Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

"Draga, slomio sam Penis" Empty "Draga, slomio sam Penis"

Pon Dec 13, 2010 4:42 pm
Još uvek ga nismo iskusili, a nadamo se ni 99 posto vas, ali kažu da je bol „preloma“ penisa nemerivo jači u odnosu na, recimo, bol koji vas može zadesiti nakon što vas iz sve snage šutnu u međunožje. Ipak, onih jedan posto nesrećnih taj bol je doživeo i vrlo dobro zna kako izgleda kada se „slomi“ penis. Za sve ostale, evo kratkog pojašnjenja..

Prelom penisa – šta je?
Prelom baš i nije najadekvatniji izraz. Tačnije bi bilo reći povreda penisa, i to prilično bolna. Pri „prelomu“ penisa jedino što se lomi jeste naš ponos i želja za seksom, a sve ostalo kvalifikuje se kao povreda. Penis je sastavljen od dva veća i jednog manjeg sunđerastog tkiva. Kada dolazi do erekcije, ta sunđerasta tkiva pune se krvlju i dolazi do otvrdnjavanja i rasta penisa. Ova tkiva „na okupu“ drži tanka membrana koja se stručno zove „tunica albuginea“, i kada kažemo „prelom“ penisa u stvari mislimo na pucanje ove membrane.

Prelom penisa – simptomi
Kada pomenuta membrana pukne, čuje se prepoznatljiv zvuk, koji je redovno propraćen oštrim bolom i podlivom krvi. Nakon pucanja membrane penis se krivi u jednu stranu i tada ste zvanično postali vlasnik „slomljenog“ penisa. Do preloma može doći ili usled grubog seksa, kada penis promaši ulaz u vaginu i svom snagom se zabije u partnerkinu stidnu kost, ili ako partnerka napravi neki neočekivan oštar pokret koji će vaš penis staviti u neželjen položaj. Sve u svemu, na*ebaste pri je*anju. Međutim, do preloma ne mora doći samo pri seksu. Isto vam se može dogoditi ako se zanesete masturbirajući. Opreza nikada dovoljno.

Prelom penisa – kako se leči?
Jedini vid lečenja jeste hirurški. Odmah nakon nezgode, naravno, nakon što obrišete suze, i suzdržite se od umlaćivanja partnerke (jer je pravi muškarac džentlmen i u dobru i u zlu), posetićete lekara. Operacija traje oko sat vremena, radi se pod punom anestezijom, a nakon izlaska iz sale vaš ponos će biti na bolovanju mesec dana. Na to da ne smete ni pomisliti na seks podsetiće vas nekih desetak šavova, ali i oštar bol čak i pri najmanjoj erekciji. Ako tada ne postignete 100 postotnu duhovnu čistotu – nikada nećete…

©Muskimagazin.com
Лоц
Лоц
Muški
Lokacija : БЕОГРАД
Raspoloženje : Фантастично
Datum upisa : 03.07.2010

"Draga, slomio sam Penis" Empty Re: "Draga, slomio sam Penis"

Uto Jan 04, 2011 5:04 am
Аиииииииииии Мрђанееееееееееееее fgtr
Nazad na vrh
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu