Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Oralni seks  Empty Oralni seks

taj Pon Sep 13, 2010 8:43 am
Oralni seks povoljno utiče na plodnost


Ukoliko imate probleme sa plodnošću, trebalo bi češće da upražnjavate oralni seks, poručuje najpoznatiji češki seksolog Radim Uzel.

On je u članku za časopis Novinky izneo teoriju po kojoj oralni seks pozitivno utiče na plodnost, ali uz napomenu da to mišljenje ne zasniva na istraživanju već iskustvu koje je imao u radu sa parovima.

„Naučnici su utvrdili da konzumiranje sperme pozitivno utiče na ženski imunitet, a žena na taj način postupno upoznaje, a potom i prepoznaje belančevine iz semena svog partnera. Dokazali su da čest kontakt sa stalnim partnerom povećava verovatnost začeća, a ona je manja sa slučajnim partnerom, čije belančevine ženi predstavljaju strano područje,“ navodi Uzel, koji smatra da je oralni seks postao popularniji od standardnog.

Među pitanjima o oralnom seksu koja mu ljudi postavljaju, najčešća su ona koja se tiču ukusa i blagotvornih dejstava sperme. Uzel kaže da hrana utiče na ukus muškarčevog semena, pa tako kafa i alkohol doprinse gorkom, a ananas, lubenica i celer slatkastom ukusu. Međutim, uprkos brojnim pričama da je sperma dobra za kožu i čak u borbi protiv raka dojke, seksolog kaže da su to izmišljotine.

„Sumnjam i u tačnost informacije o povoljnom uticaju sperme na ten ili o visokom sadržaju vitamina u njoj. Takve stvari verovatno namerno izmišljaju muškarci da bi sebi što lakše priuštili oralno zadovoljstvo,“ rekao je Uzel.


Izvor: srbijanet
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Oralni seks  Empty Re: Oralni seks

taj Pon Dec 13, 2010 6:07 pm
Oralni seks iz muškog ugla

Fudbal, plazma televizori, masni obroci nalaze se u vrhu liste omiljenih stvari u svetu muškaraca. Ali na samom vrhu se nalazi upravo oralni seks!
U knjizi seks eksperta – Ian Kernera, opisane su tehnike koje su, iz muškog ugla, najuticajnije.
Oralni seks  Oralni_seks(250x250)
Usta u kombinaciji sa rukama
U fazi stimulisanja odnosno buđenja želje za oralnim seksom, usta u kombinaciji sa rukama ostavljaju bez daha. Tada se treba posvetiti najosetljivijem delu penisa, glava i kožica oko nje. Dakle, ukoliko su stvari počele da se kreću u ovom pravcu, upotrebite svoju ruku kako biste joj pokazali pravo mesto. - Budite izuzetno nežni i ophodite se prema svojoj partnerki kao prema boginji!

Kombinovanje tehnika – zajednički užitak!
Održavajte ga čvrstim – da biste dobili pun efekat ovog čina potrebno je više pokušaja i da saznate šta kome prija. Usne na vrh penisa oformljene u pečurku su uvek dobar početak, a oboje ćete uživati u kombinovanju tehnika. Da li i Vi volite kada devojka pravi "usisni" osećaj ili ste od onih kojima je to neprijatno? Ako uzdahnete nešto glasnije ona će prepoznati šta Vam prija, a šta ne... Alternetiva tome je nežnost i tehnika zvana sladoled.
Kod Vas uvek pali nežno dodirivanje vrha penisa jezikom u kombinaciji sa rukama tako što ćete povlačiti kožicu gore dole, a jezik ćete koristiti upravo na najosetljivijem delu. Rukom ga možete dodirivati Vi ili ona, kako Vam bude zgodnije!

Duboko grlo
Samo muškarci znaju šta to zapravo znači i zašto toliko padaju na to. U anketama muškarci su objasnili da nije reč o tehnici nego o fantaziji koja se ponekad primenjuje. Ako se brinete zbog njene neprijatnosti poslužite malim trikom time što ćete pre usana staviti ruke. Razlika se neće primetiti ali će efekat biti mnogo „dublji“.

Žene imaju kontrolu
Tokom oralnog seksa žene imaju potpunu kontrolu. Mogu da stanu kada požele, da uspore, ubrzaju, da Vas zadovoljite ili Vam odlože zadovoljstvo. Potrudite se da dođete do zadovoljstva, nemojte je primoravati ni na šta, najvažnije je da i njoj bude jednako prijatno kao i Vama. Učinite i Vi za nju nešto što ona voli tokom ovog čina, verujte umeće da pokaže zahvalnost!

Vrhunac oralnog seksa
"Gutanje" je, za svakog muškarca, vrhunac oralnog seksa. Jedna od stvari koja predstavlja i vrhunac intime između dvoje. Oni kroz ejakulaciju uživaju u orgazmu. Mnoge žene upravo stanu tu iako ovo predstavlja nastavak stimulacije, a samim tim i veće zadovoljstvo. Međutim, ako Vašoj partnerki to ne prija, postoje mnogi načini stimulisanja orgazma i povećanja zadovoljstva prstima, grudima, jezikom...
Kao najbitniju činjenicu u toku oralnog seksa muškarci su izdvojili kontakt očima. U pitanju je interakcija koja nastane kada se susretnu pogledi i uzbuđenje koje se u tom trenutku stvara. Iskoristite ovaj momenat da joj pogledom pokažete šta Vam prija.

Ne zaboravite – većina žena uživa u tome da pruža oralno zadovoljstvo partneru, samo ako je tretirana sa nežnošću i poštovanjem!
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Oralni seks  Empty Re: Oralni seks

taj Uto Dec 14, 2010 4:41 am
E, ovo zaista nisam znala \'sf\'
MustraBecka
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Oralni seks  Empty Re: Oralni seks

taj Pon Jan 03, 2011 5:55 pm
Tehnike oralnog seksa - kako zadovoljiti muškarca?

Za muškarca dobar oralni seks se vrti oko lubrikanata, osećaja moći i sveukupnog gušta koji nosi oralni seks. Njima je bitno da osete da partnerka u ovome uživa onoliko koliko uživaju i oni. Zatim, tu je i vizuelni efekat: muškarci uživaju gledaju svoj penis kako klizi iz i u ženska usta. A za žene, pak, oralni seks je intimno i dirljivo iskustvo. Radi se o poverenju i ljubavi koje one osećaju, a koje njemu pružaju samopouzdanje potrebno za opuštanje i uživanje u čarima oralnog zadovoljstva.

Možete početi sa dubokim uvlačenjem njegovog penisa u svoja usta. Dozvolite mu da za kratko vreme uživa u toj senzaciji, zatim mu uhvatite pogled i osmehnite mu se. Ovaj poziv usnama treba da ga uzbudi još više. Gledajte ga u oči dok mu ližete penis. Čak i ako su mu zatvorene oči, biće mu neverovatno seksi kada ih otvori i vidi da gledate u njega.

Pitajte ga šta ga najviše uzbuđuje: da mu ližete testise ili celu dužinu penisa, da mu prelazite rukom preko skrotuma (oba testisa), perineuma (dela između anusa i testisa) i anusa (analnog otvora). Nema potrebe da tačno znate šta partner najviše voli. Zato je seks izraz bliskosti, ljubavi i poverenja tokom kojeg možete reći ono što biste najviše voleli da partner pruži Vama i Vi njemu. Zato budite iskreni i otvoreni prema partneru. Sve je do Vas.
Neki muškarci vole vrlo energičan pristup, jer se tada najviše uzbude. Ako muškarac želi brži tempo, odličan način za to jeste da koristite lubrikant, kako biste podmazali ruke, kao i usta. Ustima stimulirajte glavić, dok rukama masirate vrat penisa. Nemojte razmišljati o penisu kao o jednostavnoj stvari. To je kompleksna struktura. Uzbuđenja koja muškarac doživljava se razlikuju, što zbog mesta na kojem se odvija akcija, što zbog načina na koji se obavlja. Dakle, drugačije doživljava lizanje i lagano sisanje glavića od lizanja otvora na penisu (završetka mokraćne cevi), frenuluma ili prostora koji se otkrije kada se smakne kožica penisa, ako je muškarac ima.
Frenulum je veoma osetljivo područje. To je resica koja razdvaja prednju stranu glavića na dva dela. Kožica na penisu, sluzokoža, kod neobrezanih muškaraca, smatra se najosetljivijim područjem penisa Osetljivijim čak i od glavića.
Imajući u vidu sve te različite oblasti, možete primeniti i najrazličitije tehnike i njima pojačavati uzbuđenje. Ližite penis od vrha do kraja tako da muškarac oseti nadraženost po celoj dužini polnog organa. I najblaži dodir ovde može da ostavi priličan utisak. Masiranje njegovih testisa može izazvati erekciju, posebno ako ih stiskate nežno na gore. Lizanje i sisanje testisa takođe čini čuda za erekciju.
Kada žena želi da pruži muškarcu maksimalno zadovoljstvo, tada obrađuje svaki deo ovih osetljivih oblasti. Lizanje perineuma, u zavisnosti od pritiska koji se koristi, može da bude dodatni stimulans.
Snažno lizanje perineuma doprinosi pojačanju osećaja koji vodi ka orgazmu. A, u trenutku orgazma, dodatno pritiskanje perineuma, će orgazam i pojačati. Laganijim lickanjem ćete potpuno izludeti muškarca. Zatim, za pojačanje osećaja možete probati da stimulišete prostatu.

Tehnika kojom žena uvlači penis duboko u svoje grlo jeste vizuelna poslastica, međutim većina muškaraca kaže da to nije toliko dobro koliko igranje samo sa glavićem, tako da možete to da učinite jednom ili dva puta, što će biti sasvim dovoljno.

Imajte na umu da mnogo muškaraca ne doživi orgazam kroz oralni seks. Potrebna im je dodatna stimulacija. Zato je potrebno da koristite i svoje ruke tokom oralnog seksa. Alternativno, muškarac može da doživi orgazam masturbiranjem ili zajedno sa Vama tokom klasičnog odnosa.
Šta god Vas, oboje, čini srećnim...
Izvor, Virtualni grad
Sponsored content

Oralni seks  Empty Re: Oralni seks

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu