodatan šmek erotskih scenama.

ČOKOLADA
Možda ovaj sladunjavi film nije najbrilijantnije ostvarenje, ali Žilijet Binoš i Džoni Dep u njemu odlično sjedinjuju romansu, ljubav, hranu... Zavodljiva priča o pravljenju čokolade, užicima za nepca i trenucima zadovoljstva. Toliko dirljivo, da poželite da po ceo dan jedete samo čokoladu.

SEKS I GRAD
Jedna od najkontroverznijih dama njujorškog četverca uspela je sve da nasmeje svojim seksualnim šalama, dosetkama, inovacijama, pozama... Za svog mladog izabranika Džeroda Smita želela je da pripremi čak i nezaboravnu večeru: sebe sa sušijem. Gola, na trpezarijskom stolu, Samanta je bila prekrivena svežom ribom. Međutim, to nikako nije bio dobar trenutak da on baš te večeri zakasni sa posla! Svakako taj minus Samanta je naplatila ekstra uživanjem....


Izvor: http://zena.blic.rs/PULS_poznatih/4066/5...emocijama_
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu