Beogradska ka5anija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ići dole
Vedrana
Vedrana
Moderator
Moderator
Ženski
Datum upisa : 28.02.2009
http://<a href="http://xtratvision.forumxpress.net/forum

Mateus novi selektor Bugara, Čak Noris bio prvi izbor navijača Empty Mateus novi selektor Bugara, Čak Noris bio prvi izbor navijača

taj Sub Sep 25, 2010 7:46 am
Mateus novi selektor Bugara, Čak Noris bio prvi izbor navijača


Fudbalski savez Bugarske je danas imenovao Lotara Mateusa za novog selektora reprezentacije, a dok su se kao mogući kandidati pominjali Miroslav Đukić, Radomir Antić i mnogi drugi, čitaoci jednog sportskog portala su u anketi najviše glasova dali legendarnom američkom glumcu Čaku Norisu!

Posle višenedeljnih nagađanja o tome ko će preuzeti ekipu koju je do nedavno vodio Stanimir Stoilov Bugari su se odlučili za Mateusa koji je ovih dana označen i kao najveći favorit za mesto novog selektora.

Pored Mateusa čelnici saveza obavili su razgovore sa Radomirom Antićem, Miroslavom Đukićem, Miodragom Ješićem, Klausom Topmelerom i Adom de Mosom, ali je ipak najviše pažnje izazvala anketa u kojoj su navijači za izbor masovno podelili glasove Čaku Norisu!

U anketi na kojoj je glasalo blizu 50 hiljada ljubitelja fudbala američki glumac dobio je blizu 15 hiljada glasova ostavivši iza sebe jednog Žozea Murinja koji je dobio nešto preko sedam hiljada, kao i Ljuba Peneva koji se sa nešto preko pet i po hiljada glasova našao na prvom mestu kada su u pitanju domaći treneri.

Razlog zbog koga je Čak Noris dobio najviše glasova je krajnje jednostavan. Bugarski navijači veruju da samo čudo može odvesti njihovu selekciju na predstojeće EP u Ukrajini i Poljskoj pa s tim u skladu nisu videli bolje rešenje od famoznog Vokera teksaškog rendžera.

Bugarska reprezentacija je u poslednjih 14 godina igrala na samo tri velika takmičenja (1996, 1998, 2004) pa navijači veruju da uprkos dolasku Mateusa samo Čak može odvesti ekipu do Ukrajine i Poljske.

Za sada nije poznato koliko će Mateus biti plaćen, ali u slučaju američkog glumca novac verovatno ne bi bio problem jer je odavno poznato da Čak Noris može da deli nulom.


Izvor: http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fud...r-navijaca
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu