Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Modne ikone za 2010. Empty Modne ikone za 2010.

taj Ned Avg 15, 2010 7:40 pm
Lejdi Gaga, Dejvid Bekam, Havijer Bardem, kao i prva dama Amerike Mišel Obama i četrdesetak imena iz sveta slavnih i bogatih našlo se na listi najbolje odevenih osoba magazina „Veniti fer" za 2010. godinu.

Modne ikone za 2010. MODA

Prestižni modni magazin ovakvu listu, koja se u svetu džet-seta svake godine sa nestrpljenjem iščekuje, objavio je 71. put i na njoj su se, očekivano, našli ljudi koji raspolažu velikim bogatstvima zbog čega im nije teško da prate modu.

Najveće iznenađenje na listi možda predstavlja kontroverzna Lejdi Gaga koja je, i pored brojnih optužbi modnih kritičara koje „trpi" preko godine, sada dobila zvaničnu potvrdu svog uvrnutog stila. Ona je kao najdraže dizajnere navela Armanija, Aleksandra Mekvina i Pradu, a stručnom žiriju ovog magazina posebno se svidelo to što je istakla da joj kao asesoar može poslužiti bilo šta - od sudopere do telefona. Dejvid Bekam je u izjavi povodom titule rekao da najviše uživa kada je u Diorovim farmerkama i običnoj beloj majici, dok je Havijer Bardem sve iznenadio izjavom da se ponekad toliko uživi u ulogu na kojoj radi, da odeću sa snimanja nosi i privatno!

Među najbolje obučenim zvezdama našli su se i Alek Boldvin, Džejk Džilenhal, Martin Skorseze, Karla Bruni Sarkozi, Dajen Kruger i mnogi drugi.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu