Delite
Ići dole
avatar
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

„Ubiše se“ od seksa

taj Čet Jul 22, 2010 9:00 am
Da su imali jače ramove prozora, ljubavnici iz Libeka ne bi postali „javna tajna“. Ovako je cela Nemačka, uključujući i njenog muža, saznala za neobuzdani par koji je tokom divljeg seksa ispao kroz prozor.
Par ljubavnika u Nemačkoj pao je sa prvog sprata, odnosno, sa oko pet metara visine u dvorište tokom „divljeg" seksa, jer je prozor popustio pod naletom strasti, piše Bild.
Mirja P. (30) i Robert K. (28) su, kako navodi poznati nemački list, celu noć vodili ljubav na više mesta u stanu u nemačkom gradu Libeku, a u trenutku kada su stigli do prozora, okno je popustilo i par je pao u dvorište, zadobivši pri tom nekoliko preloma kostiju i povreda glave.
Sve su to slušale, pa čak i posmatrale komšije koje su pozvale hitnu pomoć.Kada su lekari došli, par je još nepomično ležao u dvorištu. Bild je objavio i fotografiju ekipe koja ih zbrinjava (iznad).
Stigli smo do „najpikantnijeg" dela priče - oni zapravo i nisu par! Mirja je već duže vreme u braku s drugim muškarcem.
I šta ona sad može mužu da kaže?
Uglavnom, u obraćanju novinarima pokušala je da ublaži stvar naglasivši da sa Robertom nije vodila ljubav, već da „su ludovali okolo i da pada uopšte ne može da se seti".

Početak koji obećava... razvod. Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu