Delite
Ići dole
avatar
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Kakve devojke Srbi vole?

taj Čet Jun 24, 2010 11:54 pm
Savremen način života nam je doneo burne promene i tako izmenio način bitisanja, način razmišljanja i rezonovanja većeg dela populacije. Modna industrija je 90-ih godina izbacila u prvi plan devojke koje su izrazito mršave, pa je samim tim to vremenom postao neki standard i uzor mnogim mladim devojkama. Takve devojke su postale jako poželjne muškarcima za vezu, pod uslovom naravno da su pristojne i umerene. Zašto? Zato što prosečni muškarac u Srbiji ne voli da mu se devojka eksponira pogledima drugih, ne sme da ima previše bivših momaka, ne sme da bude pametnija od njega, i nikako ne sme više da zarađuje od njega. Veoravatno da je to vrsta frustracije današnjeg muškarca koja je usko povezana sa čuvenim balkanskim sindromom...

Na osnovu razgovora sa pripadnicima jačeg pola definitivno se stiče utisak da su žene kategorisane na sledeći način, na osnovu njihovog fizičkog izgleda.

Zgodna lepotica - Redak primerak žene, koja će ma šta ona obukla privući poglede. Bila ona pametna ili ne, muškarci će je rado "šetati" gradom. Nekada imaju problem da im muškarci ne prilaze jer ih ta njihova lepota plaši, uz dodatnu konstataciju muškarca da takva lepotica sigurno traži onoga ko ima "dubok" džep.

Slatka mala
Devojka prosečne lepote i prosečnog fizičkog izgleda, koja je pristojna, fina, ne eksponira se previše ni garderobom ni ponašanjem u javnosti. Idealan je kandidat za potencijalnu devojku koja će moći da se upozna sa njegovom mamom.

Telo za 10
Devojka koja je jako dobre fizičke građe, ali joj lepota lica nije najjači adut. Ukoliko istakne tu svoju fizičku lepotu (haljinama, suknjama, uskim pantalonama...) naravno da će privući pažnju muškaraca koji će je poželeti, neko samo u krevetu a neko i van njega.

Lepo lice
Devojka koja ima zaista lepo lice, ali ne spada u manekenski tip devojke kad je fizička građa u pitanju. Zavisno od njenog ponašanja i stila oblačenja, muškarci će je poželeti bilo za krevet ili van njega. Oni muškarci koji imaju manekenski standard za potencijalnu devojku, će poželeti ovu vrstu devojke isključivo za viđanje u kući.

Zlatna sredina
Devojke koje su oblije, ne spadaju baš sasvim u kategoriju previše gojaznih, ali ni previše mršavih, svojim oblinama će privlačati pažnju muškaraca. Većina će ih itekako seksualno poželeti, dok će manjina želeti nju za devojku.

2XL
Devojke zaista krupne građe, na njihovu žalost najteže prolaze kod frajera. Naravno uvek ima izuzetaka (tip botičelijevca će samo takvu želeti), ali generalno muškarci ne vole devojke koje su veoma gojazne, ni za krevet, ni za vezu.

Što se ponašanja žena tiče dobra većina muškaraca neće za ozbiljno da shvati onu koja izazovno igra u klubu, kafani, diskoteci. Takođe, jako je bitno da se napomene da skoro svi muškarci vole kada im ona posveti svoju punu pažnju, a preziru kada se ona "muva" sa njim, a pogledima preko njegovog ramena "šmeka" druge frajere. Isto tako, nije dobro da devojka ima previše (kvazi) drugara, jer oni uglavnom prvo ne veruju u prijateljstva između muškarca i žene, a drugo i da poveruju da ona ima samo drugove, ako ih ima puno posumnjaće barem na jednog da se tu nešto između njih dešava. Ne sme biti ni previše komunikativna, odnosno, muškarca će odbiti ako je on po prvi put izvede u neki kafić, a njoj se tamo javi pola lokala.

Dakle, da bi neka devojka u Srbiji postala dobar kandidat za vezu mora pronaći zlatnu sredinu u ponašanju, a što se fizičkog izgleda tiče najpoželjnije su im svakako one kako su u poslednje dve decenije svi okategorisali kao zgodne. Ne baš kao one sa modne piste, ali da su bar blizu tog pojma...
Piše: Marija Stefanovski
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu