Ići dole
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Lav Geršman Empty Lav Geršman

taj Uto Jul 28, 2009 5:09 am
Lav Geršman - Predvidjanja za 2009.

Prognoze Lava Gersmana za 2009. godinu: NA POVRŠINU politicke scene isplivace jedna nova licnost, koja i sada postoji u politickom životu, ali nije nikada bila na vrhu, niti pri vrhu. Znam samo da to sigurno nije covek iz LDP-a. Medutim, ko god bio taj - narod ce potonuti. Ovim, ne baš optimisticnim recima, magistar bele magije Lav Geršman otpocinje predvidanje prilika u Srbiji za 2009. godinu, objavljeno u specijalnom izdanju beogradskog casopisa Trece oko
-Skoro je sigurno da ce biti prevremenih izbora, koji ništa novo nece doneti. Narod ce glasati slicno kao do sada, s tim što ce Srpska napredna stranka Tome Nikolica ojacati - nastavlja Geršman.
Prema njegovim recima pocetak 2009, kao i citavu godinu, obeležice povecan broj saobracajnih nesreca. Opasno je kretanje po vazduhu i po zemlji - železnica, putevi i aviosaobracaj. Jedino voda nece biti toliko opasna.
- Ukoliko monarhija ne stigne 2009, dolazak krune prakticno nece ni imati smisla - navodi beli mag. - Sledeca šansa je 2014. ili 2015. godine. Ako bi kralj stigao na vlast naredne godine, vec 2010. našao bi se nacin da udemo u Evropsku uniju. Kako stvari stoje, nece cak ništa biti ni od obecanih viznih olakšica - one ce važiti samo za povlašcene kategorije.
Prema Geršmanovim recima, nije sigurno da ce biti završeno sudenje Vojislavu Šešelju. U svakom slucaju, nece se vratiti u zemlju. Ni proces protiv Radovana Karadžica nece biti završen, a Mladic nece stici u Hag. On može biti otkriven samo ukoliko ga neko izda, a živ se nece predati - pre ce se ubiti.
- Još mnogo ljudi ostace bez posla, a najviše ce biti pogodeni pravnici i ekonomisti - nastavlja Geršman svoje predvidanje. - Gradevinci ne moraju da brinu, za njih ce imati posla, a cene stanova nece biti niže. Mali privatni poslovi takode ce biti uspešni. Standard u celini nece opadati. Dinar ce još devalvirati, ali ne previše - do kraja 2009. evro ce vredeti, u najgorem slucaju - 120 dinara.
- Niko i ne želi da konacno reši status Kosova i Metohije, jer tada ne bi imali cime da ucenjuju Srbiju - kaže Geršman. - Medutim, verovatno je da ce, ukoliko Srbija ne prizna tu „državu“, i kaže da ce se zbog toga odreci i ulaska u EU, Šiptari reagovati po poznatom scenariju. Bice zapaljena možda cak i ista džamija kao marta 2004, a verovatno i neka od ambasada muslimanskih zemalja, ili SAD i Engleske, za šta ce biti optuženi - Srbi.
Teroristi bi poceli da kolju preostale Srbe i pale ostatke srpskih hramova, nijednog Srbina više nece biti na Kosovu, a ovde bi krenule demonstracije koje ništa ne bi promenile. Posle ovoga Šiptari bi mogli da pocnu teroristicke napade i van Kosova, pa i u Beogradu. Vojvodina i Sandžak nece se otcepiti, sve ce se zaustaviti na retorici.

Slavite, Novaka Ðokovica kao junaka, jer on to jeste, radujte se svim njegovim borbama, a ne samo trofejima, i tada ce biti teško da ne bude najbolji - porucuje Lav Geršman. - Što se tice optužbi protiv Zvezdinih funkcionera - Dragana Džajica i Vladimira Cvetkovica - jedan sistem ih je uzdigao, drugi sistem ih je srušio. Oni su prosto žrtve.

Izvor: Trece oko
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu