Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Finansijsko neverstvo: Imate li štek za koji partner ne zna? Empty Finansijsko neverstvo: Imate li štek za koji partner ne zna?

taj Pet Jan 28, 2011 9:03 am
Finansijsko neverstvo: Imate li štek za koji partner ne zna?


Nedavno sprovedeno istraživanje u SAD pokazalo je da je svaki treći Amerikanac "finansijski neveran" svom partneru, pa tako trošeći zajednički novac na stvari koje nisu neophodne vezu dovodi u opasnost.

U anketi sprovedenoj od strane "Haris Interaktiv" agencije učestvovalo je 2.019 ispitanika, a rezultati objavljeni u četvrtak pokazali su da 31 odsto američkih parova sa zajedničkim računima u bankama ili zajedničkim fondovima nisu iskreni jedni prema drugima kada su u pitanju zarade, drugi računi u bankama i dugovanja.

Trećina je potvrdila da je bila prevarena nekad, dok je utvrđeno da oba pola podjednako lažu svoje partnere - razlog više da magazin "Forbs" tvrdi kako će "finansijsko neverstvo postati standardna pojava" u budućnosti.

Šesnaest odsto parova izjavilo je da je ovakva prevara dovela do razvoda, dok je kod 11 odsto došlo do privremenog odvajanja. Veći deo njih se slaže da su svađe propratna pojava - 67 odsto, a 42 odsto ističe da je došlo do gubitka poverenja u vezi.

Naviše ispitanika se složilo da partneri najčešće sakrivaju novac - njih 58 odsto. Trideset odsto ne prijavljuje račune, 16 odsto velike kupovine a 15 odsto bankovne račune.

Kako prenosi Rojters, najmanje Amerikanaca laže o dugovanjima - samo njih 11 odsto.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu