Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Tron (2010) (TRON: Legacy) Empty Tron (2010) (TRON: Legacy)

taj Pet Jan 14, 2011 11:19 am
Tron (2010) (TRON: Legacy)


"Tron - legat" ("Tron: Legacy") kuće "Volt Dizni". To je nastavak kultnog klasika "Tron" iz 1982. godine Stivena Lizbergera (Steven Lisberger) koji je reditelj Džozef Kosinski (Joseph Kosinski) podigao na nivo novih tehnoloških mogućnosti, pa čak i iznad njih. Naime, 3D tehnologija korišćena u ovom filmu razvijana je uporedo s onom viđenom u filmu "Avatar".

Dvadesetsedmogodišnji Sem Flin, koga tumači Garet Hedland (Garrett Hedlund), tehnički je stručnjak i sin Kevina Flina, koga i u novom filmu igra Džef Bridžiz (Jeff Bridges). Dok istražuje očev nestanak, mladi Flin će i sam biti uvučen u isti svet opasnih programa i gladijatorskih igrica u kome je njegov otac živeo 25 godina. Zajedno s Kevinovom odanom prijateljicom (Olivija Vajld; Olivia Wilde), otac i sin će se upustiti u putovanje života i smrti kroz vizuelno očaravajući sajber svet, koji je postao mnogo napredniji i krajnje opasan.

Džef Bridžiz je prvi glumac u istoriji kinematografije koji glumi naspram mlađe verzije samog sebe. Ovo je prvi film u kom su potpuno digitalizovana glava i telo integrisani na već postojećeg glumca kako bi se stvorila mlađa verzija Kevina Flina, lika koji Bridžiz tumači.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu