Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Zašto muškarci glume orgazam? Empty Zašto muškarci glume orgazam?

taj Uto Jan 19, 2010 9:18 pm
Da, i muškarci glume orgazam i oni to rade iz više razloga, a većina njih se može objasniti samo jednim pojmom - mačizmom.
Iako muškarci žele da ostave utisak da su uvek spremni na seks, to nije istina, a retko će posegnuti za izgovorima poput glavobolje ili napornog dana na poslu.
Prema rečima stručnjaka između 11 i 25 odsto muškaraca glumi orgazam, a razlozi za to su mnogobrojni. Evo nekoliko najbitnijih:

Gubitak erekcije
Muškarčev ego je delikatna stvar, a takođe i njegova erekcija. Ukoliko oseti da gubi seksualnu moć tokom odnosa spreman je da tu moć "izgubi" u glasnoj i uverljivo odglumljenoj ekstazi.

Nedostatak inspiracije
Ukoliko je već ranije "obavio posao", muškarac jednostavno nema dovoljno "inspiracije" za vođenje ljubavi. Svakome se dešava da mu jednostavno nije do seksa...pogotovo ne "prekovremeno"

Umor
On je jednostavno iscrpljen i odmor i san su mu potrebni više nego išta u tom trenutku.

Apstinencija
Nedostatak iskustva, preterana nervoza, ili jednostavno neupražnjavanje seksualnih odnosa neko vreme kod muškarca mogu izazvati nedostatak želje i proizvesti "imploziju" umesto "eksplozije".

Dosada
On se umorio od rutine i konstantnog simuliranja istih pokreta. Ono što bi tada trebalo da uradi jeste da zajedno sa partnerkom upotrebi maštu i kreativnost.

Teško je priznati, ali ni ONI nisu seksualne mašine, iako je to slika koju žele da stvore o sebi.
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Zašto muškarci glume orgazam? Empty Re: Zašto muškarci glume orgazam?

taj Sub Sep 04, 2010 10:06 pm
Muškarci dožive manje od tri sata orgazma

Zašto muškarci glume orgazam? Muski-orgazam

Kada bi se sabrali svi orgazmi koje prosečan muškarac doživi za života, rezultat bi bio prilično razočaravajuć – ni cela tri sata.
Singapurski ginekolog dr Fang Zuang Vei napravio je istraživanje u kom je otkrio da orgazam kod muškaraca između 18 i 58 godine starosti traje u proseku 2,5 sekunde. Kada se uzme da se to u proseku dešava dva puta nedeljno, množenjem se dolazi do poražavajuće brojke od dva sata, 53 minuta i 20 sekundi užitka.
Ukoliko bi orgazam trajao samo 2,02 sekunde, muškarac koji je živeo 78 godina mogao bi da kaže da je u životu svega 16 sati uživao u seksualnom vrhuncu.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu