Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Šta raditi sa golim muškarcem? Empty Šta raditi sa golim muškarcem?

taj Čet Avg 12, 2010 8:12 pm
Kako ga uzbuditi? Šta raditi s golim muškarcem? Kako mu priuštiti seksualni doživljaj za pamćenje?

Šta raditi sa golim muškarcem? 12923899914c4ef7e7861bd597285838_orig

Seks je nepresušan izvor ideja, pa ipak smo svi tako često bez inspiracije. Pustite malo maštu da preuzme vođstvo, a dok vam se inspiracija ne vrati, mi vam donosimo nekoliko ideja koje možete da isprobate s golim muškarcem. Verujte, realizaciju ovih ideja neće zaboraviti nijedno od vas.

Napad sleđa
Prikradite mu se tiho sleđa i čvrsto ga uhvatite za penis. Efekt iznenađenja bit će velik. Priljubite mu se uz leđa tako da oseti cijelo vaše telo, a penis ne ispuštajte iz ruku. Dok ga milujete, šapućite mu na uvo slatko prostote. To će ga strašno uzbuditi i oboma će vam priuštiti nezaboravan seks.

Skidajte se do kraja
Dok je on go, i vi skinite sve sa sebe. Vrlo verovatno nikada nije imao prilike da dobro pogleda vaše telo na svetlu. Priuštite mu to jer on sanja o tome. Jednostavno stanite ispred njega, skinite sve sa sebe, gledajte ga u oči i uživajte u užitku njegovog posmatranja. I ovaj potez za njega će biti iznenađenje, a to je u seksu uvek prednost.

Postanite životinje
Probudite svoje iskonske nagone i pokažite mu da želite seks stojeći. Za njega će to biti izazov kojem neće moći da odoli. Neka vas uzme dok stoji, a vi ga obgrlite nogama. On će biti u potpuno dominantnoj poziciji, a vi nevin plen. Osim toga, on će imati savršen pogled na vaše grudi tokom seksa.

Zavežite mu oči
Bez ijedne reči stavite mu povez na oči. Dok on bude bespomoćno stajao ne znajući što se događa, vi ga ljubite, grickajte, lickajte i dodirujte. Napravite pauze između svojih akcija dok se on bude pitao što je sada sledeće na redu. Zadirkujte ga i potpuno preuzmite kontrolu. To će ga izludeti.

Odvucite ga pod tuš
Uzmite ga za ruku i odvedite ga pod tuš. Uzmite gel za tuširanje i namažite mu penom celo telo. Pazite da vam dodiri i pokreti budu senzualni. Masirajte ga celog, a posebno se zadržite na njegovu penisu. Ne dajte mu da vas dodiruje jer ovo je vaša igrica. Kad ste ga lepo oprali, senzualno ga isperite, a onda pustite da on preuzme stvari u svoje ruke.

Napravite poslužavnik od njega
Polegnite ga na stol i zamolite ga da bude miran i tih. Potom na njegovom telu servirajte omiljenu hranu koju pronađete u frižideru. Najbolja je tekuća hrana koju ćete lako polizati. Jedite s njega vrlo polako, a nakon svakog zalogaja skinite deo odeće sa sebe. Kad sve pojedete, bacite se na njega jer on je desert.
le_paw
le_paw
Ženski
Devica Konj
Datum rođenja : 13.09.1966
Godina : 54
Lokacija : Kostolac
Poso/dokolice : frktanje...
Raspoloženje : machkasto...
Datum upisa : 01.12.2011

Šta raditi sa golim muškarcem? Empty Re: Šta raditi sa golim muškarcem?

taj Ned Jan 08, 2012 8:01 am
Dopada mi se ovaj napad s ledza, posebno kada je kod sudopere ili shporeta ... Very Happy
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu