Delite
Ići dole
avatar
rouzvel
Ženski
Škorpija Peto
Datum rođenja : 04.11.1957
Godina : 60
Poso/dokolice : istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda.
Datum upisa : 26.12.2008

Kastracija Srba

taj Sub Mar 07, 2009 3:10 am
KASTRACIJA SRBA

Šta je to kada Haški sud osudi Šainovića, Pavkovića, Lukića, Ojdanića i Lazarevića na 96 godina robije zbog „zločina na Kosovu", a isti taj sud svake odgovornosti oslobodi vođe terorističke OVK?

Šta je to kad Haški sud optužene Srbe u dosadašnjim procesima osudi na ukupno 914 godina zatvora, što je više i od kazne koju su nacistički zločinci „zaradili" u Nirnbergu?

Šta je to kada Haški sud drakonski kazni srpske generale koji su samo radili svoj posao, branili svoju zemlju, poštovali datu zakletvu, a isti taj sud izda uverenje o nevinosti karijernim koljačima Ramušu Haradinaju i Naseru Oriću? Šta je to kad srpske generale iz sudnice u Hagu šalju pravo na doživotne robije, dok u isto vreme Hilari Klinton u Vašingtonu overava savez sa krvavim Hašimom Tačijem Zmijom?

Šta je, dakle, sve to? Nepravda? Ne, nije to nepravda, to je mnogo više od toga!

To je ritualno, istorijsko kastriranje Srba!

Šifrovani, pronatovski političari i mediji koji su, nažalost, u Srbiji u većini, odbijaju da vide očigledno. Uljuljkani u olako obećanoj evropejskoj perspektivi, oni ne shvataju razmeru „zajedničkog zločinačkog poduhvata" koji se sprovodi nad nama Srbima. Oni se, neslanici neslani, ne pitaju koji će general, posle najnovije haške presude, pristati da brani Srbiju u nekom budućem ratu! Oni, kukavci kukavni, ne razumeju da će istoričari jednog dana pisati istinu na osnovu presuda Haškog tribunala, a u tim presudama piše da su Srbi, srpski političari, vojnici i policajci najveći zločinci 20. veka! Većina srpskih političara i medija prihvata, dakle, da ćuti i trpi. Većina njih, zarad mogućnosti da Srbija „jednog lepog dana" možda uđe EU, pristaje na strašnu nepravdu.

Dobro, pitaćete vi, ali šta nam je sada činiti? Pa, za početak bi bilo dobro da prestanemo da lažemo sami sebe i jedni druge, da prestanemo da žmurimo pred istinom. A istina je, da se ne lažemo, strašna! Istina je da NATO, EU i SAD ovih dana završavaju zločin koji su započeli 1999. godine.

Znam da sila Boga ne moli, znam da ne možemo mi sad sami protiv svih, znam da zapadni silnici mogu sa nama šta god hoće, da mogu, ako požele, i opet da nas bombarduju. Ali, to nama ne daje za pravo da budemo saučesnici u zločinu.

Dragan J. Vučićević
Nazad na vrh
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu