Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Sok umesto pilule Empty Sok umesto pilule

taj Čet Sep 16, 2010 7:11 am
Sok umesto pilule


Sok od nara deluje kao lek protiv impotencije, jer podiže nivo azotnog oksida koji opušta zidove krvnih sudova. "Čaša soka od nara zamenjuje pilulu vijagre", tvrde naučnici.

Prema rezultatima najnovijih istraživanja, bar polovina muškaraca koji su mesec dana svako veče na sat-dva pre odlaska na spavanje pili po čašu soka od nara bili su "mnogo orniji i uspešniji ljubavnici".

Utvrđeno je da je sok od nara prava "bomba" antioksidanata koji omogućavaju da krv brže stigne do perifernih krvnih sudova.

Sok od nara deluje kao lek za lečenje impotencije i erektilne disfunkcije jer podiže nivo azotnog oksida koji opušta zidove krvnih sudova.

U istraživanju su učestvovali dobrovoljci stari od 21 do 70 godina sa blagim do umerenim problemima sa potencijom, koji su svako veče posle obeda pili po dva i po deci soka od nara.

"Sok od nara je dragoceno sredstvo u lečenju erektilne disfunkcije, a nar je već odavno poznat kao koristan napitak u smanjivanju rizika od srčanih bolesti i kao prevencija raka prostate", rekao je profesor Kristofer Forest, urolog sa Medicinskog fakulteta Univerziteta Kalifornije u Los Anđelesu.

Ovo voće sadrži više antioksidanata od bilo kog drugog voća, čaja ili crnog vina.

U Grčkoj je nar simbol plodnosti.

Izvor: http://www.bebac.com/index.php?show=news...ewsID=1675
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu