Delite
Ići dole
avatar
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Letnja ljubavna katastrofa

taj Ned Jul 18, 2010 3:23 am
Najčešće stvari i prevare na koje biste trebali obratiti pažnju ovog leta:


Leto je vreme kada su nam dopuštene stvari koje inače ne bi same uradile. Ples na stolu, višak alkohola i seks na plaži s potpunim strancem samo su neke od ludorija u koje smo se spremne upustiti leti. Je li to zbog mora, soli, mirisa borovine ili sunca ni naucnici ne mogu dokazati. Bilo kako bilo, moramo se čuvati gde god išle, s kim god se upustile u zabranjene stvari. Jer, koliko god nam se činilo beznačajno u tom trenutku, kasnije možemo požaliti. Slede najčešće stvari i prevare na koje bi bilo dobro obratiti pažnju ovog leta:

Daljina
– Upoznali ste se u klubu. Zaveo vas je šarmom, tamnom puti, zelenim očima i… italijanskim jezikom. Komunikacija vam i nije jača strana, ali vaša tela se potpuno razumeju. Ono malo što i uspete popričati temelji se na večnoj ljubavi, zvezdama, a onda ponovo prelazite na telesni kontakt. Zaljubljeni ste preko ušiju i obećavate pisati. Ništa zato, niste jedini i uživajte koliko možete, no nemojte se čuditi kada ne dobijete niti jedan mail, pismo ili razglednicu od vašeg ljubljenog iz Italije. Čak šta više, neke žene spremne su se zaputiti u drugi grad, pa i drugu zemlju zbog letnje zaluđenosti. Zapamtite da koliko god da se zaljubite, kada letu dođe kraj, doći će i vašoj zaljubljenosti pre ili kasnije, i ukoliko vam se dotični ne javlja nakon vašeg drugog pisma, to ne znači da se isto zagubilo u pošti i da ga morate ponovo videti. Muškarac koji doista i voli ženu, pronaći će način da joj se javi.

Galeb
– Osim vrste ptice ovo je naziv za muškarca, najčešće lokalnog meštana s prekrasnim telom i kosom do ramena. No dotični nije samo zgodan, već i blago rečeno pokvaren. Naime, radi se o prekrasnom muškarcu ili ne toliko prekrasnom, ali svakako lukavom koji vas samo želi odvući u krevet. Reći će vam svašta, obasipati vas komplimentima, ružama, sladoledima, te vas voditi na noćna kupanja i nuditi vam prekrasan pogled na, pa zapravo bilo što, jer se leti sve čini puno lepšim nego što zapravo jeste. Budite na oprezu i proverite da li je on doista romantik u duši ili samo jedan od onih koji grakču, a ako ne ulove ništa, odlete bez pozdrava.

Auto
– Leti se uglavnom sve vrti oko seksa i kako do njega doći. Vraćate li se sami kasno naveče ili rano ujutro iz disco kluba, no put do smeštaja koji je kilometrima udaljen, ne nasedajte na pozive za prevoz, osim ako neko iz muškog društva koga poznajete ne ide sa vama. Ukoliko se i odlučite za ovaj poduhvat imajte pripremljen mobilni na brzom biranju. Doduše, i sami ste svesni opasnosti koje se mogu dogoditi. Od nagovaranja na daljnji izlazak do, u najgorem slučaju, prisilnog odnosa.

Neznanac
– Zapravo i nije toliko važno gde ste se upoznali. U vašim očima on je savršen, crna kosa, osmeh da pokleknete, a tek njegove snažne ruke… Upuštate se u seks na jednu noć ili ga barem planirate celo veče. Imajte na umu da je vrlo lako moguće da dotičnog više nikada nećete videti, te se zapitajte je li to doista samo jedna noć, i da li očekujete poziv dan nakon ili vam zaista nije važno. Takođe, bez obzira koliko želite ili ne želite znati o njemu, upitajte ga koliko planira ostati ovde (u vašem susedstvu, mestu na moru i sl.). Imajte na umu - vrlo lako se možete dovesti u situaciju da dotični živi u vašoj blizini te lako možete doći na loš glas ili vam može biti neugodno ukoliko ga budete često sretali.

Prevara
– Vaš dragi morao je da ostane da radi, a vi ste s prijateljicama otišli mesec dana na more. Čujete se svaki dan, no kada izađete mobitlni ne nosite sa sobom. Svađe postaju sve češće, veza upitna, a vi pomalo dolazite u iskušenje da se upustite u najzabranjeniji deo veze, prevaru. Zapitajte se je li vredno toga, ko je kriv i kolika je dužina veze u kojoj se nalazite. Zašto upropastiti nešto zbog bezazlene letnje avanture? Ukoliko stvarno želite imati kratku romansu s nekim drugim, budite pošteni te ukoliko vam daljina ne dozvoljava, pre nego to uradite, nazovite ga i recite mu kakva je situacija. Ukoliko ste se već upustili u prevaru, bilo bi u redu da priznate što se dogodilo i skinete teret s duše bez obzira na posledice.

Zaštita
– Dobri stari Durex. Uvek imajte kondom uz sebe bez obzira koliko planirate biti moralni preko leta. Nikad ne znate na koga možete naići i što će se dogoditi nakon desete pina colade. No bez obzira planirali ili ne planirali imati odnose, svakako se zaštite paketićem prezervativa. Broj ljudi sa polnim bolestima sve je veći, a leti se taj broj svake godine udvostruči.

Nije važno šta radite, sve dok ste sigurne da idućeg dana nećete požaliti. Zato, nemojte dopustiti da vas zavede šarm lažova, promili alkohola ili lep auto stranih registracija. Budite na oprezu i, kako bi nam jednom davno roditelji rekli, pamet u glavu!
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu