Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Tap 011 će se ponovo okupiti i održati koncert u Areni 1. aprila Empty Tap 011 će se ponovo okupiti i održati koncert u Areni 1. aprila

Čet Jan 27, 2011 10:23 am
Tap 011 će se ponovo okupiti i održati koncert u Areni 1. aprila


Jedna od najpopularnijih domaćih grupa iz devedesetih godina, "Tap 011", privremeno će se ponovo okupiti i održati koncert u Areni 1. aprila. Grupa će nastupiti u starom sastavu, sa Gocom Tržan, Ivanom Peters i trojicom ostalih članova - Đoletom, Milanom i Perom.
Članovi grupe kažu da je ideja nastala pre godinu dana, kada su gledali neke komentare na forumima. Prema njihovim rečima, sve je počelo kao šala, a onda je direktor Arene pitao Milana da li hoće da pravi koncert.

Tvorci hita "Bunda" tvrde da ovo nije konačno ponovno okupljanje benda, već način da obeleže lepu prošlost i saradnju.
"Kako svi imamo svoje karijere, nismo planirali dalju saradnju, ali nikad se ne zna", kaže Milan, koji tvrdi da je zasad planiran samo jedan koncert.

"Godinama me pitaju da li smo u svađi ili smo i dalje u kontaktu, a evo ovo je odgovor na to", rekla je Goca Tržan.

Na repertoaru će biti i pesme "Tap 011" koje je grupa radila s druge dve pevačice, Anom Štajdohar i Natašom Guberinić, koje su došle nakon što su Goca i Ivana napustile grupu.

Počeli su 1992. kao "Tapiri", a nakon dve godine pridružuju im se Goca i Ivana i bend je preimenovan u "TAP 011".

Prvi album "Novi Svet" objavili su početkom 1995. i već posle nekoliko meseci postaje najprodavanije izdanje zabavne muzike. Sledili su mnogobrojni koncerti, nagrade, a njihove pesme postaju nezaobilazne na radio stanicama.

Godine 1997. izdali su album "Gaće", koji je nadmašio tiraž prethodnog. Treći album "Igra" (1998) bio je poslednji koji su snimili u originalnom sastavu, jer ubrzo Goca i Ivana napuštaju grupu.
Pesme "TAP 011", kao što su "Vrapci", "Bunda", "Komšinica Mica", "Sanjaj me", "Okreni 95", "Dosadan dan", "Gaće", "Laži me", "Lujka", bile su među najslušanijim tokom devedesetih godina.

Bojanić, Stupar, Pajović ponovo pokreću "TAP 011" 2000. sa novim pevačicama Štajdohar i Guberinić i u tom sastavu izdaju dva albuma "Čudesna ploča" (2001) i "Peti element" (2002).


Izvor: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/231486/T...vo-zajedno
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu